Kerstverlichting sneeuwvlok kopen?

Transformeer uw buitenruimte met een kerstverlichting sneeuwvlok van Blynx. Deze 65cm grote, koppelbare sneeuwvlokken zijn IP67-gecertificeerd voor alle weersomstandigheden. Verkrijgbaar in koud wit en klassiek warm wit. Perfect voor gevels, tuinen of bedrijfspanden. Combineer meerdere kerstverlichting sneeuwvlokken voor een indrukwekkend winterlandschap.


Kerstverlichting buiten sneeuwvlok

Breng de magie van de winter naar je buitenruimte met onze kerstverlichting sneeuwvlokken van Blynx. Onze prachtige, 65cm grote sneeuwvlokken zijn de perfecte manier om je tuin, terras of bedrijfspand een geweldige winterse sfeer te geven.

Kan ik meerdere kerstverlichting sneeuwvlokken met elkaar verbinden?

Ja, onze kerstverlichting sneeuwvlokken zijn koppelbaar en kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden.

Hoe installeer ik de kerstverlichting sneeuwvlokken?

Onze sneeuwvlokken zijn aan de bovenkant voorzien van een sterk ophangoog, hiermee kun je de sneeuwvlokken gemakkelijk bevestigen. Je krijgt ook een handleiding over onze koppelbare verlichting van Blynx meegeleverd.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over de kerstverlichting sneeuwvlok of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle verlichte kerstfiguren producten.