Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,3/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,3/10
kerstlampjes

Kerstlampjes

Alle kerstlampjes in ons assortiment zijn geschikt voor binnen en buiten. Kerstlampjes kopen doe je bij ons al vanaf € 6,95 met 2 jaar garantie. Lees meer

Wil je het dit jaar groots aanpakken? Bij ons vind je ook professionele kerstlampen die koppelbaar zijn tot grote lengte op één stekker. Hiermee verlicht je moeiteloos grote bomen, de dakrand van je woonhuis of de gevel van je bedrijfspand.

Dus of je nu een kerstboom binnen mooi wil verlichten met een lichtsnoer, de tafel voor het kerstdiner voorzien van kerstlampjes op batterij of buiten een enorme boom of gevel wilt voorzien van duizenden kerstlampjes, je vindt het bij ons allemaal!

Kerstlampjes LED lichtsnoeren (voor buiten en binnen)

Cluster kerstlampjes LED (voor buiten en binnen)

Kerstlampjes op batterij LED (voor buiten en binnen)

Maak jouw kerst compleet met prachtige kerstlampjes

Kerstlampjes zijn bijna onmisbaar tijdens de feestdagen. Deze lichtgevende versiering is niet alleen ideaal om een kerstboom een feestelijke uitstraling te geven, maar staat ook prachtig op andere oppervlakken en objecten. Kerstlampjes zijn in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan lichtnetten, clusterverlichting en guirlandes. De zojuist genoemde kerstlampen zijn slechts enkele van de vele populaire versierelementen die men graag toepast om een bedrijfspand, huis of openbare ruimte om te toveren tot een waar kerstparadijs. Dankzij de moderne LED technologie die in vele varianten kerstlampen verwerkt is, profiteer je van een tal aan voordelen. Zo maakt deze technologie het niet alleen mogelijk energiezuinig en duurzaam te versieren, maar kun je jouw kerstlampjes ook nog eens zonder zorgen buitenshuis bevestigen.

Eenvoudig en snel online kerstlampjes kopen

De decembermaand ligt in het verschiet. Dit betekent voor de meesten een chaotische, maar leuke en gezellige periode. Ondanks het feit dat het een en ander geregeld dient te worden, ervaren de meesten dit toch als een zeer prettige maand waarbij familie en vrienden bij elkaar komen om te genieten van heerlijke recepten, leuke cadeautjes, fijne muziek, mooie versiering en misschien wel het aller belangrijkste: elkaar. Voor het feestelijke deel van de kerstdagen kan beginnen, is het echter wel van belang het hele huis of bedrijfspand kerstproof te maken. Denk hierbij onder andere aan het uitzoeken van versiering, kerstcadeaus en lekkere recepten. Doordat het aanbod aan kerstverlichting en -versiering zo enorm is, zien velen door de (kerst)bomen het bos niet meer. Om het onze klanten een stuk gemakkelijker te maken, vind je in onze webshop een breed scala aan hoogwaardige kwaliteit kerstverlichting en bijpassende accessoires. Deze zijn overzichtelijk verdeeld in categorieën, zodat jij in slechts een oogopslag vindt waar je naar op zoek was! Bovendien hoef je de deur niet eens uit en staat jouw bestelling binnen no time op de stoep. Heb je jouw bestelling namelijk op een werkdag geplaatst, dan wordt deze al binnen 24 uur verzonden. Bedraagt jouw bestelling 50 euro of meer? In dat geval wordt deze zelfs gratis in heel de Benelux thuisbezorgd!

Hoogwaardige kwaliteit kerstlampen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat al onze kerstlampjes voor binnen en buiten zijn voorzien van zorgvuldige geselecteerde hoogwaardige kwaliteit materialen. Zo bestaan de lichtgevende snoeren uit een (dik) rubberen kerstlampjes snoer met 100% koperen kern. Aan dit snoer zijn hoge kwaliteit (LED) lampjes bevestigd die worden beschermd door een stevig plastic of glazen omhulsel. Om de kwaliteit van onze kerst lampen te waarborgen, geven we maar liefst 2 jaar garantie op alle producten in het assortiment. Dit zegt echter niets over de levensduur van jouw lampjes kerstverlichting, want bij zorgvuldig gebruik gaan al onze producten tot wel 10 jaar mee! De jaarlijks terugkerende zoektocht naar nieuwe of reserve kerstlampjes met LED verlichting is dus eindelijk verleden tijd. Zo ben jij verzekerd van jarenlang plezier en zijn wij verzekerd van tevreden klanten: een echte win-win!

Kerstlampjes met hoge IP-waarde

De Ingress Protection waarde, IP-waarde, van een elektronisch apparaat geeft aan in welke mate het betreffende product beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Deze waarde wordt altijd aangeduid middels de letters ‘IP’ gevolgd door twee cijfers. Het eerste cijfer geeft hierin aan in hoeverre het product bestand is tegen stof- en vuildeeltjes. Het tweede cijfer geeft vervolgens een indicatie met betrekking tot de mate waarin het product beschermd is tegen het binnendringen van vloeistoffen. De meeste producten in ons assortiment zijn bestempeld met een IP-waarde van IP44. Dit betekent dat de betreffende kerst lamp of ander elektronisch accessoire niet alleen beschermd is tegen opspattend en sproeiend water vanuit elke hoek, maar ook nog eens bestand is tegen vuil- en stofdeeltjes van 1 millimeter of groter. Er zijn een aantal producten in ons assortiment te vinden met een IP-waarde van IP67 (bij een aantal koppelbare producten kun je zelfs kiezen uit IP44 of IP67). Deze producten zijn nog een stapje verder beschermd tegen invloeden van buitenaf en zijn niet alleen waterdicht, maar ook stofdicht. Bovendien zou je een product met een IP-waarde van IP67 zelfs tot 1 meter diep onder kunnen dompelen zonder schade aan te brengen. Zo ben jij ervan verzekerd dat je jouw lampjes voor kerst zonder zorgen op elke stoffige en/of natte plek kunt hangen. In tegenstelling tot reguliere kerstverlichting zullen deze invloeden geen negatieve impact hebben op de verlichting en kun je gegarandeerd nog jarenlang genieten van een schitterende kerst!

Kerstlampjes voor buiten en binnen

Mede dankzij de hoge Ingress Protection waarde zijn onze kerstlichtjes geschikt voor binnen én buiten. Hang de kerstlampjes bijvoorbeeld binnen in de kerstboom, langs het raam of de openhaard voor een magisch effect. Echter staan onze buiten lampjes voor kerst ook prachtig langs de dakgoot, in een boom in de (voor)tuin of als versiering van de voordeur. Omdat onze kerstlampjes voor buiten bestaan uit materialen van hoogwaardige kwaliteit kun je deze zonder zorgen op elke plek buitenshuis veilig bevestigen.

De kerstlampjes zijn namelijk bestand tegen alle winterse weersomstandigheden waar we