Clusterverlichting led trakteert je op een overvloed aan magische mini led kerstlampjes. Cluster kerstverlichting staat bekend om zijn veelzijdigheid. Zo gebruik je cluster verlichting eenvoudig als lichtslinger in je kerstboom, om er binnen korte tijd een prachtige blikvanger van te maken. Maar je kunt clusterverlichting ook creatief gebruiken om bijvoorbeeld randen en lijnen van objecten gezellig te accentueren, denk bijvoorbeeld aan een raam, deur of je trapleuning.

Tip: ben je voor je kerstverlichting project op zoek naar clusterverlichting die geschikt is voor grotere bomen en objecten (hoger dan 3 meter)? Gebruik dan onze professionele koppelbare clusterverlichting, deze is voorzien van stevige snoeren en iets grotere LED kerstlampjes.

Clusterverlichting geschikt voor buiten en binnen

Aanbieding
 119,95  89,95
Aanbieding
 89,95  69,95
Aanbieding
 64,95  49,95
Aanbieding
 42,95  29,95
Aanbieding
 34,95  24,95
Aanbieding
 89,95  74,95
Aanbieding
 64,95  54,95
Aanbieding
 42,95  34,95
Aanbieding
 34,95  29,95
Aanbieding
 89,95  74,95
Aanbieding
 42,95  34,95
Aanbieding
 29,95  24,95
Aanbieding
 89,95  74,95
Aanbieding
 42,95  34,95
Aanbieding
 29,95  24,95

Koppelbare clusterverlichting professioneel

Koppelbare clusterverlichting professioneel verlengsnoeren

Let op: de onderstaande verlengsnoeren passen alleen op de professionele koppelbare clusterverlichting. Deze verlengsnoeren passen niet op de normale clusterverlichting producten (met mini lampjes) bovenaan deze pagina.

Aanbieding
 14,95  12,95
Aanbieding
 22,95  19,95

Clusterverlichting koppelbaar professioneel splitters

Let op: de onderstaande splitters passen alleen op de professionele koppelbare clusterverlichting. Deze splitters passen niet op de normale clusterverlichting producten (met mini lampjes) bovenaan deze pagina.

Cluster kerstverlichting bevestigen

Clusterverlichting niet gevonden?

Staat de clusterverlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten en kleuren clusterverlichting snel leveren.

Meer weten over clusterverlichting?

Wat is clusterverlichting? Deze bijzondere en in de geschiedenis van de kerstverlichting vrij nieuwe vorm kerstlampjes, is een feest voor je boom, dakgoot, tuinhuis of raamwerk. Je hebt met cluster kerstverlichting namelijk niet te maken met één streng kerstlampjes, netjes op een rij. Clusterverlichting heeft op één snoer een heleboel kerstlichtjes kort bij elkaar zitten. Zo heb je niet alleen veel méér lampjes per meter snoer, het ziet er ook veel gezelliger en voller uit door de flinke bos lichtjes.

Hang je bijvoorbeeld enkele takken van het boompje in je voortuin vol met clusterverlichting, dan krijg je meteen dat volle boomverlichting effect. Daar hoef je dan maar één keer voor rond te gaan met je cluster kerstverlichting snoer. Minder ingewikkeld, tijdrovend en gedoe dan met reguliere kerstverlichting tien keer om dezelfde tak te moeten gaan om datzelfde volle effect te krijgen.

Maar niet alleen de bomen in je tuin tover je om tot een prachtig verlicht kerstproject. Cluster kerstverlichting leent zich door zijn bijzondere vorm met gemak voor de meeste uiteenlopende projecten (zie hieronder: creatief met cluster kerstboomverlichting). En dat komt allemaal doordat clusterverlichting zo handig is, door zijn typische kenmerken.

Waarom clusterverlichting zo handig is

Met die gezellige clusterverlichting verlicht je zowel buiten als binnen uiteenlopende objecten met z’n overvloed aan sfeervolle cluster kerstlampjes. De cluster kerstverlichting begint namelijk al bij 120 kerstlampjes op 2,5 meter koppelbaar snoer, in het geval van de professionele koppelbare clusterverlichting. Dit loopt op tot maar liefst 2040 lampjes verspreid over 17 meter snoer in het geval van de niet koppelbare clusterverlichting (met de professionele koppelbare clusterverlichting kun je overigens nog een veel langer snoer creëren door het handige koppelbare systeem). Daar kun je deze Kerst nog eens gezellig mee verlichten! Met als belangrijkste voordeel van cluster kerstverlichting: je hebt in 1 klap het te verlichten object voorzien van enorm veel sfeervolle kerstlampjes, zonder dat je met veel verschillende snoeren werkt en zo al gauw in de knoop komt – en dat allemaal op één enkele stekker.

Je kunt de cluster kerstverlichting zoals gezegd zowel als kerstverlichting binnen of als kerstverlichting buiten gebruiken. Dat betekent dat je jouw clusterverlichting het ene jaar kunt gebruiken als boomverlichting voor de boom in je tuin en het volgende jaar als kerstverlichting binnen voor het raam, leuk voor de variatie! Variëren is trouwens het kernwoord van de cluster kerstverlichting, door zijn vele toepassingen. .

Omdat we de kwaliteit van de cluster kerstlampjes graag garanderen, geven we 2 jaar garantie. De clusterverlichting gaat vrijwel zeker nog veel meer Kersten mee, maar heb je binnen de eerste twee Kerstfeesten al problemen, dan staan wij garant voor de oplossing ervan. Simpelweg omdat we weten dat dit zelden tot nooit zal voorkomen. Je kiest dus voor zekerheid.

Maar ook voor gemak. Want het aansluiten van de clusterverlichting is erg gemakkelijk. De cluster kerstverlichting stop je namelijk gewoon in een stopcontact in de buurt met 230 Volt. Een normaal stopcontact voldoet dus. De lampjes verbruiken bijzonder weinig stroom, dat komt natuurlijk omdat het om moderne LED clusterverlichting gaat! Cluster kerstlampjes met LED kerstlichtjes zijn dus niet alleen gezellig.

Clusterverlichting LED: het grootste voordeel

De lampjes van clusterverlichting zijn ook nog eens enorm energiezuinig en duurzaam, door het gebruik van moderne LED techniek. Clustverlichting LED heeft zo weinig energie nodig om te branden: zo heb je tot wel 5-10 keer minder energiekosten met clusterverlichting LED dan met ouderwetse kerstlampjes op basis van gloeilampjes. Zeker de moeite waard. Voor de portemonnee en voor onze aarde, die we graag sparen zodat we over tientallen jaren ook nog een witte Kerst kunnen vieren.

Wees trouwens niet bang dat de kleur van de clusterverlichting LED net zo koud wit is als de sneeuw buiten, zoals dat vroeger met LED lampjes het geval was. Onze LED cluster kerstlampjes hebben we met zorg voor je uitgezocht en zijn voorzien van klassiek warm witte LED lampjes die qua lichtkleur sprekend lijkt op ouderwetse gloeilampjes.

Hoe warm de kléur van clusterverlichting LED ook is, létterlijk gezien zijn de clusterverlichting kerstlampjes daarentegen weer helemaal niet warm. LED kerstverlichting warmt namelijk niet op! Extra veilig voor in de boom en voor de vingertjes van je kids, dat is ook weer zo een voordeel van moderne LED clusterverlichting.

De LED cluster kerstverlichting is verkrijgbaar in verschillende lengtes met 120 (professionele koppelbare clusterverlichting), 488, 588, 768, 1120, 1512 en 2040 lampjes.

Creatief met cluster kerstboomverlichting

Een belangrijk kenmerk van deze cluster kerstboomverlichting met klassiek warm witte LED kerstlampjes is, zoals eerder genoemd, dat je door de grote hoeveelheid kerstlampjes op korte afstand van elkaar een zeer riant lichtbeeld kunt creëren. Daarom is cluster kerstboomverlichting zeer geschikt voor het prachtig uitlichten van kerstbomen, planten en uiteenlopende andere objecten en lijnenspellen.

Naast standaard toepassingen – zoals gebruik in de kerstboom – leent clusterverlichting zich voor eindeloos veel creatieve toepassingen. Bedenk welke lijnenspellen je in en rondom huis sfeervol kunt accentueren met clusterverlichting.

We hebben het al gehad over het simpel verlichten van een (dennen)boom in je tuin. Maar door het overvolle lichteffect van clusterverlichting is deze vorm van kerstverlichting op nog veel meer creatieve manieren te gebruiken. Denk aan:

  • Hekwerken om je huis of bedrijf, die je compleet voorziet van een volle bos kerstlampjes. Dat doe je door de clusterverlichting bijvoorbeeld over de bovenkant van het hekwerk te monteren, of door de spijlen van het hek voor je voordeur te omwikkelen met de clusterlampjes.
  • Clusterverlichting gewikkeld rondom buizen, die je misschien in je gelegenheid met industriële look hebt hangen – of tegen het plafond van de werkruimte in je bedrijf.
  • Cluster kerstverlichting voor het raam, waardoor je dat opper-Kerstige effect krijgt als je van binnen naar buiten kijkt naar de sneeuwvlokken – maar ook andersom, wanneer je van buiten naar binnen kijkt.
  • De dakgoot behangen met cluster kerstlampjes, door het snoer te bevestigen met bovenstaande kerstverlichting bevestigingsmateriaal.
  • Clusterverlichting om een takkenbos in huis, wat een prettig indoor Kerst-effect geeft. Zet een bos takken in een grote vaas, omwikkel met clusterverlichting en zet de vaas vlakbij een stopcontact voor een modern Kerst-effect. Leg een flinke bos takken in een ongebruikte of denkbeeldige haard en omwikkel wederom met clusterverlichting voor een meer klassiek Kerst-effect.
  • Leg de cluster kerstlichtjes losjes op tafel, of gedrapeerd over een dressoir. In een minuutje ben je klaar!

Ook leuk voor de variatie: clusterverlichting LED in kleur! De clusterverlichting in rood, blauw, groen en geel geeft je kerstlampjes nog een gezelliger effect. Wil je juist die moderne koud witte tint? Hebben we ook. De meeste klanten gaan uiteindelijk toch voor de LED clusterverlichting warm wit: ons meest populaire product binnen cluster kerstverlichting. De keuze blijft aan jou!

Cluster verlichting alternatieven

Is jouw kerstverlichting project niet geschikt voor cluster kerstverlichting? Bekijk dan onze andere opties die wellicht beter van passen bij jouw kerst-projecten en ideeën, zoals: