< Terug naar de veelgestelde vragen

Wat zijn de beste merken vlaggenmast kerstbomen?

Als kerstverlichting specialist verkopen wij vlaggenmast kerstbomen van de merken Fairybell en Twinkly. Dit zijn op basis van onze ervaring de beste merken op het gebed van vlaggenmast kerstbomen. Kenmerkend voor deze beide premium merken is dat ze een zeer hoge kwaliteit van hun producten nastreven en innovatief zijn. Niet voor niets dat beide merken veel worden gekopieerd door andere fabrikanten.

Fairybell vlaggenmast kerstverlichting

Fairybell vlaggenmast kerstbomen zijn een product dat is ontwikkelt en wordt gefabriceerd in Nederland. Fairybell kerstbomen hebben een gepatenteerd ontwerp. In de loop van de afgelopen jaren heeft Fairybell het assortiment vlaggenmast kerstbomen flink uitgebreid, met maten variërend van 1,5 meter tot maar liefst 12 meter hoog. Zo vind je altijd een Fairybell vlaggenmast kerstboom die past bij jouw situatie.

Alternatieven voor een vlaggenmast kerstverlichting

Voortbordurend op het succes van hun vlaggenmast kerstverlichting, heeft Fairybell ook andere innovaties op het gebied van kerstverlichting bedacht. Enkele voorbeelden hiervan zijn hun deurkerstbomen, muurkerstbomen, raamkerstbomen en hangende kerstbomen. Ook als je geen ruimte hebt voor een vlaggenmast kerstboom, kun je dus toch een gezellige lichtjesboom in je tuin of op het balkon plaatsen.

KerstverlichtingBuiten.com is jouw adres voor Fairybell producten

KerstverlichtingBuiten.com is al jarenlang een populair adres voor het aanschaffen van originele Fairybell vlaggenmast kerstbomen en andere Fairybell producten. Op alle producten van het merk Fairybell zit 3 jaar garantie.

Twinkly vlaggenmast kerstbomen

Twinkly vlaggenmast kerstbomen worden ook wel ‘Light Trees’ genoemd. Twinkly is een Italiaans merk, dat wereldwijd bekend is geworden om zijn innovatieve kerstverlichting met app. Met behulp van de Twinkly app kun je Twinkly kerstverlichting producten laten veranderen van kleur, effecten instellen, op muziek aansturen, automatisch schakelen en opnemen in je smarthome.

Vanwege het grote succes van vlaggenmast kerstverlichting producten, heeft Twinkly dit type kerstverlichting artikelen ook toegevoegd aan hun assortiment. Uiteraard niet zonder er een unieke Twinkly-draai aan te geven.

Twinkly Light Trees vlaggenmast verlichting

Twinkly Light Trees zijn verkrijgbaar in 3 meter en 4 meter hoogte, bij deze modellen is de aluminium mast geschikt voor een zachte ondergrond inbegrepen. Daarnaast zijn er de grotere modellen Twinkly vlaggenmast kerstbomen van 6 meter en 8 meter die worden geleverd zonder vlaggenmast. Deze Twinkly Trees bevestig je op je eigen bestaande vlaggenmast of tijdelijke (deelbare) vlaggenmast die apart bij ons verkrijgbaar is.

Vlaggenmast kerstboom met app

Net als alle andere Twinkly kerstverlichting producten kun je de Twinkly vlaggenmast kerstverlichting volledig aansturen via de gratis Twinkly app. Met behulp van de app kun je jouw vlaggenmast kerstverlichting tot een geweldige blikvanger maken, waarmee je gegarandeerd de meest indrukwekkende kerstverlichting buiten in de buurt zult hebben.

Breid je Twinkly kerstverlichting lichtshow verder uit

Vind je je Twinkly vlaggenmast verlichting geweldig en ben je enthousiast geworden om meer van je huis (of bedrijf) en tuin te verlichten? Geen probleem. In de Twinkly kerstverlichting app kun je je Twinkly vlaggenmast kerstboom eenvoudig groeperen en koppelen met andere Twinkly producten (lichtsnoeren, ijspegelverlichting, lichtgordijnen etc.). Zo kun je vanuit de app een geweldige kerstverlichting lichtshow buiten te creëren. Aandacht van voorbijgangers en gasten gegarandeerd! Op de producten van het merk Twinkly zit 2 jaar garantie.

Alle producten van het merk Twinkly koop je natuurlijk ook gewoon bij de specialist: KerstverlichtingBuiten.com.

< Terug naar de veelgestelde vragen of Ga naar de vlaggenmast kerstbomen >