Feestverlichting bollen brengen je grote dennenboom gelijk in een ouderwets gezellige kerstsfeer. Qua uitstraling lijkt deze feestverlichting sprekend op ouderwetse prikkabel gloeilampjes, maar dan met de voordelen van moderne LED techniek: energiezuinig, wordt niet warm, gaat maar liefst 5 tot 10 keer langer mee én door de stevige polycarbonaat bollen kunnen deze lampen tegen een stootje.

Tip: deze professionele feestverlichting bollen zijn koppelbaar. Dat betekent dat je deze lichtslingers precies op maat kunt maken voor jouw feestverlichting project: een grote kerstboom, een gezellige overspanning boven je terras of het accentueren van lijnen langs de gevel van je bedrijfspand, met deze professionele feestverlichting is het allemaal mogelijk.

Koppelbare bolverlichting geschikt voor buiten en binnen

Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95

Reservelampen bolvormige kerstverlichting

Verlengsnoeren, onderdelen en extra aansluitmateriaal

Prikkabel kerstverlichting niet gevonden?

Staat de prikkabel kerstverlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten LED prikkabel kerstverlichting snel leveren.

Meer weten over prikkabel feestverlichting?

Met deze professionele koppelbare LED bolverlichting haal je niet alleen iets bijzonders in huis met de kerst, maar heb je ook meteen een sfeervolle feestverlichting voor de rest van het jaar. Deze koppelbare feestverlichting met bollampjes is, zoals de naam al zegt, geschikt voor alle feestelijke gelegenheden door het jaar heen. Niet alleen het Kerstfeest, maar ook een verjaardagsfeest, een tuinfeest, BBQ en elk ander soort feest wordt gezellig verlicht met deze LED bolverlichting voor buiten en binnen. Kortom: het is altijd feest met feestverlichting voorzien van gezellige LED bollampen!

Feestverlichting buiten met LED bollampen is zéér energiezuinig

Geniet van de luxe sfeer van helder klassiek warm witte of gekleurde LED prikkabel E27 lampjes, die sprekend lijken op ouderwetse gloeilampen, maar dan met de vele voordelen van energiezuinige verwisselbare LED prikkabel lampen. De LED-technologie zorgt ervoor dat de bollampjes maar maximaal 1 Watt verbruiken terwijl de lichtbron even klassiek warm wit of gekleurd blijft net zoals de ‘ouderwetse’ gloeilamp prikkabel lampen.

De verwisselbare LED prikkabel lampen zijn ook nog eens eenvoudig te vervangen door reservelampjes (eventueel met andere kleuren voor de afwisseling), waardoor jouw bolverlichting nog langer meegaat. Dat wordt een duurzame Kerst!

Wat sfeer betreft: de LED feestverlichting is ideaal om een grote kerstboom of andere objecten, gebouwen en overspanningen een ouderwets gezellige uitstraling te geven. De nostalgische look en de moderne, professionele afwerking, maken deze feestverlichting buiten helemaal kerst- en toekomstproof.

Bolvormige kerstverlichting: de mogelijkheden

Voor de optimale nostalgische look ga je voor de bolverlichting klassiek warm wit met heldere bolletjes, die precies op de ouderwetse gloeilamp lijkt. Maar schijn bedriegt! Het gaat hier namelijk om moderne LED prikkabel lampen, omkapseld door een stevige en stootbestendige polycarbonaat bol van doorzichtig kunststof. Dus: geen glas dat met een zuchtje wind kapot kan slaan (denk aan de ouderwetse glazen gloeilampen), maar een veilige variant met dezelfde ouderwetse look van bolvormige kerstverlichting.

De bolverlichting melkwit geeft een meer moderne warm witte lichtkleur, met hetzelfde weer- en stootbestendige materiaal en duurzame LED kerstlichtjes ingebouwd. Een andere optie qua lichtkleur in deze bolvormige kerstverlichting is de bolverlichting met gekleurde lampen, die met zijn multicolor LED prikkabel lampen verschillende gezellige kleuren uitstraalt: geel, rood, blauw, groen en roze.

Je kunt hier zelf natuurlijk creatief mee variëren, doordat de bolvormige kerstlampjes in elke kleur los te bestellen zijn. Ook handig wanneer er eentje vervangen moet worden. Dit maakt je kerstverlichting prikkabel set extra toekomstbestendig!

Prikkabel LED koppelbaar: voor maximale kerstdecoratie

Deze professionele koppelbare bolverlichting met LED-techniek kan eenvoudig uitgebreid worden doordat het een koppelbare prikkabel is. Ideaal voor het verlichten van bijvoorbeeld grote dennenbomen of andere grote objecten, een gebouw of overspanning. Maar ook handig voor als je dennenboom in de toekomst verder groeit, door de koppelbare prikkabel ‘groeit’ deze professionele kerstverlichting gewoon met je mee.

Naast kerstboomverlichting is deze bolverlichting uitstekend geschikt voor openbare ruimtes, horeca, feesttent of winkelcentrum, maar ook voor de verlichting van je complete tuin, je hele huis of bedrijf.

Het koppelsystem van deze prikkabel LED bolverlichting werkt heel simpel: je begint met een startkabel waarop je vervolgens een of meerdere lichtslingers kunt doorkoppelen, omdat ze aan de uiteinden op elkaar aansluitbaar zijn. Het laatste einde van een lichtslinger sluit standaard af met een veilig waterproof schroefdopje. Deze bolverlichting kun je namelijk aan elkaar blíjven koppelen, doordat je op één stekker door kunt gaan tot wel 750 Watt. Ter illustratie: per 10 meter prikkabel met 20 lampen zit je op 20 watt. Kun je nagaan! Wil je meer informatie over dit handige koppelbare systeem? Je leest hier alle informatie over prikkabel kopen.

Wil je meerdere objecten verlichten met koppelbare prikkabel LED verlichting, dan kun je bijvoorbeeld tussen een reeks bolverlichting prikkabels een verlengsnoer van 3 meter, 5 meter, 10 meter of 20 meter plaatsen, om vervolgens het volgende object op aan te sluiten. En dat allemaal nog steeds op één en dezelfde stekker en stopcontact!

Hoe groot je lichtplan ook is – of het nu een groot bedrijfspand, feesttent, brug of een bescheiden balkon betreft – deze professionele prikkabel LED bolverlichting past zich aan aan jouw unieke situatie. Niet alleen door zijn duurzaame led techniek en hoge kwaliteit koppelbare professionele rubberen snoeren en fittingen – maar natuurlijk ook door zijn hippe en gezellige uiterlijk!

Tip voor aankomende Kerst: deze koppelbare feestverlichting buiten staat fantastisch in een grote dennenboom. De bolvormige kerstlichtjes die op ouderwetse gloeilampjes lijken zijn dan al van grote verten te zien. Bolverlichting is gemakkelijk te bevestigen aan de dennentakken door deze te draperen over stevige takken of eventueel hier en daar met een tie wrap te bevestigen. Zo verlicht je een dennenboom van 10 meter hoog met gemak professioneel met deze koppelbare bolvormige kerstverlichting op basis van een handige stekker. Lekker praktisch en magisch mooi!

Feestverlichting alternatieven

Is jouw kerstverlichting project niet geschikt voor feestverlichting buiten bollen? Bekijk dan onze andere opties die wellicht beter passen bij jouw kerst-projecten en ideeën, zoals: