Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Lichtslinger buiten kopen?

Een lichtslinger buiten is dé populaire sfeermaker om je tuin, (dak)terras of gevel gezellig aan te kleden. De polycarbonaat bollen en zware kwaliteit snoeren kunnen tegen een stootje. Niet voor niets dat professionals deze lichtslingers kiezen voor projecten en verhuur. Handig: de slingers zijn koppelbaar, waarmee je precies de juiste lengte lichtsnoer bij ons kunt kopen. Van een lichtslinger buiten geniet je het hele jaar door!


De perfecte sfeer met een lichtslinger buiten

Een lichtslinger buiten, daarmee creëer je direct een gezellige sfeer in de tuin of rondom je huis/bedrijf. Lichtslingers voor buiten zijn razend populair. Vooral wanneer je voor een led lichtslinger kiest, dat heeft helemaal de toekomst. Bovendien hebben deze lichtslingers een authentieke uitstraling, voorzien van led bollampen. Nog een voordeel: led lampen hebben een zeer lange levensduur en zijn goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Nog niet bekend met de buiten lichtslinger? Dan wordt het tijd om hier kennis mee te maken op KerstverlichtingBuiten.com. Ontdek de verschillende mogelijkheden en bekijk de beste tips met betrekking tot inrichting van de tuin.

Lichtslingers voor buiten

Wanneer je op zoek gaat naar een lichtslinger voor buiten dan kom je heel wat aanbod tegen. Van spotgoedkoop tot peperduur, waar moet je eigenlijk voor kiezen? Allereerst is het belangrijk om goed naar je wensen te kijken. Heb je bijvoorbeeld een lichtslinger buiten voor een enkele keer als partyverlichting of als blijvende sfeerverlichting buiten nodig? En hoe zit het met de kwaliteit, de kleur van de lampjes en de lengte?

Inrichting van de tuin of het terras

Laten we eerst eens naar de inrichting van de tuin of het terras kijken, want hier heb je natuurlijk verlichting bij nodig. Standaard tuinverlichting dient als basisverlichting. Een lichtslinger voor buiten van KerstverlichtingBuiten.com is bedoeld als de nr. 1 sfeerverlichting. Om die gezellige avonden nóg gezelliger te maken. Maar ook als feestverlichting, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag, jubileum of barbecue.

Breng je een lichtslinger buiten in de tuin, op het terras of langs de gevel aan en waar moet je op letten? Zorg dat je over voldoende lengte beschikt. Wil je het lichtsnoer langs de gevel trekken of over de tuin dan bereken je vooraf het aantal meters. Soms is het leuker om het lichtsnoer voor buiten een beetje te laten hangen. Tel in dit geval 5% tot 10% bij het benodigd aantal meters op.

Doen: het lichtsnoer langs een muur, schutting of heg laten lopen. Zo hangt het #1 snoer met ledlampjes nooit in de weg en breng je op een subtiele manier mooie sfeerverlichting aan.

De kleur van de ledlampjes

Je hebt bij een lichtslinger voor buiten de keuze uit witte of gekleurde ledlampjes. Met betrekking tot kwaliteit zit er geen verschil tussen beiden: de lampjes gaan even lang mee. Led lampen branden minimaal 15.000 uren, vaak nog wel langer.

Met witte ledlampjes kun je alle kanten op: het is neutraal en op alle situaties toepasbaar.

Gekleurde lampjes zien er vooral heel feestelijk uit. Je brengt hier extra sfeer mee aan, op welk moment dan ook. Overigens zijn de ledlampjes verwisselbaar. Mocht er een kapot zijn dan vervang je deze gewoon voor een nieuw ledlampje. Het maakt hierbij niet uit welke kleur je erin zet. Je ziet, een buiten lichtslinger LED is multifunctioneel.

Lichtslingers aan elkaar koppelen

Je hebt 25 meter aan lichtslinger LED nodig maar ze zijn verkrijgbaar in lengtes van 5 en 10 meter. Hoe los je dit op? Heel eenvoudig, de buiten lichtslingers in ons assortiment zijn koppelbaar. Dit betekent dat je ze heel eenvoudig met elkaar verbindt. Zo maak je één lange lichtslinger voor buiten met een lengte van 25 meter (meer of minder is natuurlijk ook mogelijk). Het grootste voordeel: je hebt nog steeds één stekker dus niet bijvoorbeeld vijf verschillende stekkers. Hoe makkelijk is dat?

Het koppelen is vrij eenvoudig, aan alle uiteinden zie je de mogelijkheid tot koppelen. Onze tip: voorzie het laatste uiteinde van een afsluitbare dop. Zo kan er geen vocht of viezigheid in de buiten lichtslinger terecht komen. Dit is wel belangrijk want buiten is het nooit stofvrij, regent het of waait er woestijnzand rond. Om maar niet te spreken over de minuscule insecten. Een afsluitbare dop dus, gewoon verkrijgbaar in onze webshop.

Lichtslinger buiten laten hangen of opbergen?

Een lichtslinger voor buiten is goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Denk hierbij aan regen, wind, zonlicht en zelfs hagel of sneeuw. Toch is het niet verstandig om de lichtslinger het hele jaar buiten te laten hangen. Door weersinvloeden kan de lichtslinger poreus worden of verkleuren. Dit is zonde want je wilt je lichtkabel zo lang mogelijk mooi houden.

Is het terrasseizoen voorbij? Vaak is dit ergens in de herfstperiode, meestal in de maand oktober. Maar let op: ook eind oktober kan het nog heel mooi weer zijn. Wanneer je zeker weet dat je niet meer buiten gaat zitten, berg dan de lichtslinger op.

Wanneer je de buiten lichtslinger van KerstverlichtingBuiten.com juist als kerstverlichting of feestverlichting in de wintermaanden gebruikt dan wordt het natuurlijk een ander verhaal. Hij kan heel goed de koude weersomstandigheden aan, daar hoef jij je niet druk om te maken. maar zodra de feestdagen voorbij zijn dan haal je de LED lichtslinger naar binnen. Berg hem vochtvrij op, dan kan hier ook niks mis mee gaan.

Lichtslinger kopen nog niet gelukt?

Staat de lichtslinger die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via onderstaande categorieën om andere mooie feestverlichting producten online bij ons te kopen.