Koppelbare bolverlichting geschikt voor buiten en binnen

Aanbieding
 49.00  44.95
Aanbieding
 54.95  49.95

Reservelampen bolvormige kerstverlichting

Verlengsnoeren, onderdelen en extra aansluitmateriaal

Prikkabel kerstverlichting niet gevonden?

Staat de prikkabel LED kerstverlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten LED prikkabel kerstverlichting snel leveren.

Meer weten over prikkabel feestverlichting?

Met deze professionele LED bolverlichting haal je niet alleen iets bijzonders in huis met de kerst, maar heb je ook meteen een sfeervolle feestverlichting voor de rest van het jaar. Deze feestverlichting met bollampjes is, zoals de naam al zegt, geschikt voor alle feestelijke gelegenheden door het jaar heen. Niet alleen het Kerstfeest, maar ook een verjaardagsfeest, een tuinfeest, BBQ en elk ander soort feest wordt gezellig opgelicht met deze LED bolverlichting voor buiten en binnen. Het is altijd feest met feestverlichting voorzien van gezellige LED bollampen!

Feestverlichting met LED bollampen is zéér energiezuinig

Geniet van de luxe sfeer van helder klassiek warm witte of gekleurde LED prikkabel E27 lampjes, die sprekend lijken op ouderwetse gloeilampen, maar dan met de vele voordelen van energiezuinige verwisselbare LED prikkabel lampen. De LED-technologie zorgt ervoor dat de bollampjes maar maximaal 1 Watt verbruiken terwijl de lichtbron even klassiek warm wit of gekleurd blijft net zoals de ‘ouderwetse’ gloeilamp prikkabel lampen.

De verwisselbare LED prikkabel lampen zijn ook nog eens eenvoudig te vervangen door reservelampjes (eventueel met andere kleuren voor de afwisseling), waardoor jouw bolverlichting nog langer meegaat. Dat wordt een duurzame Kerst!

Wat sfeer betreft: de LED feestverlichting is ideaal om een grote kerstboom of andere objecten in en om huis of bedrijf een ouderwets gezellige uitstraling te geven. De nostalgische look en de moderne, professionele afwerking, maken deze feestverlichting helemaal kerst- en toekomstproof.

Bolvormige kerstverlichting: de mogelijkheden

Voor de optimale nostalgische look ga je voor de bolverlichting warm wit met heldere bolletjes, die precies op de ouderwetse gloeilamp lijkt. Maar schijn bedriegt! Het gaat hier namelijk om moderne LED prikkabel lampen, omkapseld door een stevige bol van doorzichtig en stootvast kunststof. Dus: geen glas dat met een zuchtje wind kapot kan slaan, maar een veilige variant met dezelfde ouderwetse look van bolvormige kerstverlichting.

De bolverlichting melkwit geeft een iets meer heldere lichtopbrengst, met hetzelfde weer- en stootbestendige materiaal en duurzame LED kerstlichtjes ingebouwd. Een andere optie qua lichtkleur in deze bolvormige kerstverlichting is de bolverlichting in kleur, die met zijn multicolor LED prikkabel lampen verschillende kleuren uitstraalt: geel, rood, blauw, groen en roze.

Je kunt hier zelf natuurlijk creatief mee variëren, doordat de bolvormige kerstlampjes in elke kleur (inclusief melk wit en helder warm wit!) los te bestellen zijn. Ook handig wanneer er eentje vervangen moet worden. Dit maakt je hele bolvormige kerstverlichting set extra toekomstbestendig!

Prikkabel LED bolverlichting koppelbaar: voor maximale kerstdecoratie

Deze professionele koppelbare bolverlichting met LED-techniek kan eenvoudig uitgebreid worden doordat het een koppelbare prikkabel is. Ideaal voor het verlichten van bijvoorbeeld grote dennenbomen of andere grote objecten. Maar ook handig voor als je dennenboom in de toekomst verder groeit, door de koppelbare prikkabel ‘groeit’ deze professionele kerstverlichting gewoon met je mee.

Naast kerstboomverlichting is deze bolverlichting uitstekend geschikt voor openbare ruimtes, horeca, feesttent of winkelcentrum, maar ook voor de verlichting van je complete tuin, je hele huis of bedrijf.

Het koppelsystem van deze prikkabel bolverlichting werkt heel simpel: je begint met een prikkabel starterset en elke prikkabel verlengset is daarna aan de uiteinden op elkaar aansluitbaar. Het laatste einde sluit standaard af met een veilig waterproof schroefdopje. Deze bolverlichting kun je namelijk aan elkaar blíjven koppelen, doordat je op één stekker door kunt gaan tot wel 2800 Watt. Ter illustratie: per 10m prikkabel led snoer zit je op ongeveer 14 watt. Kun je nagaan!

Wil je meerdere objecten verlichten met koppelbare prikkabel LED verlichting, dan kun je bijvoorbeeld tussen een reeks bolverlichting prikkabels een verlengsnoer van 3 of 10 meter plaatsen, om vervolgens het volgende object op aan te sluiten. En dat allemaal nog steeds op één en dezelfde stekker!

Hoe groot je lichtplan ook is – of het nu een groot bedrijfspand, feesttent of een bescheiden balkon betreft – deze professionele prikkabel LED bolverlichting is er precies geschikt voor. Niet alleen door zijn duurzaame led techniek en hoge kwaliteit professionele rubberen snoeren en fittingen – maar vooral ook door zijn waanzinnig hippe en gezellige uiterlijk!

Tip voor aankomende Kerst: deze koppelbare bolvormige feestverlichting staat echt fantastisch in een grote dennenboom. De bolvormige kerstlichtjes die op ouderwetse gloeilampjes lijken zijn dan al van grote verten te zien. Bolverlichting is gemakkelijk te bevestigen aan de dennentakken door deze te draperen over stevige takken of eventueel met tie wraps te bevestigen. Zo pak je een dennenboom van 10 meter hoog met gemak professioneel in met deze koppelbare bolvormige kerstverlichting. Praktisch en magisch mooi!

Feestverlichting alternatieven

Is jouw kerstverlichting project niet geschikt voor feestverlichting LED bollen? Bekijk dan onze andere opties die wellicht beter van passen bij jouw kerst-projecten en ideeën, zoals: