Kerstverlichting buiten bollen kopen?

Verlicht je buitenruimte met onze 3D kerstverlichting buiten bollen van Blynx. Deze koppelbare, IP67-gecertificeerde bollen zijn 50 cm groot en geschikt voor alle weersomstandigheden. Kies uit klassiek warm wit of koud wit voor een traditionele of moderne uitstraling. Ideaal voor tuinen, terrassen of bedrijfspanden. Combineer meerdere bollen voor een indrukwekkend lichteffect. Deze duurzame bollen geven je kerstverlichting een professionele uitstraling en creëren een feestelijke sfeer.

Oorspronkelijke prijs was: € 99,00.Huidige prijs is: € 89,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 99,00.Huidige prijs is: € 94,95.

Kerstverlichting bollen buiten: Magische sfeerverlichting voor de feestdagen

Wil je tijdens de feestdagen je tuin, terras of bedrijfspand omtoveren tot een betoverende plek? Dan zijn kerstverlichting bollen voor buiten de perfecte oplossing. Deze ronde, 50 cm grote bollen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden en creëren een magische sfeer in je buitenruimte.

Met kerstverlichting bollen voor buiten creëer je een uitnodigende en gezellige omgeving voor jezelf, je familie en je gasten. Het is de perfecte manier om de magie van de feestdagen naar je eigen buitenruimte te brengen en te genieten van een prachtig verlichte omgeving tijdens de donkere wintermaanden.

Zijn deze kerstverlichting bollen buiten geschikt voor alle weersomstandigheden?

Ja, onze kerstverlichting bollen voor buiten zijn IP67-gecertificeerd, wat betekent dat ze bestand zijn tegen regen, sneeuw en andere weersinvloeden. Je kunt ze met een gerust hart buiten gebruiken, ongeacht het weer.

Kan ik meerdere kerstverlichting bollen met elkaar verbinden?

Ja, dat is zeker mogelijk! Onze kerstverlichting bollen zijn ontworpen om eenvoudig met elkaar te worden verbonden, en met alle Blynx Connect producten. Zo kun je een indrukwekkend en uitgebreid lichteffect creëren, bijvoorbeeld in een boom of langs een pad. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe installeer ik kerstverlichting bollen buiten?

Het installeren van onze kerstverlichting bollen voor buiten is eenvoudig en biedt veel flexibiliteit. Elke bol is voorzien van een handig haakje aan de bovenkant, waarmee je de bol kunt ophangen aan een boom, een pergola, een dakrand of elk ander geschikt object in je buitenruimte. Hoe je de bollen precies installeert, is afhankelijk van jouw specifieke situatie en creativiteit. Je kunt bijvoorbeeld meerdere bollen aan een touw of kabel hangen, of je kunt de bollen strategisch plaatsen in je tuin. Wij moedigen onze klanten aan om creatief te zijn en de installatie aan te passen aan hun eigen unieke buitenruimte. Mocht je nog vragen hebben over het installeren van de kerstverlichting bollen, neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over kerstverlichting buiten bollen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle verlichte kerstfiguren producten.