Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10
buiten lampjes

Buiten lampjes

Buiten lampjes zijn dé sfeermaker om je tuin, terras, balkon of gevel in korte tijd gezellig aan te kleden. Van lampjes buiten geniet je het hele jaar door! Lees meer

De duurzame LED lampjes van onze led snoeren hebben niet alleen mooie lichtkleuren, maar zijn ook nog eens zéér energiezuinig. Verder kunnen de polycarbonaat bollen en zware kwaliteit snoeren tegen een stootje. Niet voor niets dat professionals dit type lamp snoer kiezen voor projecten en verhuur.

Ben je op zoek naar 5 meter, 10 meter, 25 meter of 100 meter lampjes buiten? In kleur of warm wit? Bij ons koop je precies de juiste lengte LED snoer omdat de lampjes tot grote lengte kunnen worden gekoppeld.

Buiten lampjes van professionele kwaliteit (koppelbaar)

Reservelampen LED voor buiten lampjes lichtsnoeren

Verlengsnoeren, onderdelen en aansluitmateriaal voor koppelbare buiten lampjes

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 11,95.Huidige prijs is: € 9,95.

Gezelligheid met lampjes voor buiten

Buiten lampjes van KerstverlichtingBuiten.com ophangen, hoe gezellig is dat? Dat kunnen we je wel vertellen: ontzettend gezellig, sfeerverhogend en ook nog eens veilig. Want onze nr. 1 buiten lampjes zijn goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien zijn ze als witte of gekleurde lampjes verkrijgbaar. En als kers op de taart ga je ook nog eens voor de authentieke bol led lampjes, precies zoals je van de prikkabel gewend bent.

Weet je waarom je voor led buiten lampjes van KerstverlichtingBuiten.com kiest? Omdat deze zeer energiezuinig zijn. Maar ook milieuvriendelijk, iets dat we tegenwoordig niet mogen vergeten. Ontdek wat je allemaal met buitenlampjes kunt doen en waarom je deze absoluut in je tuin, op het terras of aan je gevel moet hebben hangen.

Een led snoer buiten

Natuurlijk heb je verschillende soorten buiten lampjes. Bijvoorbeeld een solar lamp, grondlamp of een buitenspotje. Maar het buiten lampjes snoer is misschien wel het meest populair. Niet als basisverlichting want daar zijn de led lampjes niet sterk genoeg voor maar wel als de mooiste sfeerverlichting voor buiten.

Stel je voor dat er een snoer aan buiten lampjes zachtjes door de wind heen en weer wiegt. De verschillende kleuren verlichten de tuin of het terras op een feestelijke of sfeervolle manier. Of tijdens de feestdagen als kerstverlichting waarbij jouw gevel al van veraf zichtbaar is. Je kunt zoveel met een buiten lampjes snoer, hier kun je echt mee vooruit.

Witte of gekleurde lampjes

Lampjes voor buiten zijn in twee varianten verkrijgbaar: als witte of als gekleurde lampjes. Ga je voor de witte lampjes dan zien ze allemaal hetzelfde uit. Je kiest dan in ieder geval voor een neutrale verlichting. Ideaal wanneer de buiten lampjes niet alleen sfeer aan moeten brengen maar ook bedoeld zijn als een stukje basisverlichting. Wit is namelijk feller dan gekleurde verlichting.

De gekleurde lampjes voor buiten brengen sfeer met zich mee. Hierbij krijg je een buiten lampjes snoer dat verschillende kleuren bevat. Dat zijn onder andere zijn rood, groen, blauw, geel en dat afwisselend. Heel leuk tijdens een feestje, festival, barbecue maar ook als kerstverlichting.

De kwaliteit van lampjes buiten

Het is bij buiten lampjes wel belangrijk dat je voor de #1 kwaliteit gaat. Ook daarom kies je niet het eerste het beste wat je tegenkomt. Het lamp snoer buiten moet goed bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. Denk maar eens aan regen, wind maar ook Uv-straling dat van zonlicht afkomstig is.

Gelukkig zijn onze buiten lampjes van de beste kwaliteit. Laat je lichtslinger buiten gerust enkele weken hangen: geen probleem.

De polycarbonaat lampjes kunnen ook goed tegen een stootje. Mochten ze op de grond vallen dan hoef jij je over schade geen zorgen te maken. Dit is wel een verschil met de glazen bol ledlampjes van vroeger: deze vielen heel vaak kapot.

Zijn de lampjes aan het snoer vervangbaar?

Buiten lampjes met vervangbare led lampen, dat is wel zo praktisch. Hierbij heb je gelijk antwoord op je vraag want al onze led prikkabels zijn voorzien van vervangbare ledlampjes. Mocht er dus eentje kapotgaan dan vervang je deze heel eenvoudig. Ook belangrijk om te weten: bij een kapot lampje blijft de rest gewoon doorbranden. Ook dit verschilt met vroeger. Je ziet: de moderne led techniek en buitenverlichting brengt heel wat voordelen met zich mee.

Meerdere lampjes aan snoer doorkoppelen

Het buiten lampjes snoer is verkrijgbaar in een afmeting van 5 meter. Je zult nu denken: “dat is voor mijn situatie veel te kort!” Dat kan kloppen, maar daar hebben wij een oplossing voor. De buiten lampjes zijn namelijk aan elkaar koppelbaar. Hier heb je geen apart verbindingsstuk voor nodig: je plugt het ene snoer aan het andere.

Zo kun je vele kabels met elkaar verbinden. Wil je ergens een oversteek maken zonder dat er lampjes zichtbaar zijn? Maar de kabels wel nog steeds met elkaar koppelen? Maak dan gebruik van een apart verlengstuk zonder lampjes. Deze plaats je tussen twee snoeren met lampjes. Uiteraard in de webshop verkrijgbaar en compatibel met alle buiten lampjes.

Het is overigens aan te raden om het laatste uiteinde altijd van een afsluitdop te voorzien. Hiermee bescherm je het snoer tegen binnendringend vocht of vuiligheid.

Buiten lampjes onderhoud

Led lampen van KerstverlichtingBuiten.com hebben als voordeel dat ze ontzettend lang meegaan. Het zal dan ook niet snel gebeuren dat je een lampje moet vervangen van je led snoer buiten. Hiermee profiteer je gelijk van een lagere energierekening. Hoe moet je de buiten lampjes onderhouden? Het is aan te raden om je nr. 1 lampjes aan snoer niet al te lang achter elkaar buiten te laten hangen. Door de weersinvloeden en met name UV-zonlicht kan het snoer poreus worden.

Berg buiten lampjes vochtvrij op. Zorgt dat de kabels niet in de knoop raken. Verder hebben deze lampjes weinig onderhoud nodig.

Lamp snoer buiten kopen nog niet gelukt?

Staat het lamp snoer dat je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via onderstaande categorieën om andere mooie lampjes voor buiten online bij ons te kopen.