Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Draadverlichting kopen?

Ontdek onze elegante mini LED draadverlichting, perfect voor subtiele en stijlvolle decoratie. Kies uit modern warm witte draadverlichting, verkrijgbaar in lengtes van 6m tot 24m, met LED-aantallen variërend van 120 tot 480. Voor een kleurrijke touch bieden we ook gekleurde draadverlichting aan in lengtes van 6m tot 12m, met 120 tot 240 LEDs. Alle sets zijn voorzien van 7 sfeervolle twinkelfuncties. De flexibele zilveren draad laat zich eenvoudig vormen, ideaal voor creatieve lichtdecoraties in huis of tuin.

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 19,95.Huidige prijs is: € 15,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 23,95.Huidige prijs is: € 17,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 28,95.Huidige prijs is: € 22,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 19,95.Huidige prijs is: € 15,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 11,95.Huidige prijs is: € 9,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 21,95.Huidige prijs is: € 18,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 3,49.Huidige prijs is: € 2,79.
Oorspronkelijke prijs was: € 2,49.Huidige prijs is: € 1,95.

Draadverlichting: Een Veelzijdige en Sfeervolle Kerstdecoratie

Draadverlichting is een populaire keuze voor het creëren van een warme en gezellige sfeer tijdens de kerstperiode. Deze led draadverlichting is verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en aantallen lampjes, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen. Of je nu je kerstboom, de schoorsteenmantel of de tuin wilt versieren, draadverlichting biedt eindeloze mogelijkheden.

Bij ons vindt je draadverlichting met stekker in moderne warm witte varianten met 120 tot 480 LED-lampjes, maar ook gekleurde varianten met 120 tot 240 LED-lampjes. Deze mini kerstlampjes zijn ideaal voor het versieren van je kerstboom of het creëren van een gezellige sfeer binnen en buiten.

De draadverlichting is IP44 geclassificeerd, wat betekent dat ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Met een aanloopsnoer van 5 meter biedt de verlichting voldoende bereik voor diverse toepassingen, zoals het versieren van een kerstboom of het creëren van sfeervolle draadverlichting buiten. De LED-lampjes hebben een diameter van 3 mm en zijn met een tussenruimte van 5 cm geplaatst voor een gelijkmatige verlichting.

Een groot voordeel van draadverlichting op stroom is de eenvoudige installatie. De lichtsnoeren werken op een meegeleverde adapter die kan worden aangesloten op een stopcontact. Dankzij het flexibele snoer kun je de draadverlichting moeiteloos in de gewenste vorm buigen en bevestigen aan verschillende oppervlakken.

Deze Lumineo draadverlichting biedt 8 verschillende lichtfuncties, waaronder continu branden en 7 twinkle-effecten, waarmee je de sfeer naar wens kunt aanpassen. De LED-lampjes hebben een lange levensduur van wel 20.000 branduren en zijn energiezuinig.

Veelgestelde vragen over draadverlichting

Kan ik een timer instellen op de draadverlichting?

Ja, dit kan met een externe tijdschakelaar of slimme stekker. Hoewel de draadverlichting zelf geen ingebouwde timer heeft, bieden deze accessoires een handige oplossing om de verlichting op gewenste tijden aan en uit te laten gaan.

Kan ik de draadverlichting bedienen met een app?

Ja, met een optionele slimme stekker kun je de draadverlichting bedienen via een app op je smartphone of tablet. Dit biedt extra gemak en flexibiliteit bij het aansturen van je kerstverlichting.

Is het mogelijk om meerdere draadverlichtingssnoeren met elkaar te koppelen?

Nee, de draadverlichting is niet koppelbaar. Elk lichtsnoer moet apart worden aangesloten op een stopcontact.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over draadverlichting of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle kerstverlichting buiten producten.