Ben je geïnteresseerd in de afname van grotere aantallen kerstverlichting voor buiten of binnen? Dan ben je aan het goede adres bij ons als kerstverlichting groothandel en fabrikant. KerstverlichtingBuiten.com is een populaire kerstverlichting groothandel en fabrikant voor overheid, bedrijven, verenigingen, maar ook particulieren die het met de kerst groots willen aanpakken.

Korting & kerstverlichting aanbieding

Als bedrijf of particulier profiteer je bij ons ook bij afname van kleinere aantallen direct van interessante kortingen.

Bij elk product in onze online kerstverlichting winkel zie je direct de aantrekkelijke kortingen bij het kopen van meerdere stuks van een bepaald artikel. De prijs van het artikel staat inclusief korting weergegeven onder het betreffende afname-aantal. De korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenen van je digitale winkelmandje. Zo heb je altijd de perfecte kerstverlichting aanbieding te pakken!

kerstverlichting aanbieding
Hierboven zie je een voorbeeld van onze kortingen bij aankoop van meerdere artikelen. In het bovenstaande voorbeeld is de prijs inclusief korting dus € 76,45 bij afname van 6 stuks.

Gaat de totale waarde van je order boven de € 2.500,- uit of wil je meer dan 50 stuks van een bepaald artikel inkopen? Neem dan even contact met ons op per e-mail of telefoon zodat wij een vrijblijvende kerstverlichting aanbieding op maat voor je kunnen maken voor de gewenste artikelen.

Inclusief 21% BTW en levering zonder BTW aan bedrijven in België

Heb je een bedrijf dat gevestigd is in Nederland? Dan is het goed om te weten dat alle prijzen in onze webshop inclusief 21% BTW zijn. Het totale BTW-bedrag van je bestelling tref je tijdens het afrekenen naast het totaalbedrag van je bestelling. Verder staat het BTW-bedrag ook vermeld op de factuur die je na het plaatsen van je bestelling automatisch per e-mail van ons ontvangt.

Heb je een bedrijf dat gevestigd is in België of elders in Europa? Dan is het goed om te weten dat je bij ons zonder BTW kunt inkopen wegens intracommunautaire levering. Het enige dat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is het BTW-nummer van je bedrijf dat gevestigd is in België of een ander Europees land, invullen in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen van je bestelling. Zo wordt je order automatisch vrijgesteld van BTW.

Direct vanaf de fabriek

Wij laten de meeste producten uit onze professionele kerstverlichting productlijnen direct zelf bij de fabriek maken. Je zit bij ons dus direct bij de bron, zonder tussenhandel, waarmee je kunt profiteren van maximale korting en ervaring met professionele kerstverlichting producten.

Een groot verschil met andere kerstverlichting groothandels is dat je bij ons profiteert van flexibele levering tot laat in het kerstseizoen én door het jaar heen. Dit is mogelijk omdat wij 365 dagen per jaar zelf voorraad aanhouden. In ons magazijn van 700 m2 ligt het allemaal voor je klaar om te verzenden.

Openbare kerstverlichting en projecten

Ben je verantwoordelijk voor het in kerstsfeer brengen van de openbare ruimte van je gemeente, stad of dorp? Wij kunnen nagenoeg elk type en kleur professionele openbare kerstverlichting leveren, veel meer dus dan het geselecteerde aanbod dat je aantreft op deze website.

Laat ons je wensen per e-mail of telefoon weten en we helpen je graag verder met advies. Stuur gelijk even enkele foto’s mee van de te verlichten objecten of bomen (met je mobiele telefoon gemaakt is prima), zo kunnen we je vlot verder helpen.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom om je wensen vrijblijvend met ons te bespreken, onder het genot van een heerlijke kop koffie. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Kerstverlichting winkelcentra, winkelstraat of horeca

Wil je samen met collega-ondernemers uit jullie winkeliersvereniging jullie winkelcentrum, winkelstraat, etalage, gevel of plein in een magische kerstsfeer brengen?

Wij bieden alle mogelijkheden voor projectmatige feestverlichting en professionele kerstverlichting in winkelcentra, openbare pleinen, sport- & wellnesscentra, recreatieparken, hotels, restaurants etc.

Laat je inspireren door onze producten en neem contact met ons op voor advies over een sfeervolle toepassing van kerstverlichting in jullie situatie.

Heb je al ideeën over het verlichten van bepaalde objecten, gevels of bomen? Stuur ons dan enkele foto’s per e-mail van de te verlichten objecten, gevel of boom (met je mobiele telefoon gemaakt is prima), waarna we je graag vlot verder helpen.

Neem via onderstaand formulier eenvoudig contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte op maat bij bestellingen vanaf € 2.500,- of bij afname van meer dan 50 stuks van een bepaald artikel.

Wij kunnen nagenoeg alle soorten, kleuren en lengtes (professionele) kerstverlichting voor buiten en binnen leveren.

Kerstverlichting groothandel contactformulier:

Kerstverlichting kopen