Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Netverlichting kopen?

Netverlichting is de ideale kerstverlichting om rechte hagen en oppervlakken mooi egaal te verlichten, zowel buiten als binnen. Bij net kerstverlichting staan de lichtjes netjes op dezelfde afstand van elkaar. Met het koppelbare systeem kun je eenvoudig meerdere lichtnetten aan elkaar koppelen en grote oppervlakken handig op basis van één aansluitsnoer verlichten.

Oorspronkelijke prijs was: € 89,95.Huidige prijs is: € 64,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 13,95.

Bespaar energiekosten dankzij LED netverlichting

Duurzaamheid en weersbestendigheid zijn echter niet de enige voordelen aan dit praktische product. Dankzij de LED lichtjes die verwerkt zijn in onze verlichtingsnetten bespaar je namelijk ook een hoop energie! De LED verlichting in onze producten gaat namelijk wel 5 tot 10 keer langer mee dan reguliere kerstverlichting. Zo draag jij positief bij aan het milieu én bespaar je energie. Dankzij de moderne technologie op het gebied van LED verlichting is de ijskoude uitstraling waar we deze mee associëren verleden tijd. De LED lampjes van onze nr. 1 verlichte netten zijn namelijk voorzien van warm wit licht zoals we deze kennen van de ouderwetse gloeilampen waar we vroeger de kerstbomen mee versierden. Zo profiteer jij niet alleen van de energiezuinigheid en duurzaamheid van LED verlichting, maar is jouw woning en/of bedrijfspand ook nog eens voorzien van de gezellige knusse kerstsfeer waar iedereen tijdens deze winterse dagen naar verlangt. Graag nog meer energie besparen? Maak dan gebruik van een schemerschakelaar met timer. Hiermee gaat de aangesloten verlichting automatisch aan wanneer het buiten begint te schemeren. Kies voor de standaard instelling en de verlichting schakelt automatisch uit wanneer het de volgende ochtend buiten weer licht begint te worden. Wil je jouw verlichting slechts een aantal uur laten branden? Stel de timer in op 2, 4, 6 of 8 uur en de verlichting schakelt automatisch uit na het gewenste aantal uren.

Koppelbaar kerstverlichting net voor buiten

Onze lichtnetten zijn 1,5 meter lang, 2 meter breed en per stuk voorzien van maar liefst 288 LED lampjes. Wil je graag een groter object versieren met verlichting netten? Of wil je gewoon een (enorm) kerstverlichtingsproject realiseren met slechts een aantal stekkers en stopcontacten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze kerstverlichting netten zijn namelijk koppelbaar en kunnen veilig en snel gekoppeld worden aan andere verlichtingselementen terwijl hier slechts één 230 Volt aansluitsnoer voor benodigd is. Hiermee voorkom je ongelukken en geklungel met losse stekkerdozen en snoeren in de tuin.De constructie is eenvoudig: sluit de startkabel aan op een 230 Volt stopcontact. Koppel het andere uiteinde van de startkabel aan het beginpunt van bijvoorbeeld een netverlichtingselement. Is hiermee het gewenste oppervlak nog niet van genoeg lichtjes voorzien? Sluit het uiteinde van de netverlichting dan weer aan op een ander verlichtingselement en ga hiermee door tot het gewenste object of oppervlak over genoeg lampjes beschikt. Zo kun je op één startkabel tot wel zeven verlichtingsnetten op elkaar aansluiten en het gewenste oppervlak of object van maar liefst 2.016 LED kerstlampjes voorzien. Wil je graag een onverlichte overbrugging maken tussen twee verlichtingselementen? Plaats dan met behulp van het makkelijke koppelsysteem een verlengsnoer tussen twee elementen en voilà!

Accessoires voor jouw kerstverlichting net

Om jouw netverlichting goed te bevestigen en ervoor te zorgen dat deze ook de gehele feestperiode op de plek blijft hangen, is het verstandig een aantal bevestigingstools aan te schaffen. Zo vind je in ons assortiment niet alleen goothaken, maar ook ophangklemmen met zuignap, multifunctionele haken en S-haken. Zo kun jij jouw kerstverlichting altijd en overal veilig ophangen. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor overige kerstverlichting accessoires zoals splitters, schemerschakelaars, dimmers, afdichtringen, startkabels en -boxen, stekkersafes en verlengsnoeren in verschillende lengtes.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over netverlichting of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle kerstverlichting buiten producten.