Fairybell kopen?

Laat je gasten en voorbijgangers versteld staan van prachtige kerstverlichting buiten. Met een Fairybell kerstboom tover je jouw huis en tuin om tot een unieke en stijlvolle blikvanger tijdens de feestdagen. Ontdek nu ons enorme assortiment en kies de Fairybell die het beste bij jou past.

Oorspronkelijke prijs was: € 119,95.Huidige prijs is: € 94,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 139,95.Huidige prijs is: € 99,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 159,95.Huidige prijs is: € 114,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 159,95.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,95.Huidige prijs is: € 159,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,95.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 209,95.Huidige prijs is: € 199,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 209,95.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 279,95.Huidige prijs is: € 259,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,95.Huidige prijs is: € 349,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 104,95.Huidige prijs is: € 89,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 139,95.Huidige prijs is: € 119,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 319,95.Huidige prijs is: € 299,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 419,95.Huidige prijs is: € 379,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 449,95.Huidige prijs is: € 399,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 629,95.Huidige prijs is: € 589,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 529,95.Huidige prijs is: € 479,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 559,95.Huidige prijs is: € 499,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 29,95.Huidige prijs is: € 23,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 34,95.Huidige prijs is: € 27,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 34,95.Huidige prijs is: € 27,95.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Fairybell

Fairybell is het merk van een type kerstboom voor buiten. Een Fairybell kerstboom is gemaakt van een groot net van lichtsnoeren die met elkaar verbonden zijn en samen een lichtjesboom vormen. Fairybell kerstbomen zijn beschikbaar in afmetingen variërend van 1,5 tot 12 meter hoog en kunnen honderden tot duizenden LED lampjes hebben. Daarnaast zijn ze beschikbaar in 3D (ruimtelijke) en 2D (platte) modellen.

Bij een Fairybell kerstboom wordt een bestaande of tijdelijk geplaatste vlaggenmast gebruikt als ‘stam’ voor een groot kant-en-klaar lichtnet in de vorm van een kerstboom. Daarom wordt een Fairybell ook wel ‘vlaggenmast kerstboom’ genoemd. Door de mast in combinatie met enkele elastische spantouwen die zijn bevestigd aan de voet van de kerstboom, krijgt een Fairybell lichtjesboom zijn karakteristieke 3D kerstboomvorm.

Het belangrijkste dat je nodig hebt om een Fairybell kerstboom op te zetten is wat geduld en bij voorkeur droog weer. Lees hoe je stap voor stap hoe je een Fairybell vlaggenmast kerstboom opzet.

Een Fairybell koop je bij een online kerstverlichting buiten specialist zoals KerstverlichtingBuiten.com. Naast jarenlange ervaring met Fairybell kerstbomen en een uitstekende service, ben je verzekerd van de beste Fairybell aanbieding, omdat we een laagste prijs garantie hanteren.

Fairybell LED kerstbomen zijn een Nederlands product en worden gemaakt in Almelo. De kerstbomen zijn bedacht door Hems en Jeroen Achterhuis uit het Twentse Wierden en worden wereldwijd verkocht.

De goedkoopste Fairybell kost € 27,95 (plat 2D deurkerstboom model). Een ruimtelijke 3D Fairybell inclusief mast koop je vanaf € 99,95. En een Fairybell 6 meter zonder vlaggenmast koop je vanaf € 249,00.

Een Fairybell kerstboom kost gemiddeld € 1,62 (2 meter met 300 lampjes) tot € 9,72 (10 meter met 8000 lampjes) per maand aan stroom, bij een gebruik van 6 uur per dag. De exacte stroomkosten in jouw situatie zijn afhankelijk van het kWh tarief van je energieleverancier, het aantal lampjes van je Fairybell kerstboom en het aantal uren per dag dat de kerstboom aan staat. Meer informatie over het verbruik van Fairybell lees je hier.

Per LED lampje verbruikt een Fairybell kerstboom 0,015 Watt per uur, dat is zeer energiezuinig. Je kunt het aantal lampjes van een bepaald type Fairybell kerstboom vermenigvuldigen met dit verbruik om het totale verbruik te berekenen. Voorbeeld: een Fairybell 6 meter met 900 lampjes verbruikt: 900 x 0,015 Watt = 13,5 Watt.

Til jouw kerstversiering buiten naar een hoger niveau met Fairybell

Omdat iedereen het al druk genoeg heeft met de feestelijke voorbereidingen voor de decembermaand, vinden wij het belangrijk dat onze klanten snel en moeiteloos nr. 1 kerstversiering kunnen kopen op KerstverlichtingBuiten.com. Fairybell kerstverlichting mag natuurlijk niet aan ons enorme assortiment ontbreken. Op 2.500 vierkante meter in ons magazijn in Sittard ligt alles op voorraad klaar voor uitlevering aan onze klanten in heel Europa. Naast een enorm breed assortiment aan kerstverlichting en kerstbomen, bieden wij een betrouwbare en snelle bezorgservice in de gehele Benelux. Online winkelen op onze website doe je handig via een overzicht van kerstverlichting categorieën. Super handig, want zo vind je in een oogopslag de perfecte buiten kerstverlichting of Fairybell kerstboom waar je naar op zoek bent!

Geen rommel meer met een Fairybell kerstboom

Kerstbomen met mooie feestverlichting zijn bijna niet weg te denken tijdens de feestdagen. Het nadeel is echter dat de natuurlijke variant enorm veel rommel kan veroorzaken door naalden die loslaten in de loop van de tijd. Bijna dagelijks de stoep en/of vloer vegen is uiteraard niet zo’n feestelijke bezigheid, en dan hebben we het nog niet eens gehad over het uit elkaar halen van in de war geraakte lichtsnoer(en). Ook een kunst kerstboom vraagt een hoop werk met het op- en aftuigen. Dankzij de Fairybell kerstbomen is dit verleden tijd! Deze kerstverlichting in kerstboomvorm is namelijk snel en gemakkelijk op te zetten en af te breken. Daarnaast gaat de kerstverlichting van Fairybell gegarandeerd jarenlang mee, waardoor jouw jaarlijkse zoektocht naar de mooiste natuurlijke kerstboom bij deze tot een einde komt. De garantie van 3 jaar op Fairybell producten geeft een fijn gevoel. Met Fairy bell ben jij namelijk áltijd verzekerd van de mooiste kerstboom! Omdat deze unieke kerstbomen slechts uit lichtsnoeren bestaan, zijn ze ook nog eens makkelijk en compact op te bergen. Dus weg met de grote dozen! Wat wil je nog meer?

Moderne vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell

Eenmaal een vlaggenmast kerstverlichting in gebruik en je wilt nooit meer anders! Het omtoveren van jouw tuin naar een waar winter wonderland is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest. Creëer een mooie 3D kerstboom zonder alle ongemakken van een echte dennenboom te ervaren. De vlaggenmast kerstbomen van Fairybell zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoeveelheid lampjes.Omdat wij graag voor elke klant en zijn/haar wensen klaar willen staan, zijn alle Fairybell producten bij ons verkrijgbaar. Zo kun je bij ons op KerstverlichtingBuiten.com terecht voor een kleine kerstboom op paal van 2 meter, 3 meter of 4 meter voor in de voortuin. Maar ook grote vlaggenmast kerstbomen van 6 meter, 7 meter, 8 meter, 10 meter en zelfs 12 meter hoog voor bijvoorbeeld op een plein of voor een hotel zijn bij ons verkrijgbaar.

Fairybell kerstverlichting met mast

Onze #1 Fairybell kerstbomen vanaf 6 meter worden exclusief vlaggenmast verkocht. Mocht je deze nou niet tot beschikking hebben en niet van plan zijn eentje aan te schaffen, hebben wij ook daar de perfecte oplossing voor!Zo worden onze Fairybell kerstbomen tot 4 meter hoog met mast geleverd, ook wel de ‘kerstbomen op paal’ genoemd. Super handig, want zo ben jij in één klap geslaagd én kun jij jouw kerstboom makkelijk verplaatsenHeb je geen vlaggenmast, maar wil je toch graag een grote Fairybell kerstlichtjes van 6 meter of hoger, bestel dan een deelbare vlaggenmast mee. Deze is eenvoudig te plaatsen en weer op te bergen.De Fairybell kerstboom van 2 meter beschikt over 300 LED lampjes met een warm witte uitstraling. Graag een Fairybell kerstboom van 3 meter hoog bestellen? Dan heb je de keuze uit 360 warm witte LED lampjes of een vollere lichtboom met 480 LED lampjes in verschillende kleuren. Onze Fairybell kerstboom van 4 meter, de grootste optie die inclusief mast geleverd wordt, is voorzien van maar liefst 640 LED lampjes. Hierbij heb je de keuze uit een vlaggenmast kerstboom van Fairybell met twinkle wit, multi colour of warm witte LED lampjes.De bijgeleverde aluminium masten bestaan uit drie delen (waarvan één grondbuis), zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van zwarte poedercoating. Jouw tuin is nog nooit zo snel, veilig en eenvoudig voorzien van de beste kerstversiering. Dankzij de eenvoudige constructie zijn de bomen namelijk in slechts 10 tot 15 minuten opgezet zonder het gebruik van gereedschap! Daarnaast zijn de LED lampjes van professionele kwaliteit, waardoor deze tegen alle weersomstandigheden bestand zijn.De bijgeleverde weerbestendige 31 Volt transformator, waarop alle lichtsnoeren worden aangesloten, is eenvoudig aan te sluiten op het stroomnet. Hierdoor verbruikt jouw blikvanger ook nog eens weinig energie!

Grote Fairybell vlaggenmast kerstbomen

Heb je zelf een vlaggenmast of ben je van plan deze aan te schaffen? Wil jij graag een enorme blikvanger met een lengte van minstens 6 meter in bijvoorbeeld de tuin of voor jouw hotel? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ons assortiment bestaat uit vlaggenmast kerstbomen van 6, 8, 10 en 12 meter hoog. Deze worden zonder mast geleverd in een compacte verpakking en zijn voorzien van energiezuinige kerstlampjes van hoogwaardige kwaliteit.

Dankzij de eenvoudige constructie waarmee je de verlichtingsslingers kunt ophijsen aan het ophijssysteem van de vlaggenmast, is de kerstboom in slechts 30 tot 60 minuten opgetuigd! Heb je al een mast tot je beschikking? Meet deze dan goed op! Heb je nog geen mast bij jou in de tuin staan, maar wil je er wel graag een aanschaffen? Om het jou extra makkelijk te maken, verkopen wij ook deelbare vlaggenmasten met grondbuis in zwart of zilver voor de Fairybell vlaggenmast kerstbomen van 6 en 8 meter hoog.

De Fairybell kerstboom van 6 meter hoog is verkrijgbaar met 900 warm witte LED lampjes of 1200 LED lampjes in multi colour, warm wit of warm wit met twinkel. Ook onze Fairy bell kerstboom van 8 meter is beschikbaar in verschillende kleuren en voorzien van 1500 LED lampjes. Op zoek naar een echte #1 eyecatcher? Kies dan voor een Fairybell kerstboom van 10 meter hoog met 2000 of 4000 warm witte LED kerstlampjes. Het hoogste model uit onze collectie betreft de Fairybell kerstboom van maar liefst 12 meter met 4000 warm witte LED lampjes.

Versier jouw (voor)deur met een kerstboom!

Op zoek naar unieke kerstversiering buiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij begrijpen dat men soms toch net even iets anders wil dan een normale kerstboom, die toch redelijk wat ruimte inneemt.Niets is dan ook zo leuk als jouw gasten al voor binnenkomst het ultieme kerstgevoel bezorgen met een kerstboom van Fairybell aan de voordeur. Deze kerstboom, bestaande uit 60 warm witte LED lampjes, is 210 centimeter hoog en 85 centimeter breed. Zo past de kerstboom op vrijwel iedere (voor)deur! Om te voorkomen dat jouw deur beschadigt of geblokkeerd wordt, wordt de boom geleverd met een universele verstelbare riem. Extra voordeel is dat je met de Fairybell deurkerstboom niet alleen veel ruimte, maar ook veel tijd bespaart. Deze is namelijk in slecht 5 tot 10 minuten bevestigd!

Bespaar ruimte met een kerstboom aan de muur

Een tweede optie waarmee ruimte bespaard wordt, maar toch het ultieme kerstgevoel met zich meebrengt, is de Fairybell muurkerstboom. Deze boom is in verschillende maten verkrijgbaar zodat je niet alleen de begane grond, maar zelfs de gehele voorgevel van jouw huis kunt laten schitteren! Alle maten muurkerstbomen zijn voorzien van energiezuinige warm witte LED verlichting van hoogwaardige kwaliteit, waardoor deze jarenlang mee kunnen én tegen alle weersomstandigheden zijn bestand. Kies voor een subtiele muurkerstboom van 200 of 400 centimeter óf ga voor een echte blikvanger en voorzie bijvoorbeeld de gehele voorgevel van jouw huis, kantoor of winkel van een Fairybell muurkerstboom van 600 of 800 centimeter hoog. De muurkerstboom staat overigens ook prachtig tegen een schutting, hek of schuur!

Fairybell accessoires

Bij elk besteld Fairybell product worden de benodigde accessoires geleverd. Zo zijn alle vlaggenmast kerstbomen en muurbomen, groot en klein, voorzien van een verbindingskabel, 31 Volt transformator met snoer van 2 meter, haringen, oranje afstandsband (m.u.v. de muurboom) en handleiding. Bij de kerstbomen op paal is uiteraard ook een mast inbegrepen. De deur kerstboom van Fairybell wordt geleverd inclusief een universele verstelbare riem, verlengkabel van 3 meter, 31 Volt transformator en handleiding. Mochten deze inbegrepen accessoires niet voldoende zijn, kun je bij ons ook terecht voor deelbare vlaggenmasten, verlengsnoeren en bodemkruizen van Fairybell. Zo haal jij met één bestelling alle gewenste kerstversiering in huis!

Speciale Fairybell aanbieding

Profiteer nu van onze #1 Fairybell kerstboom aanbieding en ontvang tijdelijk een gratis schemerschakelaar ter waarde van €13,95 bij alle Fairybell kerstbomen (met uitzondering van de deurkerstboom). Zo word jou nóg een zorg uit handen genomen tijdens de feestdagen, want met behulp van de schemerschakelaar gaan de lampjes automatisch aan wanneer het buiten begint te schemeren. Hiermee vang je twee vliegen in één klap, want je bespaart ook nog eens energie!

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over Fairybell of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle kerstboom buiten producten.