buitenverlichting kerstmis

Bestelling afgerond

Bedankt voor je bestelling.
We gaan direct voor je aan de slag.

Wat gaat er nu gebeuren?

Dit gaat er nu gebeuren

1. Je ontvangt een bevestigingsmail

Er is een bevestigingsmail verstuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven tijdens het plaatsen van je bestelling. In deze e-mail vind je een overzicht van je bestelling en de door jou gekozen betaalwijze.

Let op: de bevestigingsmail van je bestelling kan onverhoopt in je ongewenste e-mail map (spam of reclame) terecht komen. Kijk daarom altijd even in deze map indien er binnen enkele minuten geen bevestiging van je bestelling te vinden is in je inbox.

Heb je een @telenet.be e-mailadres? Het is ons bekend dat onze Belgische klanten met een Telenet e-mailadres onze geautomatiseerde bevestigingsmail soms niet ontvangen. Je bestelling is wel goed ontvangen door ons en zal gewoon worden verwerkt.

2. Controleer de bevestigingsmail

Controleer voor de zekerheid in de automatische bevestigingsmail die je van ons ontvangt of je adresgegevens kloppen.

Mocht je per ongeluk een typefout hebben gemaakt, laat ons dat dan zo snel mogelijk per e-mail weten door te reageren op de bevestigingsmail. We doen dan ons best om je pakket nog te onderscheppen in ons magazijn. Helaas kunnen we geen beloftes doen of de aanpassing nog gaat lukken, omdat ons magazijn orders meestal zeer snel verwerkt op basis van de door jou verstrekte gegevens.

We verwerken e-mails die je aan ons stuurt tijdens werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

3. Volg je pakket (let op: vertraging)

Meer informatie over de actuele levertijd lees je op deze pagina.

Samenvatting van je bestelling