Fairybell 1,5 meter kopen?

De 150 cm modellen van Fairybell zijn een uitstekende keuze voor zowel binnen als buiten. Je kunt een hangende 1,5 meter Fairybell kerstboom gemakkelijk buiten ophangen met de meegeleverde mast. De reguliere 1,5 meter Fairybell kerstbomen zijn geschikt voor buiten, maar door hun compacte formaat kunnen ze ook gemakkelijk binnen staan. Tip: kies voor een 1,5 meter Fairybell met Twinkle-effect om écht op te vallen.

Oorspronkelijke prijs was: € 119,95.Huidige prijs is: € 94,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 139,95.Huidige prijs is: € 99,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 104,95.Huidige prijs is: € 74,95.

Fairybell 1,5 meter met Twinkle-effect

Heb jij graag iets unieks aan je Fairybell? Overweeg dan eens een 1,5 meter Fairybell met twinkle-effect. Bij dit model hebben 10% van de lampjes een sprankelend lichteffect, waardoor je gemakkelijk de aandacht van voorbijgangers trekt. Je verlichting zal er extra levendig uitzien. De twinkle-lampjes hebben een koud witte kleur, wat zorgt voor een mooi contrast met de warm witte LEDs in de kerstboom.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over een Fairybell van 1,5 meter of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle Fairybell producten.