beste kerstverlichting

Je bestelling is afgerond.
Wat gaat er nu gebeuren?

1. Je ontvangt een bevestigingsmail

Er is een bevestigingsmail verstuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven tijdens het plaatsen van je bestelling. In deze e-mail vind je een overzicht van je bestelling en de door jou gekozen betaalwijze.

Let op: de bevestigingsmail van je bestelling kan onverhoopt in je ongewenste e-mail map (spam of reclame) terecht komen. Kijk daarom altijd even in deze map indien er binnen enkele minuten geen bevestiging van je bestelling te vinden is in je inbox.

Heb je een @telenet.be e-mailadres? Het is ons bekend dat onze Belgische klanten met een Telenet e-mailadres onze geautomatiseerde bevestigingsmail soms niet ontvangen. Je bestelling is wel goed ontvangen door ons en zal gewoon worden verwerkt.

2. Controleer de bevestigingsmail

Controleer voor de zekerheid in de automatische bevestigingsmail die je van ons ontvangt of je adresgegevens kloppen.

Mocht je per ongeluk een typefout hebben gemaakt, laat ons dat dan zo snel mogelijk per e-mail weten door te reageren op de bevestigingsmail.

We verwerken e-mails die je aan ons stuurt tijdens werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

3. Volg je pakket

We doen ons best om je bestelling tijdens werkdagen van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur aan te leveren bij de vervoerder.

Zodra je pakket is ingepakt en de track & trace code om je pakket te volgen is aangemaakt in ons magazijn, ontvang je deze van ons in een aparte e-mail. Via de link in deze e-mail kun je je pakket op de website van de vervoerder volgen.

Nadat je de track & trace code per e-mail hebt ontvangen en je pakket onderweg is, kunnen wij helaas geen aanpassingen meer doen aan de adressering of op een andere manier invloed uitoefenen op de verzending van je pakket.

Samenvatting van je bestelling