Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10
led kerstverlichting

LED kerstverlichting

LED kerstverlichting is een van de meest gekochte kerstdecoratie producten. Deze verlichting is multifunctioneel en geschikt voor gebruik binnen én buiten. Lees meer

Onze led kerstverlichting lichtsnoeren met mini LED lampjes zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren en snoerkleuren. Kerstverlichting LED kopen doe je bij ons al vanaf € 5,95 met 2 jaar garantie.

Tip: ben je op zoek naar LED kerstverlichting buiten die geschikt is voor grotere bomen? Kijk dan eens bij onze koppelbare kerstverlichting met professionele kwaliteit rubberen snoeren en led kerstlampjes.

LED kerstverlichting geschikt voor buiten en binnen

🍃 Energiezuinig: voor gemiddeld € 1,- per maand geniet je gedurende 8 uren per dag van deze LED kerstlampjes.
Dat is goedkoper dan een kopje koffie ☕️  of vergelijkbaar met 1 wasbeurt 👕.

Compact kerstverlichting LED geschikt voor buiten en binnen

Bevestigingsmateriaal voor LED kerstverlichting

Kerst LED verlichting eenvoudig online besteld

De aanloop naar de feestmaand is voor de meesten een erg drukke periode. Dit betekent vaak niet alleen drukte op de werkvloer, maar ook thuis. Het regelen van mooie cadeaus, lekkere gerechten en fantastische kerstversiering kost stiekem best veel tijd. Wij nemen bij KerstverlichtingBuiten.com graag wat werk uit handen en willen het onze klanten gemakkelijk maken. Dankzij de handige categorieën waarin onze producten zijn onderverdeeld, vind je namelijk in een oogopslag waar je naar op zoek was. Bovendien verzenden wij alle bestellingen die op een werkdag zijn geplaatst al binnen 24 uur! Dit betekent dat jouw bestelling snel en betrouwbaar in heel de Benelux gewoon wordt thuisbezorgd. Super handig als jij even geen tijd hebt om de deur uit te gaan en tientallen winkels af te struinen voor de perfecte kerstversiering. Met een paar drukken op de knop staat een doos vol prachtige kerstverlichting bij jou op de stoep. Deze is niet alleen eenvoudig te installeren, maar gaat ook nog eens jarenlang mee!

Kerstverlichting met LED lampjes voor binnen én buiten

Omdat onze Nr. 1 LED kerstverlichting geschikt is voor zowel binnen als buiten, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo voorzie jij bijvoorbeeld de ruimte(s) buitenshuis in een handomdraai van verlichte (kerst)bomen, dakranden en balkonrelingen. Omdat de LED lampjes zorgvuldig worden beschermd door een stevig plastic omhulsel, zijn deze bestand tegen alle weersomstandigheden. Maak je dus geen zorgen tijdens een hevige regen-, sneeuw of hagelbui, want jouw LED verlichting ziet er na afloop nog uit als nieuw! Ook binnen is onze kerstverlichting met warm wit licht overigens zeer goed toepasbaar. Gebruik deze bijvoorbeeld om verschillende maten kerstbomen te voorzien van prachtige verlichting of versier de schouw van de openhaard voor een magische kerstsfeer in huis.Toch liever een groter verlichtingsproject realiseren? Kijk dan verder bij onze koppelbare kerstverlichting en koppel meerdere verlichtingselementen aan elkaar om zo een hele woning, bedrijfspand of een openbare ruimte te voorzien van de ideale kerstsfeer!

Hoogwaardige kwaliteit LED kerstverlichting voor buiten

Zoals eerder genoemd is onze kerstverlichting geschikt voor buiten en binnen en voorzien van LED lampjes van hoogwaardige kwaliteit. Onze kerstverlichting voor buiten met LED lampjes beschikt dan ook over waterdichte rubberen snoeren en plastic behuizing. De materialen zijn zorgvuldig uitgekozen, zodat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Het is dan ook niet voor niets dat wij maar liefst twee jaar garantie bieden op al onze kerst LED verlichting voor buiten en binnen. Bovendien wordt onze LED kerstverlichting erkend door een aantal belangrijke internationale keurmerken op het gebied van verlichting. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten na aankoop van onze kerstverlichting met LED lampjes verzekerd zijn van jarenlang plezier.Onze LED kerstverlichting beschikt over een hoge IP-waarde, namelijk IP44. Deze waarde geeft aan in hoeverre de verlichting beschermd is tegen invloeden van buitenaf zoals vloeistoffen, vuil en stofdeeltjes. Het eerste cijfer (4) geeft een indicatie met betrekking tot de bescherming tegen kleine voorwerpen (zoals stof- en vuildeeltjes). Onze LED kerstverlichting buiten is beschermd tegen alle voorwerpen groter dan 1 millimeter. Het tweede cijfer (4) staat voor een hoge bescherming tegen opspattend en sproeiend water vanuit elke hoek. Dit betekent dat onze kerstboomverlichting met LED lampjes voor binnen en buiten bestand is tegen alle weersomstandigheden en ook geplaatst kan worden op plekken die snel stoffig of vies worden. Ideaal toch!

Energiezuinige en duurzame kerstboomverlichting met LED lichtjes

LED verlichting staat bekend om de besparing op energiekosten te kunnen verwezenlijken. Zeker tijdens de decembermaand, waarin velen hun hele huis omtoveren tot een waar verlichtingsproject. Onze buitenverlichting voor kerst is dan ook voorzien van LED lampjes die wel 5 tot 10 keer energiezuiniger zijn dan reguliere kerstverlichting! Super handig, want zo heb je een positieve invloed op het milieu én bespaar je energiekosten aan het einde van de maand. Dit laatste is natuurlijk zeer gewenst na een toch al zo dure decembermaand. Versier extra energiezuinig en bestel bij KerstverlichtingBuiten.com een schemerschakelaar die jouw verlichting automatisch in- en uitschakelt wanneer het buiten donker of licht begint te worden!

Bovendien gaan de LED lampjes van onze kerstboomverlichting voor buiten gegarandeerd jarenlang mee. Zo berg je de lampjes na gebruik weer netjes op in de bijgeleverde doos, om ze het daaropvolgende jaar weer tevoorschijn te toveren en de gewenste ruimtes en/of objecten opnieuw te voorzien van de magische kerstsfeer die deze #1 LED kerstverlichting met zich meebrengt.

Kerst buitenverlichting met LED lampjes in verschillende kleuren

Buiten kerstverlichting met LED lampjes doet men vaak nog (onterecht) denken aan het ijskoude witte licht dat de pas op de markt gebrachte LED verlichting van vroeger uitstraalde. Echter is de technologie op het gebied van LED verlichting inmiddels alweer zo ver ontwikkeld dat het tegenwoordig mogelijk is LED lampjes te voorzien van het klassieke warm witte licht dat we gewend zijn van de gloeilampjes waar vroeger de kerstbomen mee werden versierd. Ondanks dat de voorkeur van de meesten naar dit type licht uitgaat, begrijpen wij dat LED kerstverlichting soms ook voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Zo kan het gewenst zijn een ijskoude uitstraling te creëren voor bijvoorbeeld het kerstfeest van jouw bedrijf of gaat jouw voorkeur uit naar een gekleurde variant kerstverlichting. Onze kerstverlichting LED is beschikbaar in warm wit licht, ijswit licht en multi colour. De multi colour variant is voorzien van gelijk verdeelde rode, groene, gele en blauwe lampjes voor een vrolijk en kleurrijk effect. Alle varianten zijn beschikbaar in verschillende lengtes met een verschillend aantal LED lampjes. Bovendien beschikt elk LED verlichtingssnoer over maar liefst zeven verschillende twinkel functies en kun je er uiteraard ook voor kiezen de verlichting continu te laten branden. Onze LED kerstverlichting met twinkle effect is zeer geschikt voor onder andere kerstmarkten, winkelcentra en andere openbare ruimtes.

Dimbare kerstverlichting voor elk object

Onze LED kerstverlichting met warm wit en ijswit licht is verkrijgbaar in een dimbare variant. Met LED kerstverlichting dimbaar kun je zelf de lichtsterkte instellen, ideaal wanneer jij een bepaalde ruimte graag van weinig licht voorziet. Omdat wij het belangrijk vinden een multifunctioneel product aan te bieden en onze klanten de kans te geven alle gewenste objecten te voorzien van LED kerstverlichting, zijn onze LED verlichtingssnoeren in verschillende maten verkrijgbaar. Hoe langer het lichtsnoer, hoe meer lampjes. Zo beschikt onze kortste verlichte snoer van 3 meter over slechts 40 LED lichtjes. Het langste verlichtingssnoer in deze collectie beschikt over maar liefst 720 LED lampjes en is 54 meter lang. Graag toch liever een snoer met 80, 120, 180, 240, 360 of 480 lampjes? Ook dit is mogelijk! Zie de webshop op KerstverlichtingBuiten.com voor meer gedetailleerde informatie per product. De warm witte verlichtingssnoeren zijn overigens beschikbaar met zowel een zwart als een wit snoer! Ideaal als je de feestverlichting bijvoorbeeld graag tegen een witte achtergrond wilt hangen en het snoer niet te erg op mag vallen. De overige verlichtingsvarianten (ijswit en multi colour) worden altijd met een zwart snoer geleverd.

LED kerstverlichting snel en eenvoudig bevestigd

Snel en eenvoudig jouw #1 LED kerstverlichting voor buiten bevestigen? Bestel dan samen met de gewenste kerstverlichting onze handige gootklemmen, multifunctionele haken, goothaken of S-haken en voorzie jouw (voor)tuin, woning, bedrijfspand of een openbare ruimte in een handomdraai van de mooiste kerstversiering!

Twinkly kerstverlichting LED met app

Heb je de kerstverlichting LED met app van het merk Twinkly ook al in onze shop gezien? De lichtkleuren, effecten en lichtpatronen die je kunt creëren met de slimme app kerstverlichting van Twinkly zullen je verbazen!

Kerstverlichting LED kopen nog niet gelukt?

Staan de kerstlampjes die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via de onderstaande categorieën om andere mooie kerstlichtjes producten online bij ons te kopen.