Kerstverlichting op batterijen 🔋

Kerstverlichting op batterijen is ideaal geschikt voor situaties waarin je geen stopcontact bij de hand hebt en is zowel buiten als binnen te gebruiken.

Een batterij kerstverlichting lichtsnoer met gezellige mini led kerstlampjes, komt buiten mooi tot zijn recht voor het verlichten van kleine bomen en struiken.

Ook als kerstverlichting binnen zijn er eindeloos veel creatieve toepassingen mogelijk, niet alleen als kerstdecoratie maar het hele jaar door.

De ingebouwde 6-uur timer zorgt ervoor dat je batterijen langer meegaan. Naast continu branden beschikt deze batterij kerstverlichting over 7 verschillende twinkle-effecten. Bekijk kerstverlichting op batterijen >

Kerstverlichting op batterij geschikt voor buiten en binnen

Aanbieding
 59,95  44,95
Aanbieding
 44,95  34,95
Aanbieding
 34,95  27,50
Aanbieding
 24,95  19,95
Aanbieding
 14,95  12,95
Aanbieding
 9,95  8,50
Aanbieding
 44,95  39,95
Aanbieding
 34,95  29,95
Aanbieding
 24,95  22,95
Aanbieding
 14,95  13,95
Aanbieding
 9,95  9,50
Aanbieding
 59,95  49,95
Aanbieding
 44,95  39,95
Aanbieding
 34,95  29,95
Aanbieding
 24,95  22,95
Aanbieding
 14,95  13,95
Aanbieding
 9,95  9,50

Batterijen: bestand tegen koude temperaturen

Kerstverlichting op batterij bevestigen

Meer weten over kerstverlichting op batterijen?

kerstverlichting op batterijenMet onze LED kerstverlichting op batterij die geschikt is voor buiten en binnen, heb je een aantal weken lichtplezier op één set AA of D batterijen – zonder gedoe met stopcontacten in je tuin, balkon of bedrijfspand. Vanwege de laagspanning is batterij kerstverlichting zeer veilig in gebruik.

De batterij in deze kerstverlichting is een bijzonder element. Het geeft je de vrijheid om creatief te werk te gaan met lichtsnoeren en maakt het veel makkelijker om objecten te verlichten zonder dat je een stopcontact in de buurt hebt.

Dat betekent dus dat je zonder stekker zo creatief kunt worden als je wil. Zowel met kleine als grote kerstverlichting projecten. Gebruik de lichtjes bijvoorbeeld als kerstboomverlichting in je tuin, of versier een doorzichtige vaas voor het raam door hem te vullen met een lichtsnoer op batterij.

Batterij kerstverlichting buiten met ingebouwde timer

Onze kerstverlichting op batterij wordt geleverd met een handige ingebouwde smarttimer, waarmee je de kerstlampjes op batterij op een gewenst moment automatisch kunt laten inschakelen en uitschakelen.

Je kunt bijvoorbeeld instellen om de batterij kerstverlichting 6 uur lang vanaf een bepaald tijdstip te laten branden, in de donkere winter-avonduren van 17:00 tot 23:00 uur bijvoorbeeld. De kerstverlichting op batterijen springt dan vanzelf uit en gaat de volgende dag automatisch om 17:00 uur weer opnieuw aan.

Zo hoef je je deze kerst geen zorgen te maken over het in- en uitschakelen van je batterij kerstverlichting en bespaar je ook nog eens op kosten voor batterijen.

Dit levensduur van batterijen kan licht variëren – afhankelijk van een aantal factoren zoals geselecteerde functie (continu of twinkle), merk batterijen en buitentemperatuur.

De 8 sfeer-functies & 3 kleuren-opties

batterij kerstverlichting

Naast de ingebouwde timer beschikt deze kerstverlichting op batterijen over 8 verschillende sfeer-functies, waaronder continu branden en diverse sfeervolle ‘twinkle’ effecten. Bij de instelbare twinkle effecten gaan de lampjes om en om subtiel gevarieerd doven en branden, wat een magisch beeld schept. De twinkle functies kun je eenvoudig met behulp van maar één knop in- of uitschakelen.

Onze kerstverlichting op batterijen is verkrijgbaar in de kleuren warm wit, multi-color (kleur) en ijswit. Voor de kerstverlichting op batterij in warm wit, ijswit en kleur kun je kiezen uit 48, 96, 192, 368 en 480 kerstlampjes – afhankelijk van de grootte van je lichtproject.

Tip: zo branden de kerstlichtjes nóg langer

De ingebouwde automatische tijdschakelaar (timer) bij batterij kerstlichtjes, springt elke dag automatisch aan op het tijdstip dat je deze voor het eerst hebt ingeschakeld tijdens het installeren van je kerstverlichting op batterijen.

Je kerstlichtjes op batterij stel je bijvoorbeeld in om zes uur ‘s avonds, zodra je thuis komt van het werk in te schakelen. 6 uur later, rond twaalf ‘s nachts gaat de set batterij kerstverlichting weer automatisch uit. Een handige instelling, zeker als je rond deze tijd naar bed gaat.

Wil je je kerstverlichting op batterijen nog langer dan 6 uur achter elkaar laten branden? Dan is handig om twee lichtsnoeren batterij kerstverlichting op te hangen. Daarbij schakel je de tweede kerstverlichting op batterijen in op het moment dat de eerste batterij kerstverlichting uitschakelt. Zo heb je in totaal 12 uur achter elkaar lichtplezier van je kerstlampjes op batterijen.

Je opties met kerstverlichting op batterijen zijn, zoals je leest, eindeloos; omdat je niet meer afhankelijk bent van een stopcontact. Bedenk of jouw kerstverlichting project geschikt is voor kerstverlichting op batterij – of ontdek onze andere lichtsnoeren die misschien nog beter passen bij jouw creatieve ideeën.

Kerstverlichting op batterij kopen nog niet gelukt?

Staat de kerstverlichting op batterij die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of ontdek andere kerstverlichting producten die je bij ons online kunt kopen via de onderstaande categorieën.