< Terug naar de klantenservice

Kerstverlichting ophangenkerstverlichting ophangen Nederland Belgie

Is de boom of het project dat je wilt verlichten toch net iets te hoog of groot om zelf te verlichten? Of heb je gewoon geen tijd om je kerstlampjes zelf te bevestigen? Laat dan je kerstverlichting ophangen door een professional.

🏭 Wij zijn gespecialiseerd leverancier en fabrikant

Ons bedrijf is leverancier en fabrikant van professionele kerstverlichting. Hoge kwaliteit kerstverlichting kopen doe je bij ons voor zeer scherpe prijzen in combinatie met een hele goede service. Dat is waar wij graag goed in zijn.

✅ Wat kun je van ons verwachten?

Ophangen van kerstverlichting bij onze klanten doen wij zelf niet omdat wij geloven in specialisatie. Wel produceren en leveren wij professionele kerstverlichting aan installateurs, specialisten en doe-het-zelvers in heel Nederland, België en de rest van Europa.

Hoe je je kerstverlichting het beste kunt laten ophangen thuis, op de zaak of in de openbare ruimte, leggen we je hieronder graag uit.

🏡 Kerstverlichting ophangen bij jou thuis?

Voor kerstverlichting projecten bij jou thuis vinden we het natuurlijk ontzettend leuk als je je lampjes bij ons koopt. Zo geniet je ook thuis van professionele kwaliteit lichtjes voor een geweldige prijs.

Kostentechnisch is het voor een kleiner project thuis in de meeste gevallen helaas niet interessant om een professioneel kerstversiering decoratiebedrijf langs te laten komen.

Voor het thuis ophangen van je kerstverlichting raden we je graag aan om contact op te nemen met een lokale hovenier, boomverzorger, klusjesman, dakdekker of glazenwasser. Deze vakmensen zijn gewend om op hoogte te werken. Natuurlijk kun je ook denken aan hulp van een handig familielid, vriend of buurtbewoners.

💡 Tip! Thuis aan de slag? Lees ons handige uitleg artikel over professionele koppelbare kerstverlichting kopen. Hiermee kun je snel leren hoe je je verlichtingsproject mooi kunt vormgeven en wat je hier precies voor nodig hebt.

🎄 Kerstverlichting ophangen bij je bedrijf, instelling of openbare ruimte?

Als je de gevel van je bedrijfspand wilt voorzien van ijspegelverlichting of lichtgordijnen, een enorme boom wilt voorzien van boomverlichting, een hele winkelstraat, binnenstad of een TV studio wilt voorzien van kerstverlichting, wij kunnen je in contact brengen met de juiste professionals in Nederland en België.

👷🏼‍♂️ Kom snel in contact met een professional voor je grote project:

  • Afhankelijk van waar je gevestigd bent, brengen we je graag in contact met een professional bij jou in de buurt voor een vrijblijvende offerte.
  • Om je snel en efficiënt verder te kunnen helpen hebben we onderstaand formulier gemaakt.

We streven ernaar om je dezelfde werkdag nog (van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur) verder te helpen.

Kerstverlichting ophangen - Contactformulier

Voeg hieronder foto's toe zodat we je sneller kunnen helpen:

- Stuur ons een of meerdere foto's van het object of project dat je wilt verlichten.
- Foto's gemaakt met je mobiele telefoon zijn prima.
- Je kunt meerdere foto's selecteren en toevoegen.
- Indien gewenst kun je ook video's toevoegen.