Clusterverlichting ✨

Clusterverlichting led is herkenbaar aan de overvloed van magische mini led kerstlampjes. Alle cluster kerstverlichting die je bij ons kunt kopen is geschikt voor buiten en binnen.

Veelzijdigheid is het sleutelwoord bij deze kerstlichtjes. Zo gebruik je cluster verlichting eenvoudig als lichtslinger in je kerstboom. Naast kerstboomverlichting kun je deze lampjes ook creatief inzetten om randen en lijnen van objecten gezellig te accentueren, denk bijvoorbeeld aan een raam, deur, poort of leuning.

Tip: ben je voor je project op zoek naar clusterverlichting die geschikt is voor grotere bomen en objecten (hoger dan 3 meter)? Gebruik dan onze koppelbare clusterverlichting, deze is voorzien van professionele kwaliteit rubberen snoeren en een iets groter formaat LED kerstlampjes. Bekijk clusterverlichting >

Clusterverlichting geschikt voor buiten en binnen

Aanbieding
 119,95  89,95
Aanbieding
 89,95  69,95
Aanbieding
 42,95  29,95
Aanbieding
 89,95  74,95
Aanbieding
 42,95  34,95
Aanbieding
 89,95  74,95
Aanbieding
 42,95  34,95
Aanbieding
 29,95  24,95

Clusterverlichting professioneel (koppelbaar)

Clusterverlichting professioneel verlengsnoeren (koppelbaar)

Let op: de onderstaande verlengsnoeren passen alleen op de professionele koppelbare clusterverlichting. Deze verlengsnoeren passen niet op de normale clusterverlichting producten (met mini lampjes) bovenaan deze pagina.

Aanbieding
 14,95  13,95
Aanbieding
 22,95  19,95

Clusterverlichting professioneel splitters (koppelbaar)

Let op: de onderstaande splitters passen alleen op de professionele koppelbare clusterverlichting. Deze splitters passen niet op de normale clusterverlichting producten (met mini lampjes) bovenaan deze pagina.

Cluster kerstverlichting bevestigen

Meer weten over clusterverlichting?

Wat is clusterverlichting? In de geschiedenis van de kerstverlichting is dit een vrij nieuwe vorm kerstlampjes. Cluster verlichting is een feest voor je kerstboom, loofboom, struik, gevel, dakrand, tuinhuis of leuning. Je hebt met cluster kerstverlichting namelijk niet te maken met kerstlampjes netjes achter elkaar op een rij.

kerstverlichting cluster

Clusterverlichting heeft op één lichtsnoer een heleboel kerstlichtjes kort bij elkaar zitten, lekker speels verdeeld over het snoer. Zo heb je niet alleen veel méér lampjes per meter snoer, het ziet er ook nog eens veel gezelliger en voller uit door de flinke hoeveelheid lichtjes.

Hang je bijvoorbeeld enkele takken van het boompje of de struik in je voortuin vol met clusterverlichting, dan krijg je meteen dat lekker volle boomverlichting effect. Daar hoef je dan maar enkele keren voor rond te gaan met je cluster kerstverlichting snoer. Minder ingewikkeld, tijdrovend en gedoe dan met reguliere kerstverlichting twintig keer om dezelfde tak te moeten gaan om datzelfde volle effect te krijgen.

Maar niet alleen een kerstboom binnen of bomen buiten in je tuin tover je om tot een prachtig verlicht kerstproject. Cluster kerstverlichting leent zich door zijn flexibiliteit en veelzijdigheid met gemak voor de meeste uiteenlopende projecten.

Waarom clusterverlichting zo handig en veelzijdig is?

Het belangrijkste voordeel van cluster kerstverlichting met z’n overvloed aan sfeervolle cluster kerstlampjes: je kunt in een paar minuten je kerstboom of een ander object voorzien van enorm veel sfeervolle kerstlampjes, zonder dat je vaak hoeft rond te gaan of snoeren in de knoop komen. En dat allemaal aangesloten op maar één stopcontact. Handig!

clusterverlichting deurOnze cluster kerstverlichting begint al bij 120 kerstlampjes op 2,5 meter koppelbaar snoer (in het geval van de professionele koppelbare clusterverlichting). Dit loopt op tot maar liefst 2040 lampjes verspreid over 17 meter snoer in het geval van de niet koppelbare cluster lampjes.

Met de hiervoor genoemde professionele koppelbare clusterverlichting kun je overigens nog een veel langer snoer creëren vanwege het handige koppelbare systeem. Daar kun je deze Kerst nog eens uitbundig mee verlichten!

Je kunt al onze cluster kerstverlichting zowel als kerstverlichting binnen of als kerstverlichting buiten gebruiken. Dat betekent dat je je lampjes het ene jaar kunt gebruiken als boomverlichting voor het boompje of struik in je tuin en het volgende jaar als kerstboomverlichting binnen. Leuk voor de variatie!

Clusterverlichting LED: moderne techniek én toch ouderwets gezellig

Cluster kerstlampjes met LED kerstlichtjes zijn niet alleen gezellig, door het gebruik van moderne LED techniek zijn deze kerstlampjes zeer energiezuinig en duurzaam.

Clusterverlichting LED heeft veel minder energie nodig om te branden dan oude kerstverlichting met gloeilampjes.

Zo verbruik je tot wel 5 à 10 keer minder energiekosten. Zeker de moeite waard voor je eigen portemonnee. Maar óók voor onze aarde, die we graag sparen zodat we over tientallen jaren ook nog van een witte Kerst kunnen vieren.

clusterverlichting kerstboom

Wees trouwens niet bang dat de kleur van de clusterverlichting LED net zo ijswit is als de sneeuw buiten, zoals dat vroeger met de eerste varianten van LED lampjes nog wel eens het geval was.

Onze LED cluster kerstlampjes hebben we met zorg voor je uitgezocht en zijn naar keuze voorzien van klassiek warm witte LED lampjes die qua lichtkleur sprekend lijkt op ouderwetse gloeilampjes.

Hoe warm de kleur van deze LEDs ook is, létterlijk gezien zijn deze kerstlampjes daarentegen weer helemaal niet warm. Een bijkomend voordeel van LED kerstverlichting is dat deze namelijk nauwelijks opwarmt in tegenstelling tot ouderwetse kerstverlichting. Extra veilig dus voor in de kerstboom binnen én voor de vingertjes van je kinderen.

Creatief met cluster kerstboomverlichting

clusterverlichting trap

Door de grote hoeveelheid kerstlichtjes op korte afstand van elkaar kun je met weinig moeite een zeer riant lichtbeeld creëren. Daarom is cluster kerstboomverlichting zeer geschikt voor het stijlvol uitlichten van een kerstboom.

Naast de standaard toepassing – zoals gebruik in een kerstboom – leent clusterverlichting zich voor eindeloos veel andere creatieve toepassingen. Denk maar eens aan welke lijnenspellen van je woonhuis of bedrijfspand je binnen en buiten sfeervol kunt accentueren met clusterverlichting.

Enkele ideeën:

  • Hekwerken om je huis of bedrijf, die je voorziet van een lichtsnoer met clusterlampjes. Dat doe je door cluster kerstlampjes bijvoorbeeld over de bovenkant van je hekwerk te draperen, of door de spijlen van het hek voor je voordeur te omwikkelen.
  • clusterverlichting buitenCluster lampjes gewikkeld rondom leuningen of buizen, die je misschien in je gelegenheid met industriële look hebt hangen.
  • Cluster kerstverlichting voor het raam, waardoor je dat opper-Kerst-effect krijgt als je van binnen naar buiten kijkt naar de sneeuwvlokken – maar ook andersom, wanneer je van buiten naar binnen kijkt.
  • De dakgoot of dakrand voorzien van cluster kerstlampjes, door het lichtsnoer te bevestigen met bovenstaande kerstverlichting bevestigingsmateriaal.
  • Cluster lichtjes om een takkenbos in huis, wat een prettig indoor Kerst-effect geeft. Zet een bos takken in een grote vaas en versier deze met lichtjes. Of leg wat houtblokken in een ongebruikte of denkbeeldige haard en drapeer deze met clusterverlichting voor een meer klassiek effect met deze Kerst.
  • Leg een kort cluster kerstlichtjes snoer losjes op tafel, of gedrapeerd over een dressoir. In een minuutje ben je klaar!
  • clusterverlichting kleurOok leuk voor de variatie: clusterverlichting LED in kleur! De lampjes in rood, blauw, groen en geel geven een klassiek gezellig effect. Of wil je juist die moderne ijswitte tint? Hebben we ook. De meeste klanten kiezen voor de LED clusterverlichting warm wit: ons meest populaire product binnen cluster kerstverlichting. De keuze is natuurlijk aan jou.

Omdat we de kwaliteit van de cluster kerstlampjes graag garanderen, geven we 2 jaar garantie. De clusterverlichting gaat in de praktijk nog veel meer Kerst seizoenen mee, maar heb je binnen de eerste twee Kerst feesten al problemen, dan staan wij garant voor de oplossing ervan. Je kiest dus voor zekerheid en geen gedoe.

Clusterverlichting kopen nog niet gelukt?

Staat de clusterverlichting die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via de onderstaande categorieën om andere mooie kerstverlichting producten online bij ons te kopen.