Guirlande geschikt voor buiten en binnen

Guirlande koppelbare verlengsnoeren

Guirlande koppelbare splitters

Kerstslinger bevestigen

Guirlande met verlichting niet gevonden?

Staat de guirlande met verlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten kerstslingers snel leveren.

Meer weten over guirlande kerstslingers?

Onze guirlande kerstslinger in diepgroene kleur met warm witte LED kerstlampjes voorziet alle hoeken van je huis, bedrijfspand of winkelstraat van een gezellig winterse kerstsfeer. Een guirlande doet goed dienst als omlijsting van een voordeur, grande entrée, (rol)trapleuning of (winkelstraat)overspanning.

Zie eens voor je hoe je je open haard of eigen voordeur zou kunnen omspannen met deze sfeervolle kerst guirlande met donkergroene dennentakjes en ingebouwde warm witte LED kerstverlichting die sprekend lijkt op ouderwetse gloeilampjes.

Elke 2 meter lange kerst guirlande met een doorsnee van 30 centimeter is voorzien van wel 266 volle dennentakjes, 140 LED kerstlampjes en koppelingen waarmee de guirlande gekoppeld kan worden aan meerdere guirlandes.

Guirlande koppelbaar geschikt voor elk (groot) project

Een uniek kenmerk van onze guirlande met verlichting is het feit dat deze tot grote lengten koppelbaar is. Dat betekent dat de ene guirlande moeiteloos en veilig op de andere guirlande kan worden aangesloten. Zo kan je kerst guirlande project uitgebreid worden tot wel 50 guirlandes, op één en dezelfde aansluitkabel in een regulier 230 Volt stopcontact! Dat zijn wel 7000 kerstlampjes op één stekker!

Dat betekent dat de complete gevel van een groot bedrijfspand of zelfs een hele winkelstraat op één enkel stopcontact voorzien kan worden van een kerst guirlande met verlichting. Of je omwentelt bijvoorbeeld een balustrade met een guirlande, met optioneel verlengsnoeren zonder lampjes en dennentakjes voor het overbruggen van stukken waar je geen guirlande wilt hebben. De verlengsnoeren zonder lampjes zijn eveneens koppelbaar zijn aan de kerstslinger. Wel zo overzichtelijk en veilig in het gebruik voor elk groot en klein project dat je voor ogen hebt.

Dit koppelbare systeem werkt bovenal heel simpel. Elke kerst guirlande die je bij ons bestelt is op elkaar aan te sluiten. Dat wordt mogelijk gemaakt door een professionele koppeling aan het uiteinde van de guirlande waarop een veilig vastgedraaid afsluitdopje zit. Draai het dopje los en er kan een volgende guirlande slinger op aangesloten worden, tot aan de laatste kerstslinger in de reeks waarbij het dopje gesloten blijft: zo is elk onderdeel in de reeks geheel waterdicht en klaar om buiten te gebruiken! Aan het begin van de reeks plaats je een aansluitsnoer (startkabel), de rest van de guirlandes geldt als verlengset. Het verschil tussen de starterset en de verlengsets, zit hem in de losse startstekker die bij de guirlande starterset wel is inbegrepen en bij de guirlande verlengset niet bijgeleverd wordt.

Verlichtingsprojecten van elke omvang zijn door dit professionele koppelbare systeem van de kerstslinger guirlandes mogelijk. Denk daarom gerust grenzeloos na over het kerstverlichtingsproject dat past bij jouw huis, tuin, bedrijfspand, overheidsinstelling, ziekenhuis, kerstmarkt, winkelcentrum of winkelstraat.

Guirlande kerstslinger gaat jaren mee – binnen én buiten

De guirlande met verlichting is door zijn hoge kwaliteit materiaal in dennengroen en duurzame warm witte LED kerstlampjes, geschikt voor binnen en buiten gebruik. Met gemak kan deze kerstslinger buiten lange tijd aan de voordeur of over winkelstraten gespannen blijven hangen. Dat komt door de kwaliteitskabel die gemaakt is van stevig rubber met een 100% koperen kern.

De guirlande kerstslinger voldoet aan de belangrijke internationale keurmerken voor kerstverlichting buiten en binnen. Ook de IP-waarde (Ingress Protection waarde) is bij ons standaard IP44, wat betekent dat het een langdurige hoge bescherming biedt tegen de elementen. Oftewel: bestand tegen weer en wind, deze guirlande kerstslinger.

Daardoor weet je zeker dat je guirlande met verlichting van Kerstverlichtingbuiten.com lang mee zal gaan. Niet voor niets geven we sowieso 2 jaar garantie op de guirlande, ook niet onbelangrijk voor een kerst guirlande voor buiten en binnen.

De investering in je guirlande kerstslinger met verlichting verdien je dus snel terug. Niet alleen door de hoogwaardige kwaliteit van het product; maar ook door de keuze voor LED kerstverlichting lampjes die standaard reeds volop en stevig in de kerst guirlande verwerkt zijn. Dit bespaart veel tijd omdat de LED kerstlampjes niet meer met de hand in de guirlande gemonteerd hoeven te worden.

LED kerstverlichting guirlande – voordelige keuze

Het gebruik van duurzame en energiezuinige LED kerstverlichting is een belangrijk kenmerk van deze guirlande met verlichting. Het gebruik van LED kerstlichtjes hoeft al lang niet meer geassocieerd te worden met koud, blauw licht. Anno nu schijnen LED kerstlichtjes net zo winters warm als de ouderwetse gloeilampjes die we allemaal kennen. Met een gemeten warmtekleur van +/- 2000 Kelvin (graadmeter voor lichtkleur) is dat officieel vastgesteld.

Net zo vurig warm in kleur als gloeilampjes dus – maar dan met de veiligheid, kwaliteit én het duurzame energieverbruik dat LED met zich meebrengt. De LED kerstlampjes in deze kerst guirlande ogen dan wel warm, werkelijk warm worden ze niet. Dat brengt een hogere brandveiligheid met zich mee. Kapot kunnen de kerstlichtjes qua omhulsel ook niet meer gaan, omdat ze niet langer gemaakt zijn van glas, maar van duurzaam hard kunststof. Weer, wind en stootbestendig dus. Het kan deze winter gaan sneeuwen, stormen, hagelen en regenen wat het wil – zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over je kerstverlichting project waarin je een guirlande met verlichting hebt verwerkt.

Veilig en van hoge kwaliteit, zoals beloofd. Maar dan was er nog het duurzame energieverbruik. Dat mag ook modern genoemd worden. Waar kerstverlichting, zeker in grote getalen, eerder nog de energierekening flink omhoog deed schieten – is dat met de LED guirlande niet meer het geval. De LED kerstlampjes in deze guirlande met verlichting zijn zeer energiezuinig: wel 5 tot 10 keer zuiniger dan reguliere kerstverlichting. Goed voor de energierekening en goed voor je bedrijfsbeleid in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)!

Extra energie bespaartip: nóg zuiniger en voordeliger maak je je kerst guirlande met verlichting door het toepassen van een schemerschakelaar rechtstreeks in een stopcontact of eventueel vanuit een stopcontact te verlengen naar de tuin, waar deze schemerschakelaar met twee contactpunten en handige spies geplaatst kan worden. Het mooie aan een schemerschakelaar is dat deze ervoor zorgt dat je guirlande kerstslinger pas aan gaat zodra het buiten begint te schemeren. Wanneer het niet nodig is, is de guirlande met verlichting dus niet aan. Indien je stroomverbruik belangrijk vindt, scheelt dat een behoorlijk aantal uren tijdens de winterdagen. Die kan je mooi weer in je zak steken, qua energiekosten. Doe er je voordeel mee!

Guirlande alternatieven

Is jouw kerstverlichting project niet geschikt voor een guirlande met verlichting? Bekijk dan onze andere opties die wellicht beter van passen bij jouw kerst-projecten en ideeën, zoals: