Kerstbomen voor buiten

Voor iedereen die geen dennenboom in zijn tuin heeft staan om gezellig te verlichten met de feestdagen, biedt een LED kerstboom voor buiten uitkomst. Kerstbomen voor buiten zijn er in verschillende varianten van 1,5 tot maar liefst 12 meter hoog. Het meest complete assortiment vind je hier op deze pagina.

Met een kerstboom buiten kun je jouw huis of bedrijfspand voorzien van een stijlvolle blikvanger. Het meest populaire type lichtjesboom zijn de vlaggenmast kerstboom en de kerstboom op paal. Beiden geven een magisch 3D kerstboom effect wanneer de avond invalt. Complimenten van voorbijgangers gegarandeerd!

Goed om te weten: een verlichte kerstboom voor buiten zet je binnen 10 tot 45 minuten op (afhankelijk van de maat). Aan het eind van het seizoen berg je hem weer compact op in de bijgesloten doos. Bekijk kerstbomen voor buiten >

Gratis schemerschakelaar t.w.v. € 14,95
*bij alle Fairybell kerstbomen met uitzondering van de deurkerstboom

Meer informatie

Kerstbomen voor buiten: 6 meter, 8 meter, 10 meter én 12 meter

Aanbieding
 689,00  599,00
Aanbieding
 879,00  799,00
Aanbieding
 979,00  899,00
Aanbieding
 99,00  94,95
Aanbieding
 139,00  129,00
Aanbieding
 39,95  36,95

Gratis schemerschakelaar t.w.v. € 14,95
*bij alle Fairybell kerstbomen met uitzondering van de deurkerstboom

Meer informatie

Kerstbomen voor buiten: 1,5 meter, 2 meter, 3 meter en 4 meter

Heb je geen vlaggenmast, maar wil je wel graag zo’n magische 3D kerstboom buiten in je tuin? Kerstbomen voor buiten zijn er ook in kleinere maten met een hoogte van 1,5 meter, 2 meter, 3 meter of 4 meter. Deze zijn te plaatsen in de meeste tuinen en zelfs op je balkon of (dak)terras indien je kiest voor een model met bodemkruis.

De 3D kerstbomen kleiner dan 6 meter, worden compleet geleverd in een compacte doos inclusief paal, haringen en een metalen grondpin. Deze kerstbomen voor buiten plaats je binnen 10 tot 15 minuten op een zachte ondergrond zoals op het gras of in een perk.

De onderstaande kerstbomen op paal zijn ook verkrijgbaar in een speciale uitvoering met ‘bodemkruis’ (een soort van statief). Deze zogenoemde ‘all surface’ (Engels voor: elke ondergrond) versie is verkrijgbaar in 150 cm, 200 cm of 300 cm hoog. Door het bodemkruis is de all surface kerstboom buiten geschikt voor plaatsing op een harde ondergrond zoals een balkon, (dak)terras of tegelvloer.

Wil je toch graag een buiten kerstboom van 6 meter of 8 meter hebben, maar heb je geen vlaggenmast om deze in te bevestigen? Bestel dan samen met je 6 of 8 meter kerstboom een deelbare vlaggenmast mee. Deze optionele deelbare vlaggenmast (verkrijgbaar in 6m of 8m, inclusief grondbuis) kun je eenvoudig zelf in het gras of in een perk plaatsen. De losse vlaggenmast delen schuif je in elkaar en plaats je vervolgens in de grondbuis. Aan het einde van de feestdagen haal je de deelbare vlaggenmast weer uit elkaar en bewaar je hem eenvoudig in de compacte doos.

Gratis schemerschakelaar t.w.v. € 14,95
*bij alle Fairybell kerstbomen met uitzondering van de deurkerstboom

Meer informatie

Muurkerstboom buiten: 2 meter, 4 meter, 6 meter en 8 meter

Heb je niet zoveel ruimte in je tuin, maar lijkt het je toch leuk om een gezellige kerstboom buiten op te zetten? Dan is een kerstboom voor aan de muur misschien wel een mooie oplossing voor jou.

Deze sierlijke lichtjesboom is ervoor gemaakt om tegen de gevel van je woonhuis of bedrijfspand te plaatsen. Een muurkerstboom bevestigen is eenvoudig en duurt 10 tot 15 minuten. Na de feestdagen kun je je kerstboom eenvoudig bewaren in de compacte doos.

Gratis schemerschakelaar t.w.v. € 14,95
*bij alle Fairybell kerstbomen met uitzondering van de deurkerstboom

Meer informatie

Deurkerstboom voor buiten

Op zoek naar een leuke manier om je huis vlot in kerstsfeer te brengen en je gasten een sfeervol welkom te geven tijdens de feestdagen? Voeg dan nu een deurkerstboom toe aan je winkelmandje. Een kerstboom aan de deur installeer je binnen 10 minuten. Je kunt kiezen uit twee opties: met of zonder twinkle effect.

Aanbieding
 29,00  24,95
Aanbieding
 29,00  24,95

De ultieme kerstsfeer met kerstbomen voor buiten

De kerstboom, een van de meest iconische voorwerpen tijdens de kerstperiode. Wanneer je in december over straat loopt en bij verschillende huizen naar binnen kijkt, zie je bijna overal wel een kerstboom in de woonkamer staan. Groot of klein, kunst of natuurlijk, groen of wit: de mogelijkheden zijn eindeloos. Een kerstboom staat echter niet alleen binnen prachtig tijdens deze feestelijke maand, ook in de (voor)tuin kun jij voorbijgangers dat ultieme kerstgevoel bezorgen. Daarom verkopen wij speciale kerstbomen voor buiten, die jouw kerstversiering naar een nóg hoger niveau tillen. Deze verlichte kerstbomen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, van hoogwaardige kwaliteit, energiezuinig en gaan gegarandeerd jarenlang mee. Wat wil je nog meer!

Snel en betrouwbaar online bestellen

De decembermaand is voor de meeste mensen een enorm drukke periode. Wij begrijpen dat onze klanten het al druk genoeg hebben en willen graag wat werk uit handen nemen. Zo kun je dankzij de handige categorisering in onze webshop snel vinden waar jij naar op zoek bent. Met een paar klikken op de knop wordt jouw bestelling in de gehele Benelux snel en betrouwbaar thuisbezorgd, en vanaf 50 euro doen we dit zelfs gratis! Zo ben jij snel en eenvoudig voorzien van alle gewenste kerstversiering waar je gegarandeerd nog jarenlang van kunt genieten.

Weg met de rommel dankzij een LED kerstboom

Tijdens de feestdagen heeft bijna elk huishouden wel een kerstboom in huis. De originele dennenboom draagt natuurlijk bij aan het ultieme kerstgevoel, echter zitten hier wel een aantal nadelen aan vast. Het afstruinen van meerdere winkels op zoek naar de perfect gevormde kerstboom, het uit elkaar halen van in de war geraakte lichtsnoeren en het opvegen van losgelaten dennennaalden: allemaal niet zulke feestelijke bezigheden. Met een LED kerstboom voor buiten zijn al deze problemen verleden tijd. Deze kerstbomen bestaan namelijk uit honderden tot duizenden lichtjes die samen een 3D kerstboom vormen. Zo kun je jouw (voor)tuin toch voorzien van de gewenste kerstsfeer, zonder alle nadelen van een natuurlijke dennenboom te hoeven ervaren! Bovendien zijn deze bomen snel en eenvoudig op te zetten en af te breken, waardoor je ook nog eens een hoop tijd bespaart! Omdat de LED lampjes van hoogwaardige kwaliteit zijn, ben jij verzekerd van jarenlang plezier en is de jaarlijkse zoektocht naar de perfecte boom verleden tijd. Daarnaast zijn de LED kerstbomen ook nog eens zeer compact en snel op te bergen, dus weg met de grote dozen!

Kerstboom op paal tot wel 4 meter hoog!

Op zoek naar mooie kerstbomen voor buiten, maar wil je graag in één klap geslaagd zijn? Kies dan voor een kerstboom op paal. Deze zijn tot maar liefst 4 meter hoog verkrijgbaar en voorzien van honderden hoogwaardige kwaliteit LED lampjes. Kerstbomen op paal zijn vlaggenmast kerstbomen voor buiten die inclusief mast worden geleverd. De verschillende lichtsnoeren kunnen eenvoudig aan de paal worden bevestigd, waardoor een prachtige 3D kerstboom ontstaat. Super handig, want jouw lichtjesboom is in slechts 10 tot 15 minuten zonder het gebruik van gereedschap opgezet en kan ook nog eens makkelijk worden verplaatst!

De kerstbomen op paal zijn in verschillende maten, kleuren en hoeveelheid lampjes verkrijgbaar. Zo is de kerstboom van 2 meter voorzien van 300 warm witte LED lampjes. Toch liever een grotere boom in de (voor)tuin? Bestel dan onze kerstboom op paal van 3 meter hoog die over 360 of 480 LED lampjes beschikt. De laatstgenoemde optie is zelfs beschikbaar in warm witte (met of zonder twinkel) en multi colour verlichting. De grootste kerstboom op paal in ons assortiment is maar liefst 4 meter hoog, beschikt over 640 LED lichtjes en is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Deze kerstbomen voor buiten worden inclusief aluminium mast geleverd. De mast bestaat uit drie delen, waarvan één grondbuis, en is voorzien van zwarte poedercoating. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van zowel de mast als de lichtsnoeren ben je verzekerd van jarenlang plezier. Deze kerstbomen voor buiten zijn namelijk tegen alle weersomstandigheden bestand, waardoor jij tijdens een hevige sneeuwstorm of hoosbui lekker thuis onbezorgd op de bank kan blijven zitten! Bovendien verbruikt deze buiten kerstboom ook nog eens zeer weinig energie. Haal een kerstboom op paal in huis en voorzie jouw (voor)tuin veilig, eenvoudig en snel van de beste kerstversiering.

Vlaggenmast kerstboom voor buiten

Beschik je al over een vlaggenmast of ben je van plan eentje aan te schaffen? Voorzie jij jouw tuin graag van een enorme blikvanger die voorbijgangers overrompelt met een magische kerstsfeer? Zoek dan niet verder! Onze vlaggenmast kerstbomen voor buiten van 6, 8, 10 en 12 meter worden in een compact verpakking, zonder mast, geleverd en zijn voorzien van honderden tot duizenden energiezuinige LED lampjes. Zodat jij niet teveel tijd kwijt bent met het op- en aftuigen van de boom, is deze voorzien van een eenvoudige constructie. Zo bevestig je binnen no time de lichtsnoeren aan het ophijssysteem van de vlaggenmast, waardoor alle lampjes vanzelf op de goede plek komen te hangen. Super handig, want jij bent geen uren tijd meer kwijt aan het uit elkaar halen van in de war geraakte lichtsnoeren. Bovendien is de boom in slechts 30 tot 60 minuten zonder het gebruik van gereedschap opgezet. Meet jouw vlaggenmast goed op voordat je een bijpassende kerstboom voor buiten bestelt! Heb je nog geen vlaggenmast, maar ben je hier wel naar op zoek? Voor onze kerstbomen van 6 en 8 meter hoog verkopen wij ook bijpassende deelbare vlaggenmasten met zilveren of zwarte poedercoating. Zo is jouw tuin in één klap voorzien van de perfecte kerstsfeer!

Graag een kerstboom voor buiten van 6 meter hoog in de (voor)tuin? Deze is verkrijgbaar met 900 warm witte lichtjes of 1200 LED lampjes in verschillende kleuren. De 8 meter hoge vlaggenmast kerstboom is voorzien van 1500 LED lampjes en ook in verschillende kleuren beschikbaar. Liever een echte eyecatcher voor jouw huis of bedrijf? Ga dan voor de boom van 10 meter hoog met 2000 of 4000 warm witte LED lichtjes of kies voor de grootste optie in ons assortiment van maar liefst 12 meter hoog. Deze is voorzien van 4000 warm witte LED lampjes.

Verlichte kerstboom voor buiten aan de deur of muur

Wil je jouw huis of bedrijf ook aan de buitenkant graag voorzien van kerstversiering, maar heb je niet zoveel plek? Geen probleem! Bezorg jouw gasten al voor binnenkomst het ultieme kerstgevoel en kies voor unieke kerstversiering in de vorm van een verlichte deur- of muurkerstboom. Dankzij het handige formaat van 210 bij 85 centimeter past de deurkerstboom op vrijwel iedere (voor)deur. Bovendien is deze in slechts 5 tot 10 minuten bevestigd! De muurkerstbomen in ons assortiment zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo kun je niet alleen de begane grond, maar zelfs de gehele voorgevel van een pand voorzien van de mooiste kerstversiering. De muurkerstboom is overigens ook zeer geschikt voor hekken, schuren en schuttingen!

Accessoires voor jouw lichtjesboom

Elke kerstverlichting kerstboom voor buiten wordt geleverd met de benodigde accessoires. Zo worden alle vlaggenmast kerstbomen en muurbomen geleverd met een 31 Volt transformator, haringen, oranje afstandsband (m.u.v. de muurbomen), verbindingskabel en handleiding. De kerstbomen op paal worden uiteraard inclusief mast geleverd. Heb je een deurkerstboom besteld? Dan wordt deze inclusief verlengkabel van 3 meter, universele verstelbare riem, handleiding en 31 Volt transformator geleverd.

Graag extra accessoires bestellen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze webshop kun je namelijk deelbare vlaggenmasten, bodemkruizen en verlengsnoeren mee bestellen. Haal met één bestelling alle gewenste kerstversiering in huis!

Aanbieding bij elke kerstboom voor buiten!

Bestel nu kerstverlichting voor buiten in kerstboom vorm en profiteer van onze tijdelijke aanbieding. Je ontvangt namelijk bij elke lichtjesboom een gratis schemerschakelaar ter waarde van €14,95 (met uitzondering van de deur kerstboom)! De schemerschakelaar zorgt ervoor dat jouw kerstverlichting vanzelf aan gaat wanneer het buiten begint te schemeren. Super handig, hiermee bespaar je namelijk tijd en energie!

Buiten kerstboom kopen nog niet gelukt?

Staat de kerstboom voor buiten die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg elk type led kerstboom snel en goedkoop leveren.