Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10
kerstlampjes

Kerstlampjes

Alle kerstlampjes in ons assortiment zijn geschikt voor binnen en buiten. Kerstlampjes kopen doe je bij ons al vanaf € 6,95 met 2 jaar garantie. Lees meer

Wil je het dit jaar groots aanpakken? Bij ons vind je ook professionele kerstlampen die koppelbaar zijn tot grote lengte op één stekker. Hiermee verlicht je moeiteloos grote bomen, de dakrand van je woonhuis of de gevel van je bedrijfspand.

Dus of je nu een kerstboom binnen mooi wil verlichten met een lichtsnoer, de tafel voor het kerstdiner voorzien van kerstlampjes op batterij of buiten een enorme boom of gevel wilt voorzien van duizenden kerstlampjes, je vindt het bij ons allemaal!

Kerstlampjes LED lichtsnoeren (voor buiten en binnen)

Compact LED kerstlampjes voor de kerstboom (buiten en binnen)

Cluster kerstlampjes LED (voor buiten en binnen)

Kerstlampjes op batterij LED (voor buiten en binnen)

Kerstlampjes bolletjes LED (voor buiten en binnen)

Kerstlampjes ster (mooi aan het plafond of achter een raam)

Vlam kerstlampjes (leuk in de open haard, vuurkorf of in een nis)

Opbergmateriaal voor kerstlampjes

Maak jouw kerst compleet met prachtige kerstlampjes

Kerstlampjes zijn bijna onmisbaar tijdens de feestdagen. Deze lichtgevende versiering is niet alleen ideaal om een kerstboom een feestelijke uitstraling te geven, maar staat ook prachtig op andere oppervlakken en objecten. Kerstlampjes zijn in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan lichtnetten, clusterverlichting en guirlandes. De zojuist genoemde kerstlampen zijn slechts enkele van de vele populaire versierelementen die men graag toepast om een bedrijfspand, huis of openbare ruimte om te toveren tot een waar kerstparadijs. Dankzij de moderne LED technologie die in vele varianten kerstlampen verwerkt is, profiteer je van een tal aan voordelen. Zo maakt deze technologie het niet alleen mogelijk energiezuinig en duurzaam te versieren, maar kun je jouw kerstlampjes ook nog eens zonder zorgen buitenshuis bevestigen.

Eenvoudig en snel online kerstlampjes kopen

De decembermaand ligt in het verschiet. Dit betekent voor de meesten een chaotische, maar leuke en gezellige periode. Ondanks het feit dat het een en ander geregeld dient te worden, ervaren de meesten dit toch als een zeer prettige maand waarbij familie en vrienden bij elkaar komen om te genieten van heerlijke recepten, leuke cadeautjes, fijne muziek, mooie versiering en misschien wel het aller belangrijkste: elkaar. Voor het feestelijke deel van de kerstdagen kan beginnen, is het echter wel van belang het hele huis of bedrijfspand kerstproof te maken. Denk hierbij onder andere aan het uitzoeken van versiering, kerstcadeaus en lekkere recepten. Doordat het aanbod aan kerstverlichting en -versiering zo enorm is, zien velen door de (kerst)bomen het bos niet meer. Om het onze klanten een stuk gemakkelijker te maken, vind je in onze webshop een breed scala aan hoogwaardige kwaliteit kerstverlichting en bijpassende accessoires. Deze zijn overzichtelijk verdeeld in categorieën, zodat jij in slechts een oogopslag vindt waar je naar op zoek was! Bovendien hoef je de deur niet eens uit en staat jouw bestelling binnen no time op de stoep. Heb je jouw bestelling namelijk op een werkdag geplaatst, dan wordt deze al binnen 24 uur verzonden. Bedraagt jouw bestelling 50 euro of meer? In dat geval wordt deze zelfs gratis in heel de Benelux thuisbezorgd!

Hoogwaardige kwaliteit kerstlampen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat al onze kerstlampjes voor binnen en buiten zijn voorzien van zorgvuldige geselecteerde hoogwaardige kwaliteit materialen. Zo bestaan de lichtgevende snoeren uit een (dik) rubberen kerstlampjes snoer met 100% koperen kern. Aan dit snoer zijn hoge kwaliteit (LED) lampjes bevestigd die worden beschermd door een stevig plastic of glazen omhulsel. Om de kwaliteit van onze kerst lampen te waarborgen, geven we maar liefst 2 jaar garantie op alle producten in het assortiment. Dit zegt echter niets over de levensduur van jouw lampjes kerstverlichting, want bij zorgvuldig gebruik gaan al onze producten tot wel 10 jaar mee! De jaarlijks terugkerende zoektocht naar nieuwe of reserve kerstlampjes met LED verlichting is dus eindelijk verleden tijd. Zo ben jij verzekerd van jarenlang plezier en zijn wij verzekerd van tevreden klanten: een echte win-win!

Kerstlampjes met hoge IP-waarde

De Ingress Protection waarde, IP-waarde, van een elektronisch apparaat geeft aan in welke mate het betreffende product beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Deze waarde wordt altijd aangeduid middels de letters ‘IP’ gevolgd door twee cijfers. Het eerste cijfer geeft hierin aan in hoeverre het product bestand is tegen stof- en vuildeeltjes. Het tweede cijfer geeft vervolgens een indicatie met betrekking tot de mate waarin het product beschermd is tegen het binnendringen van vloeistoffen. De meeste producten in ons assortiment zijn bestempeld met een IP-waarde van IP44. Dit betekent dat de betreffende kerst lamp of ander elektronisch accessoire niet alleen beschermd is tegen opspattend en sproeiend water vanuit elke hoek, maar ook nog eens bestand is tegen vuil- en stofdeeltjes van 1 millimeter of groter. Er zijn een aantal producten in ons assortiment te vinden met een IP-waarde van IP67 (bij een aantal koppelbare producten kun je zelfs kiezen uit IP44 of IP67). Deze producten zijn nog een stapje verder beschermd tegen invloeden van buitenaf en zijn niet alleen waterdicht, maar ook stofdicht. Bovendien zou je een product met een IP-waarde van IP67 zelfs tot 1 meter diep onder kunnen dompelen zonder schade aan te brengen. Zo ben jij ervan verzekerd dat je jouw lampjes voor kerst zonder zorgen op elke stoffige en/of natte plek kunt hangen. In tegenstelling tot reguliere kerstverlichting zullen deze invloeden geen negatieve impact hebben op de verlichting en kun je gegarandeerd nog jarenlang genieten van een schitterende kerst!

Kerstlampjes voor buiten en binnen

Mede dankzij de hoge Ingress Protection waarde zijn onze kerstlichtjes geschikt voor binnen én buiten. Hang de kerstlampjes bijvoorbeeld binnen in de kerstboom, langs het raam of de openhaard voor een magisch effect. Echter staan onze buiten lampjes voor kerst ook prachtig langs de dakgoot, in een boom in de (voor)tuin of als versiering van de voordeur. Omdat onze kerstlampjes voor buiten bestaan uit materialen van hoogwaardige kwaliteit kun je deze zonder zorgen op elke plek buitenshuis veilig bevestigen.

De kerstlampjes zijn namelijk bestand tegen alle winterse weersomstandigheden waar we mogelijk mee te maken krijgen tijdens de decembermaand en zullen in tegenstelling tot reguliere kerstverlichting niet zomaar kapot gaan. Bovendien is onze koppelbare kerstverlichting lampjes voorzien van waterdichte begin- en eindpunten, waardoor ook deze variant veilig op elke plek buitenshuis te bevestigen is. Zo kun je bijvoorbeeld de gehele tuin voorzien van een enorm verlichtingsproject en deze aansluiten op een stopcontact in de schuur of garage.

Energiezuinig versieren met LED kerstlampen

Onze LED lampjes voor kerst zijn voorzien van moderne LED technologie, waardoor je niet alleen profiteert van de weersbestendigheid en duurzaamheid, maar ook nog eens van de energiezuinigheid. Met de kerst LED lampjes in ons assortiment bespaar je dan ook maar liefst 5 tot 10 keer meer energie dan met reguliere kerstverlichting. Niet alleen erg fijn voor het milieu, maar ook nog eens voor de portemonnee. Dat laatste zal zeker geen onaangename verrassing zijn na de toch al zo dure decembermaand.

Wil je extra energie besparen? Kies dan voor een schemerschakelaar. Deze handige schakelaar zorgt ervoor dat jouw verlichting automatisch inschakelt wanneer het buiten begint te schemeren. Vervolgens heb je zelf in de hand wanneer de verlichting weer uitschakelt: na een bepaalde ingestelde tijd of wanneer het buiten weer licht begint te worden. Zo profiteer je niet alleen van extra energiebesparing en vermindering van de bijbehorende kosten, maar ook nog eens van extra comfort!

Moderne LED technologieën

De kerstlampjes in ons assortiment zijn voorzien van moderne LED technologieën. Dankzij deze nieuwe techniek beschikt de LED verlichting van tegenwoordig niet langer over een ijswitte uitstraling zoals we deze kennen van de LED lampen die net op de markt werden gebracht. De meeste kerstliefhebbers versieren hun huis of bedrijfspand dan ook graag met lampen kerstverlichting die over het klassieke warm witte licht beschikken, zoals we deze kennen van de ouderwetse gloeilampen waar we vroeger de kerstbomen mee versierden. Wij vinden het belangrijk dat wij aan alle wensen van onze klanten kunnen voldoen. Vandaar kun je bij ons niet alleen terecht voor een kerstverlichting lamp met het klassieke warm witte licht, maar ook voor kerstlampjes met een ijswitte uitstraling. Ga je liever voor een kleurrijke kerst? Ook dit is mogelijk! Kies voor een van onze multi colour varianten waarbij rode, gele, groene en blauwe lampjes gelijkmatig over het lichtsnoer zijn verdeeld.

Tip: is het de bedoeling dat jouw kerstlampjes echt de aandacht trekken? Ga voor één van onze varianten kleine kerstlampjes met twinkel functie, waarbij een aantal lampjes willekeurig verdeeld over het gehele lichtsnoer zal twinkelen. Je kunt kiezen uit zeven verschillende flash functies en één constant branden functie, zodat je zelf kunt bepalen hoe erg jouw lichtsnoer op moet vallen. Ideaal toch!

Kerstlampjes in verschillende soorten en maten

Er is een verscheidenheid aan varianten kerstlampjes te koop in onze webshop. Denk bijvoorbeeld aan mini kerstlampjes op batterijen, een kerstlampjes boom, clusterverlichting, ijspegelverlichting en guirlande slingers. Dankzij dit grote aanbod zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je elk gewenst object of oppervlak in een korte tijd voorzien van de perfecte kerstsfeer. Zo staat ijspegelverlichting of een guirlande slinger prachtig aan de dakgoot en kun je met behulp van een kerstkrans de voordeur een echte eyecatcher maken. Lichtgordijnen kunnen ingezet worden om een hoog plafond of muur te voorzien van een magische uitstraling en met een kerstlampjes kerstboom in de voortuin trek je de aandacht van alle voorbijgangers. Bovendien is onze kerstverlichting niet alleen erg geschikt tijdens de feestdagen, maar kan deze het hele jaar door voor allerlei doeleinden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan kerstlampjes kaarsjes in een vuurkorf die het flakkeren van een echt vuurtje nabootsen.

Koppel verlichtingselementen aan elkaar

Extra handig aan vele varianten kerstlampjes in ons assortiment is dat deze voorzien zijn van een eenvoudig koppelsysteem. Zo kun je verschillende verlichtingselementen in een handomdraai aan elkaar bevestigen en een groot verlichtingsproject realiseren met slechts één startkabel en stopcontact. De constructie is makkelijk in gebruik. Zo is elk koppelbaar verlichtingselement voorzien van waterdichte begin- en eindpunten die stevig in elkaar gedraaid kunnen worden. Begin met een startkabel en sluit deze aan op een regulier 230 Volt stopcontact. Bevestig indien nodig aan het andere uiteinde een verlengsnoer of het eerste verlichtingselement waar je jouw project mee wilt beginnen. Vervolgens kun je elk gewenste koppelbare verlichtingselement weer hierop aansluiten tot jouw verlichtingsproject compleet is. Bevestig bijvoorbeeld tot maar liefst 20 meter guirlande slingers aan elkaar op slechts één startkabel, dit zijn maar liefst 1.400 kerstlampjes!

Kerstlampjes kopen nog niet gelukt?

Staan de kerstlampjes die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via de onderstaande categorieën om andere mooie kerstlampjes online bij ons te kopen.