Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Koppelbare kerstverlichting kopen?

Koppelbare kerstverlichting buiten is koppelbaar tot grote lengte op basis van één stekker. Of je nu je tuin, bomen, terras, de gevel van een winkel of zelfs een hele binnenstad in een magische sfeer wilt brengen; met deze verlichting krijg je het voor elkaar. Dit type lampjes is de keuze van vele professionele kerstdecorateurs in heel Nederland en België. Zodra je deze IP67 lichtsnoeren in handen hebt, zul je direct begrijpen waarom deze duurzame en veelzijdige kerstlampjes jarenlang meegaan. Bekijk nu ons enorme assortiment koppelbare kerstverlichting.

Oorspronkelijke prijs was: € 29,95.Huidige prijs is: € 24,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 14,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 29,95.Huidige prijs is: € 24,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 32,95.Huidige prijs is: € 27,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 12,95.

Veelgestelde vragen en antwoorden over koppelbare kerstverlichting

Koppelbare kerstverlichting, ook bekend als koppelbare lichtsnoeren, is een type kerstverlichting dat eenvoudig aan elkaar te koppelen is. Hierdoor kun je één lange lichtketting met honderden of zelfs duizenden lichtjes creëren op basis van één aansluitsnoer.

Alle koppelbare kerstverlichting lichtsnoeren die je op deze pagina ziet staan, zijn van Blynx Connect. 'Blynx' is de merknaam en 'Connect' is de naam van de serie van dit merk. Het woord 'Connect' komt van het Engelse woord 'connectable' wat 'koppelbaar' betekent.

Je kunt alle verschillende producten uit de Blynx Connect serie die je op deze website kunt vinden (koppelbare kerstverlichting, ijspegelverlichting, guirlandes, netverlichting, kerstkransen etc.) aan elkaar doorkoppelen en met elkaar combineren op basis van hetzelfde aansluitsnoer. Deze producten zijn namelijk allemaal voorzien van hetzelfde handige koppelbare systeem.

Zo kun je geweldige combinaties van lampjes maken voor jouw unieke project. Je herkent producten uit de Blynx Connect serie op deze website telkens aan het gele label bij het product waarop 'Blynx Connect' staat.

Het koppelen van koppelbare kerstverlichting werkt met behulp van mannelijke en vrouwelijke connectoren die bevestigd zijn aan het uiteinde van elke lichtslinger. Door middel van deze connectoren kunnen meerdere lichtsnoeren aan elkaar verbonden worden en samen een lange lichtketting vormen.

Koppelbare kerstverlichting van professionele kwaliteit gebruik je om twee redenen: je kunt hiermee eenvoudig veel lampjes op één stekker aansluiten én door de hogere kwaliteit van de LEDs en stevige rubberen snoeren gaat deze doorgaans veel langer mee dan standaard kerstverlichting met mini-LEDs en dunne PVC snoeren.

Nee, je kunt niet alle kerstverlichting zomaar aan elkaar koppelen. Om verschillende soorten kerstverlichting aan elkaar te kunnen koppelen, dient deze voorzien te zijn van hetzelfde type connectoren én te werken op dezelfde spanning. Alle koppelbare IP67 producten uit de serie 'Blynx Connect' die je kunt vinden op deze website, kun je aan elkaar koppelen en met elkaar combineren. Zo kun je de lichtsnoeren op deze pagina koppelen aan bijvoorbeeld ijspegelverlichting, netverlichting of guirlandes.

Ja, al onze koppelbare kerstverlichting is speciaal ontworpen voor buitengebruik. De lampjes en connectoren hebben een hoge IP67-beschermingsgraad, wat betekent dat ze waterdicht zijn en zeer goed beschermd tegen stof.

Ja, al onze koppelbare kerstverlichting kun je ook gewoon binnen gebruiken. Zo wordt onze koppelbare kerstverlichting binnen veel gebruikt door professionele kerstdecorateurs die hoge eisen stellen aan kwaliteit en lichtopbrengst van de lichtjes. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen als het verlichten van winkelcentra, feesttenten, horeca en bedrijfspanden.

Het aantal stuks koppelbare kerstverlichting dat je kunt koppelen is afhankelijk van het specifieke product. Raadpleeg de productinformatie of specificaties voor het maximale aantal lichtsnoeren dat je op één startkabel kunt aansluiten.

Ja, onze koppelbare kerstverlichting is dimbaar. Hiermee kun je de gewenste sfeer creëren en de helderheid van de verlichting aanpassen aan je voorkeur. Bekijk de productspecificaties voor het type LED-dimmer dat je kunt gebruiken om deze verlichting te dimmen.

Nee, de koppelbare kerstverlichting wordt compleet geleverd met de benodigde connectoren om ze gemakkelijk aan elkaar te koppelen. De connectoren zijn reeds in de fabriek op de lichtsnoeren bevestigd. Je hebt dus geen extra accessoires nodig om de lichtsnoeren te verbinden. Vergeet echter niet om één startkabel mee te bestellen, waarmee je de ketting van gekoppelde lichtsnoeren kunt aansluiten op het stopcontact.

Ja, onze koppelbare kerstverlichting is van professionele kwaliteit en robuust ontworpen, waardoor ze geschikt is voor zowel particulier als commercieel gebruik. Deze lichtjes zijn de favoriete keuze van vele professionele kerstdecorateurs, installateurs, hoveniers en verhuurbedrijven.

Ja, onze IP67 koppelbare kerstverlichting kan indien gewenst het hele jaar door buiten en binnen worden gebruikt. De LED lampjes zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, van regen tot sneeuw en zonlicht, waardoor je ze zonder zorgen kunt laten hangen. Houd er wel rekening mee dat bij permanente bevestiging buiten gedurende het hele jaar, de verlichting sneller slijt dan bij tijdelijk gebruik gedurende de feestdagen periode. Daarom raden we aan om de verlichting naar binnen te halen wanneer je ze niet gebruikt en in een droge ademende verpakking op te bergen.

Online koppelbare kerstverlichting kopen

Koppelbare kerstverlichting, ook wel bekend als koppelbare lichtsnoeren, zijn de ideale oplossing om van je buitenruimte tijdens de feestdagen en kerst een indrukwekkende blikvanger te maken. Complimenten van gasten en voorbijgangers gegarandeerd!

Deze lichtsnoeren met een lengte van 10 meter of 5 meter per stuk, zijn voorzien van mannelijke en vrouwelijke connectoren, waarmee je ze eenvoudig aan elkaar kunt koppelen. Door het eenvoudig te gebruiken koppelbaar systeem kun je het gewenste aantal lichtsnoeren met elkaar verbinden en zo één (of meerdere) lange lichtslingers creëren op basis van één aansluitsnoer (startkabel). Mooi op maat voor jouw unieke project.

Professionele kwaliteit en gebruiksgemak

Bij KerstverlichtingBuiten.com gaan we voor niets minder dan het beste. Onze koppelbare kerstverlichting is van Blynx, een merk gespecialiseerd in professionele kerstverlichting en feestverlichting, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten. De koppelbare kerstverlichting buiten die je bij ons kunt kopen is ontworpen met aandacht voor professionele kwaliteit en gebruiksgemak. De robuuste rubberen snoeren, solide koppelingen en energiezuinige LED lampjes met een hoge lichtopbrengst zorgen voor een duurzame en indrukwekkende verlichting.

Bovendien hebben onze koppelbare kerstlampjes een hoge IP67-beschermingsgraad, wat betekent dat de kerstlampjes zeer goed beschermd zijn tegen stof en zelfs bestand zijn tegen onderdompeling in water tot 1 meter diepte gedurende 30 minuten. Een stevige regenbui, sneeuw of hevige windvlaag zijn dus geen probleem voor deze waterdichte en stevige kerstlichtjes. Dat is nog eens wat anders dan de kerstlampjes die je kunt kopen bij bekende discountwinkels, bouwmarkten en tuincentra, die het soms al na 1 of 2 jaar begeven.

Koppelbaar en overzichtelijk, zo hoort kerstverlichting te zijn

Een van de grote voordelen van onze koppelbare kerstverlichting is het gemak waarmee je de verlichting buiten of binnen installeert. Geen gedoe meer met meerdere stekkers en stekkerdozen buiten. Deze buiten lampjes sluit je overzichtelijk aan op maar één stekker, ook als je meerdere objecten buiten of binnen wilt verlichten. Kortom: heel veel lichtjes op één stekker, koppelbaar, gemakkelijk en professioneel!

Geef je verbeelding dus de vrije loop en creëer moeiteloos de perfecte ambiance thuis, op de zaak of in de openbare ruimte. Of het nu gaat om boomverlichting voor kleine of (hele) grote bomen, gevel kerstverlichting voor je bedrijfspand of het creëren van een magische sterrenhemel boven een horeca terras of in een feesttent, met dit eenvoudig te gebruiken koppelbaar systeem maak je het allemaal. En geen zorgen, hoe professioneel deze LED kerstverlichting lichtsnoeren ook zijn, je hebt er geen speciale technische kennis voor nodig om ze te bevestigen.

Volop mogelijkheden voor maatwerk en uiteenlopende toepassingen

We begrijpen dat geen project hetzelfde is. Daarom kun je onze koppelbare kerstverlichting eenvoudig aanpassen aan jouw wensen. Met behulp van optioneel verkrijgbare accessoires zoals koppelbare verlengsnoeren zonder lampjes en splitters, kun je de installatie van je lampjes precies op maat aanpassen.

Zo zijn koppelbare verlengsnoeren bijvoorbeeld handig als je kerstverlichting buiten met lang aanloopsnoer nodig hebt of in situaties waarbij je afstanden zonder lampjes in je lichtproject wilt overbruggen. Of je nu een kleine tuin hebt met verschillende objecten of dat je een grootschalig feestdagen evenement zoals een kerstmarkt of winter wonderland wilt verlichten, met koppelbare kerstverlichting heb je de flexibiliteit en alle mogelijkheden voor maatwerk bij het vormgeven van je creatieve feestverlichting ideeën

Niet voor niets dat onze koppelbare kerstverlichting buiten favoriet is van vele professionele kerstdecorateurs, installateurs en hoveniers door heel Nederland en België. Deze professionals verlichten hele winkels, bomen, outlets, steden en winkelcentra met deze verlichting. Je zult zien, zodra je deze verlichting in handen hebt, voel je direct aan de kwaliteit van de snoeren en de constructie van de lampjes en koppelingen, dat deze verlichting is gemaakt voor het échte werk.

Betaalbare koppelbare kerstverlichting buiten

Bij KerstverlichtingBuiten.com vind je professionele kwaliteit koppelbare kerstverlichting buiten voor een betaalbare prijs. Dit komt omdat wij zelf fabrikant en groothandel zijn van deze sfeerverlichting. Bij ons zit je dus lekker goedkoop direct bij de bron.

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment aan IP67 koppelbare kerstverlichting voor buiten en laat jezelf, je gasten en voorbijgangers genieten van prachtige lichtjes tijdens de donkere feestdagen en Kerst. Wanneer je onze lichten uitpakt en in gebruik neemt, zul je versteld staan van de prijs-kwaliteit verhouding. Beloofd!

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over koppelbare kerstverlichting of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle kerstverlichting buiten producten.