Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10
kerstkransen

Kerstkransen met verlichting

Aan de kerstversiering van jouw huis, winkel of horeca mogen grote kerstkransen met verlichting zeker niet ontbreken. Bezorg jouw gasten al voor binnenkomst een heerlijk kerstgevoel met deze blikvanger aan de deur, gevel, poort of etalage. Lees meer

Wat onze professionele kunst kerstkransen speciaal maken, is dat deze reeds zijn voorzien van koppelbare LED verlichting van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn de kransen in ons assortiment in twee grote maten beschikbaar (75 centimeter en 100 centimeter doorsnede) en zowel binnen als buiten toepasbaar.

Onze kerstkransen met LED verlichting zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je jarenlang zult genieten van je investering. Tover je buiten- of binnenruimte om tot een winterparadijs met behulp van onze kerstdecoratie inclusief warm witte koppelbare verlichting!

Kerstkrans met verlichting professioneel geschikt voor buiten en binnen (koppelbaar)

Oorspronkelijke prijs was: € 149,00.Huidige prijs is: € 129,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 99,00.Huidige prijs is: € 89,95.

Verlengsnoeren voor koppelbare kerstkransen met verlichting

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 11,95.Huidige prijs is: € 9,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 3,49.Huidige prijs is: € 2,79.
Oorspronkelijke prijs was: € 2,49.Huidige prijs is: € 1,95.

Splitters voor koppelbare kerstkransen met verlichting

Kerstkrans met verlichting als onderdeel van een verlichtingsproject

Bijna iedereen kent het wel: urenlang puzzelen met verschillende in de war geraakte snoeren om vervolgens nog flink wat tijd kwijt te zijn met het netjes in de boom, krans of guirlande ophangen.

Dankzij onze kerstkransen met koppelbare verlichting van KerstverlichtigBuiten.com is dit verleden tijd! In slechts drie stappen kun je meerdere verlichtingselementen eenvoudig aan elkaar koppelen.

Zo kun je met slechts één 230 Volt stekker een hele tuin, winkelstraat of verdieping voorzien van prachtig verlichte kerstdecoratie. Geen gedoe meer met verschillende snoeren en je hoeft slechts één stopcontact in gebruik te nemen, dus weg met de rondslingerende stekkerblokken!

De benodigde startkabel om zo’n verlichtingsproject te realiseren beschikt overigens over een waterdichte aansluiting, zodat jouw kerstdecoratie zowel binnen als buiten veilig kan worden aangesloten.

Koppelbare kerstkrans met verlichting voor buiten

Onze professionele #1 kwaliteit kerstkransen zijn al voorzien van de beste LED verlichting. Super handig, want dit bespaart jou tijd en moeite! Zo hoef je niet meer op zoek naar de perfecte lichtsnoer én deze niet thuis nog eens om de krans te wikkelen, wat een erg frustrerende opgave kan zijn. Tijdens de feestdagen heeft iedereen het al druk genoeg, daarom nemen wij graag dit soort onnodige klusjes uit handen van onze klant.

Om het jou nóg makkelijker te maken, kun je bij ons een kerstkrans met koppelbare LED verlichting bestellen. Hiermee kun je een groot verlichtingsproject realiseren met onder andere ijspegelverlichting, clusterverlichting, lichtgordijnen, netverlichting, verlichte guirlande slingers en natuurlijk een grote kerstkrans met verlichting.

Ouderwetse kerstverlichting liep vaak in een ronde, waarmee je nooit helemaal zelf kan bepalen waar jouw lichtsnoer eindigt. Dankzij onze nr. 1 koppelbare kerstverlichting bepaal jij het exacte eindpunt van jouw verlichting.

Elk koppelbare lichtsnoer in ons assortiment beschikt namelijk over hetzelfde type aansluiting met begin- en eindpunt die je eenvoudig met elkaar kunt verbinden.

Splitters en verlengsnoeren

Naast het koppelen van verschillende verlichtingselementen, is het ook mogelijk een overbrugging te maken tussen bijvoorbeeld een kerstkrans met LED verlichting en een lichtgordijn door middel van onze splitters en verlengsnoeren.

Koppel het uiteinde van het kerstkrans lichtsnoer aan één van onze verlengstukken om deze vervolgens weer te koppelen aan het beginpunt van het lichtgordijn, en voilà! Jouw eigen winter wonderland is gecreëerd in een handomdraai.

Onze LED verlichting doorstaat weer en wind!

Men denkt bij het horen van LED verlichting vaak aan koud, blauw licht. Tijdens de feestdagen is warm licht natuurlijk wel zo gezellig. Dankzij de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting kunnen wij jou verzekeren van prachtig warm licht zoals we die kennen van oude gloeilampen.

Nu oogt onze verlichting heel warm, maar schijn bedriegt! De LED lampjes warmen namelijk niet op, waardoor een extra hoge brandveiligheid wordt gegarandeerd.

Bovendien profiteer je bij ons niet alleen van nr. 1 hoogwaardige kerstkransen, maar ook onze verlichting is van de beste professionele kwaliteit. Zo zijn alle lampen omhult met duurzaam hard kunststof, waardoor deze weer en wind kunnen doorstaan!

Energiezuinige grote kerstkrans met verlichting voor buiten

Niemand zit na de dure decembermaand te wachten op een hoge energierekening, en dat snappen wij maar al te goed! Onze kerstkransen met verlichting zijn namelijk niet alleen van professionele kwaliteit, maar ook duurzaam en erg energiezuinig. Zo verbruikt onze LED verlichting maar liefst 5 tot 10 keer minder energie dan reguliere kerstverlichting!

Bespaar nog meer energie(kosten) en maak gebruik van een schemerschakelaar. Met behulp van deze schakelaar kun je rustig aan tafel blijven zitten en gaat jouw kerstverlichting vanzelf aan wanneer het buiten donker begint te worden.

Decoreer jouw grote kerstkrans met verlichting voor buiten

Naast verlichting zijn er ook andere manieren om jouw kerstkrans te voorzien van de perfecte kerstuitstraling. Wie aan kerst denkt, denkt aan kerstballen, dus ook deze mogen zeker niet ontbreken in ons aanbod!

Wij hebben bij KerstverlichtingBuiten.com dan ook speciaal voor onze klanten de #1 kerstballen geselecteerd waarbij rekening is gehouden met kleur, maat en materiaal. Zo zijn deze in verschillende kleuren verkrijgbaar, qua formaat afgestemd op onze kerstkransen én onbreekbaar.

Dit betekent dat je zonder zorgen de deur open kan gooien om jouw visite tijdens de feestdagen hartelijk te verwelkomen. Bovendien zijn de bijpassende kerstballen ook te gebruiken voor onze guirlande slingers, waarmee je het totaalplaatje écht compleet maakt!

Kerstkrans LED kopen nog niet gelukt?

Staat de kerstkrans met LED verlichting die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via de onderstaande categorieën en laat je inspireren door alle andere mooie kerstdecoratie producten die je bij ons online kunt kopen.