Kerstverlichting voor in vlaggenmast kopen?

Op zoek naar kerstverlichting voor in je vlaggenmast? Bekijk ons aanbod van Fairybell en Twinkly vlaggenmastverlichting. Met RGB-kerstverlichting van Twinkly voor in je vlaggenmast bereik je een modern effect. Met de mega hoge kerstverlichting van Fairybell, tot wel 12 meter hoog, zul je echt mensen verbazen. Tip: alle Fairybell-producten worden geleverd met een gratis schemerschakelaar of een 10 meter verlengsnoer.

Oorspronkelijke prijs was: € 319,95.Huidige prijs is: € 299,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 419,95.Huidige prijs is: € 379,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 449,95.Huidige prijs is: € 399,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 629,95.Huidige prijs is: € 589,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 529,95.Huidige prijs is: € 479,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 559,95.Huidige prijs is: € 499,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 849,95.Huidige prijs is: € 799,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 1.149,95.Huidige prijs is: € 1.049,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 499,99.Huidige prijs is: € 399,00.

Kerstverlichting voor een vlaggenmast

Kerstverlichting voor in de vlaggenmast is een unieke en opvallende manier om je huis of bedrijf in de feestelijke sfeer te brengen. Met hoogtes tot wel 12 meter, creëer je een spectaculair effect dat van veraf zichtbaar is. Kies voor de moderne RGB-kerstverlichting van Twinkly, die je via een app kunt bedienen en programmeren met verschillende patronen en kleuren. Of ga voor de indrukwekkende Fairybell vlaggenmastverlichting, die geleverd wordt met een gratis schemerschakelaar of verlengsnoer. Met kerstverlichting voor in de vlaggenmast maak je jouw vlaggenmast het stralende middelpunt van de buurt tijdens de feestdagen.

Is kerstverlichting voor in de vlaggenmast makkelijk te installeren?

Ja, de meeste kerstverlichting voor in de vlaggenmast is ontworpen voor eenvoudige installatie. Fairybell-producten worden geleverd met duidelijke instructies. Afhankelijk van het model krijg je een bodemkruis of vlaggenmast meegeleverd, of zul je een eigen vlaggenmast moeten gebruiken. Voor Twinkly-verlichting heb je een eigen vlaggenmast nodig, maar ook deze is eenvoudig te bevestigen.

Kan ik mijn vlaggenmastverlichting op afstand bedienen?

Dit is afhankelijk van het type verlichting dat je kiest. Twinkly-kerstverlichting is uit te rusten met een speciale controller, waarmee je via wifi en een app op je smartphone de verlichting kunt bedienen en programmeren. Fairybell-verlichting is niet standaard op afstand te bedienen, maar met een slimme stekker kun je deze functionaliteit toevoegen.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over kerstverlichting voor in de vlaggenmast of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met advies. Of klik verder naar het overzicht met alle verschillende kerstverlichting toepassingen.