Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Gekleurde lampjes kopen?

Gezellige gekleurde kerstlampjes koop je bij ons al vanaf vanaf € 8,50. Van elk type kerstverlichting hebben we wel een variant in kleur beschikbaar. Dus of je nu gekleurde kerstboomverlichting voor binnen nodig hebt, een enorme boom buiten wilt verlichten met professionele lampjes of de gevel van je woonhuis of bedrijf voorzien van gekleurde lampjes, je vindt het bij ons allemaal mét 2 jaar garantie.

LED kerstverlichting kleur lichtsnoeren

Oorspronkelijke prijs was: € 8,95.Huidige prijs is: € 8,50.
Oorspronkelijke prijs was: € 10,95.Huidige prijs is: € 9,50.
Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.Huidige prijs is: € 10,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 15,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 19,95.Huidige prijs is: € 16,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 24,95.Huidige prijs is: € 22,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 34,95.Huidige prijs is: € 29,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 44,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Gekleurde clusterverlichting

Oorspronkelijke prijs was: € 94,95.Huidige prijs is: € 74,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 69,95.Huidige prijs is: € 59,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 49,95.Huidige prijs is: € 39,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 37,95.Huidige prijs is: € 29,95.

Gekleurde kerstverlichting op batterij

Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.Huidige prijs is: € 8,50.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 24,95.Huidige prijs is: € 18,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 32,95.Huidige prijs is: € 24,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 32,95.

Twinkly kerstverlichting multicolor (met iOS & Android app)

Oorspronkelijke prijs was: € 139,99.Huidige prijs is: € 104,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 189,99.Huidige prijs is: € 144,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 119,99.Huidige prijs is: € 84,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 229,99.Huidige prijs is: € 159,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 139,99.Huidige prijs is: € 99,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,99.Huidige prijs is: € 145,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 269,99.Huidige prijs is: € 187,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 109,99.Huidige prijs is: € 84,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 99,99.Huidige prijs is: € 84,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 109,99.Huidige prijs is: € 89,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,99.Huidige prijs is: € 124,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 119,99.Huidige prijs is: € 99,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,99.Huidige prijs is: € 159,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 114,99.Huidige prijs is: € 89,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 149,99.Huidige prijs is: € 129,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 99,99.Huidige prijs is: € 82,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,99.Huidige prijs is: € 254,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 499,99.Huidige prijs is: € 399,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 19,99.Huidige prijs is: € 18,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 29,99.Huidige prijs is: € 23,95.

Kerstverlichting bolletjes gekleurd

Oorspronkelijke prijs was: € 34,95.Huidige prijs is: € 24,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 54,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Koppelbare kerstverlichting kleur

Gekleurde verlichting bollen koppelbaar (professioneel)

Fairybell kerstboom op paal & vlaggenmast kerstboom

Bevestigingsmateriaal voor gekleurde kerstlampjes

Sfeervolle feestdagen met gekleurde kerstlampjes

Kleed jouw kerstmis aan met prachtige gekleurde kerstlampjes van KerstverlichtingBuiten.com. Kerstmis is geen datum, maar een gevoel. Een gevoel dat nét iets eerder om de hoek komt kijken met de juiste kerstversieringen. Kleur speelt daarin een enorme rol. Denk maar eens aan de gevoelens die bepaalde kleuren oproepen. De rust die je voelt wanneer je naar de blauwe lucht kijkt, het warme gevoel dat de kleur rood oproept of het traditionele kerstgevoel bij sneeuw op kerstochtend! Kerstverlichting in kleur versterkt het gevoel dat jij wilt neerzetten tijdens de feestdagen. Jij bepaalt hoe je kerstlampjes zijn gekleurd deze kerst. Versier en verlicht je dennenboom of houten kerstboom om van deze feestdagen een onvergetelijke tijd te maken.

Een breed assortiment met gekleurde kerstverlichting

Omdat ook gekleurde kerstlampjes perfect moeten voldoen aan jouw wensen, hebben we gezorgd voor een welgevulde webshop op KerstverlichtingBuiten.com. Ons brede assortiment is slim uitgekiend om er voor te zorgen dat je altijd de beste keuze voor jezelf kunt maken. Of je nu op zoek bent naar gekleurde kerstverlichting voor buiten of binnen, gekleurde kerstlampjes in je boom of juist in het raamkozijn. Alles wat je nodig hebt voor de nr. 1 kerstdecoratie vind je in onze online winkel. Geef je kerstlichtjes kleur met het brede scala aan opties die wij voor je hebben geselecteerd!

Een traditionele kerst, maar dan beter

Laten we maar direct met de deur in huis vallen. Kerst is een tijd van tradities, maar ook van denken aan elkaar en elkaar helpen. Met de klassieke LED kerstverlichting decoreer je jouw boom binnen of buiten met nostalgisch ogende witte of gekleurde kerstlampjes. Wil je sfeervolle multicolor kerstverlichting in kleur op een plek waar je geen toegang hebt tot het lichtnet? Met kerstverlichting op batterijen heb je helemaal geen stopcontact nodig! De gekleurde kerstlampjes kunnen je kerstboom versieren met verschillende ‘Twinkle’ opties, maar je kunt de lampjes ook simpelweg laten branden voor een rustige uitstraling.

Meer kerst met meer licht

Wij zijn gek op kerstverlichting. Dat kun je wel zien aan ons #1 assortiment! Zo hebben we bijvoorbeeld gedacht aan clusterverlichting, waarbij je witte of gekleurde kerstlampjes dicht op elkaar zitten voor een wel heel mooi vol effect. De clusterverlichting is ook verkrijgbaar in een professionele variant, voor de wat grotere kerstplannen dit jaar. Met de bolletjes kerstverlichting heb je de klassieke uitstraling van de traditionele kerstkaarsjes, maar dan energiezuinig, veilig en met meer licht! Deze witte of gekleurde kerstverlichting geeft je kerstlampjes die gekleurd zijn om je boom nog meer uitstraling te geven. Letterlijk!

Hoe groter de boom, hoe feestelijker de kerstlichtjes in kleur schijnen

Heb je een enorme kerstboom die je helemaal wilt verlichten, maar heb je geen zin om zes of zeven stekkers in het stopcontact te stoppen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je. Met koppelbare kerstverlichting heb je slechts één stekker, maar kun je net zoveel gekleurde kerstlampjes gebruiken als je zelf wilt! Voeg lichtsnoeren toe tot je hele boom verlicht is en je helemaal tevreden bent.

Of het nu in de huiskamer, op kantoor, in de winkel of zelfs in je achtertuin is. Onze nr. 1 gekleurde kerstverlichting kan buiten en binnen worden gebruikt, is energiezuinig en wordt niet onnodig warm. Dat is wel zo veilig!

Laat je vrienden en familie niet in het donker zitten!

Heb je meer te verlichten dan alleen je boom? En dat het liefst in multi color? Met onze feestverlichting kun je zorgen voor een goed verlichte tuin, zodat je kerstfeestje een daverend succes zal worden! Deze prachtige verlichting is bovendien koppelbaar, dus je kunt zoveel gekleurde verlichting ophangen als je zelf wilt! De LED feestverlichting is verkrijgbaar in het wit, maar ook als gekleurde kerstverlichting. Samen met je prachtig versierde kerstboom en je zorgvuldig gedecoreerde huiskamer, steelt jouw multicolor kerstversiering de show!

Professionele evenementen op grote schaal

Als groothandel en distributeur leveren wij met veel plezier zowel kleine als grote bestellingen. Particulieren zijn van harte welkom in onze webshop en kunnen profiteren van onze scherpe prijzen en flexibele voorwaarden. Voor kleine en grote bedrijven, organisaties, scholen, sportclubs en allerlei andere groepen zijn wij natuurlijk ook beschikbaar. Ben je bezig met de organisatie of planning van een groot evenement? Een kerstmarkt, feest of concert? Als #1 deskundige op het gebied van kerstdecoraties en verlichting adviseren we je graag over de meest geschikte oplossingen. We kunnen je desgewenst zelfs helpen met de planning. Met onze ervaring kunnen we je ontzorgen en werk uit handen te nemen. Jouw beurs, sportdag of kerstmusical zal nog succesvoller zijn met professionele en goed verzorgde kerstdecoraties en de juiste verlichting. Zowel bezoekers als medewerkers zullen onder de indruk zijn. Of je nu multicolor kerstboomverlichting wilt kopen of hulp nodig hebt met het maken van een plan. Wij staan voor je klaar!

Kerstservice, maar dan 365 dagen per jaar

Heb je hulp nodig om in te schatten hoeveel witte of gekleurde kerstlampjes je nodig hebt om jouw kerstboom te verlichten? Wij hebben voor het gemak gezorgd voor een handige tabel, waarmee je kunt uitrekenen hoeveel gekleurde kerstboomverlichting je nodig hebt om jouw prachtige boom klaar te maken voor de feestdagen! Hoe meer artikelen je bij ons bestelt, hoe meer korting je van ons krijgt. Zie je kortingspercentage dus stijgen met ieder artikel dat je in je winkelwagentje stopt! Bestellingen die vóór 16.00 uur worden betaald, verzenden wij nog diezelfde dag. Is je bestelling hoger dan 50 euro? Dan verzenden we zelfs gratis. Heb je hulp of advies nodig? Laat het ons weten. Wij helpen je graag! KerstverlichtingBuiten.com wenst je alvast gezellige feestdagen.

Gekleurde kerstlampjes kopen nog niet gelukt?

Staan de multicolor kerstlampjes die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via de onderstaande categorieën om andere mooie kerstverlichting producten online bij ons te kopen.