Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Kerstverlichting kopen?

Ontdek de beste kerstverlichting om je huis, tuin, gevel, dakrand, bomen of bedrijfspand te laten stralen. Creëer een betoverende sfeer en maak het gezellig thuis of op de zaak! Bekijk nu onze uitgebreide collectie kerstverlichting voor buiten en binnen.

Kerstverlichting buiten

Voor tuin, woonhuis en bedrijfspand

Kerstverlichting binnen

Kerstmagie voor je interieur

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 19,95.Huidige prijs is: € 15,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 23,95.Huidige prijs is: € 17,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 28,95.Huidige prijs is: € 22,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 19,95.Huidige prijs is: € 15,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.Huidige prijs is: € 8,50.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 24,95.Huidige prijs is: € 18,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 32,95.Huidige prijs is: € 24,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 32,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 44,95.Huidige prijs is: € 37,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.Huidige prijs is: € 8,50.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 24,95.Huidige prijs is: € 18,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 32,95.Huidige prijs is: € 24,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 32,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.Huidige prijs is: € 8,50.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.

Veelgestelde vragen en antwoorden over kerstverlichting

Bij ons vind je een groot assortiment met verschillende populaire soorten kerstverlichting, waaronder lichtsnoeren, ijspegelverlichting, kerstfiguren, guirlandes, netverlichting, kerstkransen en nog veel meer. Voor een handig visueel overzicht van alle beschikbare soorten kun je het beste de categorieën bovenaan deze pagina bekijken. Goed om te weten is dat wij als specialist op het gebied van kerstverlichting voor elke productcategorie de beste kerstverlichting in prijs-kwaliteit verhouding voor je hebben geselecteerd. Zo bespaar je tijd doordat je niet hoeft na te denken of je wel de beste kerstverlichting hebt en kun je aandacht richten op het vormgeven van je creatieve ideeën voor het toepassen van de verlichting.

Koppelbare kerstverlichting producten stellen je in staat om meerdere lichtsnoeren handig aan elkaar te koppelen op basis van één stekker (aansluitsnoer, ook wel startkabel genoemd). Niet-koppelbare verlichting zijn afzonderlijke snoeren die niet met elkaar kunnen worden verbonden en allemaal een eigen stekker hebben. Met koppelbare kerstverlichting kun je veel eenvoudiger je creatieve ideeën voor kerstdecoratie op maat vormgeven, doordat je niet hoeft te prutsen met verschillende stekkers, stekkerdozen en teveel of te weinig lichtsnoer lengte. Alle koppelbare kerstverlichting producten in ons assortiment zijn gemaakt van professionele kwaliteit materialen, deze hebben een hoge IP67 beschermingsgraad, kunnen beter tegen een stootje en hebben een indrukwekkende lichtopbrengst voor het creëren van geweldige blikvangers.

Buiten kerstverlichting heeft een hogere beschermingsgraad tegen water en stof. Deze beschermingsgraad wordt uitgedrukt in een 'IP-waarde'. Kerstverlichting met een IP-waarde van IP44 en hoger is geschikt voor buiten. Kerstverlichting die alleen binnen gebruikt mag worden heeft een IP-waarde lager dan IP44. Tegenwoordig hebben de meeste kerstverlichting producten een IP-waarde van minimaal IP44, waarmee je deze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Controleer altijd op de productverpakking of in de productomschrijving welke IP-waarde jouw kerstverlichting heeft, zodat er geen onveilige situaties kunnen ontstaan.

IP67 kerstverlichting is volledig waterdicht en beter geschikt voor langdurig buitengebruik, terwijl IP44 verlichting spatwaterdicht is en voornamelijk geschikt voor tijdelijk buitengebruik zoals gedurende enkele weken tijdens de feestdagen. IP67 kerstverlichting heeft dus een hogere beschermingsgraad tegen vocht en vuil, waarmee deze in de praktijk ook langer meegaat.

Hoewel onze buitenkerstverlichting is gemaakt met duurzaamheid in gedachten, raden we aan om deze na de feestdagen droog op te bergen om de levensduur te verlengen. Indien je kerstverlichting toch het hele jaar door buiten wilt laten hangen, kies dan voor kerstverlichting met een IP-waarde van IP67 en rubberen snoeren (geen dunne PVC snoeren). Houd er in je overweging rondom permanente installatie verder rekening mee dat de kerstverlichting sneller zal slijten. Dit komt door de continue inwerking en wisselwerking van UV-straling, vocht en stof. Deze slijtage is van toepassing op alle objecten die zicht permanent buiten bevinden zoals tuinmeubilair, tegels, auto’s etc. Belangrijk: indien je dichtbij de kust woont zal kerstverlichting buiten nog sneller slijten en corroderen. Dit komt door de de zilte zeelucht die de snoeren, lampjes en elektronica aantast.

Ja, al onze kerstverlichting producten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Doorgaans adviseren we voor binnengebruik onze standaard IP44 kerstverlichting producten (zoals LED kerstverlichting, clusterverlichting, draadverlichting), die dunnere PVC snoeren hebben. Dunnere snoeren met mini LED lampjes hebben een verfijnder uiterlijk en staan mooier bij kerstdecoratie binnen zoals bijvoorbeeld in een kerstboom. De rubberen snoeren van onze professionele kwaliteit IP67 kerstverlichting producten zijn dikker en robuuster en daarmee met name bedoeld voor buitengebruik. Bij professionele kerstdecoratie projecten zoals in winkelcentra, winkels en horeca wordt IP67 kerstverlichting overigens wel vaker binnen gebruikt, vanwege de hogere lichtopbrengst en het veelzijdige koppelbare systeem.

Kerstverlichting kun je na de feestdagen het beste binnen opbergen in een 'ademende verpakking'. Wanneer je lampjes net van buiten komen na het opruimen, zit er meestal nog wat vocht op de snoeren of in kleine kiertjes van het product. Het is van belang dat dit vocht kan verdampen, zodat het niet het hele jaar door inwerkt op de lampjes. Berg je lampjes daarom dus niet op in een afgesloten plastic zak of in een afgesloten plastic box, maar wel in een kartonnen doos of open plastic zak waarbij het vocht in de loop van de tijd kan verdampen.

Sommige van onze standaard niet-koppelbare kerstverlichting producten hebben een ingebouwde dimmer om de helderheid aan te passen, zoals bijvoorbeeld de dimbare LED kerstverlichting lichtsnoeren en clusterverlichting. Onze professionele koppelbare kerstverlichting producten kun je dimmen met een apart verkrijgbare LED dimmer. Lees altijd de productinformatie voor meer informatie over mogelijkheden om de helderheid aan te passen.

Ja, de beste en meest betrouwbare manier om kerstverlichting op afstand te bedienen is via een slimme stekker. Daarmee kun je de verlichting aanpassen zonder fysiek bij de verlichting te hoeven zijn. Bijkomende voordelen van een slimme stekker gebruiken om je kerstverlichting op afstand te bedienen, zijn dat je het energieverbruik kunt meten, handige automatische tijdschema's kunt instellen en meerdere kerstverlichtingen in je tuin kunt groeperen waarmee ze tegelijkertijd geschakeld kunnen worden. Indien gewenst kun je je kerstverlichting met een slimme stekker ook toevoegen aan je smart home, waarmee je deze met spraak kunt bedienen.

Nee, je kunt niet alle kerstverlichting zomaar aansluiten op een timer, tijdklok of schemerschakelaar. Sommige kerstverlichting producten hebben namelijk een in de adapter ingebouwde timer of dimmer functie. Indien je in combinatie met deze ingebouwde functies een extra externe tijdschakelaar of ander type automatische schakelaar gebruikt, wordt de ingebouwde functie gereset wanneer de stroom wordt uitgeschakeld door de externe schakelaar. Zo 'vergeet' je kerstverlichting de juiste dimstand of timer instelling. Indien je kerstverlichting dus een ingebouwde timer en/of dimmer heeft, gebruik dan de timer van de kerstverlichting zelf om je verlichting automatisch aan en uit te laten gaan. Indien je kerstverlichting met een ingebouwde timer en/of dimmer toch graag wilt gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een handige schemerschakelaar, zet dan de ingebouwde timer uit. In de productomschrijving kun je lezen hoe een kerstverlichting product gebruikt kan worden met een timer of schemerschakelaar.

Netverlichting is het meest geschikt voor het verlichten van rechte hagen. Voor ronde struiken raden we echter aan om lichtsnoeren te gebruiken voor het mooiste resultaat, omdat netverlichting nooit helemaal mooi rondom een struik aansluit.

Voor het decoreren van een balkonrailing raden we je aan om ijspegelverlichting, clusterverlichting of lichtsnoeren te gebruiken. IJspegelverlichting kun je bijvoorbeeld met behulp van kabelbinders (tie-wraps) om de 30 cm vastmaken aan je balkon. Clusterverlichting kun je om de railing heenwikkelen of in een rechte lijn langs de railing bevestigen met tie-wraps. Lichtsnoeren kun je voor een mooi vol lichteffect het beste rondom de railing heenwikkelen. Afhankelijk van hoeveel lampjes je op je balkon wilt hebben, kun je de wikkels dichter bij elkaar of verder van elkaar af aanbrengen. Naar onze mening geeft ijspegelverlichting het meest gezellige winters effect als kerstverlichting op een balkon.

IJspegelverlichting, lichtgordijnen, guirlandes, kerstkransen en kerstfiguren zijn populaire keuzes voor het versieren van gevels van zowel woonhuizen, winkels, bedrijfspanden, winkelcentra en overheidsgebouwen.

Lichtsnoeren en clusterverlichting zijn de meeste populaire keuze voor het verlichten van kerstbomen. Wij raden af om netverlichting te gebruiken voor het verlichten van kerstbomen, omdat deze vanwege hun rechthoekige vorm moeilijk aansluiten op de vorm van een kerstboom. Bij kleinere kerstbomen tot 2,5 meter hoog zijn de standaard LED kerstverlichting lichtsnoeren, Twinkly kerstverlichting of clusterverlichting een prima keuze als kerstboomverlichting. Voor kerstbomen groter dan 2,5 meter raden we onze koppelbare kerstverlichting lichtsnoeren aan voor een indrukwekkend resultaat en eenvoudige installatie.

Zeker! Onze kerstverlichting wordt veel toegepast als gezellige sfeerverlichting bij andere feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen, tuinfeesten, festivals, evenementen, winkeldecoratie en meer.

Koppelbare kerstverlichting lichtsnoeren, lichtgordijnen en prikkabels zijn perfect om een feestelijke sfeer te creëren in een feestzaal en kunnen gemakkelijk worden opgehangen.

Ja, LED kerstverlichting is energiezuinig en verbruikt 90% minder energie dan kerstverlichting op basis van traditionele gloeilampen. Daarnaast gaat LED kerstverlichting doorgaans tot 15 keer langer mee dan ouderwetse kerstverlichting met gloeilampjes. Door een efficiëntere omzetting van energie wordt LED kerstverlichting ook veel minder warm dan gloeilampen en halogeenlampen, waarmee LED verlichting veiliger is in de buurt van huisdieren en kinderen.

De levensduur van LED kerstverlichting is moeilijk uit te drukken in jaren. De levensduur is namelijk sterk afhankelijk van het type, de kwaliteit, de wijze van bevestigen en opruimen, de locatie waar de lampjes zijn geïnstalleerd (vochtigheid, temperatuur en UV-straling) en de wijze waarop de lampjes door het jaar heen opgeborgen worden. Wel kan gezegd worden dat onder dezelfde omstandigheden LED kerstverlichting in elk geval tot wel 15 keer langer meegaat dan kerstverlichting met ouderwetse gloeilampen.

Nee, de meeste moderne LED kerstverlichting producten hebben geen vervangbare lampjes, met uitzondering van onze prikkabel LED lichtsnoeren met E27 fittingen waarvan je de lampjes wel kunt vervangen. De belangrijkste reden waarom veel LED kerstverlichting producten geen vervangbare lampjes hebben is omdat LED verlichting normaal gesproken veel langer meegaat dan ouderwetse kerstverlichting op basis van gloeilampjes waarvan de lampjes meestal wel vervangbaar zijn. Daarnaast is het productietechnisch goedkoper om LED kerstverlichting voorzien van een groot aantal lampjes te maken met niet-vervangbare lichtjes, zo worden de lichtsnoeren niet onnodig duur.

Ja, in ons assortiment vind je ook kerstverlichting op batterijen lichtsnoeren die handig zijn wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Houd er wel rekening mee bij het maken van je keuze dat kerstverlichting op batterijen een minder sterke lichtopbrengst heeft dan kerstverlichting producten met een stekker. Onze kerstverlichting op batterij producten hebben verder een ingebouwde 6 uurs timer, die helpt om je batterijen zo lang mogelijk mee te laten gaan. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je verlichting op batterij, raden we je aan om goede kwaliteit batterijen te gebruiken. Je kunt bij ons Procell batterijen meebestellen. Met dit type batterijen hebben wij de beste ervaringen voor buitengebruik onder koude omstandigheden (tot -20°C).

Ja, voor kerstverlichting met verschillende effecten raden we je aan om te kiezen voor Twinkly kerstverlichting. Via de gratis Twinkly app voor je smartphone kun je de kleuren en effecten van deze kerstverlichting helemaal naar eigen wens aanpassen. Je kunt daarbij kiezen uit een grote bibliotheek van verschillende effecten, maar je kunt ook zelf je eigen effecten maken. Daarnaast kun je Twinkly kerstverlichting ook synchroniseren met muziek door middel van een Twinkly music dongle.

Bij ons kun je kerstverlichting kopen in alle denkbare kleuren. De meest populaire kleuren zijn klassiek warm wit, modern warm wit en ijswit. Maar ook gekleurde kerstverlichting in één uniforme kleur zoals: blauw, roze, rood, geel en groen kun je in ons assortiment vinden. Naast gekleurde kerstverlichting in een bepaalde kleur, hebben we ook multicolor kerstverlichting lichtsnoeren in rood, geel, groen en blauw en carnavalsverlichting in rood, geel en groen. Verder vind je bij ons ook Twinkly kerstverlichting, waarvan je de kleuren en effecten volledig kunt aanpassen met behulp van een app. Zo vind je bij ons voor elke stijl en project de geschikte kleur.

Ja, we bieden verschillende accessoires voor de installatie van kerstverlichting, zoals: verlengsnoeren, stekkerdozen, bevestigingsmateriaal, schemerschakelaars, slimme stekkers, tijdschakelaars, dimmers en batterijen om de installatie en het gebruiksgemak van je kerstverlichting optimaal te maken.

Klassiek warm wit licht geeft een traditioneel gezellige gloed die een licht gelig/oranje tint heeft, vergelijkbaar met de lichtkleur van een gedimde gloeilamp. Modern warm witte verlichting geeft een iets meer helder witte uitstraling vergelijkbaar met een niet-gedimde gloeilamp. Koud wit licht, ook wel ijswit genoemd, geeft een fris en helder wit licht. Twijfel je nog over welke lichtkleur je wilt kiezen? Lees dan eens ons artikel over welke kleur lampjes je het beste kunt kiezen.

Online kerstverlichting kopen

Bij KerstverlichtingBuiten.com kun je een breed assortiment aan kerstverlichting kopen om aan al je feestelijke behoeften te voldoen. Of je nu je tuin, gevel, bomen, of andere objecten en buitenruimtes wilt verlichten, wij hebben de perfecte kerstverlichting voor jou klaarliggen in ons eigen magazijn. Natuurlijk koop je bij ons niet alleen online je verlichting tijdens Kerst en de feestdagen, maar gewoon het hele jaar door! Kerstlampjes brengen gezelligheid in elk seizoen.

Diverse soorten kerstverlichting voor elke toepassing

Niet-koppelbare standaard kerstverlichting

Onze niet-koppelbare standaard kerstverlichting zoals bijvoorbeeld de standaard LED kerstverlichting lichtsnoeren, kerstverlichting op batterijen lichtsnoeren en clusterverlichting, zijn perfect voor kleinere projecten waarbij je geen behoefte hebt aan het koppelen van meerdere snoeren. Deze kerstverlichting producten zijn gemakkelijk te installeren en bieden een prachtige verlichting voor je kerstboom, tuin, terras of balkon.

Koppelbare kerstverlichting van professionele kwaliteit

Ben je op zoek naar kerstverlichting van hoge kwaliteit waarmee je indrukwekkende blikvangers kunt creëren thuis, op de zaak of in de openbare ruimte? Bekijk dan onze verschillende professionele kwaliteit koppelbare kerstverlichting producten, die geschikt zijn voor zowel thuis als professioneel gebruik.

Met onze koppelbare kerstverlichting lichtsnoeren, verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, kun je moeiteloos meerdere lengtes lichtslingers aan elkaar koppelen. Dit is ideaal voor kerstdecoraties in alle denkbare vormen en toepassingen, zoals het omwikkelen van grote en kleine (kerst)bomen tot het verlichten van een hele straat of plein.

Een ander populair type koppelbare kerstverlichting is onze ijspegelverlichting. Hiermee creëer je moeiteloos een magisch winterse sfeer. Hang ijspegel lampjes langs je dakrand, overkapping, pergola of de gevel van je bedrijfspand en geniet samen met je gasten en voorbijgangers van een betoverend schouwspel van glinsterende lichtjes.

Buiten lichtsnoeren en ijspegelverlichting vind je in onze koppelbare productlijnen van professionele kwaliteit ook guirlandes met verlichting, kerstkransen, netverlichting, lichtgordijnen en kerstfiguren. Door het gemak van slechts één stekker, kun je met koppelbare kerstverlichting producten een uniforme en adembenemend mooie kerstverlichting creëren.

Speciale kerstverlichting lichtsnoeren, kerstbomen en lichtfiguren

Ons assortiment zou niet compleet zijn zonder enkele speciale kerstverlichting producten. Deze zijn ideaal om op zichzelf staand te gebruiken of ter aanvulling op andere kerstverlichting producten. Voorbeelden van speciale kerstverlichting producten zijn Twinkly kerstverlichting die je met behulp van een app kunt bedienen en instellen, maar ook Fairybell kerstbomen voor buiten die je kunt bevestigen aan je vlaggenmast (of bij ons koopt inclusief mast). Twinkly en Fairybell kerstverlichting helpen je om magische blikvangers te creëren. Complimenten gegarandeerd!

Warm witte en gekleurde kerstverlichting

Kleur kan de magie van kerstverlichting versterken. Daarom bieden we een breed scala aan kleuropties voor je kerstverlichting. Of je nu de populaire traditionele warme witte gloed verkiest, een feestelijke sfeer wilt creëren met meerkleurige lampjes, of een moderne touch wilt toevoegen met ijswitte of roze tinten, we hebben de kleur die bij jouw stijl en project past. Ontdek de diverse soorten gekleurde kerstverlichting in ons assortiment en geef je kerstdecoratie een persoonlijk tintje!

Accessoires

Bij KerstverlichtingBuiten.com bestel je niet alleen je kerstverlichting buiten, je koopt bij ons ook handige accessoires om de installatie en gebruiksgemak te verbeteren. Van verlengsnoeren en slim bevestigingsmateriaal tot schemerschakelaars, batterijen en haspels om je kerstverlichting netjes op te ruimen. We hebben alles wat je nodig hebt om je kerstverlichting probleemloos te laten werken en bedienen.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze kerstverlichting of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.