Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Guirlande met verlichting kopen?

De guirlande is met zijn combinatie van groen en lichtjes een populaire kerstdecoratie waarmee je zowel buiten als binnen ruimtes, gevels, overspanningen of zelfs hele straten in een ouderwets gezellige sfeer brengt tijdens Kerst. De lengte van je guirlande met verlichting pas je mooi op maat aan met behulp het handige koppelbare systeem. Ontdek nu ons assortiment van professionele kwaliteit guirlandes.

Oorspronkelijke prijs was: € 64,95.Huidige prijs is: € 59,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 94,95.Huidige prijs is: € 89,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 114,95.Huidige prijs is: € 99,95.

Veelgestelde vragen en antwoorden over guirlandes

Een guirlande is een soort kerstversiering die bestaat uit een langwerpige slinger van takjes kunstgroen of echte dennentakken. Daarom wordt deze ook wel 'groene kerstslinger' genoemd. In veel gevallen worden guirlandes voorzien van lichtjes voor extra sfeer en in sommige gevallen worden ze nog extra gedecoreerd met kerstdecoratie zoals kerstballen. Het buigbare kunstgroen in een guirlande is vergelijkbaar met het groen dat wordt gebruikt in kunstkerstbomen.

Alle koppelbare guirlandes met verlichting die je op deze pagina ziet staan, zijn van Blynx Connect. 'Blynx' is de merknaam en 'Connect' is de naam van de serie van dit merk. Het woord 'Connect' komt van het Engelse woord 'connectable' wat 'koppelbaar' betekent.

Je kunt alle verschillende producten uit de Blynx Connect serie die je op deze website kunt vinden (guirlandes, koppelbare kerstverlichting, ijspegelverlichting, netverlichting, kerstkransen etc.) aan elkaar doorkoppelen en met elkaar combineren op basis van hetzelfde aansluitsnoer. Deze producten zijn namelijk allemaal voorzien van hetzelfde handige koppelbare systeem.

Zo kun je geweldige combinaties van lampjes maken voor jouw unieke project. Je herkent producten uit de Blynx Connect serie op deze website telkens aan het gele label bij het product waarop 'Blynx Connect' staat.

Een guirlande kun je gebruiken om lijnenspellen en overspanningen sfeervol te decoreren tijdens Kerst. Enkele voorbeelden van toepassingen zijn: rondom een entree, rondom een raam, bij de schouw van een open haard, rondom een trapleuning, aan een overkapping, aan een staalkabel boven een straat of aan de gevel van je huis of bedrijfspand. Met koppelbare guirlandes kun je zelfs een hele winkelstraat van sfeervol groen en lampjes voorzien op basis van een aansluitsnoer.

Een guirlande met verlichting kun je buiten gebruiken indien deze minimaal een IP44 beschermingsgraad heeft. De professionele kwaliteit guirlandes die je bij ons koopt hebben een nog hogere IP67 beschermingsgraad, deze zijn dus waterdicht en kun je veilig buiten gebruiken. De IP67-beschermingsgraad maakt deze kerstartikelen bijzonder geschikt voor langdurige buiten toepassingen en geeft een grote betrouwbaarheid waar dat nodig is.

Hoe je een guirlande bevestigt is afhankelijk van de toepassing. In de meeste gevallen kun je een guirlande eenvoudig bevestigen met behulp van stevige tie-wraps (kabelbinders). Indien je guirlandes in een rechte lijn wilt bevestigen aan een wand of plafond, dan kun je voor een mooi strak resultaat het beste een RVS staalkabel langs de wand bevestigen. De staalkabel kun je leiden door RVS ophangoogjes die je om de +/- 50 cm bevestigt, zodat de staalkabel niet gaat doorhangen. Aan de staalkabel kun je daarna de guirlande gemakkelijk vastmaken met tie-wraps. Een guirlande kun je natuurlijk ook vrij in een boog laten hangen, waarbij deze aan beide uiteinden kan worden vastgemaakt met behulp van tie-wraps.

Een kerst guirlande wordt in de meeste gevallen versierd met lampjes. Guirlandes die je bij ons kunt kopen zijn reeds voorzien van ingebouwde LED verlichting van professionele kwaliteit. Doordat de lampjes reeds zijn ingebouwd en de guirlandes koppelbaar zijn, bespaar je tijd bij de installatie. Optioneel kun je ervoor kiezen om de guirlande met verlichting ook nog te voorzien van andere kerstversiering zoals kerstballen. De meeste klanten kiezen hier echter niet voor, omdat de lampjes in combinatie met het kunstgroen samen al een prachtig resultaat geven.

De guirlandes worden opgevouwen geleverd in een compacte doos. Bij installatie kun je de guirlande uitvouwen en de groene takjes naar eigen wens buigen zodat er een mooie volle kerstslinger ontstaat. Na de feestdagen kun je de guirlandes weer opvouwen en compact opbergen.

Nee, de guirlande wordt kant-en-klaar met ingebouwde LED verlichting geleverd. Je hoeft de lichtjes dus niet zelf te bevestigen in de guirlande, waarmee je veel tijd bespaart bij het ophangen van de kerstslingers. Tip: vergeet niet om een startkabel mee te bestellen, deze heb je nodig voor het aansluiten van de verlichting.

Online guirlandes kopen

In de wereld van kerstverlichting symboliseert niets sfeer en warmte zozeer als de tijdloze groene guirlandes voorzien van verlichting. Met hun combinatie van kerstgroen en energiezuinige LED verlichting zijn ze de kroonjuwelen onder de kerstversiering voor buiten en binnen. Niet voor niets dus dat je guirlandes tijdens de feestdagen en Kerst overal terugziet, van winkelstraten en pleinen tot aan gevels van huizen en bedrijfspanden. In je zoektocht naar verlichting en decoratie voor Kerst kopen, mag de guirlande dan ook zeker niet in je overweging ontbreken.

Blynx Connect guirlande met verlichting en IP67 beschermingsgraad

Bij KerstverlichtingBuiten.com vind je de crème de la crème onder de guirlandes: de Blynx Connect IP67 guirlande met verlichting. Elke guirlande uit de Blynx Connect IP67 serie is niet zomaar een kerstslinger met groen. Een Blynx guirlande met verlichting is van hoge kwaliteit, koppelbaar en ontworpen voor duurzaamheid en langdurige professionele prestaties. Laat je overigens niet afschrikken door de term 'professioneel'. Deze guirlandes zijn namelijk heel eenvoudig te installeren door zowel particulieren als professionals.

Kies voor een professionele kwaliteit guirlande kerst

De koppelbare kerst guirlandes die je bij ons kunt kopen zijn niet vergelijkbaar met producten die je bij een gemiddeld tuincentrum of discountwinkel koopt. Het verschil zit hem in de details. Elke Blynx kerst guirlande is voorzien van professionele kwaliteit LED-lampjes met een hoge lichtopbrengst en lange levensduur, stevige snoeren die zijn gemaakt van kwaliteits rubber met een 100% koperen kern, handige koppelstekkers met een IP67 beschermingsgraad en kerstgroen dat niet alleen sierlijk en goed buigzaam is, maar ook tegen een stootje en alle weersomstandigheden kan.

Dat de professionele kwaliteit van Blynx Connect guirlandes ongeëvenaard is, zal je direct duidelijk worden zodra je deze artikelen in handen hebt en gaat installeren in jouw kerstversiering project thuis, op de zaak of in de openbare ruimte. Het feit dat professionele kerstdecorateurs kiezen voor deze kerstdecoratie met verlichting zegt veel over de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze producten. Daarom zijn onze Blynx Connect IP67 guirlandes niet alleen een geweldige keuze voor verlichting van je huis, maar ook een topkeuze voor bedrijven, gemeentelijke instanties en professionele installateurs die openbare ruimtes en gebouwen willen verlichten.

Dat zal dan wel geen goedkope kerstversiering zijn? Dat is een misverstand. Bij ons koop je professionele kerstguirlandes met verlichting voor zeer vriendelijke prijzen. De scherpe prijzen die je bij ons voor dit type producten vindt, worden mogelijk gemaakt doordat wij zelf ook kerstverlichting groothandel en fabrikant zijn. Een guirlande kopen doe je bij ons dus direct bij de bron, zonder tussenhandel.

Twee verschillende soorten kerstslingers in groen

In ons assortiment vind je twee verschillende soorten groene kerstslingers met lichtjes: de rechte guirlande en de swag guirlande.

Rechte guirlande - 30 cm of 40 cm doorsnede - 2 meter lang

De rechte guirlande heeft, zoals al wordt aangegeven met het woord ‘recht’, over de gehele lengte van de kerstslinger dezelfde doorsnede. Dit type guirlande wordt veelal gebruikt voor het sfeervol accentueren en verlichten van lijnenspellen buiten of binnen. De doorsnede van de rechte guirlande is naar keuze 30 cm of 40 cm. Beiden hebben ze een lengte van 2 meter die koppelbaar is. Het belangrijkste verschil tussen deze rechte kerst guirlandes is dat de 40 cm variant een nog iets vollere uitstraling geeft door de grotere doorsnede van het kerstgroen in combinatie met een groter aantal lampjes.

Onze zakelijke professionele klanten gebruiken in veel gevallen de dikkere 40 cm versie als gevel kerstverlichting voor bedrijfspanden en winkels, kerstversiering rondom de entree van een gebouw, decoratie van een winkel etalage of als decoratie voor een overspanning in een straat of winkelcentrum.

Particuliere klanten gebruiken vaker de 30 cm guirlande (en in sommige gevallen de 40 cm variant) om bijvoorbeeld thuis de rand van hun overkapping, entree, voordeur, carport, trapleuning of zelfs de hele gevel van hun huis in een luxe kerstsfeer te brengen.

Swag guirlande - 2,7 meter lang

Het kunstgroen van een swag guirlande is in tegenstelling tot de rechte kerstguirlandes aan de beide uiteinden dun en heeft in het midden van de kerstslinger een ‘dikke buik’.

De swag guirlande wordt vooral gebruikt om op te hangen in de vorm van een boog. Bijvoorbeeld als versiering en sfeerverlichting aan een gevel, maar ook voor het stijlvol decoreren van overspanningen in winkelstraten of galerijen. Bij het decoreren van een overspanning worden de uiteinden van swag guirlandes met behulp van bijvoorbeeld stevige tie-wraps (kabelbinders) aan een staalkabel bevestigd.

Koppelbaar systeem: buitenverlichting op maat voor jouw project

Een van de meest geliefde kenmerken van onze Blynx Connect guirlandes is het koppelbare systeem. Dit systeem, dat werkt op 220 Volt, stelt je in staat om de lengte van je buitenverlichting precies af te stemmen op de grootte van jouw project. Of je nu een klein balkon of een groot openbaar plein wilt verlichten, het koppelbare systeem van Blynx helpt je om dit mooi en professioneel op maat te realiseren.

Bovendien zijn er voor het koppelbare systeem handige optionele accessoires beschikbaar, zoals koppelbare verlengsnoeren zonder lampjes en splitters, waarmee je nog meer maatwerk kunt leveren voor elk verlichtingsproject. Hierdoor wordt elke installatie eenvoudig en overzichtelijk, ongeacht de grootte of complexiteit van je ideeën.

Niet zomaar een kerstslinger met LED lichtjes, maar een feestelijke ervaring

Elke keer als je een Blynx Connect guirlande met lampjes aanzet zul je zien dat het niet zomaar een kerstverlichting is. De LED lichtjes en het groen van deze gezellige slinger creëert een onvergetelijke ervaring die je omgeving transformeert. Of het nu een woonhuis, horecagelegenheid of hele winkelstraat is. Met de prachtige LED lampjes in deze groene kerstslingers zorg je voor een magische sfeer en ambiance tijdens de donkere feestdagen en kerstmis. Complimenten van je gasten en voorbijgangers gegarandeerd!

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze koppelbare guirlandes met verlichting voor buiten of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle kerstverlichting buiten producten.