Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Goothaken kerstverlichting kopen?

Goothaken kerstverlichting zijn handige haakjes om ijspegelverlichting of andere kerstlampjes zonder gereedschap te bevestigen aan je dakgoot, dakrand, balkon en uiteenlopende andere elementen. Deze multifunctionele haakjes in uiteenlopende maten en vormen, zijn van stevige kwaliteit, waarmee je je kerstverlichting buiten veilig kunt ophangen. Met een beetje creativiteit kun je dit bevestigingsmateriaal overal toepassen. Tip: vraag je je af welke goothaken geschikt zijn voor jouw kerstverlichting project? Bestel dan een handig proefsetje voor maar € 2.95 (inclusief verzendkosten). Zo kun je zelf testen welke het beste past.


Handige goothaken om jouw kerstverlichting op te hangen

Bijna iedereen kent het wel: je hebt net prachtige kerstverlichtingssnoeren aangeschaft en wilt deze graag aan de dakgoot bevestigen, je hebt echter geen idee hoe je dit het beste kunt doen. Het is hierbij wel van belang dat de lichtsnoeren de gehele decembermaand veilig op hun plek blijven hangen. Om het onze klanten bij KerstverlichtingBuiten.com gemakkelijk te maken, hebben wij bevestigingsmateriaal voor al jouw #1 kerstverlichting voor buiten in ons assortiment opgenomen. Zo heb je de keuze uit verschillende soorten goothaken, waardoor het verlichtingselement naar keuze aan (bijna) elke dakgoot bevestigd kan worden. Jouw kerstverlichting aan de dakgoot bevestigen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Goothaken eenvoudig en snel online besteld

Bijna iedereen is wel bekend met de drukte rondom de kerstperiode. De jaarwisseling ligt in het verschiet, waardoor de meesten snel hun laatste werkzaamheden op de werkvloer af moeten ronden. Dit is echter niet het enige aspect dat leidt tot enorme drukte in deze periode. Zo dient men ook nog eens op zoek te gaan naar leuke kerstcadeaus, lekkere recepten, bijpassende ingrediënten en de mooiste kerstversiering. Dat laatste kan nog wel eens een hele klus zijn vanwege het enorme aanbod op de markt. Wij willen het onze klanten graag gemakkelijk maken door in één webshop op KerstverlichtingBuiten.com allerlei soorten kerstverlichting van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Bovendien zijn de producten overzichtelijk gecategoriseerd, waardoor de benodigde kerstversiering in slechts een oogopslag gevonden kan worden. Nog een groot voordeel aan jouw kerstverlichting online kopen, is dat je de deur niet eens uit hoeft. Heb je op een werkdag besteld? Dan is jouw pakketje binnen slechts 24 uur verzonden! Ideaal voor de last minute kerstshoppers onder ons. Wij bezorgen snel en betrouwbaar in heel de Benelux. Bij bestellingen van 50 euro of meer doen we dit zelfs gratis!

Jouw kerstverlichting buiten bevestigen

Wil jij graag jouw kerstverlichting ophangen, maar heb je geen idee hoe je dit het beste kunt doen? Stop dan nu met zoeken! Dankzij onze handige goothaken van KerstverlichtingBuiten.com kun je jouw nr. 1 kerstverlichting in een handomdraai op de gewenste plek hangen. Prutsen met verschillende soorten tape, touw of ander bevestigingsmateriaal is eindelijk verleden tijd. Onze goothaken waarmee je jouw kerstverlichting snel en eenvoudig kunt bevestigen, zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo verkopen wij voor elke maat dakgoot, breed en smal, wel een bijpassende goothaak. Bovendien hebben de verschillende varianten invloed op hoe jouw verlichting aan de dakgoot hangt. Kies bijvoorbeeld voor de multifunctionele goothaak, S-haak of de korte variant van onze ‘standaard’ goothaak en jouw kerstverlichting hangt ter hoogte van de dakgoot. Kies voor de lange variant ‘standaard’ goothaak wanneer je jouw kerstverlichting graag onder de dakgoot wilt bevestigen.

Hoogwaardige kwaliteit bevestigingsmateriaal kerstverlichting

De bevestiging voor jouw kerstverlichting dient uiteraard van hoge kwaliteit te zijn. Je wilt natuurlijk niet om de zoveel dagen jouw #1 kerstverlichting opnieuw aan de dakgoot bevestigen. Het is daarom van belang jouw kerstlampjes te bevestigen met hoogwaardige kwaliteit bevestigingsmaterialen. Zo sta je niet elke week opnieuw te prutsen met verschillende verlichtingssnoeren en ben je de gehele kerstperiode verzekerd van veilig en stevig hangende kerstverlichting. Onze goothaken zijn gemaakt van stevig plastic en gaan gegarandeerd jarenlang mee. Het is dan ook niet voor niks dat wij op alle goothaken maar liefst twee jaar garantie geven. Dit zegt echter niets over de levensduur van onze producten.

Bij zorgvuldig gebruik kun je namelijk gegarandeerd jarenlang jouw kerstverlichting bevestigen buiten aan de dakrand zonder de goothaken te vervangen.

Kerstverlichting aan de dakrand bevestigen doe je zo

Het bevestigen van de goothaken om jouw kerstverlichting op te hangen is een eenvoudig klusje dat snel geklaard kan zijn. Omdat dakgootranden regelmatig kunnen verschillen in diepte, breedte en vorm, hebben wij verschillende soorten goothaken in ons assortiment opgenomen. Jouw kerstverlichting bevestigen aan de dakgoot is nog nooit zo simpel geweest. In principe werkt elke bevestigingshaak hetzelfde. Zo klem je het ene uiteinde over de rand van de dakgoot en haak je aan het andere uiteinde de gewenste verlichting. Het bevestigen van de verlichting aan de goothaak kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Sommige verlichtingssnoeren beschikken over LED lampjes met haak, deze kunnen behendig aan de goothaak bevestigd worden. Andere verlichtingssnoeren beschikken niet over dit soort haken, in dit geval dient het snoer aan de goothaak bevestigd te worden. Op dezelfde manier kun je met onze goothaken jouw kerstverlichting ook bevestigen aan een balkon.

Lichtgewicht kerstverlichting buiten ophangen

Zodat niet alleen grote, maar ook kleine en lichtere kerstverlichtingssnoeren snel een eenvoudig bevestigd kunnen worden, hebben wij ophangklemmen in ons assortiment opgenomen. Hiermee kun je allerlei soorten lichtgewicht kerstverlichting makkelijk bevestigen aan gladde oppervlakken zoals ramen en spiegels. Belangrijk is om voor bevestiging het oppervlak goed te reinigen en ontvetten met bijvoorbeeld Glassex. Dit type bevestigingsmateriaal is slechts geschikt voor gladde oppervlakken en werkt niet in combinatie met een ruwe ondergrond zoals hout of steen.

Verschillende soorten haakjes voor jouw dakgoot kerstverlichting

Jouw kerstverlichting aan de dakgoot hangen kan met verschillende soorten goothaken worden gerealiseerd. Kies bijvoorbeeld voor een set met 24 multifunctionele goothaken van 5,5 x 2,2 centimeter om jouw ijspegelverlichting veilig en snel aan de dakgoot te bevestigen. Een andere optie om dit klusje eenvoudig te klaren is de set met 24 ‘standaard’ goothaken van 3,5 x 2,5 centimeter. Kies voor een grotere variant van ditzelfde exemplaar en ontvang een set met 16 goothaken van 7 x 1 centimeter. Bij gebruik van deze variant zal jouw verlichtingssnoer onder de dakgoot komen te hangen. Heeft jouw dakgootrand een bolle vorm? Kies dan voor de set met 24 handige S-haken van 3,5 x 1,8 centimeter en voorzie jouw dakgoot snel en eenvoudig van de mooiste kerstverlichting. Onze ophangklemmen zijn per 24 stuks verkrijgbaar en hebben een diepte van 2,1 centimeter.

Ben je op zoek naar de ideale kerstverlichting bevestiging voor jouw dakgoot, maar heb je geen idee welk type goothaak het beste past? Bestel dan een proefsetje van € 2,95 inclusief verzendkosten en ontvang van elk type goothaak één exemplaar. Zo kun je zelf in de praktijk uitproberen welke goothaak het meest geschikt is voor jouw dakgoot.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over goothaken voor kerstverlichting of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle accessoires, onderdelen en aansluitmateriaal.