Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Kerstverlichting op batterij kopen?

Kerstverlichting op batterijen is handig voor situaties waarin je geen stopcontact bij de hand hebt en is zowel buiten als binnen te gebruiken. Ontdek nu ons grote assortiment batterij LED verlichting lichtsnoeren in warm wit, ijswit of kleur en geniet overal van lampjes zonder stekker!

Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.Huidige prijs is: € 8,50.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 24,95.Huidige prijs is: € 18,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 32,95.Huidige prijs is: € 24,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 32,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 44,95.Huidige prijs is: € 37,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.Huidige prijs is: € 8,50.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 24,95.Huidige prijs is: € 18,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 32,95.Huidige prijs is: € 24,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 32,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.Huidige prijs is: € 8,50.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 24,95.Huidige prijs is: € 18,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 32,95.Huidige prijs is: € 24,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 32,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 3,49.Huidige prijs is: € 2,79.
Oorspronkelijke prijs was: € 2,49.Huidige prijs is: € 1,95.

Veelgestelde vragen en antwoorden over batterij kerstverlichting

Kerstverlichting op batterij is geschikt voor decoratie van kleinere objecten, struiken en kerstbomen tot maximaal 2 meter hoog, waarbij het niet mogelijk is om kerstverlichting op een stopcontact aan te sluiten. De verlichting kan zowel buiten als binnen worden toegepast.

Hoe lang batterijen in kerstverlichting meegaan is afhankelijk van diverse factoren zoals: geselecteerde functie (continu branden of twinkle-effect), het merk batterijen en de buitentemperatuur. In de praktijk zien we dat kerstverlichting op batterijen gemiddeld 25 dagen tot maximaal 50 dagen werkt op een set batterijen.

Kerstverlichting op batterij werkt afhankelijk van het aantal lampjes op 3 stuks 1,5 Volt AA penlite of 3 stuks 1,5 Volt D batterijen. Qua merk raden wij Duracell Procell Constant aan. Deze batterijen zijn geschikt voor buitengebruik in een waterdichte behuizing (minimaal IP44) en zijn bestand tegen koude omstandigheden tot -20°C. Het type en aantal benodigde batterijen vind je ook terug op de productpagina van elk kerstverlichting op batterijen product.

De lichtopbrengst van LED kerstverlichting op batterij is minder dan de lichtopbrengst van normale LED kerstverlichting die werkt op basis van een stopcontact. Vanwege de lagere lichtopbrengst raden wij kerstverlichting op batterij daarom niet aan voor professionele toepassingen waarbij een hoge lichtopbrengst en goede zichtbaarheid op afstand gewenst is.

Ja, je kunt oplaadbare batterijen gebruiken voor kerstverlichting op batterijen. In de praktijk zien we wel dat bij buitengebruik oplaadbare batterijen vaak minder lang meegaan dan normale batterijen. Dit komt omdat oplaadbare batterijen vaak minder goed bestand zijn tegen koude omstandigheden. Verder is ook de capaciteit (aantal mA) en de kwaliteit van de oplaadbare batterijen van invloed op de brandduur van de lampjes.

Ja, je kunt kerstverlichting op batterij zowel buiten als binnen gebruiken. Dit type kerstverlichting is spatwaterdicht (IP44 beschermingsklasse). Dit betekent dat de batterijhouder en de lampjes goed tegen waterdruppels kunnen, maar niet tegen onderdompeling in water. We raden daarom sterk af om de batterijhouder los op de grond te leggen. Bij een flinke regenbui kan deze ondergedompeld raken in water; wat dus geen spatwater meer betreft. Hang daarom de batterijhouder met behulp van het ophangoog op aan een van de takjes in de struik of boom, zodat deze alleen aan spatwater kan worden blootgesteld.

Belangrijk: plaats de batterijhouder niet in een niet-ademende verpakking zoals bijvoorbeeld een plastic zak, daarin kan namelijk permanente condensvorming optreden met defecten tot gevolg.

De standaard ingebouwde timer laat kerstverlichting op batterijen automatisch na 6 uur uitschakelen en de volgende dag weer op hetzelfde moment gedurende 6 uur inschakelen. Bijvoorbeeld: elke dag om 17:30 uur aan en om 23:30 uur uit. De ingebouwde timer hoeft slechts eenmalig geactiveerd te worden, dit gebeurt automatisch bij het aanzetten van de kerstlichtjes. Daarna zullen de lichtjes elke dag op hetzelfde tijdstip automatisch in- en uitschakelen.

Nee, de ingebouwde 6-uurs timer gaat vanzelf lopen vanaf het moment dat je de lampjes inschakelt. Je kunt de kerstlampjes dus niet continu laten branden zonder dat deze automatisch worden uitgeschakeld door de timer. Kerstverlichting fabrikanten bouwen een timer in om ervoor te zorgen dat je voldoende lang kunt genieten van je kerstlampjes op basis van een set batterijen.

Er zijn twee oplossingen om de verlichting langer dan 6 uren te laten branden:

  1. Na 6 uren kun je de timer handmatig opnieuw inschakelen. Daarna worden de kerstlampjes opnieuw gedurende 6 uren geactiveerd.
  2. Indien je het niet prettig vindt om de kerstverlichting op batterij elke dag handmatig voor een 'tweede ronde' in te schakelen, dan kun je als alternatieve oplossing twee dezelfde setjes verlichting op batterijen in je boom of object verwerken. De tweede set verlichting op batterij schakel je eenmalig in wanneer de eerste set lichtjes stopt met branden aan het einde van de 6 uren. Op deze manier kun je maar liefst 12 uur achter elkaar genieten van kerstverlichting op batterijen die automatisch in- en uitschakelt.

Nee, wij raden af om kerstverlichting op batterij permanent gedurende het hele jaar door buiten te bevestigen. Dit geldt overigens voor alle kerstverlichting met een IP44 beschermingsklasse. IP44 kerstverlichting is gemaakt voor tijdelijk buitengebruik gedurende enkele weken tijdens bijvoorbeeld de feestdagen. Wel kun je kerstverlichting op batterij het gehele jaar onder bijvoorbeeld een overkapping buiten laten hangen.

Ja, de lampjes in kerstverlichting op batterijen zijn gebaseerd op energiezuinige LED technologie. Door de LED techniek branden de lampjes langer op een set batterijen ten opzichte van ouderwetse kerstverlichting op basis van gloeilampjes.

De 8 verschillende functies bestaan uit 7 verschillende twinkle effecten + continu branden zonder twinkle effect (in totaal 8 functies). Je kunt eenvoudig met de knop op de batterijhouder van de kerstverlichting kiezen welke functie je wilt gebruiken.

Versier elke plek met kerstlampjes op batterijen

Geen stopcontact in de buurt, maar wil je een bepaalde plek in jouw (voor)tuin, woning, bedrijfspand of een openbare ruimte wel graag voorzien van schitterende kerstlampjes?

Kies dan voor kerstlampjes op batterijen! Puzzelen met verschillende stekkers en snoeren is verleden tijd, want dankzij onze kerstverlichting op batterijen kun je elke plek voorzien van hoogwaardige kwaliteit kerstverlichting. Zo zijn de LED lampjes in onze #1 kerstverlichting op batterij niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen alle weersomstandigheden! Bovendien is onze kerstverlichting op batterijen voorzien van een timer waarmee de kerstlampjes om een bepaalde tijd naar jouw keuze in- en uit zullen schakelen. Kies één van de acht verschillende lichteffecten en tover jouw huis om tot een waar kerstpaleis!

Snel en makkelijk batterij kerstverlichting bestellen

Voor de feestdagen dient jaarlijks een hoop geregeld te worden. Wij begrijpen dat niet iedereen, naast zijn/haar eigen werk, nog tijd heeft om uitgebreide kerstinkopen te doen. Het uitzoeken van leuke cadeaus, lekkere recepten en de juiste ingrediënten kost immers al tijd genoeg. Om het voor onze klanten gemakkelijk te maken, hebben wij op KerstverlichtingBuiten.com voor elk wat wils in ons assortiment opgenomen en dit overzichtelijk verdeeld in categorieën. Zo ben jij na het plaatsen van slechts één bestelling klaar met het kopen van bijvoorbeeld alle gewenste batterij kerstverlichting met LED lampjes voor de komende jaren! Helemaal handig is dat alle bestellingen in de hele Benelux snel en betrouwbaar thuis worden bezorgd. Heb je voor meer dan 50 euro besteld? Dan doen we dit zelfs gratis! Bestel je op een werkdag, dan wordt jouw bestelling al binnen 24 uur verzonden. Ideaal voor de last minute kerstshoppers onder ons!

Kerstverlichting voor buiten en binnen op batterijen

Is kerstverlichting op batterijen geschikt voor gebruik buitenshuis? Velen vragen zich af of kerstverlichting op batterij wel lang mee zou gaan en de winterse weersomstandigheden zou kunnen doorstaan. Met onze kerstverlichting voor buiten op batterij ben jij 100% verzekerd van jarenlang plezier! Dankzij de rubberen snoer in combinatie met het stevige plastic omhulsel waarmee de LED lichtjes worden beschermd, is dit lichtsnoer bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken tijdens een flinke hoosbui of vrieskou. De drie benodigde AA- of D-batterijen worden overigens ook goed beschermd, waardoor water, wind en/of hagel geen schade toe kunnen brengen. Het is dan ook niet voor niets dat wij maar liefst twee jaar garantie bieden op al onze kerstlampjes met batterijen. Natuurlijk kun je deze verlichting ook binnen gebruiken.

Kerstverlichting buiten batterij met hoge Ingress Protection waarde

De IP-waarde (Ingress Protection waarde) van een elektronisch product brengt in kaart in welke mate een apparaat bestand is tegen invloeden van buitenaf. Deze waarde bestaat uit de letters ‘IP’ en twee cijfers. Het eerste cijfer geeft hierin aan in hoeverre het apparaat beschermd is tegen botsingen en vastzittende deeltjes (zoals bijvoorbeeld stof). Het tweede cijfer geeft een indicatie met betrekking tot de bescherming tegen het binnendringen van vloeistoffen. Onze nr. 1 buitenverlichting voor kerst op batterij is voorzien van een hoge IP-waarde, namelijk IP44. Dit betekent dat de LED lampjes beschermd zijn tegen stof- en vuildeeltjes groter dan 1 millimeter en tegen opspattend en sproeiend water vanuit elke hoek. Zowel binnen als buiten veilig gebruik maken van onze kerstverlichting buiten op batterij is dus gegarandeerd!

De hele decembermaand gegarandeerd plezier!

Het nadeel van buiten kerstverlichting op batterij is natuurlijk dat de batterijen na verloop van tijd vervangen dienen te worden. Maar wat nou als wij zeggen dat jij de decembermaand door komt zónder de batterijen van jouw kerstverlichting te hoeven vervangen? Onze buiten lampjes op batterij werken op drie AA- of D-batterijen, dit is afhankelijk van het aantal lichtjes en de lengte van het snoer. Tot 192 LED lampjes en een totale verlichte snoerlengte van 14,3 meter kun jij elk object 30 dagen lang voorzien van de mooiste kerstverlichting op AA batterijen. De verlichte snoeren van 17,9 meter en langer werken op D batterijen en gaan maar liefst 50 dagen mee! De levensduur van de batterijen is overigens uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de omgevingstemperatuur, de geselecteerde functie (twinkel of continu) en het merk van de gebruikte batterijen.

LED kerstboomverlichting op batterij in verschillende kleuren

Onze kerstverlichting op batterijen kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Niet elk kerstverlichtingsproject is namelijk hetzelfde en wij begrijpen dan ook dat de wensen van onze klanten uiteen kunnen lopen. Dankzij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting is het ijskoude witte licht verleden tijd.

Zo hebben de LED lampjes van tegenwoordig een warm witte uitstraling, net zoals de oude gloeilampjes waar we vroeger de kerstbomen mee versierden voor kerstboomverlichting. De meesten geven hier dan ook de voorkeur aan en vinden dat dit de huiselijke, warme kerstsfeer in huis stimuleert. Toch liever voor de ijswitte look gaan, omdat je bijvoorbeeld de locatie van jouw kerstborrel graag wilt voorzien van een ijskoude uitstraling? Geen probleem! Wij verkopen namelijk niet alleen LED lampjes op batterij met modern warm wit licht, maar ook met ijswit licht. Geef je de voorkeur aan een vrolijke, gekleurde uitstraling? Kies dan voor onze multi colour variant en voorzie een kerstboom, kerstkrans of andere kerstdecoratie van gemixte lampjes in vier verschillende kleuren (rood, groen, geel en blauw).

8 verschillende functies, waaronder twinkle effecten

Jouw kerstverlichting buiten op batterijen staat prachtig in een (kerst)boom of gewoon langs een balkonreling of raamkozijn. Wij begrijpen dat in sommige gevallen eentonige kerstlampjes niet voldoende zijn om het juiste effect te bereiken. Bij de organisatie van een kerstmarkt wordt vaak een aggregaat gebruikt die alle kraampjes moet voorzien van stroom. Echter komt het regelmatig voor dat hier al zo veel elektrische apparaten op aangesloten worden, dat een extra verlichtingssnoer als decoratie van jouw kraampje er niet meer bij past. Kies voor buiten kerstverlichting op batterijen met twinkle effect en trek de aandacht van alle bezoekers! Zo heb je niet alleen de keuze uit verschillende tinten licht (modern warm wit, ijswit en multi color), maar is elk lichtsnoer op batterijen voorzien van maar liefst acht lichteffecten! Kies bijvoorbeeld voor één van de zeven verschillende twinkel effecten of laat de kerstverlichting op batterij voor buiten continu branden.

Kerstlichtjes op batterijen met handige smarttimer

Onze kerstlichtjes voor buiten op batterij is naast enorm duurzaam en weersbestendig ook nog eens voorzien van een mega handige functie. De fabrikant heeft dit type verlichting namelijk voorzien van een ingebouwde timer waarmee je in kunt stellen wanneer je jouw lichtjes automatisch in en uit wilt schakelen. Zo kun je een periode van maar liefst 6 uur lang kiezen waarin jij graag wilt dat jouw kerstverlichting op batterijen voor buiten het gewenste object voorziet van de perfecte kerstsfeer. De ingebouwde timer hoeft slechts één keer ingesteld te worden, de gewenste instelling zal namelijk elke dag op hetzelfde tijdstip gedurende 6 uur herhaald worden. Kies bijvoorbeeld voor een periode van 18:00 uur tot 00:00 uur en voorzie jouw (voor)tuin, woning, bedrijfspand of een openbare ruimte vanaf dat het donker wordt tot de meesten naar bed gaan van prachtige kerstverlichting.

Jouw verlichting op batterij met timer nog langer dan 6 uur automatisch laten branden? Voorzie het gewenste object van twee of meer verlichtingssnoeren en stel deze precies na elkaar in. Zo kun je jouw (kerst)boom, raamkozijn, balkonreling of een ander object wel 12 tot 18 uur lang achter elkaar automatisch voorzien van schitterende LED lampjes.

LED lichtsnoeren op batterij in alle maten

Onze kerstverlichting op batterij lichtsnoeren voor buiten zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo kun je een hele balkonreling of slechts een smalle vensterbank voorzien van kerst buitenverlichting op batterijen. Kies op KerstverlichtingBuiten.com bijvoorbeeld voor LED kerstverlichting op batterij lichtsnoer van 3,5 meter lang voor het versieren van kleine oppervlakten. Grotere opties in ons assortiment betreffen verlichte snoeren van 7,1 meter, 14,3 meter en 17,9 meter lang. Kies voor één van onze langste verlichte snoeren van maar liefst 27 meter of 35,9 meter lang voor het versieren van grote oppervlakten. Uiteraard is het aantal kerstlampjes voor buiten op batterijen afhankelijk van de lengte van het lichtsnoer. Dus hoe langer het snoer, hoe meer lampjes!

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze kerstverlichting op batterij of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle kerstverlichting buiten producten.