Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Kerstverlichting bolletjes kopen?

Kerstverlichting bolletjes vallen op door hun gezellige uitstraling in combinatie met hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Bolletjes kerstverlichting is niet alleen een originele kerstdecoratie, maar is uitermate geschikt om het hele jaar door van te genieten als leuke feestverlichting, tuinverlichting of creatieve decoratie. Onze bolvormige kerstverlichting is zowel buiten als binnen te gebruiken, bijvoorbeeld als lichtslinger buiten in je tuin of als decoratieve sfeerverlichting binnen.

Oorspronkelijke prijs was: € 34,95.Huidige prijs is: € 24,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 54,95.Huidige prijs is: € 39,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 11,95.Huidige prijs is: € 9,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 21,95.Huidige prijs is: € 18,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 3,49.Huidige prijs is: € 2,79.
Oorspronkelijke prijs was: € 2,49.Huidige prijs is: € 1,95.

Meer weten over kerstverlichting bolletjes?

Dat geeft nog eens een leuk effect! Deze wonderlijke kerstverlichting bolletjes op KerstverlichtingBuiten.com zien er net even anders uit dan de meer bekende LED kerstverlichting die je tegenwoordig op de meeste plekken ziet ophangen met de Kerst.

Bolletjes kerstverlichting leent zich ontzettend goed als kerstboomverlichting voor in je kerstboom. Een magisch Alice in Wonderland-achtig effect is wat er ontstaat zodra je deze nr. 1 kerstverlichting bolletjes tussen de dennentakken hebt gehangen.

Maar ook voor andere doeleinden zijn ze erg toepasselijk door hun veelzijdigheid. In een haag voor je huis bijvoorbeeld. Of in een vaas bij de receptie van je bedrijf, wat met de twinkle-functie een magische lichtgloed door de ruimte geeft.

Ook buiten het kerstseizoen past de kerstverlichting met bolletjes. In een streng door de tuin tijdens een zomers verjaardagsfeest of gezellige barbecue bijvoorbeeld. De kerstverlichting bolletjes, in roze bijvoorbeeld, staan ook ontzettend leuk in elke meisjeskamer.

Bolvormige kerstverlichting is er in verschillende uitvoeringen

Bolletjes kerstverlichting in wit doet je dennenboom er uit zien alsof er kleine sneeuwvolkjes op neergedwarreld zijn. Je hebt hierbij de keuze om ze in te stellen in verschillende tinten wit: van warm wit tot koel wit. De lichtkleur kun je zo vaak veranderen als je wil, via één simpele knop.

Met diezelfde knop kun je ook instellen dat de #1 kerstverlichting bolletjes geleidelijk van wit-tint veranderen. Zo gaan dan vloeiend over van de ene (warme) wit-tint in de andere (koude) wit-tint. Dat geeft een fonkelende uitstraling van je boom.

Deze variant bolletjes kerstverlichting in instelbaar wit is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes / aantal kerstlichtjes: een snoer van 80 of 160 witte LED bolletjes kerstlampjes of een snoer van 240 witte LED bolletjes kerstlampjes.

Wil je een variant kerstverlichting bolletjes in koud wit? Eentje die dus niet van tint verandert richting warm wit, dan is er de bolletjes kerstverlichting koud wit met 80 of 180 LED kerstlampjes.

Wil je lieve alleen warm wit? Kan ook, met de bolletjes kerstverlichting warm wit, ook met 80 of 180 LED kerstlichtjes.

De bolletjes kerstverlichting in multicolor hebben zo hun eigen kenmerken: zo variëren ze bijvoorbeeld in grootte, wat je kerstboom een speels en gezellig effect geeft. Leuk aan deze variant kerstverlichting bolletjes: je kunt er verschillende ‘twinkle’-standen op instellen. Dit zijn 7 verschillende lichteffecten die de bolletjes kerstverlichting doen fonkelen. Een magische look, die je zelf kunt bedienen met één eenvoudige knop.

Deze nr. 1 bolletjes kerstverlichting multicolor is verkrijgbaar in een snoer van 40 gekleurde bolletjes kerstlampjes in verschillende grootte, eentje van 120 kerstlampjes of 240 stuks.

Verder is de bolletjes kerstverlichting verkrijgbaar in enkele kleuren, wanneer je een specifieke voorkeur hebt voor een bepaalde kleur. Of wanneer je bijvoorbeeld 2 verschillende kleuren bolletjes kerstverlichting wilt combineren in je kerstboom. Zo zijn er de varianten: kerstverlichting bolletjes rood, in blauw, groen, paars en zelfs roze bolletjes kerstlampjes! Ook deze gekleurde bolletjes kerstverlichting is elk weer verkrijgbaar in verschillende lengtes: met 80 of 180 LED kerstlampjes.

Het aanloopsnoer van al deze #1 bolletjes kerstverlichting varianten is bovendien extra lang: wel 5 meter! Daardoor kun je de kerstverlichting bolletjes gemakkelijk op een stopcontact in de ruimte aansluiten, al is deze niet altijd vlakbij waar je ze wil ophangen.

Alle bolletjes kerstverlichting in onze nr. 1 kerstverlichting shop op KerstverlichtingBuiten.com voldoet aan de belangrijke keurmerken, waaronder het bekende Nederlandse KEMA Keurmerk. Dat betekent dat de kerstverlichting bolletjes veilig zijn om zowel binnen als buiten te gebruiken.

LED bolletjes kerstverlichting: het mooiste kenmerk

En dan hebben we het nog niet gehad over het fijnste kenmerk van deze kerstverlichting bolletjes. De bolletjes kerstlampjes op al deze snoeren zijn namelijk voorzien van moderne energiezuinige LED lichtjes. Moderne techniek en ouderwetse tradities gaan wel degelijk samen, dat bewijzen deze kerstlampjes.

De nieuwe LED techniek kent veel voordelen:

  • De LED bolletjes kerstlampjes hebben geen koud witte kleur meer (tenzij je bewust voor modern 'koud wit' kiest), die alle LED kerstlampjes van enkele jaren geleden hadden. Klassiek warm witte ‘gloeilamp’-kleuren zijn tegenwoordig heel gebruikelijk in LED vorm.
  • De LED bolletjes kerstverlichting is zeer voordelig in het gebruik. LED kerstverlichting gebruikt namelijk 5 tot 10 keer minder energie dan oudere vormen van kerstverlichting. Dat is een grote besparing op de energierekening, die altijd al aanzienlijk is in de winterdagen. Besparen kan geen kwaad! Niet op je portemonnee én niet op het milieu, dat door de LED kerstlichtjes ook nog eens gespaard wordt door het lagere energieverbruik. Zo wil je je kerstverlichting bolletjes misschien ook nog wel eens door het jaar heen als feestverlichting of gewoon voor de gezelligheid gebruiken.
  • LED kerstverlichting wordt niet warm. Dat betekent niet alleen optimale brandveiligheid, maar ook veilig voor de vingers van je kinderen of bezoekers!
  • De LED bolletjes kerstverlichting is winterweerbestendig en kan tegen een stootje. Ze kunnen dus met net zoveel gemak binnen als buiten opgehangen worden. Wind kan de bolletjes niet kapot doen slaan, de LED kerstlichtjes zijn namelijk omhuld met stevig kunststof in plaats van glas. Regen kan deze kerstlampjes ook niet deren, ze zijn spatwaterdicht, oftewel IP44 zoals ze dat met een vakterm noemen.

Extra tip: de optionele schemerschakelaar kan je kerstverlichting bolletjes nog voordeliger en praktischer maken. Deze zet ze namelijk pas aan wanneer het begint te schemeren, en schakelt je LED kerstverlichting weer uit zodra het buiten licht genoeg is.

Bedenk welke toepassingen voor jou werken met de kerstverlichting bolletjes en wees zo creatief als je wil zowel binnen als buiten.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over kerstverlichting bolletjes of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle kerstverlichting buiten producten.