Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Kerstkrans voordeur kopen?

Geef je gasten al voor binnenkomst het ultieme kerstgevoel met een XL kerstkrans aan de voordeur, poort, gevel of etalage. Bij ons koop je voordeur kerstkransen met verlichting van professionele kwaliteit. Dit voel en zie je meteen zodra je deze kerstversiering in handen hebt. De kransen zijn beschikbaar in twee grote maten en geschikt voor binnen én buiten, zodat je elke gewenste plek kunt voorzien van de perfecte kerstsfeer.

Oorspronkelijke prijs was: € 149,00.Huidige prijs is: € 129,00.

Bestel jouw krans makkelijk en snel online

In de aanloop naar de feestdagen moet er veel geregeld worden, daarom willen wij onze klanten op Kerstverlichtingbuiten.com zo goed en snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Dankzij de verschillende categorieën in onze #1 webshop vind je dan ook snel waar je naar op zoek bent.

Het afstruinen van meerdere kerstwinkels tijdens jouw zoektocht naar de perfecte kerstdecoratie is verleden tijd, want wij bezorgen jouw online aankoop snel en betrouwbaar in België en Nederland!

Kransen geschikt voor elke deur

Bij ons heb je de keuze uit grote kerstkransen in twee verschillende maten: kransen met een doorsnede van 75 cm en 100 cm. Zo kun je (bijna) elke deur, met een minimale breedte van 78 centimeter, voorzien van een krans die jouw huis aan de binnen- en/of buitenkant laat schitteren.

Onze nr. 1 kerstkransen zijn overigens ook zeer geschikt voor voordeuren en gevels van bijvoorbeeld winkels, restaurants en hotels. Hang jouw kerstkrans binnenshuis op een lege muur of boven de schoorsteen om ook daar de perfecte kerstsfeer te creëren.

Geen rotzooi met een kunst kerstkrans

Voorzie jouw voordeur van een krans zonder het nadeel te ervaren van alle rommel die deze achterlaat. Nooit meer onnodig tijd besteden aan het vegen van de stoep met een kunst kerstkrans aan de deur.

Omdat onze kerstkransen gemaakt zijn van de #1 kwaliteit kunst dennengroen, zijn deze nauwelijks te onderscheiden van een natuurlijke krans. Bovendien profiteer je jarenlang gegarandeerd van een volle krans tijdens de gehele decembermaand!

Een decoratieve krans op jouw voordeur

Kerstkransen met verlichting hebben er nog nooit zo feestelijk uit gezien, in combinatie met onze bijpassende decoratie is het totaalplaatje namelijk compleet! Maak van jouw voordeur echt een feestje en bestel niet alleen een kerstkrans, maar bijvoorbeeld ook bijpassende gekleurde kerstballen die wij speciaal voor de klant aan ons assortiment hebben toegevoegd.

De ballen zijn zorgvuldig geselecteerd op maat, kleur en materiaal. Zo zijn de kerstballen van ideaal formaat voor in jouw kerstkrans en/of guirlande slinger(s), in verschillende kleuren verkrijgbaar en onbreekbaar.

Helemaal handig als je jouw deur graag wilt voorzien van versierde kransen, waarbij de kans bestaat dat er door het open- en dichtdoen een bal uitvalt. Met onze bijpassende kerstballen is dit geen enkel probleem!

Realiseer grote verlichtingsprojecten in een handomdraai

Ben jij ook zo klaar met het uit elkaar halen/houden van twintig verschillende snoeren voor jouw kerstverlichting, maar wil je wel graag gebruik maken van meerdere verlichtingselementen?

Dankzij onze professionele koppelbare verlichting is dit klusje met drie eenvoudige stappen geklaard! Voorzie jouw voordeur van onze kransen met koppelbare verlichting, maak gebruik van guirlande slingers om de gevel te versieren en hang de boom in de voortuin vol met netverlichting. Met onze hoogste kwaliteit koppelbare kerstverlichting is dit allemaal mogelijk zónder gebruik te hoeven maken van een tiental verschillende stekkers en snoeren.

Wil je graag twee verlichtingselementen die een aantal meter van elkaar verwijderd zijn aan elkaar koppelen, maar is het onnodig dit tussenstuk te verlichten? Dankzij onze nr. 1 verlengsnoeren en splitters kan ook dit idee makkelijk gerealiseerd worden! Hang bijvoorbeeld kerstkransen aan verschillende deuren in het huis en maak gebruik van maar liefst één stopcontact!

Energiezuinige LED verlichting

Duurzaamheid is tegenwoordig een steeds belangrijker aspect dat komt kijken bij het kopen van bepaalde producten. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten voorzien worden van de beste kwaliteit producten tegen een goede prijs, hechten wij veel waarde aan het energieverbruik en duurzaamheid van al onze kerstartikelen.

Zo is de LED verlichting in ons assortiment niet alleen energiezuinig, maar is deze ook bestand tegen alle weersomstandigheden zoals flinke onweersbuien, vrieskou en sneeuwstormen. Bovendien bieden al onze lampjes een extreem hoge brandveiligheid. Deze zijn namelijk zo gemaakt dat ze wel een warme uitstraling hebben, maar niet daadwerkelijk warm worden.

Met onze kerstkransen en overige decoratie met koppelbare LED verlichting hoef jij niet bang te zijn voor een torenhoge rekening na de decembermaand. De kerstverlichting die wij verkopen en verwerken in onze decoratie-elementen is namelijk wel 5 tot 10 keer zuiniger dan reguliere kerstverlichting.

Bonus tip: bespaar extra energie met een schemerschakelaar, die automatisch de kerstlampjes aan- en uitzet wanneer het buiten begint te schemeren!

Kerstkrans voordeur kopen nog niet gelukt?

Staat de deur krans die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via de onderstaande categorieën en laat je inspireren door alle andere mooie kerstversiering producten die je bij ons online kunt kopen.