Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10
prikkabel buitenverlichting

Buitenverlichting snoer

Een buitenverlichting snoer geeft je de perfecte basis voor het creëren van een sfeervolle verlichting buiten. Niet alleen tijdens de feestdagen of bij feesten en partijen, maar het hele jaar door. Lees meer

Dus ook tijdens de zomeravonden in de tuin of op het terras. Een buitenverlichting snoer biedt ontzettend veel mogelijkheden.

Onze professionele buitenverlichting led snoeren zijn niet alleen energiezuinig maar ook van topkwaliteit. Daarom gaan deze lichtsnoeren jarenlang mee, ook wanneer buiten lampjes langer buiten hangen. Niet alleen gezellig dus, maar ook duurzaam.

Goed om te weten: onze buitenverlichting snoeren zijn koppelbaar. Meerdere snoeren vormen samen dus de lengte die jij zoekt.

Buitenverlichting snoer met LED lampjes (koppelbaar)

Reservelampen voor LED buitenverlichting snoeren

Verlengsnoeren, onderdelen en aansluitmateriaal voor koppelbare buitenverlichting

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 11,95.Huidige prijs is: € 9,95.

Het buitenverlichting snoer: ook voor binnen

Bij een buitenverlichting snoer denk je direct aan feestverlichting die altijd buiten moet hangen. Niets is minder waar, deze led lichtsnoeren zijn namelijk ook geschikt voor binnen. Je moet wel weten dat het buitenverlichting lichtsnoer vochtbestendig is en hierdoor geschikt voor buitentoepassingen, maar ook in vochtige ruimtes.

Wanneer jij het led lichtsnoer binnen wilt hangen dan is dit natuurlijk jouw keuze. En ook nog eens een goede keuze want het gaat hier om écht gezellige verlichting.

Sfeervolle tuinverlichting

Een tuinverlichting snoer van KerstverlichtingBuiten.com is zeer geschikt als de #1 sfeervolle buitenverlichting. Je hangt het rondom het terras, aan de schutting of boven de vijver. Maar ook langs de oprit of aan de gevel of het tuinhuisje: hoe gezellig is dat?

Denk ook eens aan het sfeervol verlichten van veranda, overkapping of carport. Heb je een serre? Vaak heb je hier een lamp in hangen maar ontbreekt het aan verlichting voor de avonduren. Nu komt het lichtsnoer heel erg van pas!

Het mooie aan het buitenverlichting snoer is dat je niet om hoeft te kijken naar weersomstandigheden. Zomer of winter, deze verlichting kan gewoon buiten blijven hangen. Ook wanneer het flink waait, geen zorgen, de led lampjes zijn stootbestendig.

Is het buitenverlichting snoer echt waterdicht?

Wanneer je buitenverlichting ophangt dan moet dit waterdicht zijn. Bij hele goedkope tuinverlichting weet je niet 100% zeker of deze ook echt waterdicht is. Het komt dan ook regelmatig voor dat dit soort tuinverlichting er uiteindelijk mee ophoudt. Het probleem: er is vocht in de lampjes terechtgekomen.

Onze #1 buitenverlichting snoeren zijn spatwaterdicht (beschermingsgraad: IP44). Regen, mist, dauw of sneeuw heeft geen invloed op de werking van deze tuinverlichting. Je hoeft het led lichtsnoer dus echt niet bij de eerste de beste regenbui naar binnen te halen. Hoewel zonlicht ook geen invloed heeft op de werking van het lichtsnoer kan het hierdoor in de loop van de jaren wel gaan verkleuren of poreus worden, wanneer je het permanent buiten laat hangen.

Energiezuinige led lampen

Wat je absoluut moet weten over het buitenverlichting snoer is dat deze voorzien is van led lampen. Steeds meer bedrijven en particulieren vervangen hun normale verlichting door led verlichting. Dit komt omdat led verlichting ten opzichte van de ouderwetse gloeilamp 80% tot 90% aan energiekosten bespaart.

De ouderwetse prikkabel met gloeilampen bestaat daarom niet meer, toch is er veel vraag naar. Maar niet naar de bijbehorende hoge energiekosten. Dan kom je toch op een modern led lichtsnoer uit: voorzien van vele led lampjes. Maar dan wel met de uitstraling van vroeger.

Ledlampen zijn niet alleen veel energiezuiniger, ze hebben ook een zeer lange levensduur.

Zo gaan ze minimaal 15.000 branduren mee maar in de praktijk vaak nog langer. Én, niet onbelangrijk: led lampen worden niet warm. Dit maakt het gebruik van het buitenverlichting snoer ook nog eens ontzettend veilig. Je kunt het namelijk aan een houten of kunststof constructie bevestigen zonder dat er een verhoogde kans op brandgevaar ontstaat. Hieruit kun je gerust concluderen dat het nr. 1 buitenverlichting snoer een ware aanwinst voor tuin, terras, feesten, partijen en evenementen is.

Buitenverlichting snoer van 5 m tot 50 m

Voor een festival heb je natuurlijk veel meer feestverlichting nodig dan voor het verlichten van een kerstboom of de gevel van een pand. Ook bij een klein terras heb je niet zoveel behoefte aan een ontzettend lang lichtsnoer. Terwijl je dat jubileum, de 50e verjaardag of het huwelijk wel weer groots wil vieren.

Herken je het probleem? Dat er nooit een geschikte lengte aan feestverlichting beschikbaar lijkt?

Wanneer je voor een buitenverlichting snoer van KerstverlichtingBuiten.com gaat dan is dat probleem direct opgelost, de lichtsnoeren zijn namelijk koppelbaar. Dit betekent dat je het ene buitenverlichting snoer aan het andere koppelt zonder dat je hier een extra stekker of stopcontact voor nodig hebt. Zo stel je precies de door jou gewenste lengte samen.

Het is aan te raden om het allerlaatste lichtsnoer te voorzien van een dop, deze sluit het uiteinde af, deze zit inbegrepen bij het snoer. Wel zo veilig en het ziet er ook nog eens beter uit.

Hoeveel buitenverlichting snoeren kan ik aan elkaar koppelen?

In principe kun je heel veel buitenverlichting snoeren met elkaar verbinden oftewel aan elkaar koppelen, maar liefst tot 750 Watt (750 stuks 1 watt led lampjes) op één stekker. Dat is nog eens handig!

Het is daarnaast mogelijk om gebruik te maken van een verlengsnoer zonder lampjes. Hiermee verleng je het buitenverlichting led lichtsnoer onafgebroken waarbij je op bepaalde stukken geen verlichting nodig hebt.

Je kunt zo heel wat meters aan elkaar koppelen, dus véél meer dan de standaard buitenverlichting snoeren van 10 meter, 25 meter of 50 meter. En dat allemaal op één en dezelfde stekker.

Onderhoud van het lichtsnoer voor buiten

Feitelijk kun je het buitenverlichting snoer van KerstverlichtingBuiten.com lang buiten laten hangen. Maar door weersinvloeden waaronder Uv-straling en vocht kan de verlichting na meerdere jaren gebruik poreus worden.

Het is daarom altijd aan te raden om in de periode dat je je lampjes slinger niet gebruikt, deze veilig op te bergen. Of in ieder geval ervoor te zorgen dat je ze droog en buiten het zonlicht hangt.

Buitenverlichting snoer kopen nog niet gelukt?

Staat het buitenverlichting snoer dat je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via onderstaande categorieën om andere mooie buitenverlichting online bij ons te kopen.