Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Kerstkrans kopen?

Wil je jouw kerstversiering buiten of binnen echt compleet maken? Dan mogen kerstkransen zeker niet ontbreken. Tover bij jouw gasten al voor binnenkomst een glimlach op het gezicht met een kerstkrans aan de deur, gevel, poort of etalage!

Oorspronkelijke prijs was: € 99,00.Huidige prijs is: € 89,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 149,00.Huidige prijs is: € 129,00.

Eenvoudig en snel online kerstkransen kopen

Aangezien iedereen het in de kerstperiode al druk genoeg heeft, willen wij het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Bestel daarom via onze webshop eenvoudig jouw kerstartikelen. Ook kerstkransen bezorgen wij snel en betrouwbaar in heel de Benelux!

Zo nemen wij alle stress en moeite die komt kijken bij de zoektocht naar de perfecte kerstdecoratie uit handen. Dankzij ons enorme assortiment aan professionele kwaliteit kerstproducten is er voor elk wat wils en ben je verzekerd van jarenlang plezier!

Kunst kransen in twee verschillende maten

Voor grote kerstkransen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben twee verschillende maten kerstkransen in ons assortiment opgenomen: kransen met een doorsnede van 75 cm en kransen van 1 meter doorsnede.

Jouw kerstkrans buiten aan de voordeur of voorgevel hangen? Onze kerstkrans van 75 cm doorsnede laat jouw huis aan de buitenkant schitteren tijdens de decembermaand. Ook binnenshuis zorgen onze kunstkransen voor het ultieme kerstgevoel: ze staan prachtig boven de schoorsteen of aan een lege muur.

Kerstkransen voor detail- en groothandel

Het grootste formaat kerstkrans van 1 meter doorsnede is ideaal voor het versieren van een winkel, horecagelegenheid, winkelcentrum of straat. De kransen staan bijvoorbeeld prachtig aan een gevel, het plafond of overspanning. Vanwege de grootte dient de kerstkrans als het pronkstuk waar de menige aandacht mee getrokken wordt.

Aangezien de kerstkransen al van professionele LED verlichting zijn voorzien, zijn deze snel inzetbaar en kan ik een korte tijd de gewenste kerstsfeer in een ruimte worden gerealiseerd.

Helemaal ideaal is dat de kerstkrans verlichting gekoppeld kan worden aan andere kerstkransen of -decoratie. Zo kun je snel, eenvoudig en duurzaam een groot kerstverlichtingsproject realiseren. Koppel bijvoorbeeld de kerstkrans aan de voorgevel met ijspegelverlichting om de buitenkant van jouw winkel, restaurant of hotel van de ultieme kerstsfeer te voorzien.

Daarnaast kan dit ook erg van pas komen bij lange overspanningen waarvoor bijvoorbeeld een krans en meerdere guirlande kerstslingers aan elkaar gekoppeld dienen te worden.

Bespaar rommel in huis met een kunst kerstkrans

Natuurlijke kerstversiering geeft een heerlijk winters feestgevoel. Het nadeel is echter dat je (bijna) elke dag met een bezem in de hand alle rommel op staat te vegen, een wat minder feestelijke bezigheid. Met behulp van onze kunst kerstkransen met LED verlichting haal je dit heerlijke winterse feestgevoel in huis zonder onnodig tijd kwijt te zijn met het opvegen van de rommel.

Een kunst krans heeft nog nooit zo natuurlijk geleken, dankzij het kunst dennengroen van de beste kwaliteit waarmee onze kerstkransen worden gemaakt. Onze kunst kerstkransen besparen je daarnaast niet alleen een hoop rotzooi, je bent namelijk ook verzekerd van een mooie volle krans tijdens de gehele feestperiode.

Dit betekent geen half kale krans tegen de tijd dat tweede kerstdag is aangebroken, maar de hele decembermaand gegarandeerd een volle kerstkrans met een natuurlijke uitstraling waar je daarna nog jarenlang van kunt genieten. Maak met een kunst krans kerst echt een feestje!

Op maat gemaakte kerstkrans versiering

Wij begrijpen dat een kerstkrans met slechts LED verlichting niet in elk geval voldoet aan de wensen van onze klanten. Net als een kerstboom kan een kerstkrans ook versierd worden met ballen, slingers en overige decoratie. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze klanten voor elk gewenst kerstartikel bij ons aan het juiste adres zijn en in één bestelling alle gewenste kerstartikelen in huis hebben.

Daarom hebben wij, aanvullend op de kunst kerstkransen, onder andere bijpassende gekleurde kerstballen in ons assortiment opgenomen. Deze ballen zijn onbreekbaar en kunnen wel tegen een stootje, wat erg van pas komt bij bijvoorbeeld de kerstkrans voordeur die aan een deur, poort, etalage of gevel gehangen worden. De kans dat hier door het open- en/of dichtzwaaien van de deur een kerstbal uitvalt, is namelijk vele malen groter dan bij een kerstboom die de gehele decembermaand op een vaste plek blijft staan.

Een kerstballen krans geeft net die extra feestelijke uitstraling waar menig mens naar op zoek is. Helemaal ideaal is dat de aanvullende kerstkrans ballen ook te gebruiken zijn voor onze guirlande kerstslingers, waardoor het totaalplaatje compleet is!

Ook geschikt voor grote verlichtingsprojecten

Ben je van plan de gehele voorgevel van jouw huis te voorzien van kerstdecoratie met bijpassende verlichting? Of zou je het plafond van jouw restaurant graag volhangen met verschillende verlichte kerstkransen en guirlande slingers? Dan is dit klusje in een paar tellen geklaard dankzij onze koppelbare kerstverlichting van professionele kwaliteit die voor elk project of idee snel en eenvoudig inzetbaar is.

In slechts drie eenvoudige stappen kun je van jouw project een echte blikvanger maken met onze koppelbare kerstverlichting. Zo kan bijvoorbeeld een hele winkelstraat, tuin, voorkant van een groot bedrijfspand of wandelgang in een winkelcentrum met slechts één 230 Volt stekker voorzien worden van verlichte kerstdecoratie. Dankzij de waterdichte aansluiting aan de andere zijde van de startkabel kan de te koppelen feestverlichting zowel binnen als buiten veilig aangesloten worden.

Koppel verschillende verlichtingselementen aan elkaar!

Ons assortiment bestaat uit een verscheidenheid aan koppelbare kerstverlichting, met of zonder bijbehorende decoratie. Zo heb je de keuze uit de standaard kerstverlichting, lichtgordijnen, ijspegelverlichting, netverlichting, clusterverlichting, 3D kerstverlichting bollen en kerstdecoratie die reeds voorzien is van koppelbare verlichting zoals guirlande slingers en kerstkransen.

Elk zojuist genoemd koppelbaar kerstverlichting product beschikt over hetzelfde type aansluiting en heeft een begin- en eindpunt die eenvoudig op elkaar aan te sluiten zijn. Zo ben je niet meer net als met de ouderwetse kerstverlichting genoodzaakt een ‘ronde te maken’, maar kun je helemaal zelf bepalen waar het eindpunt van jouw verlichting zich bevindt.

Zou je graag een overbrugging willen maken tussen twee kerstverlichting producten, maar zijn lampjes hier overbodig? Ook dit is bij ons mogelijk! Maak gebruik van onze splitters en verlengsnoeren waarmee je bijvoorbeeld meerdere kerstkransen op verschillende plekken in huis hangt terwijl deze zijn aangesloten op slechts één stopcontact.

Moderne LED verlichting met een warme uitstraling

Wil je graag een kerstkrans kopen met bijpassende verlichting, maar vind je het wel van belang dit op duurzame wijze te realiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De krans verlichting in ons assortiment is namelijk energiezuinig en voorzien van een warme kleur zoals we die kennen van oude gloeilampen.

Ondanks de warme uitstraling waarover onze LED verlichting beschikt, worden de lampjes niet warm, waardoor een hogere brandveiligheid wordt gegarandeerd. Daarnaast zijn de lampjes omhult met duurzaam hard kunststof, waardoor tegen alle weersomstandigheden bestand zijn en je je geen zorgen hoeft te maken tijdens een flinke hoosbui, sneeuwstorm of vrieskou.

Versier energiezuinig met onze duurzame LED verlichting

Met de professionele LED verlichting in onze kerstkransen is een hoge energierekening na de decembermaand verleden tijd. Naast veilig en van hoge kwaliteit, is onze krans kerst verlichting namelijk ook nog eens erg energiezuinig: namelijk wel 5 tot 10 keer zuiniger dan reguliere kerstverlichting!

Om extra energie(kosten) te besparen in één van de duurste maanden van het jaar, wordt aangeraden gebruik te maken van een schemerschakelaar. Deze zorgt ervoor dat jouw kerstverlichting automatisch aangaat wanneer het buiten begint te schemeren. Twee vliegen in één klap: je hoeft hier zelf niet meer naar om te kijken en bespaart een hoop energiekosten!

Kerstkrans kopen nog niet gelukt?

Staat de kerstkrans die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via de onderstaande categorieën en laat je inspireren door alle andere mooie kerstverlichting producten die je bij ons online kunt kopen.