Kerstverlichting LED 🎄

Kerstverlichting LED is de meest verkochte LED kerstverlichting buiten voor het verlichten van kleinere objecten, bomen en struiken (kleiner dan 3m).

De led kerstverlichting die je bij ons kunt kopen is geschikt voor buiten en binnen en wordt veel toegepast als kerstboomverlichting of gewoon als gezellige kerstdecoratie. Onderstaande led kerst verlichting producten met mini led kerstlampjes zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren en snoerkleuren. Kerstverlichting kopen doe je bij ons al vanaf € 5,95 met 2 jaar garantie.

Tip: ben je op zoek naar kerstverlichting led die geschikt is voor grotere bomen? Kijk dan eens bij onze koppelbare kerstverlichting met professionele kwaliteit rubberen snoeren en led kerstlampjes. Bekijk kerstverlichting LED >

LED kerstverlichting geschikt voor buiten en binnen

Aanbieding
 39,95  32,95
Aanbieding
 15,95  11,95
Aanbieding
 12,95  9,95
Aanbieding
 9,95  8,50
Aanbieding
 39,95  34,95
Aanbieding
 28,95  24,95
Aanbieding
 15,95  12,95
Aanbieding
 9,95  8,95
Aanbieding
 39,95  34,95
Aanbieding
 28,95  24,95
Aanbieding
 21,95  18,95
Aanbieding
 15,95  12,95
Aanbieding
 12,95  10,95
Aanbieding
 9,95  8,95
Aanbieding
 8,45  7,95
Aanbieding
 6,95  6,45
Aanbieding
 49,95  42,95
Aanbieding
 34,95  28,95
Aanbieding
 27,95  23,95
Aanbieding
 19,95  16,95
Aanbieding
 15,95  13,50
Aanbieding
 12,95  10,95
Aanbieding
 10,95  9,50
Aanbieding
 8,95  7,95

LED kerstverlichting bevestigen

Meer weten over kerst verlichting LED?

kerstverlichting led buiten

Of je nu op zoek bent naar sfeervolle LED kerstverlichting buiten of LED kerstverlichting binnen, de toepassingen van deze veelzijdige kerstlampjes zijn eindeloos.

Deze kerstlichtjes zijn de meest verkochte kerstlampjes voor buiten én binnen. De belangrijkste reden dat kerstverlichting led zou populair is, is de aantrekkelijke prijs en de mini led lampjes met een verfijnde sprookjesachtige uitstraling.

De kerst lichtjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met 40, 80, 120, 180, 240, 360, 480 en 720 mini led kerstlampjes in de sfeervolle kleur klassiek warm wit, modern ijswit of gezellig gekleurd.

Het aanloopsnoer van deze lichtjes is 3 meter lang (snoerlengte van de transformator tot aan het eerste kerstlampje). Zo bereik je in de meeste situaties vrij makkelijk het dichtstbijzijnde stopcontact. Eventueel kun je er zelf voor kiezen om de adapter van de kerstlampjes in te steken in een normaal verlengsnoer dat geschikt is voor buiten, zodat je het aanloopsnoer verder kunt verlengen tot aan een stopcontact in de buurt.

LED kerstverlichting toepassingen

LED kerstverlichting wordt het meeste gebruikt als kerstboomverlichting. Maar met een beetje creativiteit en handig bevestingsmateriaal zijn ook andere objecten er gemakkelijk mee in kerstsfeer te brengen. Een mooie omlijsting met LED kerst lampjes om je voordeur of raam, wat dacht je daarvan? Natuurlijk kun je deze kerstlampjes ook draperen over een object, struik of boompje.

Waarom LED kerstlichtjes?

gekleurde kerstlampjes

Kerst verlichting is een vanzelfsprekendheid geworden in de donkere maanden van het jaar. Het verlicht de donkere winterdagen en brengt een warme gezelligheid naar onze woonkamer, tuin en straat.

Kerstverlichting met energiezuinige LED lampjes is echter (nog) geen vanzelfsprekendheid. Er worden in Nederland en België nog de nodige oude kerstverlichtingen gebruikt met gloeilampjes. Deze worden erg heet, verbruiken veel stroom en de lampjes gaan regelmatig kapot.

LED kerstlichtjes winnen echter snel terrein. Logisch, aangezien LED kerst verlichting tegenwoordig qua lichtkleur even sfeervol is als ouderwetse kerstverlichting met gloeilampjes. Hetzelfde sfeervolle effect, dus – maar dan duurzamer en veel energiezuiniger.

Handig: gebruik een schemerschakelaar!

Je kerstverlichting precies op de juiste momenten laten branden is vaak een heel gedoe. Of je moet de stekker elke dag handmatig insteken of je moet een programma op een tijdklok instellen.

schemerschakelaarHoe zou het zijn als je kerstlichtjes automatisch aangaan zodra het donker begint te worden? Dit kun je eenvoudig bereiken met een schemerschakelaar. Een schemerschakelaar werk super eenvoudig en zorgt ervoor dat je kerstverlichting led aanspringt zodra het begint te schemeren.

Omdat het zonde is van de energie om de lichtjes de hele nacht door te laten branden, kun je zelf naar eigen wens aangeven hoeveel uren de lampjes vanaf het moment van inschakelen. Door de slimme licht donker sensor gaat de verlichting de dag erna vanzelf weer aan bij schemering en branden ze het aantal uren dat je hebt ingesteld. Handig, want je hoeft met de drukke feestdagen nergens meer aan te denken!

Naast het gebruik van energiezuinige kerstverlichting led, kun je met een schemerschakelaar dus nog meer energiekosten op je kerstverlichting besparen. De extra investering van zo’n schemerschakelaar buiten verdien je dus al gauw terug in geld en gemak! Zo houd je met kerst geld over voor andere leuke dingen.

Kerstverlichting LED kopen nog niet gelukt?

Staan de kerstlampjes die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via de onderstaande categorieën om andere mooie kerstverlichting producten online bij ons te kopen.