beste kerstverlichting

Lees hieronder reviews van klanten over hun ervaring met kerstverlichtingbuiten. Deze kerstverlichting buiten reviews vind je ook terug op de onafhankelijke website Klantenvertellen.nl. Met een gemiddelde beoordeling van 9.2/10 en 5186 reviews, is kerstverlichtingbuiten de nummer 1 kerstverlichting webshop en groothandel in Nederland en België.

Kerstverlichtingbuiten ervaring

Beoordelingen Kerstverlichting Buiten

9,2
5186 beoordelingen

  kylian tewarie

  Samengevat
  kwam snel aan, niks mis mee

  Ervaring
  .

  J papo

  Samengevat
  Goede en snelle levering

  Ervaring
  Precies wat ik besteld hebt is binnengekomen

  Pieter

  Samengevat
  Fantastisch

  Ervaring
  hele mooie assortiment voor geweldige lage prijs. Ik ben vaste klant geworden.

  Ad

  Samengevat
  Duidelijke website en snelle levering

  Ervaring
  Mijn bestelling bij KerstverlichtingBuiten.com verliep probleemloos. Ik vond veel nuttige info op de website, waardoor ik een goede keuze kon maken. De bestelling verliep probleemloos en de levering was binnen een dag. Toen ik daarna nog een aanvullende vraag stelde, werd die meteen opgepakt. Zeer tevreden over de service! Ad

  L

  Samengevat
  Erg blij mee

  Ervaring
  Ik zocht al een tijd lichtjes voor in mijn kamer en door dit snoer ziet mijn kamer er nu als een sprookje uit, zo blij mee!!

  Pascal

  Samengevat
  Perfecte ambiance

  Ervaring
  Ik heb net mijn tuintje verbouwd tot een knus Ibiza-achtig thuintje en het lichtsnoer maakt het helemaal af. Het licht is heel zwoel wat een perfecte sfeer creëert in de tuin. Dank je wel.

  Daphne

  Samengevat
  Snelle en nette levering

  Ervaring
  Prima en stevig materiaal

  Esther

  Samengevat
  Bestelling op tijd in goede orde ontvangen

  Ervaring
  Bestelling op tijd in goede orde ontvangen

  Marco

  Samengevat
  Altijd goed!

  Ervaring
  goede kwaliteit verlichting. 4 jaar geleden na weer een set ijspegel verlichting van een tuincentrum de prullenbak in, de ijspegelverlichting hier besteld. Werkt nog steeds een geen mankementen. Nu een aantal sets bij besteld om te gaan uitbreiden en als service de verloop stekkers er gratis bij gekregen! Voor goede verlichting is dit het adres!!

  Hinke

  Samengevat
  Top site

  Ervaring
  snelle levering

  Jan

  Samengevat
  Super

  Ervaring
  Ziet heel netjes ik denk dat we onze dochter ook nog 1 cadeau doen

  Sandra

  Samengevat
  Super

  Ervaring
  snelle levering erg blij met mijn vlamlichtjes. Zitten nu in openhaard buiten!

  Glenn

  Samengevat
  Ruime keuze, goede en vlugge service

  Ervaring
  Er is ruime keuze aan verlichting aan democratische prijzen.Vandaag besteld en Max 2 dagen later krijg je het aan de deur.Zelf een mail gekregen dat ik een verkeerd verlengsnoer had besteld en onmiddellijk mijn geld terug gestort gekregen. 1ste klasse service!

  Rob de Beer

  Samengevat
  Prima shop

  Ervaring
  Snelle en goede levering

  Gerlinda

  Samengevat
  Goed product, snelle levering

  Ervaring
  Pakket is goed en snel aangekomen. Het was netjes en goed verpakt tegen beschadigingen.

  Mieke

  Samengevat
  Snelle levering en super tevreden met de verlichting!

  Ervaring
  De verlichting werd keurig op tijd geleverd en we kregen er zelfs nog een leuk cadeautje bij. We zijn zeer tevreden over de service en over het product. Je krijgt goede garantie en de verlichting kan gedimd worden, we hebben er nu al veel plezier van gehad! Onze campingplek was dankzij de kerstverlichting de gezelligste van de hele camping. En thuis gebruiken we hem op het dakterras. Echt een aanrader dus!

  Anton

  Samengevat
  Attente verkoop en correct, snel en goed afgeleverd.

  Ervaring
  Erg positief en zeker aan te bevelen. Een meer persoonlijke benadering en mocht ik problemen krijgen heb ik alle vertrouwen dat ik goed wordt geholpen. Dit is niet alleen een virtuele winkel!

  Feite

  Samengevat
  Heel mooi en snel geleverd

  Ervaring
  Prima service

  bart Op 't Eynde

  Samengevat
  Topkwaliteit, snel geleverd!

  Ervaring
  Een echte aanrader!

  adrie

  Samengevat
  goede behulzame organisatie

  Ervaring
  na telefonisch contact goed begeleid in wat ik nodig had, en hoe ik het op moest bouwen, tevens goede uitleg over de werking van de side met bestellen en de afhandeling verder, het positieve is zeker dat niet alleen mensen die via internet betalen welkom zijn en kunnen bestellen, maar ook mensen die op een andere manier hun betaling willen afhandelen. toch 2 kanttekeningen; 1: om iemand van de techniek te spreken wordt je eerst door een callcenter geholpen, die een terug bel bericht aanmaakt en dan maar hopen dat je thuis bent. indien mogelijk liever een directe verbinding aub. 2: in het pakket wat wordt afgeleverd aan huis zit jammer genoeg een engelse uitleg van hoe en wat, helaas kan niet iedereen engels lezen dus of meer tekeningen die uit duiden hoe of een vertaling in het nederlands.

  J. Peelen

  Samengevat
  Goede en snelle levering

  Ervaring
  Binnen 2 dagen bezorgd netjes verpakt met ook nog een leuk cadeau

  Pieter

  Samengevat
  Kwaliteitsverlichting

  Ervaring
  We hebben hier 6 meter buitenverlichting besteld. Levering was snel en verlichting is van erg goede kwaliteit. Als ik nog s wat nodig heb bestel ik het hier weer.

  Inge

  Samengevat
  Snelle communicatie, snelle levering!

  Ervaring
  Ik kocht grote kerstballen voor in één van onze bomen, als verjaardagscadeau voor mijn man. De verkoper bood onmiddellijk aan om me bij te staan voor aansluitingen en koppelstukken. Het leek alsof ik me in een fysiek winkel bevond. Ik heb hem verteld dat ik de aansluiting zou overlaten aan mijn man. De volgende dag had ik de ballen in huis, met nog een gratis kabeltje om ze alvast eens te kunnen aansteken!

  Carolien

  Samengevat
  Prettige communicatie en snelle levering

  Ervaring
  Uiterst tevreden met onze nieuwe fairybell. Werden goed geïnformeerd en na bestellen hadden we de boom de volgende dag al in huis.

  Jan

  Samengevat
  Precies wat je van elke webshop zou mogen verwachten.

  Ervaring
  Voordat ik mijn bestelling plaatste heb ik eerst gebeld, om er voor te zorgen dat ik zou bestellen wat ik graag wilde hebben. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg professioneel advies. Daardoor was mijn keuze makkelijker. Na bestelling de volgende dag in huis. Goed verpakt e.d. inclusief een extra cadeautje, helemaal goed. Ik zie nu al uit naar december.

  Kerstverlichting kopen