Kerstfiguren zijn de blikvangers waarmee je je kerstdecoratie project compleet maakt. Combineer een verlichte kerstfiguur met andere soorten kerstverlichting om een magische kerstsfeer te creëren. Voor het gemak hebben we een selectie voor je gemaakt van de meest populaire verlichte kerstfiguren. De 3D kerstverlichting bol, kerstverlichting sneeuwvlok, kerstster verlichting en de deurkerstboom, zijn de favorieten van onze meeste klanten. Kerstfiguren zijn namelijk prachtig te verwerken in overspanningen of te gebruiken als gevel kerstverlichting. Of je nu je woonhuis of een winkelcentrum wilt verlichten, met deze verlichte kerstfiguren haal je de kerstsfeer direct in huis.

Tip: een 3D kerstverlichting bal staat niet alleen prachtig in een overspanning, maar ziet er met meerdere kerstverlichting bollen samen ook geweldig uit in een grote loofboom. Combineer de verlichte bollen in een boom eventueel met koppelbare kerstverlichting als boomverlichting.

Kerstfiguren professioneel

Kerstster verlichting geschikt voor buiten en binnen

Aanbieding
 22,95  17,95
Aanbieding
 24,95  19,95
Aanbieding
 59,95  49,95
Aanbieding
 69,95  56,95

Deurkerstboom Fairybell

Kerstfiguren koppelbare verlengsnoeren

Let op: de onderstaande verlengsnoeren passen alleen op de bovenstaande professionele kerstverlichting bol van 50 cm doorsnede (in warm wit of koud wit). Deze verlengsnoeren passen niet op de overige lichtfiguren bovenaan deze pagina.

Aanbieding
 14,95  12,95
Aanbieding
 22,95  19,95

Kerstfiguren koppelbare splitters

Let op: de onderstaande splitters passen alleen op de bovenstaande professionele kerstverlichting bol van 50 cm doorsnede (in warm wit of koud wit). Deze splitters passen niet op de overige lichtfiguren bovenaan deze pagina.

Lichtfiguren bevestigen

Verlichte kerstfiguren niet gevonden?

Staan de kerstfiguren met verlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten verlichte kerstfiguren snel leveren.

Licht decoratie alternatieven

Is jouw kerstverlichting project niet geschikt voor kerstfiguren met verlichting? Bekijk dan onze andere opties die wellicht beter van passen bij jouw kerst-projecten en ideeën, zoals: