Kerstverlichting op batterijen is ideaal voor situaties waarin je geen stopcontact bij de hand hebt en is zowel buiten als binnen te gebruiken. Kerstverlichting op batterij werkt afhankelijk van het aantal lampjes op 3 stuks AA of D batterijen. Dit type kerstverlichting is voorzien van gezellige mini led kerstlampjes. De ingebouwde 6-uur smarttimer zorgt ervoor dat de batterijen langer meegaan. Batterij kerstverlichting wordt veel gebruikt als kerstverlichting voor kleine bomen en struiken of als als gezellige kerstdecoratie binnen. 

Tip: heb je toch de mogelijkheid om een stopcontact te gebruiken? Dan raden we je aan om kerstverlichting led te kiezen, deze heeft namelijk meer lichtopbrengst dan kerstverlichting op batterij + je kunt kerstverlichting led in combinatie met een handige schemerschakelaar gebruiken.

Kerstverlichting op batterij geschikt voor buiten en binnen

Aanbieding
 59,95  44,95
Aanbieding
 44,95  34,95
Aanbieding
 34,95  27,50
Aanbieding
 24,95  19,95
Aanbieding
 14,95  12,95
Aanbieding
 9,95  8,50
Aanbieding
 59,95  49,95
Aanbieding
 44,95  39,95
Aanbieding
 34,95  29,95
Aanbieding
 24,95  22,95
Aanbieding
 14,95  13,95
Aanbieding
 9,95  9,50
Aanbieding
 59,95  49,95
Aanbieding
 44,95  39,95
Aanbieding
 34,95  29,95
Aanbieding
 24,95  22,95
Aanbieding
 14,95  13,95
Aanbieding
 9,95  9,50

Batterijen: bestand tegen koude temperaturen

Kerstverlichting op batterij bevestigen

Kerstverlichting op batterijen niet gevonden?

Staat de kerstverlichting op batterij die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten kerstverlichting op batterij snel leveren.

Meer weten over kerstverlichting op batterijen?

Met onze LED kerstverlichting op batterij die geschikt is voor buiten en binnen, heb je gegarandeerd tot maar liefst 50 dagen (!) lichtplezier op één set batterijen – zonder gedoe met stekkers in je tuin of op je balkon. Met behulp van sterke AA of D formaat batterijen gaat deze hoge kwaliteit batterij kerstverlichting praktisch de hele kerstperiode mee.

Batterij kerstverlichting buiten met handige smarttimer

Onze kerstverlichting op batterij wordt geleverd met een handige ingebouwde smarttimer, waarmee je de kerstlampjes op batterij op een gewenst moment automatisch kunt laten inschakelen en uitschakelen.

Je kunt bijvoorbeeld instellen om de batterij kerstverlichting 6 uur lang vanaf een bepaald tijdstip te laten branden, in de donkere winter-avonduren van 17:00 tot 23:00 uur bijvoorbeeld. De kerstverlichting op batterijen springt dan vanzelf uit en gaat de volgende dag automatisch om 17:00 uur weer opnieuw aan.

Zo hoef je je deze kerst geen zorgen te maken over het in- en uitschakelen van je batterij kerstverlichting en ga je er ook nog zuiniger mee om!

De 8 sfeer-functies & 5 kleuren-opties van batterij kerstverlichting

Verder beschikt deze kerstverlichting op batterijen over 8 verschillende sfeer-functies, waaronder continu branden en diverse sfeervolle ‘twinkle’ effecten. Daardoor gaan de lampjes om en om subtiel gevarieerd doven en branden, wat werkelijk een magisch beeld schept. Deze functies kun je eenvoudig met behulp van maar één knop in- of uitschakelen.

Onze kerstverlichting op batterijen is verkrijgbaar in de kleuren warm wit, multi-color (kleur) en ijswit. Voor de kerstverlichting op batterij in warm wit, ijswit en kleur kun je kiezen uit 48, 96, 192, 368 en 480 lampjes – afhankelijk van de grootte van je lichtproject.

Batterij kerstverlichting

De batterij in de kerstverlichting is een bijzonder element. Het geeft je vrijheid om creatief te werk te gaan, het maakt het makkelijker om objecten te verlichten zonder dat je een stopcontact in de buurt hebt en het blijft allemaal veilig in gebruik.

De batterij kerstverlichting werkt namelijk met een interne energiebron: uiteraard, de batterij. Deze gaat doorgaans precies lang genoeg mee voor de hele Kerstperiode dit jaar.

Dagelijks kan de kerstverlichting op batterij wel 6 uur achter elkaar branden. Het maximale, volgens de huidige fabrieksstandaard van kerstverlichting op batterijen. Dit tijdsbestek kan licht variëren – afhankelijk van een aantal factoren zoals geselecteerde functie (continu of twinkle), merk batterijen en buitentemperatuur.

Kerstverlichting op batterijen: zo brandt het nóg langer

De ingebouwde automatische tijdschakelaar bij batterij kerstverlichting, springt elke dag automatisch aan op het tijdstip dat je deze voor het eerst hebt ingeschakeld tijdens het installeren van je kerstverlichting op batterijen.

Je kerstverlichting op batterij stel je bijvoorbeeld in om zes uur ‘s avonds, zodra je thuis komt van het werk in te schakelen. 6 uur later, rond twaalf ‘s nachts gaat de set batterij kerstverlichting weer automatisch uit. Een handige instelling, zeker als je rond deze tijd naar bed gaat.

Wil je je kerstverlichting op batterijen nog langer dan 6 uur achter elkaar laten branden? Dan is het misschien handig om twee snoeren batterij kerstverlichting op te hangen. Daarbij schakel je de tweede kerstverlichting op batterijen in op het moment dat de eerste batterij kerstverlichting uitschakelt. Zo heb je in totaal 12 uur lichtplezier van je kerstlampjes op batterijen.

Kerstverlichting op batterij voor buiten en binnen

Het meest bijzondere van onze kerstverlichting op batterij is dat hij geschikt is voor zowel binnen als buiten gebruik. De batterij kerstverlichting kun je met een gerust hart in de tuin gebruiken, zelfs met sneeuwval. Deze kerstverlichting op batterij is namelijk zo ontwikkeld dat hij veilig afgesloten is voor buitengebruik.

Dat betekent dus dat je zonder stekker zo creatief kunt worden als je wil. Zowel met kleine als grote kerstverlichting-projecten. Behang bijvoorbeeld een complete dennenboom in je tuin, of versier een doorzichtige vaas voor het raam door hem te vullen met een snoertje kerstverlichting op batterij.

Je kunt ook variëren met kleur. Door onze kerstverlichting op batterij warm wit te combineren met de multi color variant. Liever koud wit in plaats van warm wit? Kan ook.

Je opties met kerstverlichting op batterijen zijn, zoals je leest, eindeloos. Dat batterij kerstverlichting beperkend werkt is toch echt voorbij. Het biedt je juist meer mogelijkheden, met dezelfde kwaliteit kerstlichtjes. Ontdek of jouw kerstverlichting project geschikt is voor kerstverlichting op batterij – of bekijk onze andere opties die wellicht beter van passen bij jouw kerst-projecten en ideeën, zoals: