Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Kerstboom aan de muur kopen?

Heb je een blote muur die wat versiering kan gebruiken? Met een Fairybell kerstboom aan de muur kun je eenvoudig een sobere muur omtoveren tot een blikvanger. Aanbieding: kies tussen een gratis schemerschakelaar of 10m verlengsnoer bij elke 240 LED 4 meter Fairybell muurkerstboom.

Oorspronkelijke prijs was: € 104,95.Huidige prijs is: € 89,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 139,95.Huidige prijs is: € 119,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.

Bestel online eenvoudig en snel

De aanloop naar de decembermaand vraagt een hoop tijd en werk. De zoektocht naar feestelijke versiering, lekkere recepten, juiste ingrediënten, leuke cadeautjes en kerstkaarten gaat van start en dit vraagt veel van onze klanten. Wij begrijpen dat onze klanten geen duizendpoten zijn en naast de voorbereidingen op de feestdagen ook andere verantwoordelijkheden hebben. Daarom nemen wij graag een deel van het werk uit jouw handen. Met behulp van onze #1 overzichtelijke webshop KerstverlichtingBuiten.com bestel jij snel en eenvoudig de kerstversiering waar jij naar op zoek bent. Bestel je voor meer dan 50 euro? Dan wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd! Wij bezorgen namelijk snel en betrouwbaar in de gehele Benelux. Dankzij ons uitgebreide assortiment op KerstverlichtingBuiten.com ben jij na het plaatsen van één bestelling jarenlang voorzien van de nr. 1 kwaliteit kerstverlichting.

Ervaar de voordelen van een lichtjesboom

Een kerstboom mag eigenlijk niet ontbreken tijdens de feestelijkste maand van het jaar. Bijna elk huishouden heeft dan ook wel (een vorm van) een kerstboom in de tuin of woonkamer staan. Een originele dennenboom ziet er leuk en feestelijk uit met mooie feestverlichting, maar brengt ook een aantal nadelen met zich mee. Zo ben je redelijk wat tijd kwijt met de zoektocht naar een mooie volle boom, het versieren en het aftuigen. Bovendien verliest een dennenboom in de loop van de tijd naalden, waardoor de hele stoep of vloer weer geveegd dient te worden.Bespaar jezelf een hoop tijd en moeite tijdens deze drukke maand, waarin al genoeg werk te doen is. Het afstruinen van meerdere kerstboomwinkels is verleden tijd met een kerstboom aan de muur van Fairy bell! Met deze #1 boom ben je namelijk verzekerd van jarenlang plezier zonder rotzooi. Daarnaast kost het bevestigen van deze bijzondere kerstboom slechts 10 tot 15 minuten en is deze compact op te bergen. Zo ben jij tijdens de feestdagen snel, duurzaam, veilig, gemakkelijk en zonder rommel voorzien van de mooiste kerstversiering!

De unieke eigenschappen van een muur kerstboom

Een muurkerstboom is niet zomaar een kerstboom, deze wordt namelijk (zoals de naam misschien al verklapt) aan de muur bevestigd. Hiermee kun je (bijna) elke muur voorzien van een magische kerstsfeer. De muurkerstbomen in ons assortiment op KerstverlichtingBuiten.com, van het Nederlandse merk Fairybell, zijn in verschillende maten beschikbaar. De muurbomen van 2 en 4 meter zijn ideaal voor het bedekken van de voorgevel van de begane grond. Graag meerdere verdiepingen in één keer voorzien van een magische kerstsfeer? Kies dan voor een kerstboom aan de muur van 6 of 8 meter hoog en laat voorbijgangers versteld staan!

Overigens is de nr. 1 muurkerstboom niet alleen geschikt voor op de buitenmuren, maar staat deze ook prachtig binnen, wanneer je daarvoor de ruimte hebt. Bij zorgvuldig gebruik tijdens het op- en afbreken van de boom kun jij hier gegarandeerd nog jarenlang van genieten. Omdat onze kerstboom voor aan de muur via een adapter op 31 Volt laagspanning werkt, is deze ook veilig te gebruiken in de buurt van kinderen en dieren. Alle lichtsnoeren van de muur kerstboom zijn zorgvuldig met elkaar verbonden, waardoor de lampjes zonder enige inspanning op de juiste plek vallen. Gefrustreerd meerdere in de war geraakte lichtsnoeren uit elkaar halen, is dus verleden tijd!

Fairybell muurkerstboom van hoogwaardige kwaliteit

De kwaliteit van onze producten staat bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten moeten dan ook verzekerd zijn van de beste professionele kwaliteit kerstversiering. Fairybell, de fabrikant van onze muurkerstboom, is een bekende naam binnen de kerstversiering industrie. Omdat ook zij veel waarde hechten aan hoogwaardige kwaliteit, kunnen wij onze klanten 3 jaar garantie bieden op alle muurkerstbomen in het assortiment. Het materiaal waarvan de LED kerstverlichting zijn gemaakt, is zorgvuldig uitgekozen. Deze zijn namelijk tegen alle weersomstandigheden bestand én zeer energiezuinig. Tijdens een hevige sneeuwstorm, hoosbui of vrieskou kun jij dus lekker zonder zorgen binnen op de bank blijven zitten. Zo kom jij gegarandeerd veilig, feestelijk, duurzaam én zonder zorgen de kerstperiode door!

Extra Fairybell accessoires

Zodat jij zonder extra aankopen eenvoudig en snel gebruik kunt maken van een #1 kerstboom aan de muur, wordt deze inclusief benodigde accessoires geleverd. Denk hierbij aan een verbindingskabel, oranje afstandsband, een 31 Volt adapter met een snoer van 2 meter, haringen en een handleiding. Is het standaard aanloopsnoer van je Fairybell niet lang genoeg? Ook hier hebben wij rekening mee gehouden, want in onze webshop kun je snel en eenvoudig een speciaal Fairybell verlengsnoer van 10 meter mee bestellen.

Kerstboom voor aan de muur kopen nog niet gelukt?

Staat de Fairybell muurkerstboom die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via de onderstaande categorieën om andere mooie kerstverlichting producten online bij ons te kopen.