IJspegelverlichting koppelbaar

Aanbieding
 39.95  34.95
Aanbieding
 34.95  29.95
Aanbieding
 34.95  29.95
Aanbieding
 39.95  34.95
Aanbieding
 34.95  29.95
Aanbieding
 39.95  34.95
Aanbieding
 34.95  29.95
Aanbieding
 39.95  34.95

IJspegelverlichting mét sfeervol Twinkle (fonkel) effect

IJspegelverlichting verlengsnoeren

IJspegel verlichting splitters

IJspegel kerstverlichting bevestigen

IJspegelverlichting niet gevonden?

Staat de koppelbare ijspegelverlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten, kleuren en lengtes ijspegelverlichting snel leveren.

Meer weten over ijspegelverlichting?

IJspegelverlichting is in Nederland en België een echte klassieker geworden. Vele dakranden van huizen en gevels van bedrijfspanden worden met deze sfeervolle ijspegel kerstverlichting aangekleed als blikvanger. Niet zo gek, want met onze ijspegelverlichting voor buiten creëer je in één klap dat ‘Oostenrijks stübe-effect’, wat meteen heerlijk winters aanvoelt.

De naam van ijspegelverlichting komt voort uit de ijspegels die in winterse gebieden aan de dakgoten hangen bij extreme kou. Het smeltwater dat van de daken komt van de door zonlicht smeltende sneeuw, bevriest nog voordat het de grond kan raken. Met dat soort koude temperaturen weet je zeker dat het winter is! Om de gezellige winterse sfeer hiervan thuis te bereiken, gebruik je ijspegel kerstverlichting. Deze bijzondere kerstlampjes zijn namelijk zo aan elkaar bevestigd dat ze dat zelfde ijspegel effect met hun verlichting geven. Om en om een korter en langer stukje snoer, compleet verlicht met (duurzame!) LED kerstlichtjes in koud wit of warm wit.

LED IJspegelverlichting: veilig, professioneel en duurzaam!

Onze hoge kwaliteit ijspegel kerstverlichting is zeer duurzaam doordat deze beschikt over een professionele rubberen kabel en heldere energiezuinige LED lampjes met een hoge lichtopbrengst.

Deze LED kerstlampjes zijn dusdanig modern dat ze al lang niet meer zo’n koud witte kleur hoeven te hebben. Toen LED net op de markt kwam, was je nog  beperkt tot alleen ‘koude’ lichtkleur-varianten. Inmiddels is LED  kerstverlichting in alle kleuren en maten te krijgen. De ijspegel LED kerstlampjes krijg je bijvoorbeeld daarmee niet alleen in koud wit (waar sommigen juist bewust de voorkeur aan geven), maar ook in warm wit met zoals de ouderwetse gloeilampjes (waar anderen weer liever voor kiezen). Voor elk wat wils dus, met ijspegelverlichting LED!

Buiten die inmiddels geavanceerde techniek is LED kerstverlichting ook nog eens erg duurzaam en daarmee erg milieuvriendelijk én voordelig. LED kerstlampjes kosten namelijk een hoop minder energie, wel 5 tot 10 keer minder dan de ouderwetse kerstverlichting op basis van gloeilampjes. Dat kun je dus terugzien op je energierekening na de Kerstdagen. Een meevaller die vast welkom is in deze dure tijden, vooral als je veel kerstlampjes hebt branden.

Ook handig aan professionele LED ijspegelverlichting: hij is weer, wind en stootbestendig. Dat betekent dat hij makkelijk járen meegaat! Je kunt hem dus gerust buiten hangen aan je balkon of dakgoot, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij door alle sneeuw- en regenbuien al na een jaar kapot gaat (zoals dat helaas het geval is bij veel soorten buiten kerstverlichting). De ijspegel kerstverlichting voldoet dan ook niet voor niets aan belangrijke internationale keurmerken op kerstverlichting, waaronder het bekende Europese RoHS Keurmerk. We durven dan ook zonder twijfel 2 jaar garantie te geven op onze ijspegelverlichting.

IJspegel kerstverlichting in alle varianten

De ijspegel verlichting met LED kerstlampjes die je in deze kerstverlichting buiten webshop vindt, zijn verkrijgbaar in de meest populaire ijspegelverlichting klassiek warm wit, maar ook in koud wit (ook wel ijswit of helder wit genoemd). Die laatste lichtkleur geeft een stijlvolle koud winterse uistraling aan je ijspegelverlichting. De eerste maakt het geheel net iets warmer, voor een meer nostalgische Kerst-look.

Ook heb je de optie tot de ‘Twinkle’-variant ijspegelverlichting. Mooi voor een extra magische kerstsfeer. Bij de ijspegel kerstlampjes in deze variant, flitst 5% van het totaal aantal lichtjes willekeurig verdeeld over de ijspegel verlichting. Dit flitsen van enkele ijspegellampjes geeft vanaf een afstand gezien een feeëriek twinkle effect. Het sfeervolle gevoel dat deze blikvanger oproep past helemaal in de kerstsferen.

Al deze kleuren en vormen zijn voorzien van hetzelfde voordeel: het is allemaal LED kerstverlichting! Wil je je LED ijspegel kerstverlichting nog duurzamer en energiezuiniger maken? Onze slimme schemerschakelaar maakt je koppelbare ijspegelverlichting compleet. Deze zorgt er namelijk voor dat de kerstlampjes pas inschakelen zodra het buiten begint te schemeren, aan het einde van de middag. Zodra het te licht is geworden om nog zichtbaar te zijn, schakelen de kerstlichtjes automatisch weer uit. Dat helpt je energierekening en het milieu een handje!

IJspegelverlichting als dakgoot kerstverlichting

Onze professionele ijspegel kerstverlichting is koppelbaar, wat inhoudt dat je eenvoudig meerdere sets ijspegel kerstverlichting aan elkaar kunt koppelen totdat je de gewenste lengte hebt bereikt. Wil je dus een lange dakrand, dakgoot, gevel, winkelcentrum of horecapand verlichten bijvoorbeeld? Geen probleem met koppelbare ijspegel kerstverlichting! Hij is koppelbaar tot grote lengte op maar één 230 Volt aansluitkabel. Dat werkt heel simpel:

  • Je begint altijd met een ijspegelverlichting startersset, van bijvoorbeeld 3 meter en 50 centimeter in warm wit. Hier kun je het eventueel al bij houden, als deze lengte voor jouw dakgoot / raamwerk / balkon / gevel of ander object lang genoeg is.
  • Wil je een langere afstand afleggen dan schroef je aan het uiteinde van de startersset een of meerdere ijspegelverlichting verlengsets van hetzelfde type vast.
  • Het geheel, of je nu met alleen een startersset of wel 10 verlengsets te maken hebt, bevestig je bijvoorbeeld met goothaken – als het om je dakgoot of dakrand gaat.
  • Wil je nog verder gaan met je ijspegel kerstverlichting project, dan kun je naast je dakgoot ook verder gaan met het raam dat zich eronder bevindt voorzien van ijspegelverlichting aan de bovenrand. Om dit allemaal op basis van één aansluitsnoer (startkabel) te doen, plaatst je een verlengsnoer zónder kerstlampjes tussen de twee verschillende stukken ijspegelverlichting, om daar vervolgens weer verder te gaan met een ijspegelverlichting verlengset.

Ga je voor professionele koppelbare ijspegelverlichting van het type 3 meter lang en 50 centimeter hoog, dan kun je op deze manier tot wel 6840 ijspegel kerstlampjes aan elkaar koppelen, op één stekker en stopcontact! Het kán trouwens ijspegelverlichting zijn die je aan elkaar koppelt, maar het mag gerust ook een andere soort professionele koppelbare kerstverlichting uit deze shop zijn.

Misschien heb je liever netverlichting voor het raam nadat je ijspegel verlichting aan de dakgoot hebt bevestigd? Of een lichtsnoer van koppelbare clusterverlichting om de rand van je voordeur, gekoppeld aan diezelfde dakgoot kerstverlichting en netverlichting voor het raam? Het kan allemaal, met koppelbare kerstverlichting. Alles precies op maat, en wel zo veilig – én professioneel.

IJspegel verlichting alternatieven

Is jouw kerstverlichting project niet geschikt voor een ijspegel verlichting? Bekijk dan onze andere opties die wellicht beter van passen bij jouw kerst-projecten en ideeën, zoals: