Kerstverlichting: een echte sfeermaker

De traditie om in de winter lichtjes aan te steken is diepgeworteld. De één voert deze terug op christelijke invloeden, terwijl de ander ‘heidense’ winterfeesten hiervoor verantwoordelijk stelt. Waarschijnlijk hebben beide invloeden elkaar versterkt en hoort het branden van kaarsjes nu bij kerst.

In het verlengde daarvan versieren we onze kerstboom met kerstballen en kerstlampjes, zowel binnenshuis als in de tuin. Vrijwel iedereen haalt dan ook kerstverlichting in huis. Wat we soms vergeten is dat al deze lampjes heel wat stroom verbruiken. Dit betekent niet alleen een aanslag op het milieu, maar ook op je portemonnee vanwege de hogere stroomkosten.

LED kerstverlichting: een goede investering

Kerstverlichting zoals een lichtsnoer voor de kerstboom bestond traditioneel uit gloeilampjes. Omdat gloeilampen niet energiezuinig zijn en veel warmte afgeven, zijn de reguliere modellen niet meer in de winkel verkrijgbaar. Kerstverlichting valt vreemd genoeg nog niet onder de nieuwe EU-regels, maar waarom zou je wachten met je overstap naar LED kerstverlichting? Na de aanvankelijke investering bespaar je meteen fors op je energierekening. Daarnaast ontzie je met deze zuinige kerstverlichting het milieu.

Warme kleuren

Kerstverlichting met LED lampjes bestaat in allerlei kleuren. Helaas zitten daar ook kleuren tussen die minder geschikt zijn om een kerstsfeer te creëren: witblauw bijvoorbeeld. Deze kleur ken je misschien wel uit de koplampen van nieuwe, vooral luxe auto’s.

In deze webwinkel vindt je uitsluitend kerstverlichting van hoge kwaliteit en in warme kleuren. Zo creëer je in een handomdraai die gezellige kerstsfeer. Bekijk hier ons assortiment en bestel jouw setje eenvoudig vanuit je luie stoel.