Kerstfiguren

Verlichte kerstfiguren zijn de blikvangers waarmee je je kerstdecoratie project compleet maakt. Combineer een verlichte kerstfiguur met andere soorten kerstverlichting om een magische kerstsfeer te creëren.

De 3D kerstverlichting bol, kerstster verlichting en de deurkerstboom die je bij ons kunt kopen, zijn de favorieten van onze meeste klanten. Kerstfiguren zijn prachtig te verwerken in overspanningen of als gevel kerstverlichting. Of je nu je woonhuis, de gevel van je bedrijfspand of hele winkelcentra wilt verlichten, met deze verlichte kerstfiguren haal je de kerstsfeer direct in huis.

Tip: een 3D kerstverlichting bal staat niet alleen prachtig in een overspanning, maar ziet er met meerdere kerstverlichting bollen samen ook geweldig uit in een grote loofboom als boomverlichting. Bekijk verlichte kerstfiguren >

Verlichte kerstfiguren professioneel (koppelbaar)

Kerstster verlichting geschikt voor buiten en binnen (niet koppelbaar)

Aanbieding
 22,95  17,95
Aanbieding
 24,95  19,95
Aanbieding
 39,95  32,95
Aanbieding
 59,95  49,95
Aanbieding
 69,95  56,95
Aanbieding
 69,95  56,95

Deurkerstboom Fairybell

Verlichte kerstfiguren professioneel verlengsnoeren (koppelbaar)

Let op: de onderstaande verlengsnoeren passen alleen op de bovenstaande professionele kerstverlichting bol van 50 cm doorsnede (in warm wit of koud wit). Deze verlengsnoeren passen niet op de overige lichtfiguren bovenaan deze pagina.

Aanbieding
 14,95  13,95
Aanbieding
 22,95  19,95

Verlichte kerstfiguren professioneel splitters (koppelbaar)

Let op: de onderstaande splitters passen alleen op de bovenstaande professionele kerstverlichting bol van 50 cm doorsnede (in warm wit of koud wit). Deze splitters passen niet op de overige lichtfiguren bovenaan deze pagina.

Lichtfiguren bevestigen

Verlichte kerstfiguren kopen nog niet gelukt?

Staan de kerstfiguren met verlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten verlichte kerstfiguren snel leveren.

Licht decoratie alternatieven

Is jouw kerstverlichting project niet geschikt voor kerstfiguren met verlichting? Klik dan verder via onderstaande categorieën en ontdek andere mooie licht decoratie opties die je bij ons online kunt kopen voor jouw project.