Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,3/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,3/10
kerstverlichting op batterij

Kerstverlichting op batterijen

Kerstverlichting op batterijen is ideaal geschikt voor situaties waarin je geen stopcontact bij de hand hebt en is zowel buiten als binnen te gebruiken. Lees meer

Een batterij kerstverlichting lichtsnoer met gezellige mini led kerstlampjes, komt buiten mooi tot zijn recht voor het verlichten van kleine bomen en struiken. Ook als kerstverlichting binnen zijn er eindeloos veel creatieve toepassingen mogelijk, niet alleen als kerstdecoratie maar het hele jaar door.

De ingebouwde 6-uur timer zorgt ervoor dat je batterijen langer meegaan. Naast continu branden beschikt deze batterij kerstverlichting over 7 verschillende twinkle-effecten.

Kerstverlichting op batterij geschikt voor buiten en binnen

Versier elke plek met kerstverlichting op batterijen

Geen stopcontact in de buurt, maar wil je een bepaalde plek in jouw (voor)tuin, woning, bedrijfspand of een openbare ruimte wel graag voorzien van schitterende kerstverlichting?

Kies dan voor kerstverlichting op batterijen! Puzzelen met verschillende stekkers en snoeren is verleden tijd, want dankzij onze kerstverlichting op batterijen kun je elke plek voorzien van hoogwaardige kwaliteit kerstverlichting. Zo zijn de LED lampjes in onze #1 kerstverlichting op batterij niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen alle weersomstandigheden! Bovendien is onze kerstverlichting op batterijen voorzien van een smarttimer waarmee de kerstlampjes om een bepaalde tijd naar jouw keuze in- en uit zullen schakelen. Kies één van de acht verschillende lichteffecten en tover jouw huis om tot een waar kerstpaleis!

Snel en makkelijk kerstverlichting op batterij bestellen

Voor de feestdagen dient jaarlijks een hoop geregeld te worden. Wij begrijpen dat niet iedereen, naast zijn/haar eigen werk, nog tijd heeft om uitgebreide kerstinkopen te doen. Het uitzoeken van leuke cadeaus, lekkere recepten en de juiste ingrediënten kost immers al tijd genoeg. Om het voor onze klanten gemakkelijk te maken, hebben wij op KerstverlichtingBuiten.com voor elk wat wils in ons assortiment opgenomen en dit overzichtelijk verdeeld in categorieën. Zo ben jij na het plaatsen van slechts één bestelling klaar met het kopen van bijvoorbeeld alle gewenste kerstverlichting met LED lampjes op batterij voor de komende jaren! Helemaal handig is dat alle bestellingen in de hele Benelux snel en betrouwbaar thuis worden bezorgd. Heb je voor meer dan 50 euro besteld? Dan doen we dit zelfs gratis! Bestel je op een werkdag, dan wordt jouw bestelling al binnen 24 uur verzonden. Ideaal voor de last minute kerstshoppers onder ons!

Kerstverlichting voor buiten op batterijen

Is kerstverlichting op batterijen geschikt voor gebruik buitenshuis? Velen vragen zich af of kerstverlichting op batterij wel lang mee zou gaan en de winterse weersomstandigheden zou kunnen doorstaan. Met onze kerstverlichting voor buiten op batterij ben jij 100% verzekerd van jarenlang plezier! Dankzij de rubberen snoer in combinatie met het stevige plastic omhulsel waarmee de LED lichtjes worden beschermd, is dit lichtsnoer bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken tijdens een flinke hoosbui of vrieskou. De drie benodigde AA- of D-batterijen worden overigens ook goed beschermd, waardoor water, wind en/of hagel geen schade toe kunnen brengen. Het is dan ook niet voor niets dat wij maar liefst twee jaar garantie bieden op al onze kerstlampjes met batterijen.

Kerstverlichting met hoge Ingress Protection waarde

De IP-waarde (Ingress Protection waarde) van een elektronisch product brengt in kaart in welke mate een apparaat bestand is tegen invloeden van buitenaf. Deze waarde bestaat uit de letters ‘IP’ en twee cijfers. Het eerste cijfer geeft hierin aan in hoeverre het apparaat beschermd is tegen botsingen en vastzittende deeltjes (zoals bijvoorbeeld stof). Het tweede cijfer geeft een indicatie met betrekking tot de bescherming tegen het binnendringen van vloeistoffen. Onze nr. 1 buitenverlichting voor kerst op batterij is voorzien van een hoge IP-waarde, namelijk IP44. Dit betekent dat de LED lampjes beschermd zijn tegen stof- en vuildeeltjes groter dan 1 millimeter en tegen opspattend en sproeiend water vanuit elke hoek. Zowel binnen als buiten veilig gebruik maken van onze kerstverlichting op batterijen is dus gegarandeerd!

De gehele decembermaand gegarandeerd plezier!

Het nadeel van kerstverlichting buiten op batterij is natuurlijk dat de batterijen na verloop van tijd vervangen dienen te worden. Maar wat nou als wij zeggen dat jij de decembermaand door komt zónder de batterijen van jouw kerstverlichting te hoeven vervangen? Onze buiten lampjes op batterij werken op drie AA- of D-batterijen, dit is afhankelijk van het aantal lichtjes en de lengte van het snoer. Tot 192 LED lampjes en een totale verlichte snoerlengte van 14,3 meter kun jij elk object 30 dagen lang voorzien van de mooiste kerstverlichting op AA batterijen. De verlichte snoeren van 17,9 meter en langer werken op D batterijen en gaan maar liefst 50 dagen mee! De levensduur van de batterijen is overigens uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de omgevingstemperatuur, de geselecteerde functie (twinkel of continu) en het merk van de gebruikte batterijen.

LED kerstlampjes op batterij in verschillende kleuren

Onze kerstverlichting op batterijen kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Niet elk kerstverlichtingsproject is namelijk hetzelfde en wij begrijpen dan ook dat de wensen van onze klanten uiteen kunnen lopen. Dankzij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting is het ijskoude witte licht verleden tijd.

Zo hebben de LED lampjes van tegenwoordig een warm witte uitstraling, net zoals de oude gloeilampjes waar we vroeger de kerstbomen mee versierden voor kerstboomverlichting. De meesten geven hier dan ook de voorkeur aan en vinden dat dit de huiselijke, warme kerstsfeer in huis stimuleert. Toch liever voor de ijswitte look gaan, omdat je bijvoorbeeld de locatie van jouw kerstborrel graag wilt voorzien van een ijskoude uitstraling? Geen probleem! Wij verkopen namelijk niet alleen LED lampjes op batterij met modern warm wit licht, maar ook met ijswit licht. Geef je de voorkeur aan een vrolijke, gekleurde uitstraling? Kies dan voor onze multi colour variant en voorzie een kerstboom, kerstkrans of andere kerstdecoratie van gemixte lampjes in vier verschillende kleuren (rood, groen, geel en blauw).

Kerstverlichting op batterij met twinkel effect

Jouw kerstverlichting buiten op batterijen staat prachtig in een (kerst)boom of gewoon langs een balkonreling of raamkozijn. Wij begrijpen dat in sommige gevallen eentonige kerstlampjes niet voldoende zijn om het juiste effect te bereiken. Bij de organisatie van een kerstmarkt wordt vaak een aggregaat gebruikt die alle kraampjes moet voorzien van stroom. Echter komt het regelmatig voor dat hier al zo veel elektrische apparaten op aangesloten worden, dat een extra verlichtingssnoer als decoratie van jouw kraampje er niet meer bij past. Kies voor buiten kerstverlichting op batterijen met twinkle effect en trek de aandacht van alle bezoekers! Zo heb je niet alleen de keuze uit verschillende tinten licht (modern warm wit, ijswit en multi colour), maar is elk kerstverlichtingssnoer op batterijen voorzien van maar liefst acht lichteffecten! Kies bijvoorbeeld voor één van de zeven verschillende twinkel effecten of laat de kerstverlichting op batterij voor buiten continu branden.

Kerstlichtjes op batterijen met handige smarttimer

Onze kerstlichtjes voor buiten op batterij is naast enorm duurzaam en weersbestendig ook nog eens voorzien van een mega handige functie. De producenten hebben dit type verlichting namelijk voorzien van een ingebouwde timer waarmee je in kunt stellen wanneer je jouw lichtjes automatisch in en uit wilt schakelen. Zo kun je een periode van maar liefst 6 uur lang kiezen waarin jij graag wilt dat jouw kerstverlichting op batterijen voor buiten het gewenste object voorziet van de perfecte kerstsfeer. De ingebouwde timer hoeft slechts één keer ingesteld te worden, de gewenste instelling zal namelijk elke dag op hetzelfde tijdstip gedurende 6 uur herhaald worden. Kies bijvoorbeeld voor een periode van 18:00 uur tot 00:00 uur en voorzie jouw (voor)tuin, woning, bedrijfspand of een openbare ruimte vanaf dat het donker wordt tot de meesten naar bed gaan van prachtige kerstverlichting.

Jouw feestverlichting op batterij met timer nog langer dan 6 uur automatisch laten branden? Voorzie het gewenste object van twee of meer verlichtingssnoeren en stel deze precies na elkaar in. Zo kun je jouw (kerst)boom, raamkozijn, balkonreling of een ander object wel 12 tot 18 uur lang achter elkaar automatisch voorzien van schitterende LED lampjes.

LED kerstverlichting op batterijen in alle maten

Onze kerstverlichting op batterij voor buiten is in verschillende maten verkrijgbaar. Zo kun je een hele balkonregeling of slechts een smalle vensterbank voorzien van kerst buitenverlichting op batterijen. Kies op KerstverlichtingBuiten.com bijvoorbeeld voor LED kerstverlichting op batterij van 3,5 meter lang voor het versieren van kleine oppervlakten. Grotere opties in ons assortiment betreffen verlichte snoeren van 7,1 meter, 14,3 meter en 17,9 meter lang. Kies voor één van onze langste verlichte snoeren van maar liefst 27 meter of 35,9 meter lang voor het versieren van grote oppervlakten. Uiteraard is het aantal kerstlampjes voor buiten op batterijen afhankelijk van de lengte van het snoer. Dus hoe langer het snoer, hoe meer lampjes!

Twinkly kerstlampjes met app

Niet verkrijgbaar op batterijen maar wel fantastisch, dat zijn de kerstlampjes met app van het merk Twinkly. De #1 slimme app kerstlampjes van Twinkly zullen je verbazen met hun mogelijkheden.

Kerstverlichting op batterij kopen nog niet gelukt?

Staat de kerstverlichting op batterij die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of ontdek andere kerstverlichting producten die je bij ons online kunt kopen via de onderstaande categorieën.