Kerstverlichting LED is de meest verkochte led kerstverlichting buiten voor het versieren van kleinere bomen en struiken (kleiner dan 3m) in je tuin. Deze led kerstverlichting wordt ook veel gebruikt als kerstverlichting binnen voor het verlichten van een kerstboom of gewoon als gezellige kerstdecoratie binnen. Onderstaande led kerstverlichting producten met mini led kerstlampjes zijn met zorg geselecteerd en garanderen vele kerstseizoenen aan lichtplezier.

Tip: ben je op zoek naar kerstverlichting LED die geschikt is voor grotere bomen? Kijk dan eens bij onze koppelbare kerstverlichting met stevige snoeren en iets grotere LED kerstlampjes.

LED kerstverlichting geschikt voor buiten en binnen

Aanbieding
 39,95  32,95
Aanbieding
 28,95  23,50
Aanbieding
 21,95  16,95
Aanbieding
 15,95  11,95
Aanbieding
 12,95  9,95
Aanbieding
 9,95  8,50
Aanbieding
 8,45  6,95
Aanbieding
 6,95  5,95
Aanbieding
 39,95  34,95
Aanbieding
 28,95  24,95
Aanbieding
 21,95  18,95
Aanbieding
 15,95  12,95
Aanbieding
 12,95  10,95
Aanbieding
 9,95  8,95
Aanbieding
 8,45  7,95
Aanbieding
 6,95  6,45
Aanbieding
 39,95  34,95
Aanbieding
 28,95  24,95
Aanbieding
 21,95  18,95
Aanbieding
 15,95  12,95
Aanbieding
 12,95  10,95
Aanbieding
 9,95  8,95
Aanbieding
 8,45  7,95
Aanbieding
 6,95  6,45
Aanbieding
 49,95  42,95
Aanbieding
 34,95  28,95
Aanbieding
 27,95  23,95
Aanbieding
 19,95  16,95
Aanbieding
 15,95  13,50
Aanbieding
 12,95  10,95
Aanbieding
 10,95  9,50
Aanbieding
 8,95  7,95

LED kerstverlichting bevestigen

Kerstverlichting LED niet gevonden?

Staat de LED kerstverlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten en kleuren kerstverlichting LED snel leveren.

Meer weten over kerstverlichting LED?

Nederlands meest populaire kerstverlichting LED voor buiten en binnen. Deze energiezuinige LED kerstverlichting is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met 40, 80, 120, 180, 240, 360, 480 en 720 led kerstlampjes in de sfeervolle kleur klassiek warm wit.

Deze hoge kwaliteit LED kerstverlichting beschikt over een 3 meter lang aanloopsnoer (snoerlengte tot aan het eerste kerstlampje), wat helpt bij het makkelijk verwerken van de kerstverlichting in een kerstboom of ander object. Eventueel kun je er zelf voor kiezen om de adapter van deze LED kerstverlichting in te steken in een normaal verlengsnoer dat geschikt is voor buiten, zodat je het aanloopsnoer verder kunt verlengen tot aan het stopcontact.

Of je nu op zoek bent naar sfeervolle LED kerstverlichting buiten of LED kerstverlichting binnen, de toepassingen van deze veelzijdige LED kerstverlichting zijn eindeloos.

LED kerstverlichting bevestigen

LED kerstverlichting leent zich niet alleen prachtig als kerstboomverlichting. Ook verschillende objecten zijn er gemakkelijk mee te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan de dakgoot, waar de LED kerstverlichting te bevestigen is met de speciale goothaken in verschillende groottes – afhankelijk van de grootte van je goot.

De multifunctionele haak en de S-haak kunnen je weer helpen om je LED kerstverlichting als boomverlichting in je tuin te gebruiken, of om deze aan ramen of deuren te hangen. Een mooie omlijsting met LED kerstverlichting om je voordeur, wat dacht je daarvan? Alles voor een sfeervolle decembermaand!

Het enige dat je hoeft te doen is wat haakjes of zuignappen te bevestigen aan het te verlichten object en aan het LED kerstverlichting snoer zelf. Zo kun je zo creatief worden als je wil, met de LED kerstverlichting. Natuurlijk kun je je kerstlampjes ook gewoon draperen over een object of boompje, zonder daarbij kerstverlichting bevestigingsmateriaal te gebruiken.

Waarom kerstverlichting LED?

Kerstverlichting is een vanzelfsprekendheid geworden in de donkere maanden van het jaar. Het verlicht de duisternis en brengt een sfeervolle gezelligheid naar onze woonkamers en straten. Kerstverlichting LED is echter (nog) geen vanzelfsprekendheid. LED wint echter rap terrein. Logisch, aangezien kerstverlichting LED even sfeervol en beduidend slimmer is dan reguliere kerstverlichting.

LED is namelijk niet meer wat we er vroeger van konden verwachten. Geen kille kleuren meer, maar alle keuze en alle smaken (warme) lichtkleuren. De klassieke warm witte kleur van ouderwetse kerstverlichting is tegenwoordig met gemak verwerkt in de kerstverlichting LED. Hetzelfde sfeervolle effect, dus – maar dan slimmer.

De voordelen van LED kerstlampjes

Waarom slimmer? Kerstverlichting LED verbruikt minimale energie. Waar reguliere kerstverlichting nog extra energiekosten met zich meebrengt in de maanden dat deze vaak hele dagen aan staat, kost LED kerstverlichting bijna niks extra op je energierekening – in normale proporties. Het stroomverbruik met kerstverlichting LED is wel 5 tot 10 keer zuiniger dan met reguliere kerstverlichting. Werk je nu met lichtslangen dan is het verschil nog veel groter, aangezien dit echte energievreters zijn. Zonde voor je portemonnee, zonde voor het milieu.

Er is tegenwoordig geen belangrijke reden meer om niet voor LED kerstverlichting te kiezen. De voordelen zijn eindeloos, op zichzelf staand en ten opzichte van reguliere kerstverlichting:

  • LED kerstverlichting is tegenwoordig even sfeervol als reguliere kerstverlichting;
  • LED kerstverlichting is vele malen zuiniger dan reguliere kerstverlichting;
  • LED kerstverlichting is daarmee vele malen goedkoper op de energierekening;
  • en LED kerstverlichting is daarmee ook vele malen beter voor het milieu.

Waarom zou je dus nog twijfelen over LED kerstverlichting? Het basisprincipe is beter dan welke voorgaande kerstverlichting dan ook, en qua varianten is er werkelijk voor iedereen wel een kerstverlichting in LED beschikbaar.

Zo hebben we hier de varianten LED kerstlampjes in klassiek warm wit, in verschillende lengtes en volumes qua licht: van snoeren met 40 lampjes tot lengtes met wel 720 gezellige kerstlampjes!

De kerstlampjes zijn gemonteerd op zo’n manier dat het klassieke effect van kerstverlichting naar voren komt. Op het snoer zitten uitstekende staafjes met daarbovenop de warm witte LED kerstverlichting lampjes, zoals je vroeger de kaars-achtige staafjes had bovenop de puntige kerstlampjes. Deze moderne variant is echter compacter en praktischer voor zowel in de kerstboom als bij andere creatieve projecten. Zo krijg je al gauw een casual en fonkelend effect als je de snoer LED kerstverlichting voor het raam hangt of los in de ruimte. Geen perfecte rechte strengen, maar een gezellig warrig effect van lichtjes door je hele woonkamer of tuin.

Extra: LED kerstverlichting buiten schakelaar

Extra leuk en handig voor LED kerstverlichting in de tuin: de kerstverlichting schemerschakelaar. De schakelaar zorgt ervoor dat de LED kerstverlichting aanspringt zodra jij dat wil. Wanneer het begint te schemeren in de avond, bijvoorbeeld. En weer uit zodra je zelf naar bed toe gaat. Of, om het daarna ook nog gezellig te houden buiten, pas weer uit wanneer het ‘s ochtends licht wordt. Dat doet de schakelaar zelfs helemaal automatisch – door de slimme licht donker sensor. Hoef jij nergens meer aan te denken!

Bovendien kan het je nog meer energiekosten op de LED kerstverlichting besparen. De extra investering van zo’n kerstverlichting schakelaar voor buiten verdien je dus al heel gauw terug in geld en gemak!

De slimme schemerschakelaar is gemakkelijk aan te sluiten op de LED kerstverlichting hier boven, maar ook op alle andere varianten kerstverlichting met een stekker (met uitzondering van kerstverlichting op batterijen).

Kerstverlichting LED alternatieven

Is jouw kerstverlichting project niet geschikt voor LED kerstverlichting met mini lampjes? Bekijk dan onze andere opties die wellicht beter van passen bij jouw kerst-projecten en ideeën, zoals: