Levertijd update (november / december 2020)

We willen je graag even informeren over de bezorging van je bestelling voor deze Kerst.

Anders dan anders

Nog veel meer mensen dan vorig jaar kopen dit jaar hun kerstcadeaus en kerstverlichting online.

Daarom zijn we de afgelopen weken extra druk bezig geweest met de voorbereidingen hiervoor. De enorme voorraad in ons eigen magazijn staat voor je klaar, we hebben extra inpakkers om alle bestellingen te verwerken en ook onze website is technisch klaar voor de vele bezoekers die we in deze tijd van het jaar verwachten.

Artikel op NOS.nl: zoals je kunt lezen maakt PostNL het ons helaas niet makkelijk om je bestelling vlot te verzenden. Houd daarom s.v.p. rekening met flinke vertragingen oplopend tot 5 werkdagen.

Toch duurt het dit jaar langer dan je normaal van ons gewend bent

Ondanks deze inspanningen willen we je graag om begrip vragen voor het feit dat het bij ons en onze bezorgpartners PostNL en Bpost een enorm drukke piekperiode is.

Hierdoor kunnen we op dit moment niet onze normale leversnelheid ‘binnen 24 uur verzonden’ waarmaken.

Hoe kan dit ondanks alle voorbereidingen?

Er is helaas een maximaal aantal pakketten dat onze bezorgpartners aan het einde van de werkdag vanuit ons magazijn kunnen meenemen. Dit maximaal aantal pakketten kunnen we helaas niet uitbreiden omdat de bezorgdiensten aan hun maximale capaciteit zitten.

Ondanks dat we je pakket klaar hebben staan voor ophalen door de bezorgdienst, kan het door de ophaallimiet van de bezorgdienst dus voorkomen dat je pakket soms oplopend tot 3 werkdagen later vanuit ons magazijn wordt meegenomen.

Zo kunnen we elkaar helpen

Naarmate we dichter bij de feestdagen in de buurt komen zullen de drukte en de vertragingen steeds groter worden. Daarom raden we je dus aan om op tijd te bestellen. Op deze manier helpen we elkaar om deze Kerst tot een mooi feest te maken.

Tijd om mooie lampjes te kopen

Nu genoeg over de bijzondere tijd waarin we dit jaar leven en de consequenties hiervan. We kunnen niet wachten om jou te helpen om je woonhuis of bedrijfspand stralend te verlichten.

Dus wees er op tijd bij en geniet heerlijk van je nieuwe lampjes!

Hartelijke groeten,

Het KerstverlichtingBuiten.com team

(Fieke, Anne, Betty, Iris, Venedikt, Zane, Hans, Lorien, Ahmed, Vitor, Santiago, Lukas, Matthew, Mike, Macy, Bart, Emily, George, Hester, Leonard, Drishti, Seung, Maxime, Nadine, Vitor, Oliver, Sam, Lau, Vit, Ludovica, Elena, Reinier, Alexander & Gerald)