Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Lichtsnoer kopen?

Ideaal voor het verlichten van tuin en terras, feestelijke gelegenheden, kerstverlichting of gevelverlichting. Onze veelzijdige lichtsnoeren kunnen 365 dagen per jaar buiten gebruikt worden en zijn van professionele kwaliteit. Zo heb je jarenlang én voor uiteenlopende gelegenheden plezier van deze energiezuinige LED verlichting. Door eenvoudig te gebruiken koppelbare systeem kun je de lichtsnoeren eenvoudig aan elkaar doorkoppelen op één aansluitsnoer.


Lichtsnoeren voor het verlichten van tuin, terras en gevel

Een lichtsnoer van KerstverlichtingBuiten.com is ook de perfecte manier voor het verlichten van de tuin, het terras of de gevel. Denk maar eens aan het bedrijfspand, de woning of de garage/schuur. Dankzij de vrolijk gekleurde led bollampjes heb je dé perfecte feestverlichting en sfeerverlichting te pakken. Dit haal je allemaal uit het lichtsnoer, hoe praktisch is dat?

Het voordeel van een lichtsnoer is dat je deze zowel als partyverlichting en sfeerverlichting gebruikt. Elke situatie is anders: het lichtsnoer is er altijd. Zonder veel ruimte in te nemen, veilig in gebruik en ook nog eens makkelijk op te bergen.

Nog een voordeel: het nr. 1 lichtsnoer is koppelbaar. Je maakt de lichtslingers op maat, precies de lengte die jij nodig hebt. Houd er rekening mee dat onze lichtsnoeren koppelbaar zijn maar modellen die je elders koopt zijn dit vaak niet! Dat is de reden waarom je voor professionele kwaliteit gaat.

Lichtsnoer buiten, veilig in gebruik?

Lichtsnoeren moeten veilig in gebruik zijn, zowel voor binnen als buiten. Gelukkig kies je bij led verlichting al direct voor een veilig gebruik. Led lampen worden namelijk niet warm, ook niet wanneer ze uren achter elkaar branden. Je kunt het lichtsnoer en de led lampen gewoon aanraken zonder hier je vingers aan te branden. Wanneer het lichtsnoer ergens tegenaan hangt dan ontstaan er geen brandplekken. Dit laat zien hoe veilig #1 led verlichting is.

Ondanks het gebruik van de led techniek gaat dit niet ten koste van de uitstraling van ouderwetse prikkabel lampen. De sfeer blijft met het lichtsnoer behouden, elk moment opnieuw.

Waar je aan moet denken bij een led lampjes snoer

Wanneer je voor een lichtsnoer met led lampjes gaat dan kies je voor milieuvriendelijke en energiezuinige verlichting. Led lampjes hebben een lange brandduur, vaak meer dan 15.000 branduren. Dit betekent dat je ze nauwelijks hoeft te vervangen. Mocht dit toch nodig zijn: de led lampjes van het lichtsnoer zijn gewoon vervangbaar.

Dat scheelt weer want bij sommige led lampjes snoeren is dit niet het geval. Ook weer een reden om voor onze lichtsnoeren te kiezen. De combinatie van kwaliteit en gebruiksgemak, dat doet het hem.

Lichtsnoer voor buiten aansluiten

Hoe sluit je het lichtsnoer buiten aan? Middels één stekker kun je meerdere lichtsnoeren doorkoppelen. Tot de lengte bereikt is die je nodig hebt. Je hebt de keuze uit lengtes van 5 m of 10 m, hiermee bereik je de ideale lengte. Zorg buiten altijd voor een veilige verbinding. Plaats dus niet zomaar een willekeurige stekkerdoos buiten: deze is vaak alleen voor binnen geschikt.

Sluit het lichtsnoer op een speciaal stopcontact voor buiten aan. Of laat het snoer naar binnen lopen en steek de stekker binnen in het stopcontact. De kabel kun je zeer eenvoudig via een openstaand raampje, een rooster of een opening in de wand naar binnen laten lopen. Zo sluit je je nr. 1 lichtsnoer voor buiten veilig aan.

Veilig gebruik van buitenverlichting

Controleer regelmatig de aansluitingen. Wanneer het stopcontact vonkt of rookt dan is hier iets mis mee. Verwijder direct alle stekkers uit het stopcontact / de stekkerdoos. Knip het lichtsnoer nooit door! Je hebt de mogelijkheid om het te verlengen door het aan onze andere lichtsnoeren te koppelen en weer los te koppelen. Het is echter niet de bedoeling dat je erin gaat knippen of er zelf mee gaat experimenteren. Veilig gebruik staat boven alles.

Laat kinderen niet met een led lampjes snoer spelen en zorg dat dieren er niet op kauwen of in verstrikt raken. Dankzij onze tips op KerstverlichtingBuiten.com gebruik je je #1 prikkabel led op een veilige manier.

Lichtsnoer kopen nog niet gelukt?

Staat het lichtsnoer dat je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons van KerstverlichtingBuiten.com op of klik terug naar de buitenverlichting pagina.