beste kerstverlichting

Je bestelling is afgerond.
Wat gaat er nu gebeuren?

  1. Er is een bevestigingsmail verstuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven tijdens het plaatsen van je bestelling. Hierin vind je een overzicht van je bestelling en de door jou gekozen betaalwijze.

    Tip: de bevestigingsmail van je bestelling kan onverhoopt in je ongewenste e-mail map (spam of reclame) terecht komen. Kijk daarom even in deze map indien er binnen enkele minuten geen bevestiging van je bestelling te vinden is in je inbox.

    Heb je een @telenet.be e-mailadres? Het is ons bekend dat onze Belgische klanten met een Telenet e-mailadres onze geautomatiseerde orderbevestiging soms niet ontvangen. Je bestelling is wel goed ontvangen door ons en zal gewoon worden verwerkt.

  2. Controleer voor de zekerheid in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt of je adresgegevens kloppen. Mocht je per ongeluk een typefout hebben gemaakt, laat ons dat dan zo snel mogelijk per e-mail weten door te reageren op de bevestigingsmail.
  3. We doen ons best om je bestelling tijdens werkdagen binnen 24 uur aan te leveren bij de vervoerder. Zodra de track & trace code om je pakket te volgen is aangemaakt in ons magazijn, ontvang je deze van ons in een aparte e-mail. Hiermee kun je je pakket op de website van de vervoerder volgen.

Telefoonnummer klantenservice

Vanuit Nederland: 085 – 0020 299
Vanuit België: 0031 – 85 – 0020 299
Bereikbaar: ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00 uur

Ons bezoekadres & showroom (op afspraak)

KerstverlichtingBuiten.com
Oslostraat 50
6135 LM  SITTARD
Nederland

Bankinformatie & bedrijfsgegevens

KerstverlichtingBuiten.com is een onderdeel van het bedrijf Versatile Online B.V.

BTW nummer • NL855737864B01
Kamer van Koophandel • 64598837
Bankrekeningnummer • NL39 RABO 0348 3440 07
BIC • RABONL2U

Bedrag zelf overmaken? Vermeld je bestelnummer en achternaam.

Samenvatting van je bestelling

Details van je bestelling