Feestverlichting 💡

Feestverlichting bollen brengen elke boom, ruimte of object in een gezellige sfeer. Niet alleen tijdens de Kerst, maar het hele jaar door én zowel binnen als buiten.

De professionele feestverlichting bollen die je bij ons kunt kopen zijn koppelbaar. Dat betekent dat je deze lichtslingers precies op maat kunt maken voor jouw feestverlichting project: een grote kerstboom, een gezellige overspanning boven je terras of het accentueren van lijnen langs de gevel van je bedrijfspand.

Qua uitstraling lijkt deze feestverlichting sprekend op ouderwetse prikkabel lampen, maar dan met de voordelen van moderne LED techniek: energiezuinig, wordt niet warm, gaat maar liefst 5 tot 10 keer langer mee én door de stevige kwaliteit polycarbonaat bollen kunnen de LED lampen tegen een stootje.
Bekijk feestverlichting >


Feestverlichting LED bollen geschikt voor buiten en binnen (koppelbaar)

Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 26,95 104,95
Aanbieding
 25,95 99,95

Feestverlichting LED reservelampen

Verlengsnoeren, onderdelen en extra aansluitmateriaal (koppelbaar)

Meer weten over prikkabel feestverlichting?

feestverlichting kerstMet deze koppelbare prikkabel feestverlichting haal je een professionele kwaliteit LED sfeerverlichting in huis waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Deze koppelbare feestverlichting met bollampjes is, zoals de naam al zegt, geschikt voor alle feestelijke gelegenheden door het jaar heen. Niet alleen tijdens de Kerst toegepast als kerstboomverlichting, maar ook een verjaardagsfeest, tuinfeest, BBQ en elk ander soort feest verlicht je magisch met deze LED bolverlichting voor buiten en binnen.

Sterker nog, je hoeft niet eens feest te hebben om te kunnen genieten van deze mooie lampjes. Hang ze gewoon buiten of binnen als lichtslinger op en het is altijd gezellig aangekleed!

Feestverlichting buiten met LED bollampen is zéér energiezuinig

prikkabel kerst

Geniet van de luxe sfeer van klassiek warm witte of gekleurde LED prikkabel E27 lampjes, die sprekend lijken op ouderwetse prikkabel gloeilampen, maar dan met de vele voordelen van energiezuinige verwisselbare prikkabel LED lampen.

De moderne LED-technologie zorgt ervoor dat de bollampjes maar maximaal 1 Watt verbruiken terwijl de lichtbron even klassiek warm wit of gekleurd blijft net zoals de ‘ouderwetse’ gloeilamp prikkabel lampen.

prikkabel led feestverlichting

De verwisselbare LED prikkabel lampen zijn ook nog eens eenvoudig te vervangen door reservelampjes (eventueel met andere kleuren voor de afwisseling), waardoor je bolverlichting nog langer meegaat.

Wat sfeer betreft: deze koppelbare LED feestverlichting lichtslingers zijn ideaal om een grote kerstboom of ander object, ruimte, terras, gebouw of overspanning een ouderwets gezellige uitstraling te geven. De nostalgische look en de moderne, professionele afwerking, maken deze feestverlichting buiten tot een sfeerverlichting waar jij en je gasten jarenlang van kunnen genieten.

Bolvormige kerstverlichting: de mogelijkheden

prikkabel voor buiten

Wil je deze lampjes gebruiken met de Kerst? Voor de optimale nostalgische look ga je voor de bolverlichting klassiek warm wit met heldere bolletjes, die precies op de ouderwetse gloeilamp lijkt.

Maar schijn bedriegt! Het gaat hier namelijk om moderne LED prikkabel lampen, voorzien van een stevige en stootbestendige polycarbonaat bol van doorzichtig kunststof. Dus: geen glas dat met een zuchtje wind kapot kan slaan (denk aan de ouderwetse glazen gloeilampen), maar een veilige variant met dezelfde ouderwetse look van bolvormige kerstverlichting.

prikkabel feestverlichtingDe bolverlichting melkwit geeft een meer moderne warm witte lichtkleur, met hetzelfde weer- en stootbestendige materiaal en duurzame LED kerstlichtjes ingebouwd.

Een andere optie qua lichtkleur in deze bolvormige kerstverlichting is de bolverlichting met gekleurde lampen, die met zijn multicolor LED prikkabel lampen verschillende gezellige kleuren uitstraalt: geel, rood, blauw, groen en roze.

Je kunt hier zelf natuurlijk creatief mee variëren, doordat de bolvormige kerstlampjes in elke kleur los te bestellen zijn. Ook handig wanneer er eentje vervangen moet worden. Dit maakt je kerstverlichting prikkabel set extra duurzaam!

Prikkabel LED kerstverlichting: voor maximale decoratie

Deze professionele prikkabel kerstverlichting met LED-techniek kan eenvoudig uitgebreid worden doordat het een koppelbare prikkabel is. Deze eigenschap maakt de feestverlichting ideaal voor het verlichten van bijvoorbeeld grote dennenbomen of andere grote objecten, een gebouw of overspanning.

party lights

De koppelbare eigenschap van deze LED prikkabel kerstverlichting is in het geval van de Kerst ook erg handig voor als je kerstboom in de toekomst verder groeit. Door de koppelbare prikkabel ‘groeit’ deze professionele kerstverlichting gewoon met je mee. De bolvormige kerstlichtjes die op ouderwetse gloeilampjes lijken zijn dan al van grote verten te zien. De lichtsnoeren zijn gemakkelijk te bevestigen aan de takken van een dennenboom door deze te draperen over stevige takken of eventueel hier en daar met een tie wrap te bevestigen. Zo verlicht je een kerstboom van 10 meter hoog met gemak professioneel met deze koppelbare bolvormige kerstverlichting op basis van een handige stekker. Lekker praktisch en magisch mooi!

Naast kerstboomverlichting wordt deze professionele feestverlichting veel toegepast in openbare ruimtes, horeca, feesttent of winkelcentra. Maar natuurlijk ook voor de verlichting van je complete tuin, huis of de gevel van je bedrijf.

Hoe werkt deze koppelbare feestverlichting?

partyverlichting

Het koppelsystem van deze prikkabel LED bolverlichting werkt heel simpel: je begint met een startkabel waarop je vervolgens een of meerdere lichtslingers kunt doorkoppelen, omdat ze aan de uiteinden op elkaar aansluitbaar zijn. Het laatste einde van een lichtslinger sluit standaard af met een veilig waterproof schroefdopje. Deze bolverlichting kun je namelijk aan elkaar blíjven koppelen, doordat je op één stekker door kunt gaan tot wel 750 Watt. Ter illustratie: per 10 meter prikkabel met 20 lampen zit je op 20 watt. Kun je nagaan! Wil je meer informatie over dit handige koppelbare systeem? Je leest hier alle informatie over prikkabel kopen.

kerstverlichting prikkabel

Wil je meerdere objecten verlichten met koppelbare prikkabel LED verlichting, dan kun je bijvoorbeeld tussen een reeks bolverlichting prikkabels een verlengsnoer van 3 meter, 5 meter, 10 meter of 20 meter plaatsen, om vervolgens het volgende object op aan te sluiten. En dat allemaal nog steeds op één en dezelfde stekker en stopcontact!

Hoe groot je licht project ook is – of het nu een groot terras, feesttent, de contouren van een brug of een bescheiden balkon betreft – deze professionele prikkabel LED bolverlichting past zich aan aan jouw unieke situatie. Niet alleen door zijn duurzaame led techniek en hoge kwaliteit koppelbare professionele rubberen snoeren en fittingen – maar natuurlijk ook door zijn hippe en gezellige uiterlijk!

Feestverlichting kopen nog niet gelukt?

Staat de feestverlichting die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via onderstaande categorieën om andere mooie feestverlichting producten online bij ons te kopen.