Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

LED kerstverlichting kopen?

LED kerstverlichting is een van de meest verkochte kerstversiering producten. Deze populaire kerstlampjes zijn zeer geschikt om te gebruiken voor in de kerstboom maar ook voor andere sfeerverlichting toepassingen, zowel binnen als buiten. Ontdek nu onze enorme collectie kerstverlichting lichtsnoeren met LED lichtjes in warm wit, ijswit en gekleurd.

Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.Huidige prijs is: € 11,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 15,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 21,95.Huidige prijs is: € 19,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 28,95.Huidige prijs is: € 24,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 34,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.Huidige prijs is: € 11,95.

Veelgestelde vragen en antwoorden over LED kerstverlichting

LED kerstverlichting lichtsnoeren zijn het beste geschikt voor het decoreren van een kerstboom binnen of buiten tot 2,5 meter hoog. Ook is deze verlichting zeer geschikt voor toepassingen zoals het verlichten van struiken, kleine boompjes buiten in de tuin of als losse kerstversiering voor objecten binnen. Voor (kerst)bomen groter dan 2,5 meter of professionele toepassingen adviseren we om koppelbare LED kerstverlichting te gebruiken.

Als je op zoek bent naar de beste LED kerstverlichting in 2023, kies dan voor koppelbare kerstverlichting led lichtsnoeren. Deze verlichting is van professionele kwaliteit, heeft een hoge IP67 beschermingsgraad, is voorzien van LED lampjes met een hoge lichtopbrengst, heeft zware kwaliteit rubberen snoeren en kan tot grote lengte worden doorgekoppeld.

Ja, LED kerstverlichting en compact kerstverlichting in de lichtkleur klassiek warm wit zijn dimbaar. De dimmer waarmee je de lichtsterkte kunt regelen is ingebouwd in het product. Je hoeft dus geen aparte dimmer te kopen.

Nee, je kunt LED kerstverlichting niet zomaar op een dimmer aansluiten. Dit kan defecten veroorzaken aan de lichtjes of de dimmer en zelfs gevaarlijke situaties veroorzaken. Onze warm witte LED kerstverlichting hoe je ook niet aan te sluiten op een dimmer, omdat deze al een ingebouwde dimmer heeft.

Ja, je kunt LED kerstverlichting buiten gebruiken indien deze minimaal een IP44 beschermingsgraad heeft. Alle LED kerstverlichting die je bij ons kunt kopen heeft minimaal een IP44 beschermingsgraad en kun je dus veilig zowel buiten als binnen gebruiken. Onze professionele kerstverlichting producten hebben zelfs een IP67 beschermingsgraad en zijn dus volledig waterdicht.

LED kerstverlichting gaat bij normaal gebruik gedurende de feestdagen jarenlang mee. Meerdere factoren zijn van invloed op de levensduur van led kerstverlichting, waaronder: de zorgvuldigheid waarmee de lampjes worden bevestigd, de lengte van de periode waarin de lampjes elk jaar buiten hangen en de manier waarop de verlichting wordt opgeborgen.

Een LED kerstverlichting lichtsnoer kost bij een gebruiksduur van 8 uur per dag gedurende 1 maand, niet meer dan 1 Euro aan stroom voor de hele maand. Dat is goedkoper dan een kop koffie of vergelijkbaar met een enkele wasbeurt. De precieze stroomkosten zijn afhankelijk van het aantal lampjes en het lokale stroomtarief.

LED kerstverlichting lichtsnoeren, LED compact kerstverlichting lichtsnoeren, clusterverlichting of Twinkly kerstverlichting zijn de beste keuze voor verlichting in een kerstboom tot 2,5 meter hoog. Voor kerstbomen groter dan 2,5 meter raden we professionele koppelbare LED kerstverlichting aan.

Ja, LED kerstverlichting is tot 90% energiezuiniger dan ouderwetse kerstverlichting op gloeilampjes.

Indien geactiveerd, gaat de ingebouwde 8-uurs timer van LED kerstverlichting automatisch lopen vanaf het moment dat je de verlichting inschakelt. 8 uren later zal de timer de lichtjes automatisch uitschakelen. Hierna herhaalt dit proces zich automatisch elke dag. Zo kun je met de timer bijvoorbeeld elke dag om 16:00 uur je lampjes automatisch laten inschakelen en om middernacht 0:00 uur laten uitschakelen. De ingebouwde timer kun je optioneel gebruiken, je kunt de verlichting dus ook continu zonder timer laten branden.

Nee, LED kerstverlichting met een IP44 beschermingsgraad en PVC snoeren is niet geschikt om permanent buiten te bevestigen. Indien je kerstverlichting permanent buiten wilt bevestigen, kies dan voor IP67 koppelbare kerstverlichting met hoge kwaliteit rubberen snoeren. Deze verlichting is beter geschikt voor permanente bevestiging buiten.

Om jarenlang te genieten van je LED lichtsnoeren is het verstandig om deze na afloop van de feestdagen droog binnen op te bergen in een 'ademende verpakking'. Wanneer je lampjes net van buiten komen, zit er meestal nog wat vocht op de snoeren of in kleine kiertjes van het product. Het is van belang dat dit vocht goed kan verdampen, zodat het niet het hele jaar door inwerkt op de lichtjes, snoeren en de adapter.

Berg je LED verlichting daarom dus niet op in een afgesloten plastic zak of in een afgesloten plastic box, maar wel in een kartonnen doos of open plastic zak waarbij het vocht in de loop van de tijd kan verdampen.

Kerst LED buitenverlichting makkelijk online besteld

De aanloop naar de feestmaand is voor de meesten een erg drukke periode. Dit betekent vaak niet alleen drukte op de werkvloer, maar ook thuis. Het regelen van mooie cadeaus, lekkere gerechten en fantastische kerstversiering kost stiekem best veel tijd. Wij nemen bij KerstverlichtingBuiten.com graag wat werk uit handen en willen het onze klanten gemakkelijk maken. Dankzij de handige categorieën waarin onze Kerst LED buitenverlichting producten zijn onderverdeeld, vind je namelijk in een oogopslag waar je naar op zoek was. Bovendien verzenden wij alle bestellingen die op een werkdag zijn geplaatst al binnen 24 uur! Dit betekent dat jouw bestelling snel en betrouwbaar in heel de Benelux gewoon wordt thuisbezorgd. Super handig als jij even geen tijd hebt om de deur uit te gaan en tientallen winkels af te struinen voor de perfecte kerstversiering. Met een paar drukken op de knop staat een doos vol prachtige LED kerstverlichting voor buiten (of binnen) bij jou op de stoep. Deze is niet alleen eenvoudig te installeren, maar gaat ook nog eens jarenlang mee!

LED lichtjes voor binnen én buiten

Omdat onze nummer 1 LED kerstverlichting geschikt is voor zowel binnen als buiten, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo voorzie jij bijvoorbeeld de ruimte(s) buitenshuis in een handomdraai van verlichte (kerst)bomen, dakranden en balkonrelingen. Omdat de LED lichtjes zorgvuldig worden beschermd door een stevig plastic omhulsel, zijn deze bestand tegen alle weersomstandigheden. Maak je dus geen zorgen tijdens een hevige regen-, sneeuw of hagelbui, want jouw LED verlichting ziet er na afloop nog uit als nieuw! Ook binnen is onze kerstverlichting met warm wit licht overigens zeer goed toepasbaar. Gebruik deze lichtsnoeren bijvoorbeeld om verschillende maten kerstbomen te voorzien van prachtige verlichting of versier de schouw van de openhaard voor een magische kerstsfeer in huis. Toch liever een groter verlichtingsproject realiseren? Kijk dan verder bij onze koppelbare kerstverlichting buiten en koppel meerdere lichtsnoeren aan elkaar om zo een hele woning, bedrijfspand of een openbare ruimte te voorzien van een geweldige kerstsfeer!

Goede kwaliteit LED kerstverlichting voor buiten

Zoals eerder genoemd is onze kerstverlichting geschikt voor buiten en binnen en voorzien van LED lampjes van hoogwaardige kwaliteit. Onze kerstlampjes voor buiten met LED lampjes zijn dan ook waterdicht. De materialen zijn zorgvuldig uitgekozen, zodat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Het is dan ook niet voor niets dat wij maar liefst twee jaar garantie bieden op al onze kerst LED verlichting voor buiten en binnen. Bovendien wordt onze LED kerstverlichting erkend door een aantal belangrijke internationale keurmerken op het gebied van verlichting. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten na aankoop van onze kerstverlichting met LED lampjes verzekerd zijn van jarenlang plezier. Onze LED kerstverlichting beschikt over een voor buiten bestemde IP-waarde, namelijk IP44. Deze waarde geeft aan in hoeverre de verlichting beschermd is tegen invloeden van buitenaf zoals vloeistoffen, vuil en stofdeeltjes. Het eerste cijfer (4) geeft een indicatie met betrekking tot de bescherming tegen kleine voorwerpen (zoals stof- en vuildeeltjes). Onze LED kerstverlichting voor buiten is beschermd tegen alle voorwerpen groter dan 1 millimeter. Het tweede cijfer (4) staat voor een hoge bescherming tegen opspattend en sproeiend water vanuit elke hoek. Dit betekent dat onze lichtsnoeren met LED lampjes voor binnen en buiten bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en ook geplaatst kunnen worden op plekken die snel stoffig of vies worden. Ideaal toch!

Energiezuinige en duurzame LED verlichting voor Kerst

LED verlichting staat bekend om de besparing op energiekosten te kunnen verwezenlijken. Zeker tijdens de decembermaand, waarin velen hun hele huis omtoveren tot een waar verlichtingsproject. Onze buiten verlichting voor kerst is dan ook voorzien van LED lampjes die wel 5 tot 10 keer energiezuiniger zijn dan oude kerstverlichting met gloeilampjes! En dat is fijn, want zo heb je een positieve invloed op het milieu én bespaar je energiekosten aan het einde van de maand. Dit laatste is natuurlijk zeer gewenst na een toch al zo dure decembermaand. Versier extra energiezuinig en bestel gelijk een schemerschakelaar mee die jouw verlichting automatisch in- en uitschakelt wanneer het buiten donker of licht begint te worden!

Bovendien gaan de LED lampjes gegarandeerd jarenlang mee. Zo berg je de lampjes na gebruik weer netjes op in de bijgeleverde ademende doos, om ze het daaropvolgende jaar weer tevoorschijn te toveren en de gewenste ruimtes of objecten opnieuw te voorzien van een magische kerstsfeer die deze #1 LED kerstlampjes creërena.

Verschillende kleuren Kerst buitenverlichting LED

Bij buiten kerstverlichting met LED lampjes denken mensen vaak nog (meestal onterecht) aan het ijskoude witte licht dat de pas op de markt gebrachte LED buitenverlichting van vroeger uitstraalde. Echter is de LED-technologie alweer zo ver doorontwikkeld dat het tegenwoordig mogelijk is LED lampjes te voorzien van het klassiek warm witte licht dat we gewend zijn van de gloeilampjes waar vroeger de kerstbomen mee werden versierd. Ondanks dat de voorkeur van de meesten naar dit type warm wit licht uitgaat, begrijpen we dat LED buitenkerstverlichting soms ook voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Zo kan het gewenst zijn een frisse uitstraling te creëren voor bijvoorbeeld het kerstfeest van jouw bedrijf of gaat jouw voorkeur uit naar een feestelijke gekleurde variant kerstlampjes, waar de Amerikanen dol op zijn. Daarom is onze kerstverlichting LED beschikbaar in warm wit licht, ijswit licht en multi colour. De multicolor variant is voorzien van gelijk verdeelde rode, groene, gele en blauwe lampjes voor een vrolijk en kleurrijk effect. wist je trouwens dat gekleurde kerstverlichting weer helemaal in is? Alle lichtkleur varianten zijn beschikbaar in verschillende lengtes met een verschillend aantal LED lampjes. Bovendien beschikken de koud witte en gekleurde LED verlichtingssnoeren over maar liefst zeven verschillende twinkel functies en kun je er uiteraard ook voor kiezen de verlichting continu te laten branden. Onze LED kerstlichtjes met twinkle effect zijn zeer geschikt voor iedereen die van vrolijke opvallende verlichting houdt.

Dimbare kerstverlichting voor elk object

Onze LED kerstverlichting met klassiek warm wit (classic warm white) licht is verkrijgbaar in een dimbare variant. Bij LED kerstverlichting dimbaar kun je zelf de lichtsterkte instellen, ideaal wanneer jij een bepaalde ruimte graag van weinig licht voorziet. Zo zijn je lampjes nooit meer te fel. Omdat wij het belangrijk vinden een multifunctioneel product aan te bieden, zijn onze classic warm white dimbare LED verlichtingssnoeren in verschillende lengtes verkrijgbaar. Hoe langer het lichtsnoer, hoe meer lampjes. Zo beschikt ons kortste verlichte snoer van 3 meter over slechts 40 LED lichtjes. Het langste lichtsnoer in deze dimbare kerstlampjes collectie beschikt over maar liefst 720 LED lampjes en is 54 meter lang. Graag toch liever een snoer met 80, 120, 180, 240, 360 of 480 lampjes? Ook dit is mogelijk! Zie de producten hierboven op de pagina voor meer gedetailleerde informatie en beschikbaarheid. De classic warm dimbare kerstverlichting snoeren zijn overigens beschikbaar met zowel een zwart als een wit snoer! Ideaal als je de sfeerverlichting bijvoorbeeld graag tegen een witte achtergrond wilt hangen en het snoer niet te erg op mag vallen. De overige verlichtingsvarianten (ijswit en gekleurd) worden altijd met een zwart snoer geleverd.

LED lichtsnoeren eenvoudig bevestigen?

Eenvoudig en zonder gereedschap jouw LED lichtsnoeren voor buiten bevestigen? Bestel dan samen met de gewenste kerstlichtjes onze handige gootklemmen, multifunctionele haken, goothaken of S-haken en voorzie jouw tuin, woning of bedrijfspand in een handomdraai van de mooiste kerstversiering!

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze LED kerstverlichting of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle kerstverlichting buiten producten.