Koppelbare kerstverlichting 🔗

Koppelbare kerstverlichting is koppelbaar tot grote lengte op basis van één stekker en is daarmee ideaal voor het verlichten van grote bomen en projecten. Dit type kerstverlichting is de keuze van vele professionele kerstverlichting installateurs vanwege de veelzijdigheid en duurzaamheid.

Zodra je de koppelbare kerstverlichting die je bij ons kunt kopen in je handen hebt voel je aan de kwaliteit van de snoeren dat deze kerstlampjes jarenlang zullen meegaan. Met kerstverlichting koppelbaar breng je bomen en objecten van klein tot enorm groot in een magische kerstsfeer.

Tip: wil je écht een unieke blikvanger maken? Kijk dan eens naar onze koppelbare kerstverlichting mét twinkle effect. Bekijk de video bij het product en je begrijpt meteen wat we bedoelen. Bekijk koppelbare kerstverlichting >

Koppelbare kerstverlichting geschikt voor buiten en binnen

Aanbieding
12.9516.95
Aanbieding
24.9529.95
Aanbieding
12.9516.95
Aanbieding
12.95
Aanbieding
12.95
Aanbieding
12.95
Aanbieding
24.95
Aanbieding
24.9529.95
Aanbieding
24.95
Aanbieding
24.95
Aanbieding
24.95
Aanbieding
24.95
Aanbieding
24.9529.95

Koppelbare kerstverlichting mét sfeervol Twinkle (fonkel) effect

Koppelbare kerstverlichting verlengsnoeren

Aanbieding
2.954.95
Aanbieding
2.954.95

Koppelbare kerstverlichting splitters

Koppelbare kerstverlichting bevestigen

Meer weten over koppelbare kerstverlichting LED?

kerstverlichting stadMet deze professionele koppelbare kerstverlichting buiten verlicht je eenvoudig (meerdere) bomen of objecten op basis van maar één stekker en stopcontact!

Ook binnen is deze kerstverlichting bruikbaar voor uiteenlopende sfeervolle toepassingen, van woonhuis tot winkelcentra.

Door de professionele kwaliteit snoeren en LED lampjes gaat deze professionele kerstverlichting jarenlang mee.

De voordelen van koppelbare kerstverlichting

openbare kerstverlichting

Het veelzijdige en eenvoudige koppelbare systeem is de hoofdreden waarom veel professionals en particulieren kiezen voor deze koppelbare kerstlampjes.

Doordat alle lichtsnoeren aan elkaar te koppelen zijn, is deze kerstverlichting uit te breiden tot grote aantallen LED lampjes op basis van één aansluitsnoer (startkabel) en is geen boom of ander project te groot om te verlichten.

Wil je bijvoorbeeld een grote kerstboom van 6 meter hoog verlichten met sfeervolle warm witte koppelbare kerstlichtjes? Bekijk dan hier eenvoudig hoeveel kerstlampjes je nodig hebt voor je kerstboom.

Uitgerust met hoge kwaliteit LED kerstlampjes in jouw favoriete kleur

lange kerstverlichtingEen mooi en professioneel verlicht kerst project zo groot als je wil, realiseer je dus met kerst verlichting koppelbaar. Om je lichtproject optimaal tot zijn recht te laten komen bieden de LED kerstlichtjes een hoge lichtopbrengst in de door jou gewenste lichtkleur.

De professionele kwaliteit LED kerstlampjes zijn gemonteerd op een zware kwaliteit rubberen kabel die jarenlang meegaat en geschikt is voor veeleisende omstandigheden.

Door de energiezuinige LED techniek is deze hoogwaardige verlichting voordelig voor je energierekening, en daarmee voor het milieu. In meerdere opzichten duurzaam genieten van mooie kerstlichtjes dus.

Kwalitatief materiaal – duurzamer en veiliger

boomverlichting kerst winkelstraatHet gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen in deze lichtsnoeren is de reden waarom professionals kiezen voor deze verlichting voor het verlichten van bijvoorbeeld een winkelstraat, winkelcentra of als boomverlichting in grote bomen in de openbare ruimte.

De lichtsnoeren zijn bestand tegen winterse weersomstandigheden: wind, koude, regen, hagel en sneeuw. Daarnaast zijn ze door hun stevige constructie en zware kwaliteit rubberen snoeren bestand tegen een stootje.

Vanzelfsprekend dus dat we sowieso 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd bij je aankoop van koppelbare kerstverlichting meegeven.

Zo werkt koppelbare kerst verlichting

boomverlichting loofboomAls je bijvoorbeeld een boom of ander object (vanaf een meter of twee groot) wil verlichten, dan kun je het beste kiezen voor koppelbare kerstverlichting. Dat is gegarandeerd de meest praktische en professionele oplossing om een mooi lichteffect te bereiken.

Koppelbare kerstlampjes werken op basis van een eenvoudig systeem van mannelijke en vrouwelijke koppelingen die je stevig in elkaar kunt draaien, waarmee je van stekker tot uiteinde van het laatste lichtsnoer alles netjes en veilig aan elkaar aansluit.

Hoe het precies werkt lees je in dit overzichtelijke uitlegartikel.

Voor het gemak tref je hieronder nog een extra praktijkvoorbeeld voor het verlichten van een loofboom:

  • Je begint met een startkabel van 1,5 meter voor het aansluiten van je koppelbare kerstverlichting op het normale 230 Volt stopcontact.
  • Je plaatst optioneel (niet noodzakelijke dus) een ‘kaal’ verlengsnoer zonder lampjes, van 3 meter bijvoorbeeld, tussen de startkabel van 1,5 meter en het eerste koppelbare lichtsnoer met lampjes, zodat je een langer aanloopsnoer krijg waarmee je makkelijk komt tot aan de plek waar je met kerstlichtjes monteren wilt starten. Door middel van het extra verlengsnoer van 3 meter (zonder lampjes) creëer je dus in combinatie met de startkabel van 1,5 meter, een aanloopsnoer van in totaal 4,5 meter (tip: je kunt deze verlengsnoeren zonder lampjes ook nog langer krijgen, bijvoorbeeld 5 of 10 meter).
  • Dan plaats je, bij het verlichten van een grote boom van bijvoorbeeld 10 meter met veel takken, een koppelbare kerstverlichting 6-weg ‘splitter’ aan het uiteinde van je verlengsnoer van 3 meter – om vanuit de bovenkant van de stam waar je de splitter plaatst, elke tak van de boom met een apart lichtsnoer te omwikkelen. Eventueel kun je er ook voor kiezen om de stam van de boom ook te omwikkelen met koppelbare kerstlampjes.
  • Let op: een splitter of verlengsnoeren zijn niet persé nodig. Je kunt er ook voor kiezen om de lichtsnoeren met lampjes zonder splitter of verlengsnoeren aan elkaar te koppelen en zo alle takken van de boom heen-en-terug te omwikkelen zodat je een mooie boomverlichting krijgt.

boomverlichting kerstDe kale verlengsnoeren zonder kerstlampjes en de verschillende soorten splitters, kun je ook gebruiken om de koppelbare kerstverlichting van verschillende projecten op elkaar aan te sluiten, op basis van één en hetzelfde stopcontact.

Je start bijvoorbeeld met stopcontact -> boomverlichting in je tuin ->  kaal verlengsnoer -> tuinhuisje kerstverlichting -> kaal verlengsnoer -> hekwerk kerstverlichting. Of je gebruikt het om van het ene verlichte (bedrijfs)pand rechtstreeks door te gaan naar het volgende pand met deze koppelbare kerstverlichting voor gevels. Of gewoon van de dakgoot naar de garage en daarna omhoog naar het balkon, kan ook.

schemerschakelaarTip: een handig accessoire voor het vergroten van het gebruiksgemak bij grote kerstlampjes projecten is de schemerschakelaar. Voor een kleine prijs bespaar je hier mee een hoop (extra) op je energiekosten, doordat de koppelbare feestverlichting pas worden ingeschakeld zodra het buiten begint te schemeren – aan het eind van de dag. Mooi meegenomen is dat je kerstlampjes zo nog langer meegaan doordat ze minder uren per dag branden.

Kerstverlichting koppelbaar is beschikbaar in verschillende soorten lichtsnoeren

Kerstverlichting koppelbaar is verkrijgbaar in:

  • Sfeervol klassiek warm witte LED kerstlampjes, met een lichtkleur die sprekend lijkt op de kleur van ouderwetse gloeilampjes. Voor een warm winters effect, zoals we dat allemaal kennen. Klassiek warmt wit is overigens de meest gemaakte keuze in koppelbare kerstlichtjes onder onze klanten.
  • De koele koppelbare kerstverlichting LED ijswit, geeft een fris winters wit licht voor een magische sfeer, wederom koppelbaar en in uiteraard in LED. Tip: ook prachtig te combineren in kerstverlichting projecten met klassiek warm witte kerstverlichting koppelbaar.
  • Bijzondere kleuren koppelbare kerstlampjes in blauw, groen, rood, geel/oranje, roze/paars of gekleurd. Hiermee geef je eenvoudig invulling aan elk professioneel lichtproject met allerlei kleuren koppelbare kerstverlichting. Behang bijvoorbeeld de bomen voor je bedrijfspand in de kleur van je huisstijl: helemaal in rood of als een mysterieus blauwe blikvanger bijvoorbeeld. Wil je dochter een compleet roze kerstboom in huis? Kan dus ook!

Andere verkrijgbare soorten kerstverlichting koppelbaar – naast de meest populaire bovenstaande koppelbare kerstverlichting in de vorm van lichtsnoeren met lampjes achter elkaar geplaatst – zijn de volgende uitvoeringen:

Twinkly koppelbare kerstverlichting met app

Houd je van nieuwe technische innovaties en smart home toepassingen? Kijk dan eens naar de koppelbare Twinkly kerstverlichting met app. De mogelijkheden die de slimme app kerstverlichting van Twinkly te bieden heeft zullen je verbazen.

Koppelbare kerstverlichting kopen nog niet gelukt?

Staat de koppelbare kerstverlichting die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via de onderstaande categorieën om andere mooie kerstlampjes online bij ons te kopen.