Reservelampjes voor kerstverlichting nodig?

Heeft jouw oude kerstverlichting reservelampjes nodig of zijn ze zelfs compleet stuk? Dan is het een goed moment om nieuwe kerstverlichting buiten (LED) aan te brengen. Kerstverlichting is wat dat betreft een prima keuze: LEDs gaan vele malen langer mee dan de traditionele gloeilampjes waarvan kerstboomlampjes altijd waren gemaakt.

Waar een gloeilamp gemiddeld 10.000 uur brandt, houdt een LED lamp het 30.000 tot 50.000 uur uit. Voeg daar de zuinigheid van een LED lampje aan toe en je verdient jouw investering zo snel mogelijk terug.

Kerstverlichting: reservelampjes nog steeds verkrijgbaar

Ook al gaat LED kerstverlichting tienduizenden uren mee, op een gegeven moment zijn de lampjes aan vervanging toe. En dat is altijd voordeliger dan een nieuwe lichtslang kopen. Op deze website vind je, naast een select aanbod van kwaliteits-kerstverlichting, ook reservelampjes waarmee je de levensduur van de set verlengt.

Bij de aankoop van kerstlampjes is het dan ook een goed idee om alvast wat reservelampjes aan te schaffen. Zo elimineer je het risico dat dit type vervangende lampjes in de toekomst niet meer verkrijgbaar is en je een compleet nieuwe set kerstverlichting moet kopen. Ook hierbij geldt: de aanvankelijke investering mag dat wat hoger zijn dan bij de uit gloeilampen bestaande kerstverlichting, maar de besparing op de lange duur is aanzienlijk.