IJspegelverlichting ✨

IJspegelverlichting is de perfecte kerstverlichting om van je woonhuis, bedrijfspand of zelfs hele winkelcentra een stijlvolle blikvanger te maken. Door het handige koppelbaar systeem is geen project te groot.

Hang ijspegel verlichting buiten aan je dakrand, gebruik hem als kerstverlichting gevel decoratie of als overspanning. Hoe je deze led ijspegelverlichting ook gebruikt, je zult gegarandeerd complimenten krijgen.

Zodra je onze koppelbare ijspegel kerstlampjes in handen hebt voel je direct aan de kwaliteit van de snoeren dat deze jarenlang zullen meegaan. Onze ijspegelverlichting kopen is dus niet alleen sfeervol, maar ook zéér duurzaam. Niet voor niets dat deze koppelbare ijspegelverlichting led de keuze is van vele professionele kerstverlichting installateurs. Bekijk ijspegelverlichting >

IJspegelverlichting (koppelbaar)

Aanbieding
 39,95  34,95
Aanbieding
 26,95 34,95
Aanbieding
 34,95  29,95
Aanbieding
 39,95  34,95
Aanbieding
 34,95  26,95
Aanbieding
 26,95 34,95
Aanbieding
 44,95  29,95

IJspegelverlichting mét sfeervol ‘twinkle’ effect (koppelbaar)

IJspegelverlichting verlengsnoeren (koppelbaar)

Aanbieding
 14,95  13,95
Aanbieding
 22,95  19,95

IJspegel verlichting splitters (koppelbaar)

IJspegel kerstverlichting bevestigen

Meer weten over kerstverlichting ijspegels?

ijspegelverlichtingIJspegelverlichting is in Nederland en België een echte klassieker geworden. Vele dakranden van huizen, gevels van bedrijfspanden en overspanningen in winkelcentra en straten worden met deze sfeervolle kerstverlichting ijspegels aangekleed als blikvanger.

Niet zo gek, want met onze ijspegelverlichting voor buiten creëer je in één klap dat ‘Oostenrijks stübe-effect’, wat meteen heerlijk winters en gezellig aanvoelt.

ijspegelverlichting voor buiten

De naam van ijspegelverlichting komt voort uit de ijspegels die in winterse gebieden aan de dakgoten hangen bij extreme kou. Het smeltwater dat van de daken komt van de door zonlicht smeltende sneeuw, bevriest nog voordat het de grond kan raken. Met dat soort koude temperaturen weet je zeker dat het winter is!

Om de gezellige winterse sfeer hiervan thuis of in je bedrijf te bereiken, gebruik je ijspegel kerstverlichting. Deze bijzondere kerstlampjes zijn namelijk zo aan elkaar bevestigd dat ze dat zelfde ijspegel effect met hun verlichting geven. Om en om een korter en langer stukje snoer, verlicht met LED kerstlichtjes in ijswit of warm wit.

LED IJspegelverlichting: veilig, professioneel en duurzaam!

Onze hoge kwaliteit ijspegel kerstverlichting is zeer duurzaam doordat deze gemaakt is uit professionele kwaliteit rubberen kabels en energiezuinige LED lampjes met een hoge lichtopbrengst en levensduur.

ijspegelverlichting dakrand

LED kerstlampjes zijn tegenwoordig zodanig doorontwikkelt dat ze al lang niet meer zo’n koud witte kleur hoeven te hebben. Toen LED verlichting net op de markt kwam, was je nog beperkt tot alleen ‘koude’ lichtkleur-varianten.

Inmiddels is LED kerstverlichting in alle kleuren en maten te krijgen. Ook ijspegel LED kerstlampjes krijg je daarmee niet alleen in ijswit (waar sommige liefhebbers juist bewust de voorkeur aan geven om een bepaalde sfeer te bereiken), maar ook in warm wit zoals de ouderwetse gloeilampen van vroeger (waar de meeste mensen voor kiezen). Daarnaast is deze kerstverlichting ook verkrijgbaar in een magische twinkle variant om je kerstdecoratie nog nét dat extra mee te geven. Voor ieder wat wils dus, met ijspegelverlichting LED!

Buiten die inmiddels geavanceerde techniek is LED kerstverlichting ook nog eens erg duurzaam en daarmee erg milieuvriendelijk én voordelig. LED kerstlampjes kosten namelijk een hoop minder energie, wel 5 tot 10 keer minder dan de ouderwetse kerstverlichting op basis van gloeilampjes. Dat kun je dus terugzien op je energierekening na de Kerst. Een meevaller die vast welkom is tijdens de feestdagen, vooral als je in je project veel kerstlampjes hebt branden.

kerstverlichting horecaOok handig aan professionele LED ijspegelverlichting: hij is weer, wind en stootbestendig. Dat betekent dat hij makkelijk járen meegaat! Je kunt hem dus gerust buiten hangen aan je balkon of dakgoot, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij door alle sneeuw- en regenbuien al na een jaar kapot gaat (zoals dat helaas het geval is bij veel soorten buiten kerstverlichting). Onze ijspegel kerstverlichting voldoet dan ook niet voor niets aan belangrijke internationale keurmerken op kerstverlichting, waaronder het bekende Europese RoHS Keurmerk. We durven dan ook zonder twijfel 2 jaar garantie te geven op onze ijspegelverlichting.

IJspegel kerstverlichting in alle varianten

De ijspegel verlichting met LED kerstlampjes die je in onze kerstverlichting buiten webshop vindt, zijn verkrijgbaar in de meest populaire ijspegelverlichting klassiek warm wit, maar ook in ijswit (ook wel koud wit of helder wit genoemd). Die laatste lichtkleur geeft een stijlvolle koud winterse uistraling aan je ijspegelverlichting. De eerste maakt het geheel net iets warmer, voor een meer nostalgische Kerst-look.

ijspegelverlichting balkon

Ook bieden we de optie van een ‘Twinkle’-variant ijspegelverlichting. Prachtig voor een extra magische kerstsfeer. Bij de ijspegel kerstlampjes in deze variant, flitst 5% van het totaal aantal lichtjes willekeurig verdeeld over de ijspegel verlichting. Dit flitsen van enkele ijspegellampjes geeft vanaf een afstand gezien een feeëriek twinkle effect. Het sfeervolle gevoel dat deze blikvanger oproep past helemaal in de kerstsferen. Vooral bij bedrijven, winkelcentra en kerstmarkten is deze optie erg geliefd.

Wil je je kerstverlichting ijspegels nog duurzamer en

energiezuiniger maken? Onze schemerschakelaar maakt je koppelbare ijspegelverlichting project compleet. Deze zorgt er namelijk voor dat de kerstlampjes pas inschakelen zodra het buiten begint te schemeren, aan het einde van de middag. Zodra het te licht is geworden om nog zichtbaar te zijn, schakelen de kerstlichtjes automatisch weer uit. Dat helpt je energierekening en het milieu een handje!

Op maat voor elke dakgoot, dakrand, gevel, overspanning of hele winkelcentra

Onze professionele ijspegel kerstverlichting is koppelbaar, wat inhoudt dat je eenvoudig meerdere sets ijspegel kerstverlichting aan elkaar kunt koppelen totdat je de gewenste lengte hebt bereikt.

Wil je dus een lange dakrand, dakgoot, gevel,

horecapand of zelfs winkelcentra verlichten bijvoorbeeld? Geen probleem met koppelbare ijspegel kerstverlichting. Hij is koppelbaar tot grote lengte op maar één 230 Volt aansluitkabel.

kerstverlichting winkelcentrum

En dat werkt heel simpel in de praktijk:

  • Je begint altijd met een startkabel van 1,5 meter, die je eventueel kunt verlengen met een extra verlengsnoer van bijvoorbeeld 10 meter;
  • Aan het einde van de startkabel met verlengsnoer kun je het eerste ijspegelverlichting lichtsnoer koppelen, van bijvoorbeeld 3 meter breed en 50 centimeter lang in warm wit. Hier kun je het eventueel al bij houden, als deze breedte van 3 meter voor jouw dakgoot / dakrand / raam / balkon / gevel of ander object lang genoeg is. Wil je een langere afstand overbruggen? Dan koppel je aan het uiteinde van het eerste ijspegelverlichting lichtsnoer een of meerdere extra kerstverlichting ijspegels.
  • Het geheel kun je bijvoorbeeld met handige goothaken bevestigen – als het om je dakgoot of dakrand gaat.
  • Wil je nog verder gaan met je ijspegel kerstverlichting project? Dan kun je naast je dakgoot ook verder gaan met het raam dat zich eronder bevindt voorzien van ijspegel verlichting aan de bovenrand. Om dit allemaal op basis van één aansluitsnoer (startkabel) te doen, plaatst je bijvoorbeeld een verlengsnoer van 3 meter zónder kerstlampjes tussen de twee verschillende stukken ijspegelverlichting, om daar vervolgens weer verder te gaan met een nieuw ijspegel lampjes lichtsnoer.
  • Ga je voor professionele koppelbare ijspegelverlichting van het type 3 meter lang en 50 centimeter hoog, dan kun je op deze manier tot wel 90 meter ijspegel kerstlampjes aan elkaar koppelen, op één stekker en stopcontact.

Het kunnen trouwens kerstverlichting ijspegels zijn die je aan elkaar koppelt, maar het mag gerust ook een andere soort professionele koppelbare kerstverlichting uit deze shop zijn. Handig!

Misschien heb je liever een lichtgordijn of netverlichting voor het raam nadat je ijspegel verlichting aan de dakgoot hebt bevestigd? Of een lichtsnoer van koppelbare clusterverlichting om de rand van je voordeur, gekoppeld aan diezelfde dakgoot kerstverlichting en lichtgordijn voor het raam? Het kan allemaal, met koppelbare kerstverlichting. Alles precies op maat, en wel zo veilig – én professioneel.

IJspegelverlichting kopen nog niet gelukt?

Staat de ijspegelverlichting die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of ontdek andere mooie kerstverlichting producten die je online bij ons kunt kopen via de onderstaande categorieën.