< Terug naar de veelgestelde vragen

Hebben jullie ook Fairybell aanbiedingen?

Bij KerstverlichtingBuiten.com vind je altijd de beste aanbieding voor Fairybell vlaggenmast kerstbomen. Overigens geldt dat niet alleen voor Fairybell producten, maar ook voor andere prachtige kerstverlichting buiten producten. Dat komt onder andere omdat wij ook groothandel en fabrikant van bepaalde kerstverlichting artikelen zijn.

Vlaggenmast kerstverlichting: Fairybell aanbieding

Voor Fairybell vlaggenmast kerstverlichting producten vindt je op ​​KerstverlichtingBuiten.com de beste aanbiedingen en laagste prijzen. Wat bedoelen we daar precies mee?

Indien je ergens anders in Nederland of België hetzelfde nieuwe Fairybell product in een goedkopere aanbieding hebt gezien, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan op basis van de onderstaande voorwaarden graag voor je kijken of we de goedkopere prijs kunnen matchen, met daarbij nog een extra korting van 5% bovenop de goedkopere prijs.

Dus kom je ergens anders een goedkopere Fairybell aanbieding tegen, laat het ons dan weten!

Voorwaarden Fairybell laagste prijs garantie + 5% extra korting

  • Aanspraak maken op de Fairybell laagste prijs garantie dient te gebeuren voor aankoop of binnen maximaal 3 werkdagen na aankoop door middel van een e-mail aan info@kerstverlichtingbuiten.com.
  • Het product bij de goedkopere aanbieder is nieuw en in originele ongeopende verpakking. Het betreft dus bijvoorbeeld geen ‘tweedekans artikel’.
  • KerstverlichtingBuiten.com moet in staat zijn om op een openbare Nederlandse of Belgische website het prijsverschil te kunnen controleren.
  • Het betreffende Fairybell product dient uit voorraad leverbaar te zijn bij de goedkopere aanbieder.
  • Producten uit (opheffings)uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandelverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde producten, producten uit het buitenland (anders dan Nederland of België) of niet bestemd voor EU komen niet in aanmerking voor de laagste prijs garantie.
  • De Fairybell laagste prijs garantie geldt voor consumenten leveringen (B2C) en niet voor zakelijk wederverkopers en installateurs (B2B leveringen).
  • Prijswijzigingen die door de fabrikant worden doorgevoerd voor de hele markt, zijn uitgesloten van de laagste prijs garantie.
  • Bij onduidelijkheid of twijfel over de correctheid van de prijsstelling van de andere aanbieder waarmee vergeleken wordt, is het oordeel van KerstverlichtingBuiten.com doorslaggevend.
  • Indien de laagste prijs claim door ons wordt goedgekeurd, dan boeken wij het verschilbedrag + een extra korting van 5% (berekend over de goedkoopste prijs) naar je terug via de betaalmethode waarmee je je bestelling oorspronkelijk bij ons in de webshop hebt betaald.

Korting bij meerdere stuks Fairybell

Naast de beste Fairybell aanbieding, krijg je bij ons sowieso staffelkorting bij afname van meerdere stuks van bepaalde kerstverlichting producten. Dat geldt dus ook voor Fairybell vlaggenmast kerstbomen. Deze korting op de prijs bij afname van meerdere stuks vindt je ook bij Fairybell producten terug in een handig overzicht op elke productpagina.

Kom je ergens anders toch nog een goedkopere prijs tegen bij afname van meerdere stuks? Neem dan even contact met ons op, zodat wij voor je kunnen kijken of we de prijs kunnen matchen. Let op: de extra korting van 5% van de laagste prijsgarantie geldt niet bij afname van meerdere stuks tegelijk, waarbij al een korting vanuit onze kortingsstaffel is berekend over het aankoopbedrag.

< Terug naar de veelgestelde vragen of Ga naar de vlaggenmast kerstbomen >