Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Vlaggenmast kerstboom kopen?

Op zoek naar bijzondere kerstverlichting buiten dit jaar? Kies dan voor een vlaggenmast kerstboom. Deze indrukwekkende 3D kerstbomen van Fairybell en Twinkly zijn voorzien van honderden of zelfs duizenden lichtjes, waarmee je je vlaggenmast omtovert tot een geweldige blikvanger. Ook als je geen mast hebt vind je bij ons passende vlaggenmast kerstverlichting. Ontdek nu ons assortiment en geniet deze Kerst samen met je gasten en de hele buurt van een ultiem kerstgevoel.

Oorspronkelijke prijs was: € 119,95.Huidige prijs is: € 94,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 139,95.Huidige prijs is: € 99,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 159,95.Huidige prijs is: € 114,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 159,95.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,95.Huidige prijs is: € 159,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,95.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 209,95.Huidige prijs is: € 199,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 209,95.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 279,95.Huidige prijs is: € 259,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,95.Huidige prijs is: € 349,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 319,95.Huidige prijs is: € 299,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 419,95.Huidige prijs is: € 379,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 449,95.Huidige prijs is: € 399,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 629,95.Huidige prijs is: € 589,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 529,95.Huidige prijs is: € 479,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 559,95.Huidige prijs is: € 499,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 849,95.Huidige prijs is: € 799,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 1.149,95.Huidige prijs is: € 1.049,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,99.Huidige prijs is: € 254,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 499,99.Huidige prijs is: € 399,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.

Veelgestelde vragen en antwoorden over vlaggenmast kerstbomen

Een vlaggenmast kerstboom is een kerstversiering voor buiten waarbij een bestaande of tijdelijk geplaatste vlaggenmast wordt gebruikt als ‘stam’ voor een groot kant-en-klaar puntvormig net van kerstverlichting lichtsnoeren. In het donker vormen het net van lampjes in combinatie met de vlaggenmast een grote kerstboom lichtfiguur. Lees meer over de voordelen van vlaggenmast kerstverlichting.

Nee, het is niet moeilijk om een vlaggenmast kerstverlichting te bevestigen. Het belangrijkste dat je nodig hebt is wat geduld en bij voorkeur droog weer, zodat je fijn en ongehaast te werk kunt gaan. Lees hier je hoe je een vlaggenmast kerstboom bevestigt.

Vlaggenmast kerstbomen zijn verkrijgbaar in afmetingen vanaf 1,5 meter tot 12 meter hoog.

Ja, je kunt een kleinere maat vlaggenmast kerstboom bevestigen aan een grotere vlaggenmast. Zo kun je bijvoorbeeld een vlaggenmast kerstboom van 6 meter bevestigen aan een vlaggenmast van 8 meter hoog. Of een vlaggenmast kerstboom van 8 meter aan een 10 meter mast. Dit doe je door de kerstboom niet helemaal tot aan de top van de vlaggenmast op te hijsen. In het donker is het nauwelijks te zien dat een kleinere boom is bevestigd aan een grotere mast, omdat de lichtjesboom zelf de aandacht trekt en niet het korte stuk vlaggenmast dat boven de boom uitsteekt.

Bij vlaggenmast kerstbomen van 1,5 meter tot en met 4 meter hoog is een aluminium mast inbegrepen bij het product. Deze mast wordt in de compacte doos meegeleverd in losse delen die je in elkaar kunt klikken. Bij vlaggenmast kerstbomen van 6 meter tot en met 12 meter is de mast niet inbegrepen bij de kerstboom. Deze vlaggenmast kerstbomen plaats je op je eigen bestaande (of tijdelijke) vlaggenmast. Geen mast? Zo plaats je toch een vlaggenmast kerstboom.

Nee, een vlaggenmast kerstboom wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen voor plaatsing op een zachte ondergrond. De modellen tot en met 4 meter hoog worden ook inclusief een deelbare aluminium mast geleverd.

Optioneel kun je bijvoorbeeld een slimme stekker of schemerschakelaar meebestellen voor het automatisch in- en uitschakelen van de kerstverlichting, een Flex Bottom Cross voor plaatsing van je vlaggenmast verlichting op een harde ondergrond, een deelbare vlaggenmast voor als je geen vlaggenmast hebt of een verlengsnoer om het aanloopsnoer van je vlaggenmast kerstboom te verlengen.

Een deelbare vlaggenmast is een tijdelijke vlaggenmast die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor het opbouwen van een vlaggenmast kerstverlichting tijdens de feestdagen. Dat is handig als je nog geen vlaggenmast hebt of geen vaste vlaggenmast wilt plaatsen. Deelbare vlaggenmasten zijn bij ons verkrijgbaar in 6 meter, 7 meter of 8 meter hoog en worden geleverd inclusief grondbuis. Een deelbare vlaggenmast bestaat uit compacte aluminium segmenten van +/- 1,25 meter die je in elkaar kunt schuiven. De productverpakking is compact en makkelijk op te bergen na het feestdagen seizoen.

Ja, een vlaggenmast kerstboom kan ook op een harde ondergrond zoals tegels, beton of hout worden geplaatst. Hiervoor heb je wel een optioneel verkrijgbaar ‘Flex Bottom Cross’ nodig. Dit extra onderdeel heb je nodig omdat je de meegeleverde tentharingen niet in een harde ondergrond kunt plaatsen. Lees hier hoe je een vlaggenmast kerstboom plaatst op een harde ondergrond met behulp van een Flex Bottom Cross.

Nee, een vlaggenmast kerstboom neemt niet veel ruimte in beslag bij het opbergen. De doos waarin een vlaggenmast kerstboom wordt geleverd is ongeveer even groot als 2 tot 4 gestapelde schoenendozen, afhankelijk van de grootte van de boom. Tip: er is ook een handige opbergtas verkrijgbaar die je kunt gebruiken in plaats van de productverpakking.

Vlaggenmast kerstverlichting is verkrijgbaar in warm wit of multicolor + warm wit. De vlaggenmast kerstverlichting van het merk Fairybell is bij ons verkrijgbaar in de lichtkleur warm wit. De vlaggenmast verlichting van het merk Twinkly die je bij ons kunt kopen is bedienbaar met een app, waarmee je de 16,7 miljoen verschillende kleuren + warm wit kunt instellen.

Vlaggenmast kerstbomen zijn beschikbaar in 3 verschillende varianten: zonder lichteffect, met twinkle effect of met lichteffecten die bedienbaar zijn via een app. De kerstbomen van het merk Fairybell zijn verkrijgbaar zonder effect of met subtiel twinkle effect. De lichtjesbomen van het merk Twinkly die je bij ons kunt kopen, zijn voorzien van uiteenlopende lichteffecten die instelbaar zijn via de Twinkly kerstverlichting app. De effecten van een Twinkly lichtjesboom kunnen ook worden uitgeschakeld via de app. Tip: de effecten van Twinkly vlaggenmast kerstverlichting kunnen met behulp van de apart verkrijgbare Twinkly music dongle ook op muziek worden aangestuurd.

Een vlaggenmast kerstboom opbouwen duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten. Het afbouwen en opbergen van een vlaggenmast kerstboom duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten.

Ja, je kunt een vlaggenmast kerstboom snel omlaag halen bij harde wind door het touw van de vlaggenmast te laten zakken. Afhankelijk van het type vlaggenmast duurt deze handeling niet meer dan 5 minuten. Lees meer over vlaggenmast kerstbomen en sterke wind.

De breedte onderaan van een vlaggenmast kerstboom is afhankelijk van de hoogte van de vlaggenmast kerstboom. Hoe hoger de kerstboom, des te breder deze onderaan bij de voet is. Je vindt de breedte (doorsnede) van elke maat vlaggenmast kerstboom in de uitgebreide productbeschrijving op onze website.

Het energieverbruik van een vlaggenmast kerstverlichting is gemiddeld niet meer dan dat van een LED kamerlamp. Het precieze verbruik van elke maat vlaggenmast kerstboom lees je in de tabel op deze pagina.

Op vlaggenmast kerstverlichting van het merk Fairybell zit 3 jaar garantie. Op vlaggenmast kerstverlichting van het merk Twinkly zit 2 jaar garantie. Beide merken zijn premium merken die een hoge kwaliteit van hun kerstverlichting producten nastreven. Lees ook meer over het vervangen van lampjes binnen en buiten garantie en waarom je kiest voor een Fairybell kerstboom.

Online 3D lichtjesbomen van Fairybell en Twinkly kopen

Een vlaggenmast is niet alleen bedoeld voor die enkele keer per jaar dat je een vlag omhoog hijst. Met behulp van een 3D lichtjesboom uit ons enorme assortiment aan vlaggenmast kerstbomen, krijgt jouw mast een tweede leven en transformeer je je tuin tijdens de feestdagen eenvoudig tot het stralende middelpunt van je buurt. Of je nu kiest voor een Fairybell of Twinkly mastverlichting, magie en complimenten zijn gegarandeerd.

Til je kerstverlichting buiten eenvoudig naar een hoger niveau

Traditionele kerstboomverlichting en de populaire ijspegelverlichting kennen we allemaal als kerstverlichting voor buiten. De uitdaging bij deze soorten kerstverlichting is dat je er geschikte hoge objecten voor nodig hebt om er een indrukwekkende blikvanger mee te maken. Het bevestigen van kerstlichtjes op hoogte is echter niet voor iedereen weggelegd. Soms heb je er zelfs speciaal gereedschap zoals een hoogwerker voor nodig.

Stel je voor: een fonkelende kerstboom die reikt tot de hemel, direct in je eigen tuin. En dat binnen 30 tot 45 minuten, zonder gedoe met ladders of een hoogwerker. Door een Fairybell of Twinkly vlaggenmast kerstboom te kopen maak je dit mogelijk. Een vlaggenmast kerstverlichting brengt je kerstversiering buiten zonder moeilijk gedoe naar een hoger niveau.

Magie in je tuin met een vlaggenmast kerstboom

Een vlaggenmast kerstboom is dé ultieme kerstverlichting voor buiten waarmee je je tuin in korte tijd kunt omtoveren tot een magisch winterwonderland. Je gasten en voorbijgangers zullen hier graag even voor gaan staan om ervan te genieten. Deze 3D LED kerstbomen zijn een innovatie op de traditionele kerstverlichting, waarbij je gebruik maakt van de hoogte en zichtbaarheid van je vlaggenmast. Warm witte of gekleurde LED kerstverlichting in je vlaggenmast is trouwens niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens duurzaam en energiezuinig.

Een populaire 6 meter kerstboom of toch iets anders?

Of je nu een knusse tuin hebt of een groot terrein bij je bedrijf, er is altijd wel een vlaggenmast kerstboom die goed past bij jouw situatie en wensen. Van compact tot groots, de keuze is aan jou.

Fairybell en Twinkly bieden verschillende opties in afmetingen, zodat je altijd de perfecte match vindt voor jouw omgeving. In ons uitgebreide assortiment vlaggenmast kerstbomen producten vind je natuurlijk de populaire vlaggenmast kerstboom van 6 meter. Deze is zo populair omdat de meeste vlaggenmasten bij particulieren in Nederland en België 6 meter hoog zijn. Heb je een grotere mast in je buitenruimte staan, bijvoorbeeld op het terrein van je bedrijf, kijk dan eens naar de indrukwekkende Fairybell kerstbomen van 7 meter, 8 meter, 10 meter of zelfs 12 meter hoog.

Ook als je geen mast hebt, vind je bij ons prachtige 3D lichtjesbomen in kleinere maten tussen de 1,5 meter en 4 meter hoog. Deze worden geleverd inclusief aluminium mast.

De beste vlaggenmast kerstverlichting

Wij hebben er alles aan gedaan om de beste kwaliteit vlaggenmast kerstverlichting voor jou te selecteren. Niet voor niets dat je op een Fairybell 3 jaar garantie krijgt. Dat zal wel niet goedkoop zijn? Maak je geen zorgen over de prijs. Bij ons vind je namelijk niet alleen de beste producten in kwaliteit en uitstraling, maar ook de beste Fairybell aanbieding voor de laagste prijs. Of je nu kiest voor een warm witte Fairybell kerstboom of de innovatieve Twinkly Light Tree met zijn honderden lichtjes in multicolor en bediening via app, je tuin of bedrijfsterrein wordt deze feestdagen een magische plek.

Met de vlaggenmast kerstbomen die je kunt kopen bij KerstverlichtingBuiten.com haal je de feestdagen pas echt zorgeloos in huis. Ontdek nu de verschillende opties aan energiezuinige 3D LED kerstbomen in ons assortiment en maak van deze Kerst een onvergetelijke ervaring.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze vlaggenmast kerstverlichting of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle kerstverlichting buiten producten.