Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,3/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,3/10
ijspegels kerstverlichting

IJspegels kerstverlichting

IJspegels kerstverlichting zijn de nr. 1 keuze om van je woonhuis, bedrijfspand, horecazaak of hele winkelcentra een prachtige blikvanger te maken. Door het professionele koppelbaar systeem is geen kerstdecoratie project te groot. Lees meer

Kerstverlichting ijspegels hang je buiten langs je dakrand, dakgoot, gevel of aan een overspanning. Hoe je deze led ijspegels ook gebruikt, complimenten van bezoekers en voorbijgangers zijn gegarandeerd.

Zodra je onze professionele ijspegel kerstverlichting in handen hebt, voel je meteen aan de kwaliteit van de snoeren en lampjes dat deze jarenlang zullen meegaan. Niet zomaar dus dat deze koppelbare ijspegels de keuze zijn van vele professionele kerstverlichting installateurs.

Verlengsnoeren voor koppelbare ijspegels kerstverlichting

Kerstverlichting ijspegels snel en eenvoudig online besteld

De aanloop naar de feestmaand is voor menig mens een erg drukke periode. Wij begrijpen dat onze klanten niet altijd overal tegelijk kunnen zijn. Wij nemen dan ook graag wat werk uit handen door op één platform kerstverlichting van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden dat gegarandeerd jarenlang meegaat. Doordat alle producten in onze webshop zorgvuldig zijn onderverdeeld in categorieën, maakt het jou makkelijk in één oogopslag de benodigde kerstversiering te vinden. Bovendien wordt jouw bestelling snel en betrouwbaar bezorgd in heel de Benelux. Bestel je op een werkdag voor meer dan 50 euro? Dan wordt deze zelfs binnen 24 uur gratis verzonden!

Kerstverlichting voor buiten in de vorm van ijspegels

Een populaire manier om tijdens de decembermaand je woning, bedrijfspand of openbare ruimte om te toveren tot een echt winter wonderland, is door deze te voorzien van kerstverlichting in de vorm van ijspegels, ook wel ijspegelverlichting genoemd. De winters in Nederland zijn voor de liefhebbers helaas niet meer wat het ooit geweest is. Maar niet getreurd, want met behulp van ijspegels als kerstverlichting creëer je desondanks die knusse winterse sfeer! Het concept van deze feeërieke kerstverlichting is namelijk gebaseerd op aan het dak vastgevroren ijspegels in extreem koude gebieden. Ondanks de kou in deze gebieden schijnt de zon vaak fel, waardoor de sneeuw op het dak smelt. Als gevolg hiervan drupt de ontdooide sneeuw van het dak, maar door de extreme kou bevriest deze weer al voordat het daadwerkelijk het dak verlaten heeft. Mocht je ooit echte ijspegels aan de dakrand aantreffen, weet je in ieder geval zeker dat je een sjaal om moet doen voor je de deur uitgaat!

Extra leuk aan de ijspegelverlichting is dat het, ondanks het extreem koude verhaal waarop het ontwerp is gebaseerd, een warm en gezellig kerstgevoel uitstraalt. Dit komt door de warm witte LED lampjes waarvan deze kerstversiering is voorzien. Ga je toch liever voor de echte ijskoude look? Kies dan voor de variant met koud witte verlichting en tover jouw huis, bedrijfspand of winkelcentrum op tot een waar ijspaleis.

Hoogwaardige kwaliteit kerstverlichting voor elke dakrand

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel, wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten gegarandeerd jarenlang kunnen genieten van de producten die zij in onze webshop aanschaffen. De materialen waarvan onze ijspegel kerstverlichting voor buiten is gemaakt, zijn daarom zorgvuldig geselecteerd. De hoogwaardige kwaliteit rubberen kabels zijn voorzien van energiezuinige LED lichtjes die 5 tot 10 keer langer meegaan dan reguliere kerstverlichting. Zo kom jij gegarandeerd voordelig, duurzaam en milieubewust de kerstdagen door! Een enorme hoge energierekening na de feestdagen is verleden tijd met ijspegels kerstverlichting aan de dakgoot!

IJspegel kerstverlichting voor binnen én buiten

Vanwege de hoge kwaliteit is onze ijspegels kerstverlichting ook zeer geschikt voor buiten! De kerstverlichting ijspegels staan buiten bijvoorbeeld mooi aan de dakrand. Met deze kerstverlichting profiteer je niet alleen van de duurzaamheid en energiezuinigheid. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit LED lampjes, doorstaat deze dakgoot kerstverlichting namelijk weer en wind. Zorgen maken tijdens een hevige sneeuwstorm, hagelbui of vrieskou is dus verleden tijd! De LED ijspegels zijn tegen alle weersomstandigheden bestand en gaan gegarandeerd jarenlang mee. Een enorm voordeel ten opzichte van reguliere kerstverlichting, die vaak helaas al na een jaar (deels) kapot is. Onze ijspegels als kerstverlichting dragen dan ook niet voor niets het label van een aantal belangrijke internationale keurmerken op het gebied van verlichting, zoals bijvoorbeeld het Europese RoHS keurmerk.

Wij bieden dan ook zonder twijfel twee jaar garantie op al onze ijspegels kerstverlichting.

Kerstverlichting ijspegels met een warme uitstraling

We kennen LED verlichting voornamelijk als koud, blauw licht. De meesten vinden dit licht niet zo sfeervol tijdens de feestdagen, en kiezen dus liever voor een warmere variant. Gelukkig kunnen we tegenwoordig dankzij de technische ontwikkelingen ook genieten van LED verlichting met een warme uitstraling. Dit maakt het mogelijk te profiteren van de voordelen die LED verlichting met zich meebrengt in combinatie met het gewenste warme en gezellige effect van een oude gloeilamp. Onze ijspegels kerstverlichting voor buiten aan de dakgoot is dan ook voorzien van warm witte LED lampjes. Dit is echter niet de enige variant waarin onze ijspegelkerstverlichting beschikbaar is. Mocht je namelijk toch op zoek zijn naar verlichting met een ijswitte uitstraling, ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres! Op zoek naar kerstlampjes aan de dakgoot die nog meer opvallen? Ga dan voor onze twinkel variant, waarbij een willekeurige 5% van het totaal aantal lichtjes flitst. Op een afstand zorgt dit voor een magisch kersteffect, wat de ijspegels kerstverlichting met twinkel zeer geschikt maakt voor bedrijven, winkelcentra en kerstmarkten.

Koppelbare kerstverlichting aan jouw dakgoot

Heb jij ook zo genoeg van het puzzelen met twintig verschillende stekkers en snoeren om alle gewenste kerstverlichting aan het dak te hangen? Zoek dan niet langer en bestel onze koppelbare kerstverlichting! Niet alleen onze ijspegels kerstverlichting voor aan de dakgoot is koppelbaar, zo vind je in ons assortiment vele andere producten waarmee je deze kunt combineren. Super handig wanneer jij graag een heel winkelcentrum of bedrijfspand wilt voorzien van verschillende verlichtingselementen. Voorzie bijvoorbeeld de verdieping van een winkelcentrum met guirlande slingers, ijspegelverlichting en kerstkransen, terwijl je hier slechts één aansluitkabel van 230 Volt voor hoeft te gebruiken! Dankzij de handige constructie zijn de verschillende verlichtingselementen in een oogwenk gekoppeld. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor verschillende bevestigingselementen. Hang jouw ijspegels kerstverlichting bijvoorbeeld langs de dakrand met behulp van onze handige goothaken.  

Een eenvoudige koppelconstructie

Het koppelen van verschillende verlichtingselementen is snel en eenvoudig uitgevoerd. Neem de startkabel van 1,5 meter als beginpunt. Indien nodig kun je de startkabel verlengen met een extra verlengkabel van 10 meter. Vervolgens bevestig je bijvoorbeeld het beginpunt van een guirlande slinger aan het andere uiteinde van de startkabel. Wil je graag nog meer kerstverlichting langs de dakgoot hangen? Bevestig aan het uiteinde van de guirlande slinger een ander verlichtingselement. Mocht je graag twee verlichtingselementen willen overbruggen zonder lampjes? Ook dit is mogelijk! Maak gebruik van een verlengsnoer zonder verlichting, waarna je deze weer koppelt aan een ander verlichtingselement. Met onze ijspegels kerstverlichting van 3 meter lang kun je tot wel 90 meter verlichting aan elkaar koppelen op slechts één stekker en stopcontact. Voorzie jouw bedrijfspand, woning of een openbare ruimte veilig, snel en eenvoudig van de beste kwaliteit kerstversiering met onze ijspegelverlichting!

Kerstverlichting buiten ijspegels kopen nog niet gelukt?

Staan de ijspegels die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of ontdek andere mooie kerstverlichting producten die je online bij ons kunt kopen via de onderstaande categorieën.