boomverlichting kerst buiten

Boomverlichting buiten sets: snelstart voor een geweldige blikvanger

Elke boom kan een kerstboom zijn, dus ook die ‘gewone boom’ buiten die zijn bladeren heeft verloren. Het idee om kale bomen met Kerst te voorzien van lichtsnoeren is alweer een tijdje geleden komen overwaaien uit de Verenigde Staten. Inmiddels zie je loofbomen vol met sfeervolle lampjes ook steeds vaker terug in Nederland en België[…]

fairybell kerstbomen

Fairybell kerstbomen: gegarandeerd een sprookjesachtige kerst

‘Oh Fairybell, oh Fairybell, wat zijn je lichtjes wonderschoon.’ Zing deze woorden gerust op de melodie van het klassieke kerstliedje ‘Oh Denneboom’. Want er zitten dan misschien wel geen échte takken aan een Fairybell kerstboom, de honderden tot (soms) wel duizenden LED lampjes vormen samen een prachtige 3D kerstboom lichtfiguur.

ijspegel kerstverlichting

Creëer je eigen winter wonderland met kerstverlichting aan de dakrand

Als je een winters kerstgevoel wilt ervaren in ons vaak natte kikkerlandje, dan zul je dit toch echt zelf moeten creëren. Gelukkig is dat helemaal niet zo moeilijk. Met gezellige kerstverlichting aan je dakrand, dakgoot, gevel of balkon, creëer je bij jou thuis of op de zaak een heerlijke sfeer. En mocht het dan toch[…]

koppelbare kerstverlichting buiten

Koppelbare kerstverlichting buiten: de hele straat verlicht op één stekker

Je steekt het aansluitsnoer in het stopcontact en sluit daar vervolgens een lichtsnoer met LED kerstlampjes op aan − en nog één, en nog één. Totdat je je hele tuin, woonhuis of bedrijfspand van sfeervolle kerstlichtjes hebt voorzien op basis van maar één stekker. Inderdaad: zo simpel is het met professionele koppelbare kerstverlichting buiten.

kerstverlichting energieverbruik

Kerstverlichting energieverbruik: met LED bespaar je flink op je energierekening

Je kent ze wel: kerstverlichting met glazen gloeilampjes in de boom, die al snel warm worden. Absoluut gezellig, maar het zijn ook echte energieslurpers − en dat moeten we in tijden van een energiecrisis natuurlijk niet hebben. Gelukkig heeft de nieuwe generatie kerstlampjes met LED kerstverlichting een extreem laag energieverbruik.