Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Kerstkrans met verlichting kopen?

Wil je jouw kerstverlichting echt compleet maken? Dan mogen kerstkransen met verlichting zeker niet ontbreken. Tover jouw gasten al voor binnenkomst een glimlach op het gezicht met een verlichtte kerstkrans aan de deur, gevel, poort of etalage!

Oorspronkelijke prijs was: € 99,00.Huidige prijs is: € 89,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 149,00.Huidige prijs is: € 129,00.

Kerstkrans met verlichting als onderdeel van een verlichtingsproject

Bijna iedereen kent het wel: urenlang puzzelen met verschillende in de war geraakte snoeren om vervolgens nog flink wat tijd kwijt te zijn met het netjes in de boom, krans of guirlande ophangen.

Dankzij onze kerstkransen met koppelbare verlichting van KerstverlichtigBuiten.com is dit verleden tijd! In slechts drie stappen kun je meerdere verlichtingselementen eenvoudig aan elkaar koppelen.

Zo kun je met slechts één 230 Volt stekker een hele tuin, winkelstraat of verdieping voorzien van prachtig verlichte kerstdecoratie. Geen gedoe meer met verschillende snoeren en je hoeft slechts één stopcontact in gebruik te nemen, dus weg met de rondslingerende stekkerblokken!

De benodigde startkabel om zo’n verlichtingsproject te realiseren beschikt overigens over een waterdichte aansluiting, zodat jouw kerstdecoratie zowel binnen als buiten veilig kan worden aangesloten.

Koppelbare kerstkrans met verlichting voor buiten

Onze professionele #1 kwaliteit kerstkransen zijn al voorzien van de beste LED verlichting. Super handig, want dit bespaart jou tijd en moeite! Zo hoef je niet meer op zoek naar de perfecte lichtsnoer én deze niet thuis nog eens om de krans te wikkelen, wat een erg frustrerende opgave kan zijn. Tijdens de feestdagen heeft iedereen het al druk genoeg, daarom nemen wij graag dit soort onnodige klusjes uit handen van onze klant.

Om het jou nóg makkelijker te maken, kun je bij ons een kerstkrans met koppelbare LED verlichting bestellen. Hiermee kun je een groot verlichtingsproject realiseren met onder andere ijspegelverlichting, clusterverlichting, lichtgordijnen, netverlichting, verlichte guirlande slingers en natuurlijk een grote kerstkrans met verlichting.

Ouderwetse kerstverlichting liep vaak in een ronde, waarmee je nooit helemaal zelf kan bepalen waar jouw lichtsnoer eindigt. Dankzij onze nr. 1 koppelbare kerstverlichting bepaal jij het exacte eindpunt van jouw verlichting.

Elk koppelbare lichtsnoer in ons assortiment beschikt namelijk over hetzelfde type aansluiting met begin- en eindpunt die je eenvoudig met elkaar kunt verbinden.

Splitters en verlengsnoeren

Naast het koppelen van verschillende verlichtingselementen, is het ook mogelijk een overbrugging te maken tussen bijvoorbeeld een kerstkrans met LED verlichting en een lichtgordijn door middel van onze splitters en verlengsnoeren.

Koppel het uiteinde van het kerstkrans lichtsnoer aan één van onze verlengstukken om deze vervolgens weer te koppelen aan het beginpunt van het lichtgordijn, en voilà! Jouw eigen winter wonderland is gecreëerd in een handomdraai.

Onze LED verlichting doorstaat weer en wind!

Men denkt bij het horen van LED verlichting vaak aan koud, blauw licht. Tijdens de feestdagen is warm licht natuurlijk wel zo gezellig. Dankzij de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting kunnen wij jou verzekeren van prachtig warm licht zoals we die kennen van oude gloeilampen.

Nu oogt onze verlichting heel warm, maar schijn bedriegt! De LED lampjes warmen namelijk niet op, waardoor een extra hoge brandveiligheid wordt gegarandeerd.

Bovendien profiteer je bij ons niet alleen van nr. 1 hoogwaardige kerstkransen, maar ook onze verlichting is van de beste professionele kwaliteit. Zo zijn alle lampen omhult met duurzaam hard kunststof, waardoor deze weer en wind kunnen doorstaan!

Energiezuinige grote kerstkrans met verlichting voor buiten

Niemand zit na de dure decembermaand te wachten op een hoge energierekening, en dat snappen wij maar al te goed! Onze kerstkransen met verlichting zijn namelijk niet alleen van professionele kwaliteit, maar ook duurzaam en erg energiezuinig. Zo verbruikt onze LED verlichting maar liefst 5 tot 10 keer minder energie dan reguliere kerstverlichting!

Bespaar nog meer energie(kosten) en maak gebruik van een schemerschakelaar. Met behulp van deze schakelaar kun je rustig aan tafel blijven zitten en gaat jouw kerstverlichting vanzelf aan wanneer het buiten donker begint te worden.

Decoreer jouw grote kerstkrans met verlichting voor buiten

Naast verlichting zijn er ook andere manieren om jouw kerstkrans te voorzien van de perfecte kerstuitstraling. Wie aan kerst denkt, denkt aan kerstballen, dus ook deze mogen zeker niet ontbreken in ons aanbod!

Wij hebben bij KerstverlichtingBuiten.com dan ook speciaal voor onze klanten de #1 kerstballen geselecteerd waarbij rekening is gehouden met kleur, maat en materiaal. Zo zijn deze in verschillende kleuren verkrijgbaar, qua formaat afgestemd op onze kerstkransen én onbreekbaar.

Dit betekent dat je zonder zorgen de deur open kan gooien om jouw visite tijdens de feestdagen hartelijk te verwelkomen. Bovendien zijn de bijpassende kerstballen ook te gebruiken voor onze guirlande slingers, waarmee je het totaalplaatje écht compleet maakt!

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over kerstkrans met verlichting of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle kerstverlichting buiten producten.