Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,3/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,3/10
feestverlichting

Feestverlichting

Feestverlichting maakt van elke verjaardag, feestdag of bijzondere gelegenheid ook écht een feest. Gezellige sfeerverlichting voor de tuin, het terras, tijdens de feestdagen of voor het verlichten van een gevel of binnenruimtes. Lees meer

Onze professionele feestverlichting is voorzien van led bollampen: energiezuinig en sfeerverhogend. De polycarbonaat led bollen kunnen goed tegen een stootje en de kabels zijn gemaakt van zware kwaliteit rubber.

Of je nu 5 meter, 25 meter of 50 meter nodig hebt, onze professionele feestverlichting is koppelbaar. Jij bepaalt dus precies hoe lang de snoeren zijn. Eindelijk een multifunctionele en praktische oplossing voor feestverlichting voor binnen en buiten.

Feestverlichting LED bollen geschikt voor buiten en binnen (koppelbaar)

Reservelampen voor feestverlichting

Verlengsnoeren, onderdelen en aansluitmateriaal voor feestverlichting

Feestverlichting en prikkabel lampen

Het verschil tussen onze feestverlichting op KerstverlichtingBuiten.com en prikkabellampen is niet groot. De feestverlichting heeft namelijk eenzelfde uiterlijk als ouderwetse lampen, maar dan wel met de voordelen van moderne led techniek. De led bollampen zien er gezellig uit en misstaan niet of het terras, tijdens een verjaardagsfeestje, een jubileum of een zakelijke borrel. Ook als kerstverlichting zijn deze moderne prikkabel lampen een echte aanrader. Daarnaast worden prikkabel lampen veel gebruikt voor het verlichten van balkon of galerij, de dakgoot, vlaggenmast, luifel, parasol en nog veel meer.Het grootste voordeel van deze feestverlichting buiten lampjes? Dat het energiezuinig en milieuvriendelijk is. Twee voordelen die meespelen bij het maken van keuze.

Zo energiezuinig is led feestverlichting

De nr. 1 feestverlichting voor buiten en binnen, maar dan wel voorzien van ledlampen. Hoe energiezuinig is led verlichting nu echt? Met ledverlichting bespaar je wel 80% op traditionele gloeilampen. Wie zijn hele woning middels led lampen zou verlichten ziet dit ook zeker op de energierekening terug. Feestverlichting met led lampen is in ieder geval een goed begin. Vooral omdat dit soort verlichting vaak uren zo niet dagen achter elkaar brandt.De led feestverlichting is voorzien van E27 fittingen en lampjes. De lampjes zitten er dus al aan en zijn heel eenvoudig vervangbaar. Elk bollampje verbruikt maximaal 1,5 Watt waarbij de lichtkleur en lichtsterkte hetzelfde blijven. Hier zit dus geen verschil in met de ouderwetse prikkabel lichtsnoeren. Je hebt de keuze uit feestverlichting led met witte of gekleurde lampjes. Omdat de ledlampen eenvoudig te verwisselen zijn kun je hier altijd een andere kleur in doen, aan jou de keuze.

Het koppelen van feestverlichting

Standaard hebben de lichtsnoeren bij KerstverlichtingBuiten.com een lengte van 5 of 10 meter. Dit is ideaal voor het verlichten van het terras, als kerstboomverlichting of misschien langs de gevel.Soms is een terrein groter of langer. Er is dan ook behoefte aan langere feestverlichting. Geen probleem met onze led feestverlichting. Deze koppel je namelijk heel eenvoudig aan elkaar. Van 5 meter naar 10 meter, 15 meter of misschien wel 25 meter. Maak de prikkabel net zolang als nodig is. Hier heb je geen aparte stekkers en stopcontacten voor nodig, de uiteinden sluit je namelijk op elkaar aan. Het laatste einde van het lichtsnoer voorzie je van een waterproef schroefdopje. Dit zorgt ervoor dat er geen vocht de feestverlichting in kan, wel zo veilig. Het voordeel van koppelbare led lichtsnoeren is dat je nooit op zoek hoeft te gaan naar extra stopcontacten. Gewoon koppelen en klaar voor gebruik, zo eenvoudig is het. Houd wel rekening met het maximale vermogen, hoewel je hier met led feestverlichting snoeren waarschijnlijk nooit aan zult komen. Per stekker kun je tot maximaal 720 Watt gaan. Een prikkabel feestverlichting snoer van 10 m lengte en 20 ledlampen heeft een vermogen van 20 Watt. Dat zijn dus heel wat meters voordat je aan die 720 Watt zit.

Een verlengsnoer als tussenoplossing

Je wilt meerdere stukken, gebieden of ruimtes met een en dezelfde prikkabel verlichten, in ieder geval allemaal op een en dezelfde stekker. Is dit mogelijk? Ja, dit doe je middels het verlengsnoer. Maar let op, het gaat hier om speciale verlengsnoeren die je tussen de lichtsnoeren plaatst. Zo kun je de verlichting onderbreken en op een ander stuk verder gaan, zonder dat je een extra stekker of stopcontact nodig hebt.

De verlengsnoeren zijn geschikt voor de bolverlichting en hebben een lengte van 3, 5, 10 of 20 meter. Gebruik alleen de speciale verlengsnoeren uit ons assortiment op KerstverlichtingBuiten.com, deze zijn afgestemd op onze feestverlichting. Uiteraard hebben we ook andere accessoires voor led feestverlichting in ons assortiment. Denk maar aan het eindstuk, een stekkersafe voor buiten of een schemerschakelaar.

Feestverlichting huren of kopen

Voor een festival of bedrijfsfeest wordt vaak gedacht aan feestverlichting huren. Wanneer de verlichting voor een eenmalig feest of festival nodig is dan is dit ook de goedkoopste oplossing. Maar achteraf blijkt dat er toch vaker een feest wordt gehouden. Of dat er in een andere situatie behoefte is aan sfeervolle verlichting. Denk eens aan de zomerse avonden op het terras, een barbecue met vrienden of verlichting tijdens de kerst. In deze gevallen is het veel voordeliger om feestverlichting te kopen. Wanneer je naar de kwaliteit en levensduur kijkt is dit in vrijwel alle situaties de #1 keuze.

Een groot assortiment led lichtsnoeren

Voor elke situatie is er een gepaste oplossing, we hebben een groot assortiment led lichtsnoeren. Van klassieke kerstverlichting tot netverlichting, het bekende lichtgordijn tot de koppelbare lichtsnoeren, wat heb je precies nodig? Met led verlichting kies je in ieder geval voor een hoge kwaliteit en langere levensduur. De polycarbonaat lampjes zijn nagenoeg onverwoestbaar. Moeilijk om een keuze te maken? Laat je inspireren door de verschillende lichtsnoeren waarbij je keuze hebt uit meerdere lengtes, lichtkleuren en designs. Vind je het mooi om de lichtbron goed te zien dan is de koppelbare bolverlichting met heldere bol zeker een aanrader. Net dat beetje extra sfeer, dat doet het hem.

Wat je nog meer moet weten over feestverlichting buiten

Wist je dat feestverlichting voor buiten ook het hele jaar door buiten kan blijven hangen? Deze is namelijk goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden en natuurlijk ook tegen vocht.Toch is het aan te raden om de lichtsnoeren, wanneer je ze niet gebruikt, veilig op te bergen. Hiermee verlang je absoluut de levensduur. Berg feestverlichting altijd zo op dat het niet in de knoop raakt. Bewaar het lichtsnoer in een vochtvrije en afgesloten doos of bewaarbox. Voorkom schimmelvorming, dit kan zich op de ledlampjes of de kabel zelf gaan hechten.

Twinkly feestverlichting met app

Kijk ook eens naar de feestverlichting met app van het merk Twinkly. De mogelijkheden van de slimme app feestverlichting van Twinkly zullen je verbazen.

Feestverlichting kopen nog niet gelukt?

Staat de feestverlichting die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via onderstaande categorieën om andere mooie feestverlichting producten online bij ons te kopen.