Lees hieronder reviews van klanten over hun ervaring met kerstverlichtingbuiten. Deze kerstverlichting buiten reviews vind je ook terug op de onafhankelijke website Klantenvertellen.nl. Met een gemiddelde beoordeling van 9.0/10 en 2847 reviews, is kerstverlichtingbuiten de nummer 1 kerstverlichting webshop en groothandel in Nederland en België.

Kerstverlichtingbuiten ervaring

 

Beoordelingen Kerstverlichting Buiten

9,0
2847 beoordelingen
  • Communicatie 9,1
  • Nazorg en garantie 9,0
  • Betrouwbaarheid 9,2
  • Snelheid/Levertijd 9,3
  • Prijs 8,4
  • Totaal oordeel 9,0

Pietje

10,0

Datum
14-11-2018

Ervaring
O.b.v de foto’s een plan laten maken vorig jaar. Dit jaar besteld en morgen gaan we het plan uitwerken.
De doos werd uiterst netjes aangeleverd en compleet. Met name het enthousiasme en de professionaliteit van de medewerkers gaf voor mij de doorslag om hier te bestellen.

Aanbeveling: ja

Patrick

10,0

Datum
14-11-2018

Ervaring
Overzichtelijke site, indien inlichtingen nodig onmiddellijk antwoord aan de telefoon zonder ergerlijke wachttijden of doorschakelingen!
Zeer snelle levering naar België, namiddag besteld, volgende morgen reeds geleverd.
Professionele verlichting, zeer goede kwaliteit, dank u van harte

Aanbeveling: ja

10,0

Datum
14-11-2018

Aanbeveling: ja

Jesse

9,2

Datum
14-11-2018

Ervaring
Wij hadden een defect lichtsnoer ontvangen. Zelfde dag werd er nog een nieuwe opgestuurd

Aanbeveling: ja

Petra

8,5

Datum
14-11-2018

Ervaring
kerstverlichtingbuiten.com is een fijne betrouwbare organisatie. Wordt snel teruggebeld als je vragen hebt, goede afhandeling en snelle service. Eerst een proef exemplaar besteld daarna de rest. De kwantiteitskorting wordt zonder problemen teruggestort. Kortom ik ben zeer tevreden.

Aanbeveling: ja

Mevr A

10,0

Datum
14-11-2018

Ervaring
precies hoe het hoort - perfect

Aanbeveling: ja

Frits

6,8

Datum
13-11-2018

Ervaring
Product snel ontvangen ziet er goed uit

Aanbeveling: ja

Ruben

7,3

Datum
13-11-2018

Ervaring
Mooie buitenverlichting, alleen hangt het niet 50cm lang maar eerder 30cm en dat is erg jammer, het is gedraaid en echt korter.

Aanbeveling: ja

Ali

10,0

Datum
13-11-2018

Ervaring
Snelle levering van een verlengsnoer. Fijn als je er op zit te wachten.

Aanbeveling: ja

hans

7,3

Datum
13-11-2018

Ervaring
alles ok ,maar 1 stuk verlichting werkt maar voor de helft. gisteren doorgemaild en vraag voor vervanging maar tot op heden geen reactie.

Aanbeveling: ja

Kerstverlichting kopen