Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Sfeerverlichting kopen?

Zoek je sfeerverlichting buiten van 5 meter, 10 meter, 20 meter of zelfs 250 meter lang? Gekleurd of warm wit? Bij ons koop je eenvoudig elke gewenste lengte lichtsnoer omdat de verlichting koppelbaar is. Wel zo praktisch én toekomstbestendig! De polycarbonaat bollen van de lampjes zijn stootvast en de snoeren zijn gemaakt van zware kwaliteit rubber. Door de hoge kwaliteit, is deze verlichting niet alleen geliefd voor thuisgebruik maar ook bij professionele installateurs.


Een knusse sfeer met buiten sfeerverlichting

Houd jij ook zo van gezelligheid? Kies dan voor sfeerverlichting buiten. Op zomerse avonden nog urenlang van de ondergaande zon of het getjilp van krekels genieten. Met een goed glas wijn of misschien tijdens een barbecue. Sfeerverlichting buiten brengt net dat beetje extra sfeer met zich mee. Ideaal voor feesten en partijen, de zomermaanden, festivals maar ook tijdens de feestdagen.

Steeds meer mensen kiezen voor sfeervolle buitenverlichting. In de vorm van een prikkabel, compleet met bollampen. Dit is namelijk al jarenlang de #1 op het gebied van sfeerverlichting voor buiten. En ook nog eens een goede keus want ledverlichting is het helemaal.

Sfeerverlichting buiten is decoratief

Wanneer je voor sfeerverlichting buiten van KerstverlichtingBuiten.com kiest dan ga je vooral voor een mooie decoratie. Het is met dit soort verlichting namelijk zeer goed mogelijk om de tuin, het terras of de gevel of een bijzondere manier in te richten.

De sfeerverlichting bestaat uit snoeren, voorzien van vele ledlampjes. Elk snoer heeft een lengte van 5 m of 10 m en bevat witte of gekleurde lampjes. Kies voor gezellige bollampjes, iets dat je veel in de tuin of op het terras tegen komt. Dit is ook de ideale decoratie voor festivals, feesten en partijen. Op zoek naar prikkabel verlichting? Dat is hetzelfde als de sfeerverlichting buiten, voorzien van led bollampjes.

Verlichting voor de overkapping, tuin en terras

Sfeerverlichting buiten wordt voornamelijk voor de overkapping, de veranda of de serre gebruikt. Maar natuurlijk ook voor algemene verlichting van de tuin of het sfeervol verlichten van het terras, ja óók de horeca. Tijdens de kerstdagen is deze verlichting zeer geschikt ter decoratie van de gevel. Of in de kerstboom binnen of buiten, dat kan natuurlijk ook. Je kunt met deze nr. 1 sfeerverlichting namelijk alle kanten op.

Meerdere sfeerverlichting snoeren koppelen

Het sfeerverlichting snoer voor buiten heeft een lengte van 5 m of 10 m. Uiteraard voldoet dit snoer aan alle eisen die je aan buitenverlichting kunnen stellen. Zo is het goed bestand tegen verschillende weersinvloeden.

Led sfeerverlichting met een lengte van 5 meter, dit kan misschien te weinig zijn. Bijvoorbeeld wanneer je het snoer over de hele tuin wilt doortrekken of rondom het terras wil ophangen. Maar ook voor de gevel is een lengte van 5 m waarschijnlijk onvoldoende. Onze nr. 1 sfeerverlichting is heel eenvoudig met elkaar koppelbaar. Dit betekent dat je meerdere kabels met elkaar verbindt.

Het voordeel: alles is aansluitbaar met slechts één stekker. Je hebt dus niet meerdere stopcontacten nodig.

Het koppelen van de sfeerverlichting gaat heel eenvoudig: elk uiteinde bevat een koppelstuk. Wanneer je de sfeerverlichting buiten ergens door wil trekken zonder dat hier lampjes branden dan gebruik je een verlengstuk zonder lampjes. We raden aan om het uiteinde van het verlichtingsnoer te voorzien van een afsluitdop. Deze is los in onze webshop verkrijgbaar.

Sfeerverlichting buiten, het hele jaar door

Maak je gebruik van sfeerverlichting buiten dan is het belangrijk dat je dit langere tijd kunt laten hangen. Je gaat immers niet bij elke gelegenheid de verlichting uit de kast halen. De meeste mensen laten hun sfeerverlichting dan ook gedurende de zomermaanden hangen. Of tijdens de feestdagen, bijvoorbeeld in de maanden november tot en met januari.

Hoe goed is onze sfeerverlichting buiten tegen verschillende weersinvloeden bestand? Heel goed: het kan namelijk moeiteloos regen, hagel, sneeuw maar ook UV-zonlicht doorstaan. Toch is het belangrijk om sfeerverlichting buiten niet te lang aan dit soort weersinvloeden bloot te stellen. Wanneer de verlichting niet meer nodig is dan adviseren we om deze veilig en goed op te bergen. Door een teveel aan UV-zonlicht of extreme kou kan de sfeerverlichting namelijk poreus worden.

Maak er een feestje van

Elke dag is een feest, vooral wanneer de tuin of het terras sfeervol is ingericht. Hier hoort natuurlijk de #1 sfeerverlichting voor buiten bij. Verlichtingssnoeren zijn razend populair en zie je niet alleen bij tuinfeesten, een barbecue met vrienden of familie of festivals maar ook gewoon omdat het kan.

Je hebt de keuze uit de leukste buitenverlichting en sfeerverlichting met verschillende soorten lampjes. Dus niet alleen de bol ledlampjes maar ook andere designs. Hoe dan ook, met ledverlichting zit je altijd goed. Dit is namelijk energiezuinig, milieuvriendelijk en natuurlijk kostenbesparend. Bovendien wordt ledverlichting niet warm en is hiermee zeer veilig in gebruik.

En de kwaliteit? Die is gewoon perfect bij KerstverlichtingBuiten.com. Het gaat hier namelijk om polycarbonaat lampjes, die vallen niet zomaar kapot. Maak je dus geen zorgen wanneer de sfeerverlichting buiten per ongeluk op de grond valt. Mocht er overigens iets mis zijn met deze verlichting dan maak je gewoon gebruik van de garantie die wij hierop leveren.

Sfeerverlichting voor buiten kopen nog niet gelukt?

Staat de sfeerverlichting die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via onderstaande categorieën om andere gezellige verlichtingsproducten online bij ons te kopen.