Koppelbare kerstverlichting is onze persoonlijke favoriete kerstverlichting vanwege zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Niet voor niets dat deze koppelbare kerstverlichting de keuze is van vele professionele kerstverlichting installateurs. Zodra je deze kerstverlichting in je handen hebt voel je aan de kwaliteit van de snoeren dat deze koppelbare kerstlampjes jarenlang zullen meegaan. Met kerstverlichting koppelbaar breng je bomen en objecten van klein tot enorm groot in een magische kerstsfeer.

Tip: wil je écht een unieke blikvanger maken? Kijk dan eens naar onze koppelbare kerstverlichting mét twinkle effect. Bekijk de video bij het product en je zult meteen begrijpen wat we bedoelen.

Koppelbare kerstverlichting geschikt voor buiten en binnen

Aanbieding
 34,95  29,95
Aanbieding
 18,95  16,95
Aanbieding
 34,95  29,95

Koppelbare kerstverlichting mét sfeervol Twinkle (fonkel) effect

Laagspanning kerstverlichting koppelbaar

Koppelbare kerstverlichting verlengsnoeren

Aanbieding
 14,95  12,95
Aanbieding
 22,95  19,95

Koppelbare kerstverlichting splitters

Koppelbare kerstverlichting bevestigen

Kerstverlichting koppelbaar niet gevonden?

Staat de koppelbare kerstverlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten en kleuren koppelbare kerstverlichting snel leveren.

Meer weten over koppelbare kerstverlichting LED?

Met deze professionele kwaliteit koppelbare kerstverlichting buiten verlicht je eenvoudig (meerdere) bomen of objecten op basis van maar één stekker / stopcontact! Ook binnen is de koppelbare kerstverlichting bruikbaar voor uiteenlopende toepassingen.

Deze professionele koppelbare LED kerstverlichting in verschillende uitvoeringen is geschikt voor particulieren, bedrijven en openbare ruimte. Door de professionele kwaliteit gaat deze koppelbare kerstverlichting van het professionele kerstverlichting merk Blynx jarenlang mee. Minimaal 2 jaar, gegarandeerd!

Koppelbare kerstverlichting: de grote voordelen

Het veelzijdige koppelbare systeem is de hoofdreden waarom veel professionals en particulieren kiezen voor koppelbare kerstverlichting LED. Doordat alle snoeren aan elkaar te koppelen zijn, is de koppelbare kerstverlichting uit te breiden tot grote aantallen LED lampjes en is geen project te groot voor dit type professionele kerstverlichting.

Geschikt voor grote lichtprojecten

Zo kun je gaan voor 50 of 100 lampjes per snoer koppelbare kerstverlichting. Dit kun je uitbreiden tot 6000 kerstlampjes op 1 stekker. Dus heb je 3000 lampjes nodig, om bijvoorbeeld een grote eikenboom te verlichten op basis van één stopcontact, dan kan dat gewoon! Of wil je een hele grote kerstboom van 10 meter hoog verlichten met sfeervolle warm witte koppelbare kerstverlichting? Bekijk dan hier eenvoudig hoeveel kerstlampjes je nodig hebt voor je kerstboom.

Uitgerust met hoge kwaliteit LED kerstlampjes, in uiteenlopende kleuren

Een mooi en professioneel verlicht kerstproject zo groot als je wil, dus. En dat met extra grote LED lampjes van 8 mm met hoge lichtopbrengst en in de door jou gewenste kleur. De professionele kwaliteit LED kerstlampjes zijn gemonteerd op een stevige professionele kwaliteit rubberen kabel. Bovendien is deze koppelbare kerstverlichting LED voordelig voor je energierekening, en daarmee voor het milieu. In meerdere opzichten duurzaam genieten van mooie kerstlichtjes dus.

Kwalitatief materiaal – duurzamer en veiliger

Koppelbare kerstverlichting gaat veel langer mee door het gebruik van louter kwalitatief hoogstaande materialen. Dat is waarom professionals kiezen voor deze verlichting voor het verlichten van bijvoorbeeld winkelstraten, een winkelcentrum of grote bomen in de openbare ruimte. De lampjes zijn bestand tegen de winterse weersomstandigheden: wind, koude, regen, hagel en sneeuw. Daarnaast zijn ze door hun stevige constructie bestand tegen een stootje. Vanzelfsprekend dus dat we sowieso 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd bij je aankoop van koppelbare kerstverlichting meegeven.

Zo werkt koppelbare kerstverlichting

Als je bijvoorbeeld een grote boom (vanaf 2,5 meter) wil verlichten, dan kun je het best koppelbare kerstverlichting gebruiken. Dat is gegarandeerd de meest praktische en professionele oplossing.

De koppelbare kerstverlichting werkt op basis van een simpel systeem van spatwaterdichte mannelijke en vrouwelijke koppelingen die je stevig in elkaar kunt draaien, waarmee je van stekker tot uiteinde alles netjes aan elkaar aansluit. In het kort werkt het als volgt:

  • Je begint met een startkabel van 1,5 meter voor het aansluiten van je koppelbare kerstverlichting op het normale 230 Volt stopcontact.
  • Je plaatst optioneel (niet noodzakelijke dus) een ‘kaal’ verlengsnoer zonder lampjes, van 3 meter bijvoorbeeld, tussen de startkabel van 1,5 meter en het eerste koppelbare lichtsnoer met lampjes, zodat je een langer aanloopsnoer krijg waarmee je makkelijk komt tot aan de plek waar je met kerstlichtjes monteren wilt starten. Door middel van het extra verlengsnoer van 3 meter (zonder lampjes) creëer je dus in combinatie met de startkabel van 1,5 meter, een aanloopsnoer van in totaal 4,5 meter.
  • Dan plaats je, bij het verlichten van een grote boom van bijvoorbeeld 10 meter met veel takken, een koppelbare kerstverlichting 6-weg ‘splitter’ aan het uiteinde van je verlengsnoer van 3 meter – om vanuit de bovenkant van de stam waar je de splitter plaatst, elke tak van de boom met een apart lichtsnoer te omwikkelen. Eventueel kun je er ook voor kiezen om de stam van de boom ook te omwikkelen met koppelbare kerstlampjes.
  • Let op: een splitter of verlengsnoeren zijn niet persé nodig. Je kunt er ook voor kiezen om de verlengsets met lampjes zonder splitter of verlengsnoeren aan elkaar te koppelen en zo alle takken van de boom heen-en-terug te omwikkelen zodat je een mooie boomverlichting krijgt.

De kale verlengsnoeren zonder kerstlampjes en de verschillende soorten splitters, kun je ook gebruiken om de koppelbare kerstverlichting van verschillende projecten op elkaar aan te sluiten, op basis van één en hetzelfde stopcontact. Je start bijvoorbeeld met stopcontact – boomverlichting in je tuin –  kaal verlengsnoer – tuinhuisje kerstverlichting – kaal verlengsnoer – hekwerk kerstverlichting. Of je gebruikt het om van het ene verlichte (bedrijfs)pand rechtstreeks door te gaan naar het volgende pand met deze koppelbare kerstverlichting voor gevels. Of gewoon van de dakgoot naar de garage en daarna omhoog naar het balkon, kan ook.

Tip: een handig attribuut voor het vergroten van het gemak bij grote kerstlampjes projecten kan is de schemerschakelaar. Voor een kleine prijs bespaar je hier mee een hoop (extra) op je energiekosten, doordat de koppelbare kerstverlichting pas wordt ingeschakeld zodra het buiten begint te schemeren – aan het eind van de dag. Daarnaast gaan je kerstlampjes langer mee doordat ze minder uren per dag branden.

Verschillende soorten kerstverlichting koppelbaar lichtsnoeren

Kerstverlichting koppelbaar is verkrijgbaar in:

  • Sfeervol klassiek warm witte LED kerstlampjes, met een lichtkleur die sprekend lijkt op de kleur van ouderwetse gloeilampjes. Voor een warm winters effect, zoals we dat allemaal kennen. Warmt wit is overigens de meest gemaakte keuze in koppelbare kerstlichtjes onder onze klanten.
  • De koud witte koppelbare kerstverlichting LED ijswit. Geeft een helder winters wit licht voor een magische sfeer, wederom koppelbaar en in uiteraard in LED. Ook prachtig te combineren in kerstverlichting projecten met warm witte kerstverlichting koppelbaar.
  • Bijzondere kleuren koppelbare kerstlampjes in blauw, groen, rood, geel/oranje, roze/paars of gekleurd. Hiermee geef je eenvoudig invulling aan elk professioneel lichtproject met allerlei kleuren koppelbare kerstverlichting. Behang bijvoorbeeld de bomen voor je bedrijfspand in de kleur van je huisstijl: helemaal in rood of als een mysterieus blauwe blikvanger bijvoorbeeld. Wil je dochter een compleet roze kerstboom in huis? Kan dus ook!

Andere verkrijgbare soorten kerstverlichting koppelbaar – naast de meest populaire bovenstaande koppelbare kerstverlichting in de vorm van lichtsnoeren met lampjes achter elkaar geplaatst – zijn de uitvoeringen:

Misschien wil je liever hangende koppelbare ijspegelverlichting aan je dakgoot of de gevel van je bedrijfspand hangen? Of hang je liever een indrukwekkende koppelbare netverlichting over de struik voor je huis of een koppelbaar lichtgordijn achter het raam? Kijk dus op je gemak nog wat verder rond in onze kerstverlichting online shop voor het maken van de beste keuze voor jouw kerstverlichting project!

Koppelbare kerstverlichting alternatieven

Is jouw kerstverlichting project niet geschikt voor koppelbare kerstverlichting? Bekijk dan onze andere opties die wellicht beter van passen bij jouw kerst-projecten en ideeën, zoals: