Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,3/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,3/10
guirlande

Guirlandes

Guirlandes zijn een populaire kerstversiering om gevels, binnenruimtes en overspanningen in een ouderwets gezellige sfeer te brengen met Kerst. Lees meer

Een guirlande met verlichting gebruik je bijvoorbeeld als groene kerstslinger aan een plafond of overspanning.

In winkelcentra worden guirlandes vaak op deze manier als kerstdecoratie met verlichting toegepast. Maar ook aan de gevel van je bedrijfspand of woonhuis zal dit kerstgroen met verlichting prachtig staan. Vanwege het koppelbaar systeem, is onze guirlande met verlichting de keuze van veel professionele kerstverlichting installateurs en kerstdecoratie specialisten.

Verlengsnoeren voor koppelbare guirlandes

Een verscheidenheid aan versiermogelijkheden met guirlandes

Een guirlande is een slinger van groen, bloemen en/of fruit. Vroeger werden deze al regelmatig gebruikt als versiering, maar tegenwoordig zien we guirlandes vaak terug als kerstversiering. Guirlandes bieden een verscheidenheid aan versiermogelijkheden. Zo kun je een (voor)deur of raam omlijsten, een balkonregeling of dakgoot versieren of je gebruikt meerdere guirlandes als overspanning in een winkelstraat. De guirlandes in ons assortiment zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit LED verlichting. De lampjes waarvan onze guirlandes zijn voorzien zijn niet alleen erg duurzaam, maar ook zeer energiezuinig. Helemaal handig is dat je de guirlandes kunt koppelen, waardoor snel en eenvoudig een groot verlichtingsproject gerealiseerd kan worden. Kortom, met guirlandes is jouw huis in een handomdraai omgetoverd tot een waar kerstpaleis!

Bestel jouw kerstguirlandes snel en eenvoudig online

Van plan een guirlande slinger te kopen? Wij begrijpen dat onze klanten in de aanloop naar de feestdagen geen tijd hebben om meerdere winkels af te speuren naar de juiste kerstversiering. Koop daarom snel en eenvoudig in onze webshop op KerstverlichtingBuiten.com jouw guirlande voor buiten of binnen! Toch op zoek naar andere of aanvullende kerstversiering? Ons assortiment biedt voor elk wat wils. Zo ben jij met één bestelling voorzien van de beste kerstversiering. Bovendien bezorgen wij van KerstverlichtingBuiten.com snel en betrouwbaar in heel de Benelux. Heb je op een werkdag besteld? Dan wordt jouw bestelling al binnen 24 uur verzonden. Zeer handig voor de last minute kerst shoppers onder ons!

Oorsprong van de guirlande

December is de maand waarin alle versiering uit de kast getrokken wordt: van kerstbomen tot kerststallen en van maretakken tot dennenkransen. De zojuist genoemde kerstversieringselementen zijn al vanaf oudsher een favoriet tijdens deze feestelijke periode. Aan dit rijtje mag de guirlande echter niet ontbreken, het zou namelijk goed kunnen zijn dat dit wel de oudste kerstversiering van allemaal is! Zo ligt de oorsprong van deze slinger al in de Renaissance, de periode die bekendstaat als de wederopbloei van de cultuur van de klassieke oudheid. Later werden gurlandes in de tijd van de barok en Lodewijk XVI ook regelmatig gebruikt als decoratie. Echter werd deze versiering destijds voornamelijk gebruikt om bijvoorbeeld raampartijen, kantelen en pilasters te versieren. De guirlandes werden dan uit hout gesneden of uit steen gehouwen. In sommige kerken of andere oude gebouwen zie je deze specifieke vorm van versiering nog steeds terug. Tegenwoordig gebruiken we de ‘moderne’ versie van de guirlande als kerstversiering. Deze bestaat meestal uit buxus-, conifeer- of dennentakken en is voorzien van kerstballen, kerstlampjes en/of letters die samen een speciale kerstwens vormen.

Met een guirlande kom je voordelig de kerst door

Onze #1 kerst guirlande verlichting is gemaakt van de beste kwaliteit kunst dennengroen en voorzien van warm witte LED lampjes. Onze producten worden zorgvuldig uitgezocht op duurzaamheid en energiezuinigheid. Dankzij de nieuwste technologieën op het gebied van verlichting zijn onze LED lampjes voorzien van de authentieke warm witte uitstraling zoals we deze kennen van de ouderwetse gloeilampjes waar we vroeger de kerstbomen mee versierden. Dit is dan ook met een gemeten lichtkleur van +/- 2000 Kelvin officieel vastgesteld. Zo profiteer je niet alleen van de energiezuinigheid en duurzaamheid van LED verlichting, maar ook nog eens van de gezellige sfeer die het klassieke warm witte licht met zich meebrengt. Bovendien is LED verlichting enorm energiezuinig en bespaar je wel 5 tot 10 keer zoveel energiekosten dan wanneer je jouw woning, bedrijfspand of een openbare ruimte van reguliere kerstverlichting voorziet. Komt dat even goed uit! Zo bespaar je kosten, draag je bij aan het milieu en ben je eventueel weer een stapje verder met het bedrijfsbeleid in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.Nog meer energie besparen? Maak gebruik van een schemerschakelaar, waardoor jouw kerstverlichting pas aangaat wanneer het buiten begint te schemeren. Vervolgens schakelt deze de verlichting automatisch weer uit wanneer het de volgende ochtend licht wordt. Super handig! Zo hoef jij niet meer op te letten wanneer je jouw kerstdecoratie met verlichting aan en uit moet zetten én bespaar je ook nog eens een hoop energie.

Guirlande met verlichting van de beste kwaliteit

Om de kwaliteit van onze gurlandes te waarborgen, bieden wij op al onze groene kerstslingers maar liefst twee jaar garantie.

Onze nr. 1 guirlande met lampjes beschikt dan ook over een kwaliteitsverlichtingskabel van stevig rubber met een volledig koperen kern. Bovendien worden de LED lampjes beschermd met een stevig, duurzaam plastic omhulsel. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit materialen waaruit onze guirlandes met verlichting bestaan, zijn deze bestand tegen de winterse weersomstandigheden waar we mogelijk mee te maken krijgen tijdens de decembermaand. Dus geen stress tijdens een zware sneeuwstorm, hagel- of regenbui! Het is dan ook niet voor niks dat onze gurlande kerstslingers voldoen aan een aantal belangrijke internationale keurmerken op het gebied van kerstverlichting voor binnen en buiten.

Guirlande kerstslingers met hoge IP-waarde

De Ingress Protection waarde, ook wel IP-waarde genoemd, geeft aan in welke mate elektrische apparaten zonder schade of risico kunnen worden blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Deze waarde wordt altijd aangeduid middels de letters ‘IP’ en twee cijfers. Het eerste cijfer geeft aan in welke mate het apparaat beschermd is tegen vastzittende deeltjes (bijv. vuil of stof) en aanrakingen. Het tweede cijfer geeft vervolgens aan in welke mate het apparaat beschermd is tegen het binnendringen van vloeistoffen. Wij hanteren de standaard IP-waarde van IP44 voor al onze guirlandes. Dit betekent volledige bescherming tegen sproeiend en opspattend water vanuit elke hoek en tegen voorwerpen groter dan 1 millimeter. Zo kun jij gegarandeerd jarenlang genieten van feestelijke guirlandes in jouw kerstversiering collectie!

Kerstslinger van kunst dennen groen

Een kerstboom, kerstkrans en een kerstslinger met kerstlichtjes: al een lange tijd zijn deze voorwerpen niet meer weg te denken uit de kerstperiode. Echter brengt de natuurlijke variant een hoop nadelen met zich mee. Zo start jaarlijks de zoektocht naar mooi gevormde natuurlijke kerstdecoratie opnieuw, sta je regelmatig de stoep of vloer te vegen en moet je na afloop van de kerstdagen alles ook nog eens verbranden of naar de vuilstort brengen. Dankzij onze guirlande buiten kerstverlichting van de beste kwaliteit kunst dennengroen profiteer je van een feestelijke kerstsfeer zonder de nadelen van een natuurlijke variant te hoeven ervaren. Zo berg je alles na de decembermaand netjes op, om het de daaropvolgende jaren gewoon weer uit de doos te halen. Ideaal toch!

Koppel jouw groene kerstslinger aan andere verlichtingselementen

Onze nr. 1 guirlandes met verlichting voor buiten zijn koppelbaar en kunnen dus als onderdeel van een groot verlichtingsproject worden ingezet. De guirlandes zijn elk 2 meter lang met een doorsnee van 30 centimeter en voorzien van 266 volle dennentakjes en 140 LED lichtjes. Dankzij de waterdichte koppelpunten aan de uiteinden van elke gurlande slinger kun je een 20 meter lange reeks aan guirlandes realiseren met slechts één startkabel die aangesloten dient te worden op een regulier 230 Volt stopcontact. Dit betekent dat je jouw woning, bedrijfspand of een openbare ruimte kunt voorzien van wel 1.400 LED lampjes terwijl je hier slechts één stopcontact voor nodig hebt.De constructie is eenvoudig ontworpen, zodat je in een handomdraai jouw verlichtingsproject hebt gerealiseerd. Zo is elk koppelpunt voorzien van een afsluitdopje die slechts losgedraaid dient te worden om twee verlichtingselementen met elkaar te koppelen. Plaats aan het beginpunt een aansluitsnoer, deze kan indien nodig nog verlengd worden met een verlengsnoer. Overigens kunnen onze verlengsnoeren ook gebruikt worden wanneer je twee verlichtingselementen op een afstand met elkaar wilt verbinden zonder dit tussenstuk te voorzien van verlichting. Versier bijvoorbeeld de complete voorgevel van jouw bedrijfspand veilig, duurzaam en energiezuinig met slechts één aansluitsnoer!

Extra accessoires voor jouw kerst guirlande met verlichting

Jouw #1 kerst guirlande buiten ophangen? Check onze webshop voor multifunctionele haken en goothaken om jouw gurlandes gemakkelijk en snel overal te bevestigen. Je kunt bij ons overigens ook terecht voor splitters, verlengsnoeren, lichtsnoeren, dimmers, afdichtringen, schemerschakelaars, stekker beschermers en startkabels. Zo ben jij met slechts één bestelling bij KerstverlichtingBuiten.com voorzien van de beste kwaliteit kerstverlichting waar je gegarandeerd nog jarenlang van kunt genieten!

Guirlande kopen nog niet gelukt?

Staat de guirlande die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via de onderstaande categorieën en laat je inspireren door alle andere mooie kerstverlichting en feestverlichting producten die je bij ons online kunt kopen.